HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 14909 užívateľov

Hry > Messiah > hodnotenie


Messiah
75%

Moje hodnotenie - Messiah





Recenzie - Messiah

Messiah je jednou z těch her, které když vám uniknou, přijdete o kousek hráčského života. Navíc kdy příště budete mít možnost zahrát si batole?
Grafika je veľmi kvalitná, efektná, farebná a detailná. Zvuky uspokojivo dotvárajú celkovú atmosféru, ale čo rozhodne stojí za zmienku je vynikajúca hudba, ktorá je dielom Fear Factory. Nestáva sa často, aby sa na hernom trhu objavila taká dobre vyvážená hra (game design, hratelnosť, grafika aj ozvučenie sú perfektne zosúladené). Tým nechcem povedať, že by Messiah nemal žiadne chyby, nakoniec to ste už dávno mohli postrehnúť sami z výsledného hodnotenia. Áno, levely mohli byť variabilnejšie, obtiažnosť vyváženejšia, systém kamery prehľadnejší a celkový design hry o kúsok lepší. Napriek tomu je Messiah hra, ktorá by mala v momentálnom hernom suchu potešiť každého z vás.


Užívateľské hodnotenia - Messiah

je to urcite nalepsia hra na dej sice neni celkom dora grafika ale je urctite dobre prepracovana hra hlavne ked si uz mislite ze ste ten anjelik

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
60%Pens


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |