HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 21687 užívateľov

Hry > Civilization 3 > hodnotenie


Civilization 3
85%

Moje hodnotenie - Civilization 3





Recenzie - Civilization 3

Kdo nehrál Civilizaci, byl buď blázen nebo sál teprve mateřské mléko. Kdo nebude hrát Civilizaci III, je úplný mimoň.
Firaxis sa sústredili hlavne na zjednodušenie a zrýchlenie hry. Vylepšenia a nové koncepty, ktoré prichádzajú spolu s Civilization III posúvajú pôvodnú hru opäť inde, aj keď úprimne povedané nie je až taká skvelá, ako som očakával. Najväčší problém tejto hry sa pravdepodobne volá Civilization: Call To Power, ktorú sa jej podľa mňa prekonať nepodarilo. Dokonale kontrolovaná ekonomika, systém stavieb priamo z pokladnice, inventívne jednotky aj v neskorších fázach hry, väčší dôraz na nevojenské riešenie konfliktných situácií, stavba miest pod vodou a na orbite – to sú len niektoré z vecí, ktoré tu chýbajú a žiadna z noviniek nie je natoľko prevratná a originálna, aby ich dokázala vynahradiť. Napriek tomu o zábavu neprídete. Atmosféra nocí prebdených pred monitorom a neutíchajúca bolesť hlavy po dlhých hodinách sústavného hrania sa určite skôr či neskôr dostavia. Spomienka na staré dobré časy sa teda celkom vydarila a ja môžem spokojne povedať, že Civilization III je dôstojným nástupcom jednej veľkej legendy.


Užívateľské hodnotenia - Civilization 3

Moja prvá ťahová strategická hra. Grafické spracovanie je prekrásne a zvuková stránka je tiež veľmi pekná. Čo sa týka hry tak som bol prekvapený aké funkcie hra ponúkla. Veľa hratelných frakcií, výborný bojový systém, pekná ťahová mapa, perfektný systém diplomacie atď atď. Jednoducho tú to hru by ste si len tak nemali nechať odfúknuť.

0 Dobré Zlé
-: menšie bugy, lišta príkazov, sporné terénne výhody, sporná UI, nedostatky vo vyjednávaní
+: grafika, audio, soundtrack, hracia doba, MP, zábava, národy a ich špecifiká, generátor máp, strom rozvoja, kultúrny a technický rozvoj, jednotky a ich počet, rozvoj miest, politické možnosti, systém hry, animácie
Verdikt: Civilization 3 je doslova a dopísmena najzábavnejšia forma dejepisu, ktorá príjemným spôsobom človeka dokáže vzdelávať. Hráčovi dokáže priblížiť podmienky a špecifiká ako sa rozvíjali jednotlivé národy v histórii. K pozitívam hry patrí audiovizuálna stránka hry, extrémna hracia doba a samotný herný systém. Naopak k negatívam patria menšie bugy a nedostatky v politike. Príkazová lišta mohla byť taktiež lepšie riešená po dizajnovej stránke. Sporné sú taktiež jednotlivé terénne podmienky a UI, čo však vynahrádza MP. Cilivization 3 je jednoducho príjemne návykový klenot.

0 Dobré Zlé
+grafická stránka hry
+audiovizuálna stránka hry
+soundtrack
+datadisky
+editor máp
+multiplayer
+dlhá hracia doba
+obsah ako taký(kopa národov, surovín,jednotiek aj politických možností atď.)

-príšerná umelá inteligencia
-katastrofická diplomácia
-debilný nápad zo surovinami(náhodné ich objavovanie na mape podľa toho jak odomykáte technológie)
-zabugovanosť
-vyjednávanie

Nie je to katastrofa...ale úprimne toto som odinštaloval keď to vyšlo a vrátil sa k Alpha Centauri.

0 Dobré Zlé
100%misor2





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |