HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 11561 užívateľov

Hry > Age of Mythology > hodnotenie


Age of Mythology
92%

Moje hodnotenie - Age of Mythology





Recenzie - Age of Mythology

Nejlepší a nejoriginálnější real-time strategie poslední doby. Kdo nezkusil, nikdy nepochopí.
Aj vo veľmi dobrých hrách sa väčšinou nájde niečo negatívne, nejaké ale... Hľadal som aj v Age of Mythology, ale - nič výrazné som nenašiel. Hru vám vrelo odporúčam. Nič lepšie na poli real-time stratégií tu už dlho nebolo a pravdepodobne tak skoro ani nebude!


Užívateľské hodnotenia - Age of Mythology

96%FIGY
PLUSY:
+ Pekné grafické spracovanie 3D sveta
+ Možnosť voľby pri prestupe do dalšieho veku
+ Príbeh kampane
+ Mytologické jednotky, hrdinovia, vojáci
+ Rozmanitosť hrateľných národov (Každý si vyžaduje iný systém hrania !)
+ Hrateľnosť !!
+ Množstvo noviniek oproti AOE!
+ Božské sily

MÍNUSY:
- Z pre mňa neznámeho dôvodu sa to nedá úplne priblížiť, avšak to je len slabý zápor. Táto hra je VELMY podarená !

+4 Dobré Zlé
Takže k tejto hre nie je čo povedať je to proste super hra ktorá ponúka veľa zaujímavých vecí a príbehov . Proste vrelo odporúčam .

+2 Dobré Zlé
Tak jednoznacne pre mna skvlela gamesa :) AI je tam bez jedinej chyby
Tato hra ma asi ani raz nesklamala

+1 Dobré Zlé
je to lepšia real-timeova hra ako AGE OF EMPIRES 3 a datadisky a to je čo povedať, prosťe vynikajúca stratégia možem odporúčať každému

0 Dobré Zlé
strategia ako sa patry vdaka tejto hre som sa dokonca vala naucil o greckej rimskej a hlavne egyptskej mythologii. grafika sa celkom da ale ta kampan to je neco uzastne je tam vsetko nieje az tak tazka ale uzastna.

0 Dobré Zlé
94%qwer
Jedna z najlepších RTS v hernej histórii. Perfektná grafika (na rok výroby), hrateľnosť, znovuhraťeľnosť, AI, kampaň a príbeh. Jediné negatívum sú občasné bugy.

+Hrateľnosť
+Grafika
+Príbeh
+AI
+Originalita (výborné nápady)

-bugy

0 Dobré Zlé
Age of Mythology je výborným doplnkom Age of vesmíru. Pre mňa veľké plus je zameranie sa na mytológiu a tým pádom aj jednotky a budovy a zázraky či ako by som to mal nazvať súvisia s výberom toho ktorého boha. Čiže pre mňa jedna z najlepších stratégií aké som kedy hral.

0 Dobré Zlé
podla mna je to jedna paradna hra graficky super urobena(rok 2002) aj dej je velmi zaujimavy a myslim si ze je to jedna z najlepsich strategii na svete.. a ktomu bez chyby!!

0 Dobré Zlé
Age of Mythology je ďalšia perfektná stratégia zo série Age of Empires (aj keď nesie trošku pozmenené meno).Je to prvý Age of Empires ktorý si veľmi zakladá na príbehu a dejovej línii.
Po stránke hrateľnosti je úplné rovnaký ako séria Age of Empires len s malými zmenami.
Podľa môjho názoru najlepší Age of Empires (Mythologi).
Taktiež hu považujem z jednú z najlepší stratégii ktoré som hral.


Výhody: Perfektný príbeh a dejová línia,pekná grafika,perfektná hrateľnosť a zábavnosť,možnosť výroby mytologických hrdinov a príšer.

Nevýhody: Málo národov (len 3 druhy národ a každý národ ma 3 panovníkov ktorých budovy a vojaci sú pomerne rovnaké)

Dávam 95%.



0 Dobré Zlé
Nadpriemerná RTS , antické prostredie, dlhá kampaň, 3 národy(gréci, egypt a vikingovia) z ktorých každý má svoju vlastnú kultúru, bohov, hrdinov a mýtické jednotky. Kampaň bola dosť dlhá, príbeh relatívne dobrý (zúčastníte sa aj obliehania Tróje). No po čase sa objaví stereotyp a nuda a ani atmosféra nie je nič extra.

0 Dobré Zlé
Tak tohle je pecka jak hrom . strategie nemam moc v oblibe ale tohle je parada . i po 10 letech je to porad bezchybne . a i bude . hodne dlouhou dobu . jaka tahle hra musela byt pred deseti leti když už pred 5 leti nam vyrážala dych . no tehdy by mne to asi zadusilo :)

0 Dobré Zlé
Age of mythology je výborná real-time strategie mám ji už hodně dlouho a pořád si myslím že má malo konkurentů .

0 Dobré Zlé
+ grafika
+ neskutočná zábava
+ veľmi veľa možností v editore
+ hudba

- žiadne

Najlepšia a najzábavnejšie stratégia v dejinách hier . Kdo dá menej než 80% je debil !!

0 Dobré Zlé
Fantastická hra,best strategy ever.Mytológia,hrdinovia je to proste najlepšia strategická hra na svete.A na tú dobu fantastická grafika ;) ;)

0 Dobré Zlé
Age of Mythology je nostalgia môjho detstva na ktorú rád spomínam. Pre mňa osobne AoM je najlepšou hrou, ktorú Ensemble Studios vydali. Možno aj najlepšia RTS a hra v danej dobe ever.
Po tejto RTske som poznam všetkých bohov a takisto som exceloval na hodinách dejepisu :D

Plusy
+Hrateľnosť
+Zábava
+Originalita
+Spracovanie
+Príbeh
+ kvantum ďaľších vecí...

0 Dobré Zlé
Jedna z prvých stratégií akú som kedy hral. Tato hra ma niečo do seba a myslím si že v novom prevedení by to bola pecka si to zahrať, kedže hra je už staršia. Ale aj tak má pre mňa táto hra taký veľký potenciál ako žiadna iná stratégia, kedže obľubujem staroveku mytológiu a celkovo :)

Plusy:
+ príbehové misie (celková príbehová línia je fascinujúca s rozmanitým prostredím)
+ hrdinovia a jednotky (hlavne mýtické tvory)
+ rozmanitosť medzi národmi každý má iný hratelný mód (Severania, Egypťania a Gréci)

Mínusy:
- malý populačný limit
- hra vo vlastnom svete je niekedy nudná (toto neberiem ako veľké mínus, iba ako môj osobný
dojem na hru)



0 Dobré Zlé
+grafika
+hudba a zvuky
+technické spracovanie
+príbeh
+národy , bohovia
+kampaň
+editor

-krátka kampaň nová atlantída

Pre mňa najlepšia real-time stratégia všetkých čias . Hra ktorá svojou grafikou, ozvučením a technickým spracovaním predbehla svoju dobu . Hra , ktorá ani po desiatich rokoch nestratila nič na svojej dokonalosti . Dokonalá grafika, prefektná hudba, jedinečná atmosféra a skvelý príbeh . Jednoznačne doporučujem, lepšia stratégia už možno ani nevyjde !

0 Dobré Zlé
No tak toto je pre mňa najlepšia stratégia. Grafika nieje dačo extra ale bola to hra z roku 2002 takže nedávam to za vinu. Kampane dobré. Odporúčam si ju zahrať pre tých ktorý hravajú stratégie.

0 Dobré Zlé
nie je to lepsie nez age of empires iked podobna hra. taka v pohode chvilu som to hral ale teraz to uz nikoho nebavi vcetne mna. dobra hra na tu dobu. za chvilu to prestane bavit. zaujimava hra ale uz ma svoje roky

-1 Dobré Zlé
strasne dobra strategicka hra a kampane su proste je ich tam dost ,a naucil som sa vic o mytologii a grafika ako na strategiu je fakt dobra

-1 Dobré Zlé
Vinikajuco spravená strategická hra,skvele spravená kampan aj volna hra,vela bohov za ktorich mozete hrat a tak isto aj vela jednotiek a budov,graficky je taktiez velmi kvalitne spracovaná,je na nej velmi malo k vitknutiu,urcite odporucam zahrat

-2 Dobré Zlé
Najlepšie zo série Age of... Moja obľúbená stratégia. Niekoľkokrát som prešiel kampaň a príbeh je super, volná hra tiež nieje zlá.

-2 Dobré Zlé
Úžasná strategická hra. Plníte kampane, staviate mestá, uctievate bohov a tí Vám za odmenu pomáhajú v čoraz napínavejších súbojoch. Hráte za 3 národy: Grécko, Egypt a Severania. Nechýbajú ani doplnky ako hra po internete a žiadaný Editor.

-2 Dobré Zlé
je to perfektna hra. Hlavne keď sa nudím tak j zapnem. Dobrý dej, postavy. No môžete si vytvoriť vlastný level a vybrať mapu alebo aj si vytvoriť. Časom sa môže stať že vás to začne nudiť.

-2 Dobré Zlé
Tuhle hru jsem si nainstaloval snad 4x. Singleplayer je opravdu promakaný, ale možná by to chtělo víc nějakých těch potvůrek. AOM jsem hrál především po LAN a každou hru jsem si užíval.

-2 Dobré Zlé
Plusy: Veľa bohov, vojakov, mýtických jednotiek, hrdinov.
Dlhá kampaň a dobrý príbeh.
Multiplayer.
Obtiažnosti.
Ovládateľnosť.
Každý národ má niečo špecifické a zaujímavé.
Editor.

Mínusy: Po prejdení kampane sa hranie proti PC stáva nudným.

A určite si túto hru zahrajte.

-3 Dobré Zlé
V dobe keď som to hral to bola najzaujímavejšia strategická hra. Páćilo sa mi, že za každý vývin do ďalšej doby ste dostali akoby dar boha a mohli ste spôsobiť nejakú živelnu pohromu alebo niečo podobné. Na meno Arkantos asi nezabudne nikto kto túto hru hral. Grafika bola na tú dobu náramne krásna. Dokonca editor máp pre voľnú hru bol veľmi dobrý. Táto hra predćila svoju dobu.

-3 Dobré Zlé
100%pyjak
Dobra hra tato jednotka je podla mna lepsia ne the titans.Dobra hra len misie su niekedy taske :D:D:D

-3 Dobré Zlé
Age of Mythology je skvelá RTS stratégia od tvorcov Age of Empire. Rozdiel je medzi nimi len v akej dobe sa odohráva a to v mytológy gréckej, egyptskej a severskej. Teda si túto hru musíte zaobstarať pretože ponúka výbornú kampaň a pekné grafické spracovanie taktiež aj po zvukovej stránke to dopadlo vynikajúco. Keď že ide o mytológiu tak sa stretnete s obrovským množstvom jednotiek či už mytologických alebo ludí. Pre fanúšikov Age of Empires nutnosť a taktiež pre začiatočníkov.

-3 Dobré Zlé




100%Kikino





100%Lyra




100%Neo87

100%fyasko






95%J0ZQ



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |