HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 18023 užívateľov

Hry > 12 Minutes > hodnotenie


12 Minutes
47%

Moje hodnotenie - 12 Minutes





Recenzie - 12 Minutes

Skvělý nápad, hrozné provedení. Zprvu napínavý příběh se velmi rychle propadne do šedého bahna frustrující repetice a zkoušení všeho na vše. Připočtěte bezbarvé herecké výkony nezajímavých postav a vyjde vám hra, které nechcete věnovat ani těch 12 minut.
Twelve minutes je zaujímavý koncept hry, ktorý stavia na robení chýb s cieľom dosiahnuť lepší koniec. Príbeh má síce dve roviny a až v závere zistíte, že netreba vnímať len povrchovo to, čo vidíte. Napriek tomu konanie manžela nedáva zmysel. Trpí, no jeho činy sa dajú ťažko ospravedlniť a zdá sa, že Luis Antonio postavil celý príbeh na jednom prekvapivom zvrate, ktorý má za cieľ šokovať, no nerobí žiadnu sondu do duše, vďaka čomu by sme si z príbehu zobrali viac, ako jeho povrchnú snahu pohrávať sa s hráčom. Je škoda, že zároveň ide o jednorazový projekt a táto formulka by sa dala znovu využiť jedine v prípade, že by ponúkala širšie možnosti a možno menej povrchný príbeh.


Užívateľské hodnotenia - 12 Minutes

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |