HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 51021 užívateľov

Hry > Splinter Cell > hodnotenie


Splinter Cell
90%

Moje hodnotenie - Splinter Cell





Recenzie - Splinter Cell

Do hloubky propracovaný, velmi zábavný a po technické stránce špičkový titul, který si připravil dobrou pozici pro ocenění 'PC hra roku 2003'. A nejen to, Splinter Cell navíc posunul v mnoha ohledech (ovládání, grafika, pohyby, mise) pomyslnou laťku opět o stupínek výše, takže všechny další akční hry budou ve srovnání s ním ve velmi složité situaci.
Myslím že je to najlepšia stealth hra na PC, prináša neobohraný štýl, kvalitnú grafiku, detailné prepracovanie strhujúci príbeh a aspoň 12-14 hrania.


Užívateľské hodnotenia - Splinter Cell

Splinter Cell je hra, ktorej som sa dlho vyhýbal, pretože Stealth nepatril medzi moje obľúbené herné žánre, kým som sa nerozhodol, že sa v ňom zlepším.
Čo sa hrateľnosti týka, hra je rozdelená na 10 levelov, kde viacmenej využívate tú istú taktiku schovávania sa vtieňoch. Hra je to rozhodne dobrá lebo poskytuje výzvu, a to hlavne v neskorších leveloch.
Bohužiaľ je ale vidieť, že ide o Americkú a slabšiu verziu Metal Gear, (obidve hry majú podobný interface) aj keď na sa stealth tu dáva väčší dôraz, a ovládanie oveľa lepšie. Príbeh je typický Clancyovský o tajnom agentovi, čo zachráni svet pred vojnou a zlými Rusmi (vlastne Gruzíncami), postava Sama Fishera mi teda pripadala nezaujímavá a takisto aj ostatné, Metal Gear mal oveľa zaujímavejšie postavy a príbeh mal väčšiu híbku.


0 Dobré Zlé
-: bugy, občas umelá inteligencia, nedostatky v ovládaní, v podstate fixný postup úrovňami, video sekvencie
+: grafika, audio stránka, využívanie tieňov, zbrane a pomôcky, atmosféra, zábava, originalita, možnosť voľby spôsobu likvidácie nepriateľa, využívanie termovízie a nočného videnia
Verdikt: Splinter Cell je hra, pri ktorej je jasné, že výrazným spôsobom ovplyvní vývoj ďalších hier v tomto žánri. Táto hra prináša nové a originálne herné prvky. Hlavnou postavou je tajný agent Sam Fisher, ktorý na splnenie rôznych úloh a misií využíva rôzne zbrane, ale hlavne vynikajúce technické pomôcky. Jednotlivé ciele misií sú pestré a to sa týka taktiež lokácií. Umelá inteligencia nepriateľov občas si vyberie svoje slabšie chvíľky. Niekedy môžete stáť rovno zoči voči pred nepriateľom za oknom a on si vás vôbec nevšimne. Postup úrovňami je všeobecne fixný s občasnou voľnosťou postupu. Dôležitým aspektom hry je audiovizuálna stránka hry, ktorá je na naozaj slušnej úrovni. Potrené je využívať tmavé miesta a plniť úlohy v tichosti. Splinter Cell jednoznačne patrí k špičke medzi akčnými hrami a určite bude diktovať vývoj herného stealth žánru.

0 Dobré Zlé
Slavny zaciatok,slavnej serie!
Splinter Cell bola urcite v tej doba ta najlepsia volba pre milovnikov stelath akcii, co uz presli Hitmana.
Misii sice nieje vela ale ak ich cchete prejst ako sa na Sama Fishera patri, tak vam to potrva hodnu chvilu.
90%

0 Dobré Zlé
Fakt dobrá stealthka vážne nemám čo vytknút... Dobrá akcia, dejovosť, prostredie
_____________
(+)
*Grafika
*Dej
*Pomôcky
*Chmaty
*A plno ďalších...
_______________
(-)
*Trocha nemotornosť...

80% (Lebo mňa osobne to až tak silno nenatchlo:))

0 Dobré Zlé
100%body
Pre mna osobne 100% pretože je to moja najoblubenejsia kolekcia hier... hram ich stale dookola...Kazdym dielom je to lepsie v tejto hre je to este pomerne slabe ale za vsetko hovori aj rok vyroby.

0 Dobré Zlé
tato hra je proste super hral som vsetky diely ale tento je pecka ked som to hral tak ma hra hned chytila ako aj ostatne diely co tomu dodat proste super hra

0 Dobré Zlé
Túto hru som dlho obchádzal, aj keď som ju mal napálenú. Hral som len začiatok a ten nezaujal. Jeden večer som ale nemal čo hrať, tak reku skúsim Splinter Cell. To, čo som pociťoval pri hre, to som pri inej stealh akcii necítil. Tá atmosféra, keď okolo mňa prebehli nepriatelia a ja som bol v tieni a medzi nami len pol metra, v skutočnosti som sa ani nenadýchol a nechcel som vydať hlások, lebo som myslel, že ma nájdu. Proste super. Skvelý dej, ovládanie, grafika, spominaná atmosféra, vybavenie, dabing a všeličo iné. Proste táto hra si zaslúži poklonu za to, akou hrou je a ja sa jej veľmi ospravedlňujem, že som ju tak dlho obchádzal.

0 Dobré Zlé
dobrá hra na pol dňa... ale už keď má mať 100 znakov :D tak musím povedať, že som bol prekvapený z niektorých situácii pretože neboli reálne, ale priznajme, si ktorá hra je dneska reálna a často sa mi stávalo, že som nevedel ako ďalej ale potom sa mi to podarilo nájsť. Ten koniec mohol byť aj lepší

0 Dobré Zlé
Vedľa série Thief je séria SC krásne hrateľnou akciou zameranou skôr na technické riešenie problémov, než na násilný prechod úrovňami pomocou streľby. Využíva často krytie sa v tieňoch a kútoch. Na začiatku hry je dobre spracovaná výuka všetkých pohybov a spôsobov zneškodnenia protivníkov. Túto výuku a zároveň ovládanie je dobré si dobre pamätať, lebo hlavne v neskorších úrovniach vyššej obtiažnosti sa naučené prvky veľmi zídu. Hra je podobne ako NFS: Porsche 2000 náročná na kvalitu ovládača grafickej karty, ak jej ovládač z nejakého dôvodu nevyhovuje, je nestabilná a zatuhne celý systém tak, že nasleduje reštart Windowsu. Vtedy treba ovládač GK odinštalovať a nainštalovať ovládač WHQL.

0 Dobré Zlé
klady:
-grafika
-audio
-soundtrack
-hratelnosť
-zábavnosť
-ovládanie a aj kamera
-výbava
-variabilita úrovní a aj náplní misií
-postavy
-dĺžka

negatíva
-žiaden MP
-AI nebola dobrá
-bugy
-nič moc zápletka
-video sekvencie

Prvý diel tejto svetoznámej a skvelej série. Je skvelý pekný a zábavný ale nie je bez chýb. Ale i tak dnes hra na steame stojí 5€ a stojí za to.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Buzna7
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Paco17
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé











99%Lyra


90%dvC


100%Tomy77

100%micmar






100%misor2

100%misor

100%alsean







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |