HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6026
12898
1687

Online 586 užívateľov

Hry > Painkiller > hodnotenie


Painkiller
85%

Moje hodnotenie - Painkiller





Recenzie - Painkiller

Painkiller je zábavná akční záležitost se spoustou brutálních okamžiků a scén pro příznivce stříleček staré školy. Na druhou stranu nečekejte revoluci. Je to jen Doom, Serious Sam a Undying dohromady + trochu koření a pár novinek navrch jako fyzikální Havok engine. Nezapomínejte však na multiplayer. Je minimálně tak dobrý jako single!
Na záver musím povedať, že som bol kvalitou hry naozaj ohromený a sprostredkovala mi výborný herný zážitok. Aj keď sa jedná len o priamočiaru adrenalínovú akciu, taký bombový mix Serious Sama a Dooma zasadený do hororového prostredia, okorenený množstvom dobrých nápadov a vychytávok, by si nemal nechať ujsť žiaden priaznivec dobrej 3D akcie.


Užívateľské hodnotenia - Painkiller

velmi dobra hra hlavne akcna. dost mi to pripomina serious sam a will rock ale aj tak nieje na 100%:)

+6 Dobré Zlé
95%Daxi
Fakt dobra hra,pre tich tich ktori maju radi strach a krv je to najlepsie co moze bit.grafika pekna a plno priser ci co to je a aj hratelnost dobra a celkom dlha hra . nebit niektorich bugov dam 100

+3 Dobré Zlé
79%mihi
Pain killer je super masaker hra.Hra ma postačujucu grafiku,vela druhov nepriatelov , jej dlzka a leveli su dobre a ani hratelnost neni zla.No umela inteligencia je dost slaba a hru je velmi lahke prejst.

+3 Dobré Zlé
Dobra hra,pekna grafika.Len chodite a sekate vsetkych pajacov co uvidite,dobre ked sa chcete odreagovat.

+2 Dobré Zlé
masova akce pekne krvava doporučju nem co nemaji slabši povahu je to moc masove!

+2 Dobré Zlé
priamociara andrenalinova akcie a vyborna ..co viac dodat...proste je to super a aj pribeh sa mi velmi pacil no uzas...a ten stakegun je naj

+1 Dobré Zlé
je to velmi namakana hra s peknou grafikou a hratelnostou...vela kol a nepriatelov ale povedal by som ze malo zbrani...hru je lahke prejst to ano ale iba ked si nedas obtiaznost tu najtazsiu...v podstate tuto hru odporucam vsetkym doomovkarom

+1 Dobré Zlé
Pecka, na svoj vek ale aj teraz , kto hladá zábavu , vynikajucu hratelnost a atmosferu nech si zaobstara painkillera .

0 Dobré Zlé
Painkiller je hra na štýl Serious Sam, čiže stále idete za nosom, resp. tam kde vám ukazuje šípka, a zabíjate armády tých najrozmanitejších monštier. Narozdiel od Serious Sama má Painkiller temnejšiu atmosféru a asi by ste to nepovedali, ale táto hra má aj nejaký ten dej. Musím povedať, že je to veľmi zábavná hra, ktorú by si každý veľký milovník FPS mal zahrať.

0 Dobré Zlé
Je to dost dobra hra asi aj najlepsi painkiller.Grafika je na tu dobu dost dobra ale mne tam o to vobec nejde ... Takze doporucujem kazdemu co ma rad akcie

0 Dobré Zlé
-: koniec, finálny boj, miestami nuda
+: grafika, ozvučenie, atmosféra, soundtrack, nepriatelia, AI, lokácie, hracia doba, multiplayer, amok (besnenie), brutalita
Verdikt: Celkom dobrá FPS na štýl Serious Sam. Prináša veľa originálnych zbraní a nepriateľov. Desing úrovní je taktiež originálny a nádherne potemný. Painkiller plný rovnakú úlohu ako Serious Sam: vypnúť mozog a len tak sa vyblázniť po ťažkom dni v práci.

0 Dobré Zlé
80%Dado
Podľa môjho názoru dosť dobrá hra. Po tom, čo som hral Serious Sam, s ktorým Painkillera dosť porovnávali, musel som si toto zahrať a podľa mňa je Painkiller o niečo lepší, možno reálnejší, no mňa na tom najviac baví tá brutálnosť. Na to, kedy bola hra vytvorená, má perfektnú grafiku. Levelov je tiež tak akurát a aj keď sú tam samozrejme aj chybičky krásy, hra je celkovo veľmi dobrá.

0 Dobré Zlé
Painkiller je pecka, která se vymyká současným hrám a díky tomu má úspěch. V žádném případě nejde o prostou střílečku bez čehokoli jiného. Originální úrovně, spousta skvělých monster, zbraně, které jinde neuvidíte, obrovští bossové, systém úkolů a karet a mnoho dalšího, to je Painkiller. Samozřejmě jde o řež ale velmi atraktivní a s často hutnou atmosférou. Vzpomínám na výborné úrovně jako je hrad, les, město, klášter a další. Za vůbec nejlepší považuji Peklo, které vypadá opravdu děsivě. Zbraní je sice jen pět ale dohromady mají 12 funkcí, takže je to více než dostačující. Grafika dnes už neohromí ale špatná vůbec není. Dobrá hra se nepozná podle grafiky a dnešní hry jsou toho důkazem. Zkrátka kdybych si měl vybrat mezi Painkillerem a Call of Duty (a že v tom v principu není zase tak velký rozdíl) volil bych rozhodně Painkiller.

0 Dobré Zlé
Ďalšia zo super FPS strielačiek ktorá je perfektná na odreagovanie lebo pri nej nemusíte vôbec rozmýšľať. Ak ste hrali Doom, Quake, Duke Nukem a Serious Sam tak toto je presne hra pre vás. Najväčšími plusmi sú ale unikátne designy levelov, neuveriteľne zábavné zbrane (Stake gun a predvolená zbraň Painkiller) a úplne super metalová hudba. TURN OFF YOUR BRAIN CELLS, PREPARE TO KICK ASS!

0 Dobré Zlé
Hra pri ktorej som sa bavil...niet nad hru pri ktorej sa človek baví nemusí nič vymýšlať nikdy nie je ticho len proste miliardy nepriatelov v mapách veľkých jak vesmír a vy len proste kosíte a kosíte...čo ma sralo na tej hre bolo že artefakty sa strašne ťažko hladali a dostať sa k nim bolo o držku.tam som len hodiny zabil aj tak som nenazbieral všetky karty...a to načítavanie...najdlhšie v dejinách hier čo som kedy hral

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé




















| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |