HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21209
5455
5063
1438
1600
7336
6056
12956
1687

Online 19044 užívateľov

Hry > Alan Wake II > hodnotenie


Alan Wake II
85%

Moje hodnotenie - Alan Wake II





Recenzie - Alan Wake II

Mysteriózní detektivka plná bizarních momentů a občas na můj vkus až příliš zašmodrchaného vyprávění, ze které ovšem kape osobnost a charisma na litry. Remedy budují své prapodivné univerzum na silných základech a výsledkem je skvělá, originální hra. Jen rozhodně není pro každého.
Superlatívmi sa v prípade Alan Wake 2 neoplatí šetriť a každý jeden z nich si hra skutočne zaslúži. Ak by som mal na záver ale vybrať len jednu vec, kvôli ktorej si hra zaslúži vašu pozornosť, je to fenomenálny príbeh. Je to vysoká škola scenáristiky a ukazuje ako pracovať s príbehom v hernej, filmovej aj knižnej podobe. Dokážem ale vybrať aspoň jednu vec, kvôli ktorej by ste do hry nemali ísť? Asi ani nie. Jedine, že od hry čakáte len bezhlavé strieľanie, v tom prípade hra pre vás nie je. Sú tu aj nejaké menšie nedostatky v podobe spomínaných glitchov, ale tých za 20 hodín nájdete pár a zážitok priamo nedokážu pokaziť, niektoré vás možno aj rozosmejú. Ale dúfam, že tu už dlho nebudú.


Užívateľské hodnotenia - Alan Wake II

vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
Vysokovalitná nextgen hra s úžasnou grafikou, ozvučením, príbehom a čo sa týka hororovosti tak odpálilo mi dekel. klobúk dolu. narazil som iba na jeden bug pri takých dverách

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |