HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 4209 užívateľov

Hry > El Matador > hodnotenie


El Matador
70%

Moje hodnotenie - El Matador





Recenzie - El Matador

El Matadora budete buď milovat nebo nenávidět. Není nic mezi. Jedny zaujme grafikou a svým bezkonkurenčním akčním pojetím (=můj případ, proto bych udělil hodnocení ještě o 10-15% vyšší, nikoli z patriotismu), jiné zklame plagiátorstvím, lineárním monotónním postupem a zastaralým celkovým konceptem, trapným příběhem, krátkostí a chybami. Buď jste s námi nebo proti nám.
Plastic Reality dokázal na vlastnom engine postaviť nadpriemernú kópiu Maxa Paynea. Práca na ňom však určite zabrala veľa času a preto asi nezostalo veľa priestoru do vydania na samotnú hru, ktorá síce nie je zlá, ale herná doba sa kruto blíži pod päť hodín a pri prechádzaní znova, aj keď na vyššej obtiažnosti ešte klesne. Verím preto, že sa v budúcom projekte budú môcť venovať viac samotnej hre, než veciam okolo a prejaví sa to pozitívne na hernej dobe a vyladenejšej hrateľnosti.


Užívateľské hodnotenia - El Matador

Celkom slusna zalezitost z 3.osoby.
Velke plus ale aj minus zaroven je podobnost z akcnou legendou Max Payne a to hlavne to zname spomalenie casu.
V hre je celkom pekna grafika aj ked aj velke HW naroky.
Po case je tato hra stereotypna (nehovorym o prostredi ale o tom castom strielani).
Dej tu chyba a preto je to len priemerna hra.
70%

+1 Dobré Zlé
Príbeh z prostredia brazílskeho drogového kartelu...hmm..to sa nevidí často. Táto hra v sebe ukrýva svoje čaro - niečo medzi Max Paynom a Hitmanom a hrateľnosťou ako Wolfenstein (pretože všade hráte ako osamelý vlk). Grafika celkom ujde, zbrane sú priemerné ale príbeh nestojí za nič. Odreagovanie pri tejto hre nečakajte pretože stále musíte byť v pozore pri každom rohu. To je El Matador.

0 Dobré Zlé
75%qwer
El Matador je podpriemerná kópia legendárneho Max Payna. Má kvalitný príbeh, peknú hrateľmosť, dobrú rozličnosť prostredia a obstojnú hrateľnosť. Percentá strhávam za krátku hernú dobu a neoriginalitu.

0 Dobré Zlé
+grafika
+zbrane
+krv
+bullet time
+AI
+HW
+obtiaznost

-automatic save (ked prehram da ma to do MENU)
-malo misii


-1 Dobré Zlé
Dobrá hra, grafika je nic moc ale ujde , příběh je dobrý, tuto hru je dobré hrát s nesmrtelností, ale to dá zvládnout i bez ní. Nejvíc snad dá zabrat EL MATADARŮV nadřízený, toho než zabijete, tak to chvíli trvá. Největší plus je možnost libovolného ukládání.

-1 Dobré Zlé
Mysim ze je to vydarena hra. Ma velmi vela zbrani,grafika nic moc ale je to skvela strielacka. Najviac mi na tom vadi ze vasa postava v hre nema specialnu SWAT prilbu. A pre mna je to to najdolezitejsie,lebo ja asi ked vyrastim budem prave takyto policajt ako je v tejto hre.

-1 Dobré Zlé
100%dom
super hra skusit ji musi kazdyjo a ty cheaty su fakt super jinak to nejde rict kdo ji susil at napise na e-mail dominik.soban.@seznam.cz

-1 Dobré Zlé



70%dvC







| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |