HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 45339 užívateľov

Hry > Return to Castle Wolfenstein > hodnotenie


Return to Castle Wolfenstein
83%

Moje hodnotenie - Return to Castle Wolfenstein





Recenzie - Return to Castle Wolfenstein

Celkově je Return to Castle Wolfenstein kvalitní 3D střílečka, ale zase nějaká extra revoluční bomba se na jejím CDčku neskrývá. Doba pro odehrání singleplayer části je v reálu tak 3-4 dny. Mnohem víc než od singleplayeru si slibuji od síťové hry, která se jeví velice zdařile. Začátečníci a ti, kdo počítají s multiplayerovým využitím si mohou k hodnocení hry přičíst deset procent.
Klasika sa naozaj vrátila v plnom lesku, super grafika, rozmanité leveli, množstvo zbraní a kvalitný multiplayer. Aj keď výhrady sa vždy nájdu napríklad k záhadnej AI vojakov, ktorý sa niekedy správajú dosť podivne najmä keď chcú prebiť stenu nosom, ale však aj tak keď si chcete zahrať proti niečomu viac inteligentnému zapnete si multiplayer.


Užívateľské hodnotenia - Return to Castle Wolfenstein

Jedna z najlepších FPS vôbec s dobrou grafikou i hrateľnosťou. Trocha krátka, ale určite pobaví. V hre je množstvo zábavných nepriateľov a ešte zábavnejších bossov.

+7 Dobré Zlé
Extra klasika. Hru som presiel za tyzden. Pribeh bol celkom slusivy, narocnost bola super, grafika n tu dobu oslniva, hmm, prosto extra klasika neda sa viac pisat, wolfensteina musi kazdy poznat a tak isto si ho aj zahrat. 88%

+2 Dobré Zlé
Hodně promakaná dobrá hratelná hra na tu dobu , zápory jsou že je krátká , super módy i teď si ji zahraju raději než call 2 xD.Pro mě 98%...

+1 Dobré Zlé
klasika sa vratila v tej najlepsej forme vyborna grafika hudobne spracovanie a efekty robia z tejto hry uzasny zazitok mozem len odporucit


+1 Dobré Zlé
Hra nabízí velmi kvalitních zhruba 6 hodin zábavy v singleplayeru. Graficky odpovídala době zcela dostatečně. AI je trochu slabší, ale nelze říct že totálně slabé.
Multiplayer nabízí originální režim týmové spolupráce, kdy se rozdělíte na vojáka, medika, technika a důstojníka (každý má své zbraně, schopnosti).

Až na délku a AI se jedná o téměř bezchybnou hru, navíc už v základní verzi zřídkakdy buglou.

+1 Dobré Zlé
92%gxmx
skvela hra odporučujem ma najlepšiu grafiku v tej dobe prelomova hra je fakt supper

+1 Dobré Zlé
Super hra je to fakt dobre graficky urobene natu dobu hram ju uz 4 roky a aj cez net priznam sa oplati sa vam to hrat cez net.

0 Dobré Zlé
super valečna hra učite se nebudete nudit připomina mortýr a nebo jeho slavneho předhucde wolfenstein 3d

0 Dobré Zlé
Skvělá hra! Hrál jsem ji hned po vydání a i když to nebyl žáný přelom v FPS, tak se mi RtCW dost líbilo. Pro mě je Wolfík jedna z nejlepších FPS

+Němci
+Zombie, SuperSoldat, mutanti a další zrůdy, které po vás pujdou
+dost brutality
+Zbraně
+Mise
+Grafika

-Trochu blbější AI
-Heydrich je slabý boss na konec, škoda
-Málo misí XD

0 Dobré Zlé
NEjvětší hovno co sem kdy hrál. I kupa hoven je lepší ! Prý legenda ? JE TO MRDKA ! LOL TEN STEALTH ! ve hře která je tupá jak kopa sraček stealth LOL NACHCAT DEMENTNí MRDKOVINA K HOVNU !! Tupá čůůůráčkovina ! A ten blazkovic nebo kurwa jak ten pojebzaný pšonk je pííča ever seeen ! Tupec k hovnu ! Zbraně TRAPNÉ ! ten chuj je drží jako dííldo a mííří leda doprdele ! Skopčáci umíraj jen na tečku do hlavy jinak KURWY nesmrtelné !
TOtální debilovina !
Nevím o čem včeci kurwa kvákají JE TO SRAČKA ŽE I SRAČKA JE PŘIJEMNÁ JAK POHLAZENÍ OPROTI TOMUHLE !!
KRYPLOVINA !
UNREAL HARD druhý boss ČŮŮŮŮŮRÁÁÁK !!

0 Dobré Zlé
+grafika a audio
+atmosféra
+level dizajn
+zbrane
+bossovia
+nepriatelia a dobrá AI ich
+secrety
+koniec
+hracia doba
+zábava
+akčnosť

-MP až príchodom F2P verzie Enemy Territory

Najklasickejšia klasika. Kto to nehral...

-1 Dobré Zlé
Osobne sa mi hra veľmi páči. Aj keď nie je moja obľúbená a mal som na nej nahrané len pár hodín, stále som s ňou mal dobré zážitky a nie je u mňa problém si ju raz znovu zahrať.

-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


-1 Dobré Zlé
Hra je veľmy podarena najviac ma potešilo na tej hra rotačnik ma vetšiu silo jak protitankova do klasickeho robota treba streliť až 3 naboje.Rotačnik ho raz dva zniči.

-1 Dobré Zlé
Jedna z mála her, kterou jsem si s chutí zahrál podruhé i potřetí. Teď už sice má trochu fousy, ale v CD boxu ji mám stále po ruce pro případ herní nouze.

-1 Dobré Zlé
Ako inak hodnotit
+grafika
+pribeh
+bossovia
+atmosvera
+lokality
+zbrane
+stupnovanie sa obtiaznosti
+nepriatelia
+celkova dlzka hry

-minusy urcite ziadne

Proste na rok 2001 velice kvalitna hra co sa tyka grafiky aj pribehu

-1 Dobré Zlé
toto je tak primitívne, že až super. a ešte keď som našiel cheat na nahú ženskú elitu... to je asi najlepšie z celej hry. snáď po českom dabingu. :D :D :D . keby toho bolo viac. petr rychlý. :D a niektoré hlášky majú aj filozofický zmysel: "na smrti není nic velkolepé". je to paráda. presne ako call of duty, prvé časti, až na to, že toto je kvalitatívne pozadu. berme v úvahu rok vzniku. ja som to začal ale hrať tak pred dvoma rokmi. a vôbec ma to nenudilo po všetkých tých MW novej generácie. a BF. je to skrátka žrádlo. ako sa hovorí za riekou Moravou.

-1 Dobré Zlé
Mělo to něco do sebe.Celkově jsem se i pobavil.Jinak střely do hlavy teda ve většina případech nepřítele neskolí,což ja nemám rád ale český dabing tomu dodal švrnc.Takže s ohledem na rok vydání 70%.

-1 Dobré Zlé
Aj keď sa jedna o staršiu hru, tak grafika je celkom dobrá. Dejovo ma hra veľmi bavila, jedine čo mi chýbalo bol preklad dialógov v hre. Ináč parádna klasika.

-1 Dobré Zlé
perfektna hra nema chyb...grafika je pekna a ta hra je taka jednoducha...v style chod zamier vystrel presvec sa ci je mrtvy...fakt super hra je velmi dlha vela zbrani...len to 1% dole...je misia 4-5-6 a tak dalej s timy kostlivcami...ked som to hral 1x som sa skoro posral :D ale to som mal 10 rokov taze poho teraz o 6 rokov neskor je to pohoda...sa skor na tom zasmejem :) stahujte (kupit sa to neda)ale ak chceete hrat MP zahrajte si Enemy Territory to som hral tiez skuste

-1 Dobré Zlé
Skvelá hra s dobrou atmosférou, grafikou a hrateľnosťou. Celkom dobrí nepriatelia a zbrane. Myslím si že 90% si zaslúži.

-1 Dobré Zlé
Return to Castle Wolfenstein je vlastne takou tuctovou strielačkou nie príliš výnimočnou ale celkom zábavnou.Grafika na dobu vzniku bola veľmi slušná,hrateľnosť veľmi dobra,dostatočne dlha hracia doba a obstojný príbeh.Mňa osobne táto hra veľmi nezaujala ale dalo sa to zahrať.(taká vyvraždovačka nacistov a ich diel).
Dávam 70%

-1 Dobré Zlé
pecka hra teraz tu hru hravam mam 10 rokov a ked som bol v tej hrobke tak mi trochu horeli uši
ale sa mi aj páčili tý zombieci ako obžierali toho vojaka či čo to je grafika je vimakaná nemám slov len trochu tažká ale super hra no čo budem vraviet :)

-1 Dobré Zlé
-: AI, bugy, chybné skripty
+: grafika, audio, zbrane, atmosféra, hracia doba, lokácie, náplň misií, multiplayer, príbeh
Verdikt: Wolf je naozaj kvalitná hra, ale SP je niekedy o nervy pre chyby, ktoré hra obsahuje. MP je návyková a zábavná záležitosť. Atmosféra je miestami desivá ako z pravého hororu. Arzenál zbraní je rozmanitý a vyvážený. Desing lokácií je naozaj na úrovni ako sa patrí.

-1 Dobré Zlé
Je to super hra.
Poznám ju z vlastnej skúsenosti.
Je tam plno suprových zbraní a mnoho iného.
Priznám sa, sám som ju celú neprešiel.

-1 Dobré Zlé
Super hra lepsiu nepoznam uz par rokov :) dufam ze to nove WOLFENSTEIN bude nieco podobne uz sa tesim :)

-1 Dobré Zlé
100%_X_
Wolfenstein. Tak toto je už hra. Jedná sa síce o vymyslené záležitosti ale nie sú založené čisto na fantázii. Hra je hlavne o tom ako sa mohlo stať za 2. Svetovej vojny. Veľmi dobrá hra.

-1 Dobré Zlé
Moja prvá FPS hra, ktorá je jednou z mojich najobľubenejších. Pri hraní tejto hry si spomeniem na staré dobré časy, keď ešte neexistovali hry ako Bioshock, Crysis či Left 4 Dead a táto hra bola jednou z najlepších. No neviem ako teraz, ale pre mňa jednou z najlepších ostane aj naďalej. Veď Wolfenstein je spolu s Doom vlastne otec všetkých FPS hier.

-1 Dobré Zlé
pre mna je to najlepsia hra aku som kedy hral, a hral som uz vselico, f.e.a.r., stalker, crysis, atd... return je spickovy, zaujimavy, hral som ho uz 5 krat, milujem tu atmosferu, cele je to spickove

-1 Dobré Zlé
pekne originálna myšlienka sci-fi hry z prostredia hitlerovej Tretej ríše... misie nie su problémovo zložité a hrať je jedna radosť... avšak po grafickej stránke by som to veľmi nevychvaľoval k tomu mi vadí inteligencia protivníkov a ich nereálne reakcie najmä ked to schytajú.. po zasiahnutí môžete do mrtvoly strielať kolko chcete už to s nou nepohne...

-2 Dobré Zlé
100%large
Túto hru som hrával ešte ako malý chlapec :D Veľmi ma chytila a doteraz mám na ňu krásne spomienky . Samozrejme na dnešné pomery je grafika aj fyzika slaba, ale predsa je to hra ktorá mi ostala navždy v srdci :)
Minule som ju stiahol, môj počítač ju rozbehol a po chvili sa vypla (?) a tomu nechápem, takže tento komentár je zároveň aj otázka, ktorú mi dúfam niekto zodpovie, že prečo ? Prečo mi ju môj počítač nedovolil hrať aj ked je tak výkonný že bez problémov mi idú novučke hry.
Hre dávam 100 % :)


-2 Dobré Zlé
Velmi dobrá akčna, scifi hra z druhej svetovej, v ktorej sa bojuje proti nacistom a rôznymy zombikmi. na rok 2001 fantasticke

-3 Dobré Zlé
Return bola prvá hra čo som hral. Grafika je vcelku dobrá. Veľa misií, rôzne druhy nepriateľov. Akorát ten príbeh bol trocha suchý. Ale tak dalo sa. 70%

-4 Dobré Zlé
100%RaGmaN
MUZETE SE TESIT NA 16 ZBRANY A MUZETE TAM DELAT VSE CO CHETE ALE JEN V POSLEDNIM LEVELU


-4 Dobré Zlé
















100%Januel








100%BixS













| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |