HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 42673 užívateľov

Hry > Need for Speed Payback > hodnotenie


Need for Speed Payback
52%

Moje hodnotenie - Need for Speed Payback





Recenzie - Need for Speed Payback

To, že pri recenzii vidíte nízku známku, je vyústením celkového úpadku série: áno, je to pekné a je to fajn arkáda a je tu more obsahu… ale inak je to vlastne celkom nuda. Dáte si dva-tri preteky, skúsite niečo nájsť vo voľnej jazde, ale pred zívaním vás neubráni ani arkádová hrateľnosť. Vlastne možno až príliš arkádová, ktorá sa do otvoreného sveta bez policajtov príliš nehodí. Príbeh je plytký a nudný, úlohy nie sú ničím zaujímavé a zbytočne unavujú catch-up systémom. Prichytíte sa pri myšlienke, prečo vlastne jazdiť vo svete Fortune Valley, keď je taký prázdny a nezáživný? Multiplayer? S mikrotranzakciami a nefungujúcim matchmakingom to nie je žiadna sláva. Payback je zbytočným príveskom série Need for Speed podobne ako kedysi Undercover. Celá séria Need for Speed by potrebovala dlhšiu pauzu a skutočný reštart.
Nová hra ze série Need for Speed si vašeho času vůbec neváží. Vy byste jí to měli oplatit stejnou měrou a svůj drahocenný čas s ní neztrácet. Nepromyšlené a nevybalancované free to play mechaniky se silnou pachutí gamblingu ničí jinak docela použitelnou a místy i zábavnou, byť nijak zajímavou arkádu.


Užívateľské hodnotenia - Need for Speed Payback

Tak ako každý diel z Fast and Furious ma niečo doseba a je perfektný tak aj NFS séria ma perfektne hry a každý diel ma tak isto niečo doseba, tento diel si zaslúži obrovský like za príbeh, to prehadzovanie medzi postavami a tímová práca počas hrania príbehu je veľmi podarená, grafika hry je samozrejme krásna a bezchybná, hrateľnosť je super, výber aut do hry perfektný a ich počet určite poteší každého pravého NFS hráča, tuning je špičkový a auto sa dá vyšperkovať na maximum, zvolenie obtiažnosti v hre je späť čo je fajn, naposledy som si ju dal na najťažšiu v The Run a v tomto diely samosrejme tiež, jeden závod kľudne aj na trištvrte hodinu pokiaľ vojdete so slabším autom do preteku ako je odporúčané, inak je to potom len o šťastí, otvorený svet proste pecka a aby som nezabudol predovšetkým sa im podarilo spraviť perfektné ovládania v hre a týmto to tej hre dodáva veľmi velké plus na hodnotení umňa, taktiež to ma umňa velké plus za to že môžete mať nekonečno aut v garáži, velke plus za to že keď idete vo veľkej rýchlosti nemusíte každú pol minútu pozerať na cameru ako sa niekde vydrbete s autom, predošlý diel oproti tomuto je totálna sračka, bez urážky aj keď aj ten ma niečo fajn v sebe. Odporúčam zakúpiť a zahrať si Multiplayer je fajn na odreagovanie, tak isto speedcross DLC je veľmi podarene DLC pripomínajúce Gymkhanu z Dirt hier. Tento diel si naozaj zaslúži 100bodov. Toto je pravý reboot série.

+5 Dobré Zlé
Hra vôbec nie je nudná ako recenzujú mnohí ktorí ju ani nehrali a len si pozreli video na tytrubke. Hra je oddychová a zábavná, akurát veľké mínus sú mikrotranskacie, v tom prípade by mala byť hra zadarmo.
Výhodou je že vďaka zlým recenziám hrá citeľne klesla na cene. Graficky je hra pekne spravená, tuning samozrejmosťou.
Hra síce nie vhodná za 50€ ale pri polovičnej cene nemáte nad čím Váhať.


+4 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Need for Speed Payback je převzat z pc hry Test Drive (2002) stejné mise jen tam je méně aut a slabší grafika Need for Speed Payback je krásná grafika hra běži skvěle konec hry je slabší

0 Dobré Zlé
Celosvetové hodnotenia sú dôkazom aký odpad táto hra je. Dačo nahraté mám.Ten príbeh a postavy(mysleli ste že Watch Dogs diely ktoré sú oba na hovno malo absolutne katastrofické príbehy ? NFSP zo svojou klišovitou sračkou nastavuje laťku postavy nemá tak hrozné hlavne oproti WD2 ale i tak tragédia a porovnávam WD s NFSP preto lebo majú podobne nastavený, úbohý a trápny príbeh v štýle chceš sa k nám pridať ? dokáž že si toho vhodný a poraz toho tamtoho a hentamtoho...kravina) to je šialené...Závody. Samozrejme každý si myslí že je to nostalgiou a tunningom prečo každý ospevuje doteraz neprekonaný Underground 2 ale nie je to tým. Je to aj tými skvelými druhmi závodov ktoré boli zábavné a rozmanité.Nie jak tu repetetívne, nudné a tupo jednoduché závody doprevádzané idiockým príbehom(aj ten dabing postav je...) a aj cutscénami. Takže asi tak ja som tu hru skutočne hral(nedohral na to nemám čas ani energiu hrať túto sračku inak jazdný model + MP trápny a mŕvy a aj chovanie aut...inak ďakujem za požičanie účtu kamarátovi) ja hry hodnotím skutočne že som si ich zahral a nie cez nejakú "ty trubku"(inak pekne detinské brácho máš 12 že ?). Plus mikrotransakcie a nehovoriac o tom že na mňa nadávaš plus ešte mi aj potvrdzuješ že mám pravdu a že hra nie je vhodná 50€(podľa mňa nie je vhodná ani 10 ale ok). Táto hra je odpad a je super že som si ju nemusel kupovať sám. Koniec.

-5 Dobré Zlé















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |