HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 15182 užívateľov

Hry > Paraworld > hodnotenie


Paraworld
73%

Moje hodnotenie - Paraworld





Recenzie - Paraworld

Tahle hra rozhodně stojí za to. Ač nenabízí co do hratelnosti nic převratného, je poměrně náročná na hardware a trápí ji 'vozembouch', nabízí velmi pěknou grafiku, dobře zpracovanou kampaň s poutavým příběhem, nápadité mise, neokoukané prostředí i jednotky, výbornou atmosféru a charismatické postavy.
V titule Paraworld okrem pochybného manažmentu jednotiek nenájdete nič pôvodné a nevšedné. Žeby aspoň dinosaury? Nie, ani tento nápad nie je celkom nový, hoci ako-tak zachraňuje imidž hry. Pamätníci si možno spomenú na stratégie KKND, kde jedna frakcia využívala popri moderných zbraniach obrie škorpióny a rôzne masívne kreatúry. Takže, aký je Paraworld? Pre mňa jednoznačne sklamanie. Bublina praskla. Nič nové na svete, dáme si repete...


Užívateľské hodnotenia - Paraworld

fakt super hra.ste v paralelnom svete kde žijú všetky dinosaury. hráte za tri klany Severani:to sú asi najpevnejší. popár vylepšeniach a postavenej budove môžete mať väčšinu zvierat obrnených. Púštni Jazdci: majú dosť vojakov na ďialku no a na blízko majú väčšinu zvierat. Dračí Klan: najvyspelejší klan čo sa týka techniky no aj budov a výzbroje.

+1 Dobré Zlé
Grafika je celkom dobra paci sa mi natom ze je onicom a okolo vsetkeho robia taku auru vyzera to krajsie :D... a ako samostatna hra ?...no perfektna ja to mam v cz takze tu krasne kecaju o pradavnom svete tato strategia ma fakt nieco do seba... ved v kolkych hras si hahrade v dinosaurej dobe ? :) stoji zato !!!

0 Dobré Zlé
+celkom fajn grafika
+a aj audio
+tri strany ktoré sú od seba aj dokonca odlišné

-AI je katastrofa
-kampaň takisto
-vec pre ktorú hru mnohí velebia a to multiplayer je nezaujímavý šunt...ktorý plus vtedy nikto nehral
-príbeh
-neoriginalita
-nevyváženosť
-počet jednotiek
-animácie
-level dizajn
-prostredie

Zúfalá a neoriginálna stratégia ktorá neuspela moc ani v dobe kedy vyšla a teraz ? je to prepadák. Kampaň je katastrofa...a multiplayer je tiež. I keď to bol hlavný dôvod prečo táto RTS bola tak ospevovaná...ale i tak v tej dobe stále frčal Age of Empires 3 ktorý už jedno rozšírenie mal. A aj prvé Company of Heroes. Plus nezabudnime že pre Rellic to bol prelomový rok okrem hry roku CoH1 ešte v ten rok priniesol aj datadisk roku a to Dark Crusade pre prvý Dawn of War. Prečo sa zaoberať s týmto mŕtvym nezaujímavým neoriginálnym šuntom ktorý ani jednú dôležitú časť nemal ok ? to je mi záhada.

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |