HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 8517 užívateľov

Hry > Call of Duty > hodnotenie


Call of Duty
93%

Moje hodnotenie - Call of Duty





Recenzie - Call of Duty

Dokonalá atmosféra a neustálý spád, rychle se měnící úkoly a s nimi související typy akcí – to vše zaslouží velkou pochvalu.
Celkovo je hra trochu krátka, ponúka len okolo 6 hodín na čisté prejedenie, teda tak okolo 2 hodiny na každú kampaň. V každom prípade sú to hodiny čistej atmosferickej akcie, ktorá vás vtiahne do druhej svetovej vojny. Na druhej strane vzhľadom na to že hra je vojnová akcia myslím že mohla byť ešte dlhšia, pretože tu nie je žiadny súvislý príbeh a vymyslieť ďalšie bojové scenéria a misie by asi nebolo ťažké. Dosť tu ukrátili hlavne single playerových hráčov, ktorý si nebudú hru ďalší rok vychutnávať v multiplayeri.
Call of Duty sa stáva jedným z hlavných favoritov na akčnú hru roku.


Užívateľské hodnotenia - Call of Duty

Po stránke grafickej trocha slabšie, no po stránke hernej úplne skvelé. Ovládanie je také neutrálne a teraz poďme na plusy :
1.Misie - super je určite ich kvantita a kvalita, zaujímavosť a trocha vadí stereotypnosť.
2.Dej - príbeh, dej - no nazvite to ako chcete, ale je to super, takže nie je čo riešiť.
3.Zbrane - spektrum zbraní pomerne široké, aj keď niekedy mi pár zbraní chýbalo.
4.Prostredie - budovy a iné okolie, lesy, zákopy, voda proste všetko vo svete je fajn.
5.Všetko ostatné - vozidlá, engine a hlavne málo chýb, čo je na rok 2003 veľmi dobré.

+9 Dobré Zlé
Supééér stereotyp. Zbrane, vozidlá, prostredie, atmosféra, dej, misie a všetko ostatné - proste super hre až na slabšiu grafiku a vek.

+9 Dobré Zlé
Call of Duty je určite jedna z najlepších hier vôbec a asi najlepšia v roku 2003. Zaujímavý dej, misie, zbrane a prostredie, ktoré síce nemá nejakú super grafiku, no atmosféra druhej svetovej vojny pokryje všetko.

+9 Dobré Zlé
Slušná hra, no určite to nehodnotím ako najlepší diel série. Je trocha starší, so slabšou grafikou a technickým spracovaním, no v celku to je dobrá hra aj dnes aj vtedy. Zábava na pár dní, síce mierne stereotypná zábava, no ak to hráte ako prvé CoD, tak sa Vám to bude zdať zaujímavejšie.

+7 Dobré Zlé
Call of Duty, keď počujem tieto tri slová hneď si spomeniem na tento diel a skvelú atmosféru čo som zažil pri hraní. Dosť dlhá a hlavne zaujímavá kampaň spojená so super prostredím po technickej a trocha aj grafickej stránke...Je to taký symbol CoD a možno aj druhej svetovej vojny na PC.

+7 Dobré Zlé
Úplne skvelá hra s trocha slabšou grafikou. Ovládanie je klasika, množstvo zbraní a misií vidím ako najväčšie plus, takže jedna z najlepších vojnových hier. Pekná atmosféra a všetko prostredie, zaujímavé možnosti a budovy. Je to taký symbol druhej svetovej vojny na PC.


+7 Dobré Zlé
Úplne skvelá hra, má slabšiu grafiku, príbeh, má však skvelé misie, atmosféru, zbrane, vozidlá, prostredie a ovládanie je jednoduché. Chýb mi však také pravé zabíjanie jednotlivo, nie jednotne.

+3 Dobré Zlé
Je to vyborna hra, najlepsia co som kedy hral, velmi zaujimave misie, na tu dobu perfektna grafika, prejdene 2x. +: Velmi zaujimave levely s primeranou obtiaznostou, nieje to velmi jednoduche, ale zase sa to aspon da prejst. -: Nemam co vitknut, maximalne tak ta grafika, ale aj ta je celkom fajn. Celkove zhrnutie: COOL!!:))

+2 Dobré Zlé
Dĺžka kampane je najkratšia zo série CoD. Tým by som začal hodnotiť Call of Duty. No ak by som pokračoval zistili by ste že ponúka veľmi zaujimavé úlohy v misiách. Pekne nascriptované postavy a miesta v mapách. Multiplayer bol celkom fajn až na veľa bugov. Grafika je na tie časy priemerná ale spôsob výroby hry a misie sa rovnajú dnešným akčným hrám.

+2 Dobré Zlé
Môj prvý FPS z obdobia II. sv. vojny... grafika na tú dobu prelomová, neuveriteľný príbeh s neustálim napätím, nikdy neutíchajúce zvuky výbuchov alebo zbraní, misie s nápadom a originalitou... proste FPS taký aký má byť... vrelo odporúčam každému, ktorého zaujíma II. sv. vojna, chce si pozrieť ako dané miesta vyzerali počas bojov a ako to všetko prebiehalo... táto hra ma veľmi nadchla a patrí k mojim srdcovkám...

+2 Dobré Zlé
Parádna hra ... Fakt super ... jedna z troch najlepšich call of duty ... len jedno mi nie je jasné , ak sa nemílim Cpt. Price zomrel na tej vojnovej lodi ... čisto teoreticky je ešte možné aby bol v CoD 2 ( lebo to je iný príbeh a tá loď mohla byť až na konc vojny ) ale ako je možné že je aj v MW ??

+1 Dobré Zlé
Místy originální mise, spojenci, pocit že jste jen jeden z mnoha, obstojná AI, kupa zbraní, skvělá grafika. Takhle by se asi dal shrnout každý díl COD ale pravdou je, že tohle je vůbec ten počátek a pro mě stále jeden z nejlepších dílů série. Mise opravdu zábavné a navíc v podstatě 3 různé příběhy. Bohužel však je prostor kolem vás neuvěřitelně prázdný a vše je velice strohé a jednoduché. Naštěstí se i tak objevuje prostor pro taktiku a obvykle nejste neustále hnáni vpřed ale máte možnost prohledávat okolí a vracet se na již projitá místa (ať už kvůli lékárnám, nábojům nebo prostě jen tak). Zbraní je tak akorát a budete mít možnost si dostatečně vyzkoušet všechny kousky. Je fajn, že máte téměř neustále u sebe spolubojovníky ale vůbec se nemusíte snažit aby přežili. Ti důležití stejně neumřou a ti ostatní jsou okamžitě nahrazeni někým jiným. Působí to podivně. Na kvality MOH:AA to sice nemá ale i tak je první COD kvalitním kouskem.

+1 Dobré Zlé
Vynikajúca FPS, páči sa jej atmosféra a neustala akcia, všetko sa deje rýchlo, zábavne a efektívne, veľa zbraní ,rozmanitosť prostredia...

0 Dobré Zlé
90%Joe1
V skratke: Call Of Duty ma zaujalo iba jediným, mam "rad" skôr milujem Vojnové hry! a Call Of Duty patri medzi ne!

+:Podoba sa Prvej svetovej vojne,perfektní dej, grafika,zbrane, strieľanie z auta,lietadla...
-: Jedna misia, s tankmi..., dej som nepochopil na prvý krát... (niektoré misie, ale čim hráte ďalej tým tomu budete viac chápať)... (proste keď je zlí dej moje ohodnotenie je tiež zle)

Hru ale aj tak Odporučím stiahnuť aj keď ma už tie najkrajšie roky za sebou :)

0 Dobré Zlé
Paráda,otočil jsem to asi 14x a rád se k této hře vracím,a navíc,CoD 1 odstartovalo další přívaly dobrých Pařeb od Activisionu

100%


0 Dobré Zlé
dalsia vynikajuca hra super zvuky hratelnost len grafika ale preca je to rok 2003 na ten rok je to najlepsia hra na svete atmosfera super nevedel som kam sa mam pozerat pri dobyvani stalingradu epika no proste supeer pre zaciatocnikov odporucam si najprv zahrat cod 1 nezie len bude mat dobru mienku o niektorych hrach ale aj najvatsi zazitok z akej hry len mozete mat az na par vinimiek ale preca je to uz stare

0 Dobré Zlé
100%ChaoZZ
Asi najviac misii z celeho CoD.Najviac sa mi pači sovietska kampaň ktora ma začiatok podobny filmu Nepriateľ pred branami.Jedine minus tejto hry je to že tu je život.Takže hrač musi hrať viac opatrnejšie a musi hľadať lekarničky.Ja som zvyknuty vletieť medzi nepriateľov a všetkych naraz postrieľať :D.Tu to neni možne bohužiaľ :D

0 Dobré Zlé
Napriek tomu, že táto hra bola vydaná v roku 2003 tak je to výborný začiatok série hier Call of Duty. Hra prišla s niečim novým, s nápadom vytvoriť hru, ktorá bude dokonale zobrazovať priebeh 2. svetovej vojny, či už za Spojencov, Britov alebo Rusov. Myslím že na tú dobu Activision vytvorilo až dosť dobrú hru, kdež to nehovorím o jej pokračovateľovi Call of Duty 2. Bolo v nej dosť akčnosti, napínavosti, spolupráca s týmom, čo mnohým hrám chýba, a taktiež hráč má aj nejaký ten zážitok z hry. Graficky nebola na tom najlepšie, ale ako som spomínal, bavíme sa o roku 2003. Ani hardwarové nároky nie sú vysoké, čo znamená, že si hru môže zahrať každý aj na slabších počítačoch. Ešte raz, mne sa páčila.

0 Dobré Zlé
U této hry nemám co dodat. Prostě super střílečka. Na ten rok grafika výborná.

+grafika
+postavy
+arzenál zbraní
+příběh

-nic

0 Dobré Zlé
Dost dobra hra pekne stvarnujuca 2. svetovu vojnu. Skoda ze je kratka, ale aspon si pri nej uzijete dost zabavy pretoze misie su dobre navrhnute.

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra. Dobrý dej,dobrá hratelnosť a celkom pohode grafika na to že to je hra z roku 2003. A prešiel som hu za jeden deň.

0 Dobré Zlé
Hra mého mladí hrozně mě bavila pecka
+mise a zbrane
+mise s tankem
+na tu dobu proste pecka
- nic sem nenasel

0 Dobré Zlé
100%heda
skvělá hra hrál jsem ji a fakt mě ujala čekal jsem žeto bude horší grafika ted grafika docela dobrá na ten rok

0 Dobré Zlé
Je rok 2013 a za chvíľu 10 výročie tejto skvelej hry ale ja som na ňu nikdy nezabudol. Až doteraz hrávam Singleplayer aj Multiplayer a spomínam na staré dobré časy ktoré som pri tejto hre strávil. Dneska to už není taká cenená hra ale grafika bola vtedy riadny boom tak isto sa každému páčila hrateľnosť aj pomerne reálnosť tejto hry. Čo dodať len to skúste sami a aj keď má už hra 10 rokov jej herný duch ostáva

0 Dobré Zlé
Zaujímavá akčná hra . Celkovo je hra trochu krátka, ponúka len okolo 6 hodín na čisté prejedenie . Atmosféra je skvelá [ Cítite sa ako bi ste tam boli ] . Grafické spracovanie je trochu zastarané ale nie je to až taká hrôza . Dávam 80% kvôli krátkosti .

0 Dobré Zlé
call of duty som prešiel 6 krát riadne dobrá hra ty vole všetko som to tam vistrielal jak terminator :)

0 Dobré Zlé
Veľmi podarená hra, ktorá ma baví aj po 10 rokoch od jej vydania.
+ jednoduchosť, bezchybnosť, kampaň za USA, Britániu aj Sovietsky zväz, skvelá atmosféra (najmä v kampani za sovietov)
Grafika je na tú dobu veľmi dobrá.
Neviem o žiadnych záporoch tejto hry
Podľa mňa najlepšia hra v pomere "kvalita / možnosti v tej dobe"
...škoda že dnešné diely Call of Duty už s touto hrou nemajú veľa spoločného

0 Dobré Zlé
Jedna z najlepších oldschool hier aké kedy vyšli na svet. A čo sa týka žanru, tak pre mňa top 1 z 20. storočia. Tlieskam...

0 Dobré Zlé
Skvělá atmosféra
Dobrá hratelnost
Dobrý příběh

Jedna z mých prvních her..
Co dodat klasika na kterou se nazapomíná..

0 Dobré Zlé
Super hra na rok 2003 nemám slov. Slabšia grafika, dobrý príbeh behanie na tankoch iba jedna misia škoda že iba jedna.

+grafika
+liečenie
+príbeh 2 sv.vojna

-iba jedna misia na tankoch
-slabšia grafika na rok 2003 celkom no slušne ale slabšia !

0 Dobré Zlé
Call of Duty byla jedna z her na kterých jsem vyrůstal a jelikož jsem byl vždy PCčkář a né konzolář, tak mě byla tato hra vždy blíže než např. Medal of Honor a na druhou stranu je přeci COD lepší než Medal :-D alespon dle mého tomu u každého dílu tak vždy bylo. První díl je boží střílečka z válečného prostředí, kde nakopáváte prdel náckům a dokonce si zde zahrajete i za sovětskou stranu soudruhů. I když o poznání méně než za mise z Amíky. Je to zábavné a chytlavé. Jediná vada tak jako u každého dílu je bohužel krátka doba hraní.

0 Dobré Zlé
myslim ze jedno z najlepšich časti, no as na tu grafiku, ale celkom to ujde, ludia si myslia ze hry su len o grafike ale to tak nieje, aspon podla mna

0 Dobré Zlé
Poviem to aj na všetky. Najlepsia vojnova hra aku som kedy hral. Aj ked nieje najlepsia. Cod moze bit na seba hrdy ake hry vydal.

0 Dobré Zlé
Tato hra je super.Grafika sa mi pači,postavy sa mi pačia a misie su dobre. Ale nemate neobmedzene životy ale da sa to vyhrať. odporučam každemu.

0 Dobré Zlé
Takže asi jedna z najlepších FPS hier akú som hral. Dej je veľmi akčný a strhujúci. Hratelnosť a grafické spracovanie je tiež veľmi dobré.
Ako mínus by som asi hodnotil nesmrteľnosť hlavných postáv v hre ale je to irelevantne lebo aby ste sa pri tom zaujímali ešte aj o svojich druhov tak to by sme to ďaleko nedotiahli.
Inak je hra veľmi dobrá a doporučujem si zahrať.

0 Dobré Zlé
Call of Duty sa mi velmi páči...presne takúto perfektne spracovanú hru z obdobia 2.svetovej vojny som očakával...

plusy:
+zbrane
+okolie
+grafika
+dĺžka hry

mínusy:
na tejto hre som nenašiel žieden mínus

mam s tejto hry dobrý pocit a preto jej dávam 100%..teším sa na Call of Duty 2

0 Dobré Zlé
Na ten rok je to veľmi dobrá hra. Kto nehral, odporúčam si zahrať. Call of Duty zobrazuje realistické a pútavé dôležité momenty druhej svetovej vojny doposiaľ nevydaným spôsobom - očami dobrovoľníkov a neznámych hrdinov.




0 Dobré Zlé
+Mnoho známých bitev 2.světové války
+Přesné lokace
+Spousta zbraní
+Nádherná grafika
+Skvělé ozvučení
+Možno ovládat různé prostředky
+jedna z nejlepších válečných her

-Občas na arkádu moc těžké

0 Dobré Zlé
Fakt super hra. Já jsem jsi tu hru strašně užíval a připadal jsem si jako bych tam byl. Super atmosféra dokonalé mise.

0 Dobré Zlé
100%Enoo
Jednoznačne 100 bodov tato hra nema žiadnu chybu. Je síce postaršia ale to vôbec nič nerieši ACTIVISION nesklamal 1 a ani 2 časťou.
Odporučam. 100%

+dej
+zabrane
+songy
+misie
+grafika podarena(2003) :)

0 Dobré Zlé
Táto hra je z detstva. No grafika na rok vydania je veľmi dobra a hra teľnosť taktiež. Misie sú veľmi pekne urobené Odporúčam zahrať.

0 Dobré Zlé
tak toto je čistý kult. kto s týmto nezačínal, nech si vy.ere oko, lebo nie je pravý hráč pc hier. nedám sto, to dávam len jedinej hre. to je ako jedinej láske. ;)

0 Dobré Zlé
100%BixS
+ Akční příběh
+ Historické zpracování
+ Multiplayer
+ Variabilita misí
----
- Krátká herní doba

VERDIKT: Hra, která si zaslouží pozornost od všech hráčů, co milují druhou světovou válku. Svým originálním podáním otevřela oči světu.

0 Dobré Zlé
Velmi sympatická hra a opravdu skvělý začátek rozjeté značky COD která vládne šílenou hratelností a zábavou. Škoda jenom že tak jako snad u každého dílu je drobný nedostatek příběh který je opravdu velice krátký a mohl by být bez problémů delší.

0 Dobré Zlé
100%Bramir
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Foren
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%SABS
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Neuer
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Vynikající hra, nápad, grafika, příběh, hratelnost, pořád je to výborná hra. I v této době si ji rád zahraju. Kde jsou ty časy...

0 Dobré Zlé
+grafika
+audio
+americká kampaň
+sovietská kampaň
+začiatok sovietskej kampane
+kampane za spojencov
+multiplayer a mapy
+datadisk
+mod german front mod
+zbieranie lekárničiek
+zbrane
+vybavenie
+vo väčšine všetko
+AI a na najvyššiu obtiažnosť je to poriadna výzva a zábava
+postavy
+dĺžka

-no...moc koridorové miestami.

Do teraz po všetkých stránkach top diel a aj s datadiskom ktorý je perfektný.

0 Dobré Zlé
100%Finch
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Reese
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Thiago
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Neeuer
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Suva10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Walt10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Toto je poriadna hra. Hral som ju už síce dávno ale nezabudol som.Poriadna akčná historická strieľačka síce je to hra na životy nie ako napr. call of duty 2 ale dá sa. Nepíšem veľa lebo sa mi nechce ale inak odporúčam.

0 Dobré Zlé
100%Nick9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Dobre spracovaná hra, hlavne príbeh. Skvelý výber zbraní, vela druhov vojakov, druhov prostredí a prerfektná atmosféra. Síce je slabšia po grafickej stránke ale na ten rok veľmi dobrá hra. Doporučujem.

0 Dobré Zlé
Moja v poradí druhá FPS-ska ktorej dej sa odohráva v druhej svetovej vojne. Hra je to bohatá na misie, akčnosť a atmosféru. Zbraní je tu dosť tak hurá do toho.

-1 Dobré Zlé
nieje co dodat velmi dobra hra ktoru vrelo doporucujem z grafickej strany dobre ale su tam niake tie chyby lepsiu strielacku som nevidel akurat keby tam bolo viac zbrani.. to je secko

-2 Dobré Zlé
Pokial sa niekto chce zoznámiť so sériou CoD,mal by okúsiť tento prvý diel.
Jedna z najlepších hier čo som zažil.Kto to hral,dobre vie o čom hovorím...

-2 Dobré Zlé
AAAA stara klasika!!!
Ma to peknu grafiku velky vyber zbrani ale havne je to dostatocne dlhe a s viacerymi kampanmi.
Proste dobra hra!!!

-2 Dobré Zlé
moja prva a asi aj najlepsia strielacka aku som kedy hral, v tej dobe na dobrej grafickej urovni, super ovladatelnost, skvely dej a super misie ... vsetky serie COD su proste vynikajuce

-2 Dobré Zlé
vinikajuca hra presiel som to 2x grafika neoslni ale pribeh a autenticnost s WW2 vas zaujme kopie zbrani a vozidiel su ties dobre 91%

-2 Dobré Zlé
Call of Duty 2 bola mojou prvou hrou na PC ktoru som bavil a od vtedy zhanam aj ostatne casti o ktorych viem z tejto stranky a Call of Duty je fakt uz o niecom ako vsetky jeho casti, presiel som CoD, CoD2, CoD4 a CoDUO a to na veterana a hovorim ze za tuto hru sa oplati dat aj 100% len tych par chybiciek ako je to ze do niekoho nasiju "par" guliek a on sa obcuje a striela dalej alebo ta inteligencia vojakov (nieco je tam fakt na smiech) a tak ale pri tych zazitkoch si to ani neuvedomujem a o tom to je ja davam 99%

-3 Dobré Zlé
Vyborna hra nato kedy bola vyrobena tato hra prepisala historiu fps hier,,,Podla mna bola najlepsia kampan za rusov a misia na cervenom namesti,,, myslim si ze je to legenda.

-3 Dobré Zlé
100%lekvis
Dobrá a zabavná hra nieje tazka lebo, ju viem preis za jeden den asi 3krat páči sa mi preto lebo tam je dobrá grafika a tak isto aj zbrane v CLL OF DUTY 1 ma Thompsom 30 nabojov a 2 20nabojov.

-3 Dobré Zlé
100%EVOIX
Zdravým všetkých hráčov tejto hry. Dnes ju prechádzam minimálne 16. krát xD a ešte stále ma baví. Najlepšia strielačka ktorú som v živote hral, a verte mi hral som ich dosť. No k hre:

plusy+ hrateľnosť
grafika na tú dobu vynikajúca
realistické zvuky (najviac sa mi páči ten zvuk keď M1 Garand vyhadzuje zásobník no jednoducho krásny zvuk :D)
perfektné misie
skvelý dej
skvelá atmosféra
tak ma baví táto hra že včera asi o 22:37 som ju prešiel a dnes po škole asi o 15:14 som ju začal znova :D a už teraz som v priehrade , pravdaže na veteráne xD.

Jediný minus je asi tá dĺžka (príliš krátke). Keby dali všetky misie z CoD , CoDUO , CoD 2 do jednej tak to by bola perfektná dĺžka xD.

Mno asi toľko kto sa k nej vie dostať nech si ju zahrá (doporučujem). Lovu zdar (na tie nacistické k...y xD). Veľa šťastia
EVOIX

-3 Dobré Zlé
veľmi dobrá vojnová hra, musím samozrejme pochváliť... rozmanitosť levelov, strhujúci boj, dobrá hratelnosť, na dobu aj pekná grafika... niektoré časti hry ma trošku nudili, boli menej zaujímavé... ale zato niektoré boli úplne parádne spracované, naviac ste nevedeli kedy a z kadiaľ na Vás spadne nejaký ten mínometný granát, to bolo celkom realistické na hre... nič iné nezostáva, ako vrelo odporúčať... aj po rokoch velice zaujímavá hra...

-3 Dobré Zlé
+ Dej
+ HW požiadavky 128 RAM :))
+ Grafika (na tú dobu)
100%

Tak toto je jedna z tých hier na ktoré sa nezabúda :)..

-3 Dobré Zlé
Vyborna vojnová hra o druhej svetovej vojne. Pri tejto hre sa dobre zabavite vyborne strielacky je to jedna z najlepších hier aku som hral. Netusim prečo som sa tejto hre niekolko rokov vyhybal teraz to lutujem. Hned ako dohram jednotku cize uz asi iba posledne dve misie. Tak ihned zacinam hrat dalsi diel.

-4 Dobré Zlé
Velmi dobrá hra, ktorá má na svoju dobu dobrý príbeh a skvelý MP. Niektoré misie sú ojedinelé. Najviac ma zaujala misia v rusku, keď ste sa vyloďovali =) to bolo niečo neskutočné, tá atmosféra

-4 Dobré Zlé
veľmi zábavná strielačka super misie,zbrane,ale podla mňa je call of duty 2 lepšia v tom že v každej misii máte spojencov

-4 Dobré Zlé
vyborna hra proste uzas nemam co povedat uz na to grafika neni nic moc ale ten dej je uzasny nemam co na to povedat

-4 Dobré Zlé
je tam dobra grafika na ten rok,sú tam velmi napínavé levele preto dávam 95% príjemné hranie
Najlepšie call of duty je toto,2 a modern warfare

-4 Dobré Zlé
Myslím si výborná hra. Na rok výroby má skvelú grafiku, zvukové efekty. Výborný výber zbraní, skvelý dej, skvelé akčné scény, tak isto výborná zábavná hra po sieti ak keď po dlhšom čase to omrzí preto že väčšina serverov je deatmatchových a myslím si že v podobe plnenia misií by to bolo záživnejšie ale za to nemôžu tvorcovia ale skôr hráči. Doporučujem tým ktorí ešte nehrali. Ja sám som to prešiel minimálne 10 krát

-4 Dobré Zlé
80%atal
Tak...toto bola moja prva hra na PC, ktoru som zacal hrat asi pred 3 a pol rokmi a este dodnes ma bavi. Skvela strielacka pre vsetkych milovnikov tohto zanru. Aj ked odflakli ruske zbrane (v UO sa to napravilo...) na ten vek je to aj graficky, aj hratelne super. Proste jeden z "otcov" modernych strielacek.

-4 Dobré Zlé
Perfektná hra, len škoda nízkej AI nepriateľa a občas aj svojich vojakov. Určite si aj dnes nájde svojich fanúšikov.

-5 Dobré Zlé
Skvělá hra s dobrou grafikou i příběhem. Doporučuji všem zahrát. Bohužel chyběli mi nějaké videa mezi misemi.

-5 Dobré Zlé
Sranda game. Je to skoby super simulátor na druhú svetovú vojnu. Tu začína budúcnosť asi tak ako začala pred niekoľkými rokmi u NFS. Akurát je tu veľmi veľa chýb v grafike. Hodnotím to iba na 80% pretože sa mi ani zďaleka nepáči grafika.

-5 Dobré Zlé
100%Deni
Vynikajúca hra Jedna z prvích toru som hral a neomrzí sa ani ked ju hram po niekolký krat.Pekna grafika,vela zbarní,rôznorode kampane,super hudba no co dodat.Jedine mozno celístvejši príbeh preto dávam 100.

-5 Dobré Zlé
95%Dado
Prvý diel Call of Duty patrí k vôbec prvým FPS, ktoré som mal možnosť hrať. Na rok 2003 úžasná grafika, neustála akcia bez štipky stereotypu a veľmi pekné efekty. Na tú dobu jednoznačne prelomová hra, ktorá si nebyť pár drobných neduhov zaslúži najvyššie ohodnotenie.

-5 Dobré Zlé
100%Andyno
Asi najdôstojnejší nástupca od doby, kedy vyšiel prvý Medal Of Honor. To platí aj teraz po siedmych rokoch.

-5 Dobré Zlé
Hra je vážne super, jediné čo mi vadilo je grafika, dnes mi vadí rok vydanie. Inač je všetko super, úplne ale úplne, že všetko, síce tam mohli dať misie v snehu, daždi...

-5 Dobré Zlé
super super super ... vrátil som sa k hraniu starých hier a nelutujem ... grafika neni zlá dej je bomba ! -... naj hra

-5 Dobré Zlé
Jedna z mojich najobľubenejších hier vôbec. Sa pamätám ako som ju stále hrával skvelý príbeh. Vždy si ju rád zahrám znova.

-5 Dobré Zlé
Bola to asi tak moja prvá vojnová hra, na tie roky výborne spravená hra aj po grafickej stránke. Myslím si že kto ju ešte nehral nech si ju stiahne, dávam 95.

-5 Dobré Zlé
táto hra je super nemôžem jej nič vytknúť...ale dostalo ma to keď v záverečnom videu úplne na konci bolo napísane: Pri výrobe tejto hry nebolo ublížené žiadným kravám :D

-5 Dobré Zlé
95%_X_
Call of Duty. Jedna z najpopulárnejších prestreliek z obdobia 2. Svetovej vojny. Hra Call of Duty je do teraz slávna a aj lepšia kao niektoré diely. Nasvedčujú tomu aj dlhé no síce až tak nenáročné misie. Skrátka povedané na rok 2003 asi najlepšia hra.

-5 Dobré Zlé
užasná hra,pekná grafika,ovladanie na jednotku,podla mna hra bez chybičky,super vžitie sa do 2.sv. vojny..

-5 Dobré Zlé
93%qwer
Neuveriteľne atmosferická FPS z prostredia 2.svetovej vojny. Táto hra obsahuje množstvo pamätných momentov. V hre je kvalitná grafika, hrateľnosť, spracovanie, atmosféra a zvukové efekty. Je to jedno z najlepších FPS, ktoré boli vyrobené.

-5 Dobré Zlé
Je to dobrá hra ale chcelo by to trochu vylepšiť umelú inteligenciu + viac zbraní. EXTREME-GAMES(Agent20234)

-5 Dobré Zlé
Ja som touto hrou začínal vlastne všetky FPS, dovtedy som hral šport a závody. No a od vtedy som sa chytil na všetko, no toto ma nejako nechytilo.

-5 Dobré Zlé
Jedna z mojich obľúbených FPS, je strašne stará a tu platí jediné, hraj ak chceš kritizuj ak to nehráš. Ja to bohužiaľ skritizujem v roku výroby - prečo robia dobré hry tak skoro.

-5 Dobré Zlé
good game cele som to presiel -hrozna grafika +super atfosmera pri niektorich misiach
fghdgswretewsfwfasesdgdsrfaewdrwearfesdsa

-6 Dobré Zlé
Tu davam 100 percent BEST GAME nikdy lepsiu nevyrobia ani:call of duty uo neni take dobre ani:2 ani 3 4 5 6 7

Kampane:US UK a RUS posledna kampan su len 3 misie teda finalove

PLUSY:-skutočnost
-Postavy
-Misie
-Grafika (nechapem preco daktorym grafika vadí
-UPLNE VSETKO CO DO VOJNY PATRI
Minusy:-Vadi mi len malo zbrani a malo misi

Hodnotenie:100

-6 Dobré Zlé
je to celko fajn hra dobre misije fajnova je prva misija to tato hra ma dost zaujala apreto jej davam 84% preto ze na ten rok ja fajn


-7 Dobré Zlé
Mne to pripadá ako trápna kresba čiarami a tak to aj vyzerá. S ničím sa tu nebili, proste urobili polotovar a dali ho na trh. Jediné čo je tu dobré je celkový dojem po hre.

-8 Dobré Zlé
opravdu hra graficky strasna na proti petce a ctyrce hratelnost snad nejhorsi na pohled zaujme ve hre vás to nebaví alespon me je to uplna blbost

-19 Dobré Zlé














100%hujko













95%colo


100%Kosot









100%hrt11









100%WEGETa




100%rotten






95%Ben

100%TwIter










100%nokay















100%Bill10

100%Brad10

100%Vito9





100%Tom9


100%Tom10

100%Jack7


100%Mark9
















95%BooM







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |