HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 2464 užívateľov

Hry > Call of Duty 2 > hodnotenie


Call of Duty 2
90%

Moje hodnotenie - Call of Duty 2





Recenzie - Call of Duty 2

Intenzivní lineární válečná akce s vynikající atmosférou a návykovou hratelností. Ačkoliv stylově je COD2 podobná jedničce, díky svému spádu, designu map, zajímavým nápadům, agresivní AI a vylepšené grafice bude většinu hráčů určitě opět bavit.
Celkovo je hra viac ako dobrá, jednoznačne pri kúpe nemáte čo stratiť. Jednak funguje rýchlo aj na pomalších počítačoch a za druhé atmosferickejšiu vojnu nikde inde momentálne nenájdete. V spomienkach sa vám po 12-14 hodinách hry na dlho uložia nezabudnuteľné misie zo single playeru a nasledujúce týždne sa môžete venovať chytľavému multiplayeru, ktorý sa stane určite úspešným rovnako ako v jeho predchodcovi. Jediná škoda toho systému zdravia, vďaka ktorému musíte hru hrať na najvyššej obtiažnosti, aby ste si to poriadne užili. Ak by systém zdravia nechali pôvodný, určite by hra u mňa dostala ešte o pár percent viac.


Užívateľské hodnotenia - Call of Duty 2

Určite zatiaľ najlepšie CoD vôbec, pochopiteľne skvelá grafika, zbrane tie isté, menej masívnych bojov a viac zrušených nervov. Dementovali tiež tie trápne dymy, ohne a ostatné hlúposti. Čakal som viac z prostredia a viac z vozidiel, no to je už teraz jedno.

+11 Dobré Zlé
Úplne super hra, grafika vylepšená, síce tie isté zbrane a tá istá vojna, no nové misie, úlohy v nich a zaujímavejšie prostredie, či pár vojnových momentov navyše. Atmosféra ešte lepšia, pár nových vozidiel, vylepšené budovy a inteligencia nepriateľov...

+10 Dobré Zlé
Z hľadiska obsahu veľmi podobné jednotkám, z hľadiska grafika excelentné aj keď na ten rok mohlo byť lepšie. Beriem na vedomie, že Activision robí pomerne stereotypné hry a toto nie je výnimka, takže ešte raz beriem na vedomie. Zbrane, vozidlá fajn, misie super, dej celkom ujde, budovy a okolie tvoria dokonalé prostredie so skvelou atmosférou.

+10 Dobré Zlé
Najlepšia hra roku 2005 popri GTA:SA a NFS:MW. Nádherná vojnová atmosféra, nové pohyby, kvalitný engine a ešte lepšia grafika. Misie sú čím ďalej tým zaujímavejšie a tiež pribudlo pár možností. Dobre vybrané momenty z vojny a prostredie, množstvo zbraní tiež neprišlo na škodu.

+5 Dobré Zlé
Je to vážne veľmi skvelá hra, pripadá mi dosť krátka a ako také vylepšenie jednotky spolu so Spojeneckou ofenzívou. Hra mi však pripadá defenzívna a preto som strhol 2% z pôvodného hodnotenia.

+5 Dobré Zlé
Grafika úžastné, intenzívne boje, scripty spravené tak že to ani nepoznať, mno niečo úžastné... a ten dym... to sa len tak nevidí... a čo sa týka krvi existuje jeden mod, ktorý ju tam pridá vo väčšom množstve... sem tam hápruje AI ale to je asi all čo sa dá vytknúť tejto hre... vrelo odporúčam...

+4 Dobré Zlé
Čo dodať, hra ako sa patrí aj s niečim naviac - pravou atmosférou z druhej svetovej vojny od Rusov, Francúzov, Britov aj Američanov. Ťaženie na Berlín, vylodenia, skvelé zbrane, vozidlá, prostredie, grafika, budovy, mestá, príroda...

+2 Dobré Zlé
Zas ma to mierne sklamalo, prečo robia len vylepšenú verziu jednotky spojenou so "Spojeneckou ofenzívou", prečo nepridajú zaujímavejšie časti vojny ?

+2 Dobré Zlé
Atmosféra a grafika bola skvelá, veľa prostredí a druhov misií. No vo vozidle človek strávil pár minút, čo mi trochu vadilo, lebo misie vo vozidlách sú dobré. Stály spád a stále meniace sa prostredie ribí túto hru skvelou. Doporučujem.


+2 Dobré Zlé
Vrchol Call of Duty, který přináší skvělou grafiku, vesměs známé zbraně (jen pár nových kusů), silně atmosférické kampaně a výborné ozvučení včetně epické hudby. Co ovšem zamrzí je stále stejná nezabitelnost spojenců (popř. jejich nahrazení jinými). Kampaň za Brity není nic moc, i když poušť je v COD zatím novinka, tak stejně jde o nejméně záživnou pasáž hry. Lokace se zdají být větší ale rozhodně ne o moc. Kromě toho právě od tohoto dílu (a bohužel již zřejmě natrvalo) mizí systém lékárniček a nahrazuje je mnou nenáviděný systém autoléčení. Hráč je tak hnán dál mnohem intenzivněji a téměř není nutné taktizovat a vlastně vůbec přemýšlet. Dostanu ránu? No a co? Stačí se schovat za roh pár vteřin počkat a pak zase naběhnout do nepřátel. A s tím nabíháním si bohužel nevymýšlím. Hra vyžaduje po hráči aby neustále byl vpředu, aby útočil a aby postupoval. Myslíte si, že když začnete z krytu střílet na pozici nepřátel, že ji vyčistíte? Chyba. V mnoha případech můžete takto likvidovat protivníky třeba týden a oni tam stále budou, dokud se k jejich pozici nepřiblížíte natolik aby se přestali spawnovat. Hrozné. Z COD se od tohoto dílu stává střílečka v podstatě o ničem. Taktika a opatrná likvidace k ničemu, spawny často nekonečné.

+1 Dobré Zlé
100%gareth
hra nemá chybu no možno je tam troska slabsia grafika ale to neva ja som si ju uzil a zbrane su tam tiez dobre :D

+1 Dobré Zlé
Ach, Call of Duty 2... zlatá nostalgia. Dnešné hry už nie sú to čo bývali. Call of Duty 2 hodnotím ako hru veľmi dobre. Páči sa mi dl´žka hry, páči sa mi grafika, páči sa mi všetko. Hre nie je čo vytknúť.

+1 Dobré Zlé
užasná hra,velmi dobra,skvele zbrane,dobra grafika,aj inteligencia je dobra u botov,a tiež dobre že to neni až take lahke,fakt dobra hra odporučam pre slabše počitače ja mam tiež pomaly počitač a ide to tam velmi dobre. odporuča zohnat!

+1 Dobré Zlé
Dobrá hra. Na svoje roky že to je hra ktorá ma 9 rokov je to fakt skvele spracovaná hra velmi dobre urobená aj zvukovo som s nou velmi spokojný uz som ju celu presiel a fakt ej velmi dobra odporucam vam ju všetkým!!

+1 Dobré Zlé
+ Grafika
Delka Hry
AI Nepřatel
Audio a zvuky
Arzenal zbraní
Hratelnost

- Nekdy Stereotypní

Hra me naprosto dostala delka hry byla skvela,grafika se dostala o pekny kus dal,zvuky v teto hře byli dokonalea ten arzenal zbraní my bohate postačil.hru musi každy majitel PC určíte viskoušet je to jeho povinost !!


+1 Dobré Zlé
Jediné zo série CoD kde oceňujem dĺžku aj množstvo misií. Príbeh je voľný, žiadne napätie ani svetový konflikt, (nerátam WWII pretože to bol základ väčšinou každej hry z výroby Activisionu)len Ruské, Anglické a nakoniec aj Americké ťaženie v Európe. Zbraní bolo minimálne ako v Singleplayeri tak aj v Multiplayeri (+ nejaké prídavky [Shotgun, Machine gun]). Multiplayer je ako vždy: Domination, Free-for-all, TDM/Hardcore, S&D a naokniec najvyužívanejší mód Sabotage. Táto hra je klasika a každý nadšenec akčných hier a predovšetkým akčných FPS hier z WWII si toto nemôže nechať ujsť!
"That guns AREN´T here!"

+1 Dobré Zlé
CoD 2 je asi najlepsia hra z druhej svetovej vojny aku som kedy hral. Grafika krasna, presedel som pritom velmi vela hodit a presel som to asi 10krat a rad si opat zaspominam.

+1 Dobré Zlé
SUPER HRA .......LEN KEBY V NEJ BOLO VIAC DOPRAVNYCH PROSTRIEDKOV A VIAC MISII A NEMECKA KAMPAN!!!!!!!

0 Dobré Zlé
je to good hra no cd key na multi. som hladal dlho no potrebujem original na clan ak by sa dakto cel pridat napiste na skype zdenciak ml. alebo icq 466509765 dakujem

0 Dobré Zlé
Ta hra ohladom grafiky je fakt super za rok 2005 a misie su tiez super nejlepsia bola tha prva za amikov a posledna za amikov heheh :D

0 Dobré Zlé
tuto hru som zboznoval a stale je to moja srcovka presiel som asi kazde CoD mno toto ma zaujalo najviac grafika a pribeh su velkim + mno len fizika sklamala preto len 92%

0 Dobré Zlé
super hra, vinikajuca grafika, perfektne misie za Rusov, Američanov....... No proste super. Velmi rad so to hraval.

0 Dobré Zlé
AAA dalsia stara klasika!
Proste nieco uzasne toto COD2. Vela kampani s velkou dlzkou a samozrejme s peknou grafikou.
Nieje co dotatd.Super!

0 Dobré Zlé
100%Daveee
Ja tuto hru hodnotim na 100pecnt preto lebo si to fakt zasluzi skvela grafika , uzasna kampan napinave misie , vyborny mutiplayer ..... podla mna ani cod5 na nu nema .......

0 Dobré Zlé
Veľmi podarené pokračovanie úspešného predchodcu, osobne ma bavilo viacej než prvý diel, dokonca aj multiplayer.

0 Dobré Zlé
Vynikajuca hra ako to uz pri COD byva :) ...
+ grafika, ovladatelnost, dej, misie, multiplayer
- kratka kampan


0 Dobré Zlé
100%MIK
jedna z najlepsich akcnych hier aku som kedy hral jednoznacne odporucam kazdemu zahrat si ju ........ multiplayer je dobre prepracovany

0 Dobré Zlé
druhy diel call of duty na ten rok je to vyborna hra aj s celkom slusnou grafikou pekna 2 svetova vojna

0 Dobré Zlé
Slušné pokračovanie výborného predchodcu, aj keď mi spočiatku vadila absencia HUDu (toto bola asi prvá hra, ktorú som hral, čo nemala HUD - a dosť mi to vadilo :)).

0 Dobré Zlé
100%Deni
Vinikajuce pokačovanie uspešnej hry.Opäť pekná grafika prosredie ktoré doplnuje úžasná hudba.Naviac novinka kde možete hrať za američanov,britov a rusov v lubovolnom poradí. Preto davam tejto hre 100%

0 Dobré Zlé
95%Dado
Bravúrne pokračovanie, ktoré sa vyrovnalo aj svojmu predchodcovi. Vynikajúca kampaň pre jedného hráča s bojmi v zasneženom Rusku i horúcom Egypte či nezabudnuteľným vylodením v Normandií, prepracovaný a zábavný multiplayer, pri ktorom si hráč užije desiatky hodín zábavy, perfektná grafická stránka hry bežiaca na vtedy novom IW3 engine. Tu nemám prakticky až na nový systém liečenia v podobe autohealu, ktorý sa v nasledujúcich rokoch stal trendom, čo vytknúť.

0 Dobré Zlé
Call of Duty bez záporného komentára,vynikajúca hra z obdobia II.svetovej vojny.Takúto hru som ešte nevidel a fakt veľmi dobrá od výborného tvorcu Activison.Jednu vec by som hodnotil záporne že kpt. Price je napríklad nesmrteľný a takisto aj ruský kapitán(komisár).

0 Dobré Zlé
Po fajnom epickom intre ma príjemne prekvapil grafika ktorá je na dosť vysokej úrovni. 3 kampaňe, v ktorých je plno napínavých momentov ktoré vás priklincujú k obrazovke. Hudba je tiež bez chybičky. Hrateľnosť je na FPSku v pohode. Veĺa misií, zabaví na dlhú dobu. A Multiplayer - dokonalý. Žiadne serial kódy, proste len free prístup na hocijaký server. Za Multiplayer dám 10/10 a za single 8,5/10 - výsledok 9/10

0 Dobré Zlé
No je to dobra hra aj grafika ujde nieje to dlha ale ani kratka hra
nieje to velmi zaujimave stale strelas nemcov a nic ine su tam aj dva kola na tanku ale su kratke

jedna misia sa vola D-Day je to super kolo paci sami
ale ostatne celkom mozu byt


0 Dobré Zlé
tato hra je fakt vyborna.keby som porovnal cod 4,5,6 tak tato hra je z nych najlepšia.hra je trošku kratka ale to neznamena že to je blbosť.grafika je dobra,nepriatelia super,zbrane dosť vela tak že si nebudete vedieť vybrať.zahrajte si to za každu cenu.

0 Dobré Zlé
:DDD
+:
Grafika(na rok 2005 je úžasná)
Zvuky
Hraťeľnosť,Znovuhraťeľnosť
Efekty
Dynamika
Náplň misí
-:
Asi žiadne

0 Dobré Zlé
tato hra je velmi dobra vidno ze si na tejto hre dali vyrobcovia zalezat
+grafika
+super miesie
+hratelnost
+celkom dobra inteligenicia u nepriatelov
+hratelnost za ine krajiny napr rusko anglicko amerika
+atmosfera v bojoch

0 Dobré Zlé
Tato Hra je velmi zaujimava.Dosť Adrenalinova je tam dosť krvi a nepritelov.Na FULL grafike je
velmi pekná a zaujimavé mise.

0 Dobré Zlé
Call of Duty 2 je upravená hra od Call of Duty hlavne po grafickej stránke hry...Grafika je úplne bombová na rok vydania ale aj vynikajúce premyslené misie a doležité je že sa tie misie neopakujú...hra sa my páči a je aj dosť dlhá...

+grafika
+misie
+Cpt.Price
+zbrane
100%

u mna to je 100%

0 Dobré Zlé
Perfektní hra z období 2. světové války. Podle mně spolu s CoD 1 symbol 2. světové války na PC.

+ Zbraně
+ Nepřátelé
+ Mise

-Jiný systém zdraví než u jedničky

Můj verdikt je 92% , asi po CoD 1 nej CoD



0 Dobré Zlé
Super FPSka lepšia ako COD 1 je tam vylepšená grafika a lepšia atmosféra, ďalšie historické bitky ako Stalingrad, Berlin a Normandia. Nič ňou nepokazili ale ani nezmenili, no stále si zachovala čaro jednotky.

0 Dobré Zlé
Asi moje nejoblíbenější hra !! Multiplayer hraji už asi 7 let a stále mě to baví (a jsem si jistý že ještě dlouhou dobu bavit bude) !! Singleplayer jsem dohrál na všechny úrovně a nebylo by moc věcí které bych vytkl !! A i když byly (a jsou) chvilky kdy bych nejraději rozmlátil klávesnici,tak tuto hru stále rád hraju !! :-) Asi jediné mínusy jsou: Chyby ve hře při multiplayeru (Já tě vidím,ale ty mě ne... Hit do hlavy...) a chvilkové nervování při singleplayeru,když se vám (většinou na Veterána) nedaří dokončit nějakou misi... :-))

10/10

0 Dobré Zlé
Výborná hra ktorá vám vydrží na hernej listine podľa mňa dosť dlho. Proste tú máte všetko čo potrebujete ľahkú ale aj náročnú kampaň,pomerne dosť zbraní,úchvatný multiplayer s novým módom CTF a veľmi dlhé hodiny "učenia" sa ako byť v MultiPlayeri haluzákom (my gambleri to poznáme :D) takže všetko na zahnanie nudy aspoň na štyri hodiny denne. Najprv si zahrám SP zo 4 misie na rozohriatie no a potom na multiplayer. Multiplayer je úchvatný nájdete tu veľa hráčov,veľa módov ako napr. MW1 mód alebo JUMPY proste všetko podľa vašeho gusta. Táto hra vám zaručuje dlhé hodiny hrania

Plusy:
+Celkom dlhý SP (okolo 25 misí)
+Dobre spravený Multiplayer (veľa máp,veľa módov takto sa mi to páči)
+Výborná grafika (na rok 2005)
+Dobre spravené zbrane
+Podľa mňa je v jednej misí oveľa lepšia AI ako v CoDBO

Mínusy:
-Zopár bugov

Samozrejme každá hra není dokonalá ale táto má k tomu blízko

Známka: 1
Doporučenie: Ak máte radi hodiny strávené pri PC chodťe na gameexpres.sk a kupujte! :D
Poznámka: Nemáte originálnu hru a chceli by ste si zahrať multiplayer? Nemajte obavy na stránke ktorú som vložil pod týmto textom nájdite zložku Call of Duty 2 a nájdite si craknutí server skopírujte jeho IP adresu a v hre stlačte konzolu tlačítkom ; (pod ESC) a napíšte: connect (medzera) (IP adresa) prajem prijemnú zábavu
Stránka na cracknutí MP: http://www.epcgaming.com/v2.5/

0 Dobré Zlé
95%Joe1
V skratke: Call Of Duty 2 ... jak Call Of Duty, Druha svetová vojna a ja také hry milujem.

+: Grafika,dej pochopíte hneď,zbrane,super atmosféra,a to dopĺňanie zdravia (samo sa vám doplna, nepotrebujete žiadne lekárničky) to je perfektne...
-: celkom kratke,a aspoň mne chýbali nejaké misie vo vzduchu alebo aspoň v aute...

Odporúčam zohnať!

0 Dobré Zlé
Nemam co dodat. Este lepsie ako jednotka, pri tejto hre som si to hranie fakt uzil! Parada je to. Vela zbrani tam je, pekna grafika, zaujimave misie, len skoda ze pribeh tam volajaky neni a postavy niesu nejak viacej spracovane.
Ale co je divne je ze je tam znovu kapitan Price a ten bol aj v jednotke a na lodi ste ho nasli mrtveho. A JE TO ON! Do tvare je to on aj hlas ma ten isty, takze neviem ci sa to odohrava akoze pred udalostami z CoD1 alebo je to jeho brat alebo ako to teda je.

0 Dobré Zlé
Skvělá hra, na to jak je stará, tak má dobrou grafiku a hratelnost, tu hru sem dohrál nejmíň 10x a pořád mě baví..

0 Dobré Zlé
Velmi dobre Call of Duty, ma atmosferu a napln druhej svetovej vojny. Misie su zaujimave, ale obcas tam citim trochu stereotyp a stretavam sa s prilis velkym mnostvo lahko zabitelnych nepriatelov idiotov.
Inak hru hodnotim velmi dobre, jedno z najlepsich Call of Duty vobec.

0 Dobré Zlé
Super hra hlavně multiplayer hral sem to ještě nedávno ale v SP mě akorat štvala krátka kampan

plusy:
+Atmosfera
+Zbraně
+Grafika
+Multiplayer

Mínusy
-Krátka kampan
-Horší AI
-jízda tankem

0 Dobré Zlé
Najlepšia s call of duty série,rád si ju zahrám aj teraz. Nové call of duty sú oničom ale toto je super. Na rok 2005 je tam grafika výborná,aj veľa missi nie ako v nových cod.

0 Dobré Zlé
Intenzivní lineární válečná akce s vynikající atmosférou a návykovou hratelností. Ačkoliv stylově je COD2 podobná jedničce, díky svému spádu, designu map, zajímavým nápadům, agresivní AI a vylepšené grafice bude většinu hráčů určitě opět bavit.

0 Dobré Zlé
100%joj888
paradni dej grafika na tu dobu super co bi som bovedal o tej hre hra je dlha taze ju urcite neprejdete za jeden den toto je asi naj hra aku som hral

0 Dobré Zlé
COD 2 jsem hrál až po novějších dílech, a musím říct, že mi hry příjdou naprosto stejné, jako by se vůbec nezměnily. Každopádně je to výborná střílečka, mise jsou skvělé i grafika je na svojí dobu velice dobrá. Všem určitě doporučuji, nemám co vytknout...

0 Dobré Zlé
Kampan bola prilis kratka a tradicne cela naskriptovana, ale zasa ma hra aj na dnesnu dobu velmi slusnu grafiku s kvalitnymi efektami (hlavne dym), a multiplayer bol tiez velmi kvalitny. Rozhodne jeden z najlepsich dielov serie CoD.

0 Dobré Zlé
Je to dobrá hra a dá sa hrať aj multiplayer.
-O hre-Cheaty-Trainery-Návod-Preklad-CD obaly-Wallpapery-Screenshoty

0 Dobré Zlé
najlepsia CoD aku som kedy hral, a velmi rad sa k tomu vratim aj teraz, CoD2 je premna ako domov kde sa vzdy po prehranych hodinach ostatnych fps hier vzdy rad vratim

0 Dobré Zlé
Super hra dobrý výber zbraní a príbeh ok .Najviac sa mi páčila ruská kampan . Jedna s najlepších call of duty. A bola ešte aj realistická

0 Dobré Zlé
Hra je viac ako Dobrá . Atmosféra je ešte lepšia ako v Call of Duty 1 . Grafika sa o čosi zlepšila . Herný čas o pár hodín vzrástol . Ale to je všetko bohužiaľ hra je o tom istom ako Call of Duty 1 . Sú iba nové misie . Ocenil bi som napríklad misie za Nemecko . Čakal som viac vozidiel a masívnejšie bitky . Bitky tu sú len na tip prestrielať sa dopredu uzavretou cestou . Tak či tak odporúčam hru každému hráčovi akčných hier . Dávam 85% .

0 Dobré Zlé
97%Tomi
Veľmi podarená vojnová hra z obdobia Druhej Svetovej vojny, ktorá sa stala revolúciou.
Ja som ju hral v roku 2013 a pocity z nej boli skvelé...
+ Grafika
+ AI
+ Zbrane
+ Viacej národov
+ Atmosféra
+ Pocit z boja
+ Bitky podľa skutočnosti

0 Dobré Zlé
Už to nie je to isté, čo nám ponúka prvý diel, i keď je to graficky vylepšené a celkovo lepšie hrateľné. Dobre nadväzujúce, stále napínavé a strhujúce.

0 Dobré Zlé
+ atmosféra, grafika, zvuky
+ variabilita kvality grafiky a HW nárokov
+ nezabudnuteľné misie

- systém zdravia
- málo aplikovaná fyzika

0 Dobré Zlé
Call of Duty 2 je skvělá hra, v sérii Call of Duty jedna z nejlepších.
Na stáří hry má vynikající grafiku a perfektní příběh.
Doporučuji každému si ji zahrát.

0 Dobré Zlé
pokračovanie kultu. a vôbec nezaostáva. zvláštne sfarbenie. všetko zvláštne. všetko trocha iné, a pritom o nič horšie. jediné, čo mi nevyhovovalo sú tanky. tankové misie skrátka nemám rád. ani letecké. viď medal of honor - pacific assault. ozaj, ten má tiež zaujímavé farby. niečo ako horror kruh, čo zmenil trend filmového farebného filtra. call of duty 1 a 2 sú jednoducho parády. keď hráte nové makačky, vždy sa k nim radi vrátite. majú svoju neopakovateľnú a nezameniteľnú charizmu.

0 Dobré Zlé
100%BixS
+ Příběh
+ Mnoho propracovaných a zajímavých misí
+ Grafický hábit nového enginu
+ Propracovanost zbraní
+ Výborný Multiplayer
----
- Občas nereálné chování zbraní (vyskytuje se hlavně v Multiplayeru)
- Absence životů

VERDIKT: Hra je vesměs novodobým pokračováním prvního dílu. Zbrusu nový engine, nové zbraně a zcela nový příběh, který je podle mého povedenější než v jedničce. Hra dál obsahuje skvělý Multiplayer, ovšem někteří hráči využívají nereálné chování zbraní ve hře. Dokáže pěkně vytočit.

0 Dobré Zlé
Dobrá grafika.
Celkem lehká hra.
Jednoduché ovládání.
Občas ten nějaký bug (zaseknutí do země nebo stěny) ale to snad u každé hry.


0 Dobré Zlé
Druhý diel dobre známej hry Call of Duty 2. Activision a Infinity Ward zase nesklamali a polepšili si. Lepšia grafika, lepšie a novšie zbrane.

0 Dobré Zlé
100%Enoo
Jednoznačne klasika ktorá NIKDY nezahinie pre nás čo to poznáme a mame niekolko 10x prejdene budu som súhlasiť. jednoduchosť min. HW požiadavky.
Odporučam každému ktora to ešte nehral a ma rad vojnovky nech sa do toho dá.
Na rok 2004 je to super. ;)

0 Dobré Zlé
+grafika
+audio
+postavy
+cutscény
+celá kampaň a finále
+multiplayer
+zbrane
+level dizajn a misie a ich náplň
+atmosféra
+AI
+akurátna dĺžka

-koridorovosť
-RIP šprint a zbieranie lekárničiek
-vítaj autoheal...

Nesúhlasím s niektorými rozhodnutiami v hre. Ale po všetkých stránkach som si ju fakt užil. Ale jednotka je lepšia.



0 Dobré Zlé
Jedno z nejlepších COD, musel jsem si to opět zahrát, abych si připomněl že tato série kdysi za něco stála. grafiku to má pořád slušnou, hratelnos taky (až na to že tam nejde běhat), kampaň je výborná, je to asi nejlepší akční hra z druhé světové, spolu s jedničkou a pětkou. jsem zvědavý na ten nový díl..od MW3 jsem žádný nehrál a COD mně přestalo zajímat, protože si z toho udělali slátaninu podivností... těch 5 minut co jsem hrál BO2 nepočítám..místo těch futuristických magořin mohli udělat víc dílu z vietnamu, druhé světové, v jiných místech a s jinými příběhy než dokola dělat něco z budoucnosti co hodně hráčů tak leda nas*alo..jasné někomu to sedlo, ale tohle prostě do COD nepatří...opravdu ne

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
100%Drozd9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
super hra na ten rok aj dobrá grafika semtam niakata chibička dej ma bavil viac ako moderne call of duty ja som na tejto hre začínal tak že pre začiatočníkov super hra preto tejto hre dávam 99%

-1 Dobré Zlé
Mám tú hru vyše rok a pol ale stále rád ju hrávam. Výborná grafika a kampane. Do cela do podrobna
rozvíja vývoj konfliktu. Suprovo vypracované vojenské zbrane a vozidlá. Túto hru jednak odporúčam z historického ale aj z tréningového hľadiska.

-1 Dobré Zlé
Neviem prečo, táto hra ma vôbec nebaví tak ako 1-ka. Je to síce dobrá hra, ale nieje to už to čo to bývalo. Misie sú v pohode, ale chýba mi tam tá atmosféra. Pre mňa 80%.

-1 Dobré Zlé
Táto hra ma veľmi prekvapila, preto, lebo sa odohráva skoro zo všetkých kútov sveta. Najviac ma zaujala vojna proti Nemcom v Rusku. Rusi majú výborné granáty a samopaly Thompson. Ale Medal Of Honor je trošku lepšie ako Call Of Duty 2, tak tejto hre dávam skvelých 99 %.

-1 Dobré Zlé
Podarený diel s vylepšenou grafikou, zbraňami, vozidlami, dejom, misiami, prostredím a množstvom iných vecí. Z hľadiska techniky dobrá hra, z hľadiska fyzika a grafiky to opäť spomeniem a obsah je trocha slabší...

-1 Dobré Zlé
80%maat
V celku dobrá hra
+Nehrajete jen za jednu stranu
+Hodně zbraní
+Když zabijou kolegu, on zase od někud vyleze
+Načítání z posledního Checkpointu
+Není na životy, je to na počet zásahů do tebe za určitou dobu
+Žádné nadávky
-Stereotyp
-Málo misí
-Nic moc grafika


-1 Dobré Zlé
Nie je to bohviečo.Rozhodne sa mi páčia Call of Duty od štvrtého dielu po šiesty.Inak to je o ničom.


-1 Dobré Zlé
hah ked niekdo pocuje CALL OF DUTY 5 tak mikne plecom.......no ked niekdo pocuje CALL OF DUTY2 tak to uz je ine.........to to je najjjjjjjjj call of duty ake vislo....vela prostredi...pusti v snehu...vela misi tak to by malo vizerat aj call of duty 5........bola by ovela lepsia

-1 Dobré Zlé
spickova vec, dvojka, stvorka, milujem tieto hry, myslim ale si dvojka je lepsia, atmosferou, stvorka zasa zbranami, ale oboje u mna 100%

-1 Dobré Zlé
COD 2 ako inak nez skvela hra
+grafika
+hratelnost
+atmosfera
+vela nepriateov
+zbrane

-kratka doba hrania

-1 Dobré Zlé
Hoci jeho predchodca má o niečo lepšie zbrane (pre mňa aspoň) , táto zas noví engine a pekne prepracovanú grafiku , napínavé misie vás úplne pohltia do perfektného prostredia , a dajú vám dobrý zážitok z hry . Táto hra ma potešila a zabavila preto dávam 85%

-1 Dobré Zlé
94%M1kY
dobre spracovana hra dej AI a efekty mnoo uz nemam co dodat ale tak neni to zlozite tak sa da preist aj na najtazsej urovni

-1 Dobré Zlé
moja prva hra na PC ktoru som hral a nevychadzal z uzasu zacal som to bavit pred takymi dvoma troma rokmi a bavim to dodnes a budem bavit aj dalej vyborne graficky spracovana hra ale trosku tomu chyba ten dej ale to len tosku a to prostredie by mohlo byt lepsie a nie len rozstrielane budovy v Call of Duty ste aj na lodi na United Offensive dokonca letite na bombarderi a mlatite nemcov vo vzduchu na Modern Warfare letite helikopterou a tak takze ja davam 99%

-1 Dobré Zlé
100%axonn
Perfektna hra so skvelou grafikou a realnostou. 3 kampane: Ruska, Britska, Americka. Najviac ma zaujala misia D-Day.

-1 Dobré Zlé
Uzasna grafika , hratelnost, rozmanitost, no proste uplne skvela hra, dobry trning, presiel som ju viac ako 10 krat , a patry medzi moje oblubene.

-1 Dobré Zlé
Tato hra je klenot medzi fps z II. svetovej vojny je tam nadpriemerna grafika, nadpriemerna hratelnost, zbrane, postavi, vseliake missie nie ne jedno kopito, mne sa pacila operacia overlord teda vylodenie v normandii, CoD 2 ale kraca v slapajach svojho brata ci hratelnostou tak i mojimi percentami

-1 Dobré Zlé
Hra je veľmi dobrá. Aj po hrateľnej a taktiež aj po grafickej stránke. Misie sú spravené ukážkovo, nechýba tvrdí boj. Vrele odporúčam túto hru a skvelý je aj multiplayer.

-1 Dobré Zlé
Skvele proste skvele... hra vynikajuco spracovna... dejovo neuveritelne napinava... cista 2 svetova.... proste super :D

-2 Dobré Zlé
Můžu říct že jeden z nejlepších dílu CoD série.
+ Skvělá grafika na tuto dobu.
+ Dlouhý a obsáhlý příběh.
+ Možnost hrát za různé armády.
+ Dlouhý a velmi poutavý příběh.
+ Hezky zpracovaný multiplayer, ale na můj vkus je toho v něm málo.
+ Nádech 2. světové a efekty super.

- "Neohebné postavy". - (Oproti HL2 které vyšlo ve stejnou dobu.)
- Různé bugy které dosud nebyly opraveny.

-2 Dobré Zlé
85%Ash.
Grafiky nedherna hra, dobra inteligencia ktora vsak ma par chyb.
Zvukovy system bol problem ktory som vsak po case uz ani nevnimal ako chybu. Hudba bola vyborna, pre jej pocuvani som mal pocit vytaztva.
Obcas som mal pocit ze hra uz zacina byt jednotvarna, hned ako som si to zacal mysliet tak sa objavila misia v ktorej som ovladal vozidlo co len spestrilo hru. Co mi vsak prekazalo bolo prostredie, cakal som ze sa prostredie bude dat nicit, je to problem ktore mnohe hry pri ktorych je krytie nutne ani len neriesia a vsak neni to problem ktory by prekazal.

-2 Dobré Zlé
96%atal
Oproti jednotke naozajstny pokrok. Nielen graficky, ale aj hratelne prekonava aj UO. Fakticky odporucam vsetkym fanusikom strielaciek nielen koli singleplayeru, ale aj koli multiplayeru.

-2 Dobré Zlé
Naozaj skvelá hra so skvelým príbehom, skvelou akustikou, zbraňami a príhodami! Odporúčam naozaj všetkým! Jedna z mála hier kde to vyzeralo naozaj ako v 2. svetovej!

-2 Dobré Zlé
100%EDDIES
Toto je skvela vojnová hra!Misie su tam vyborne velmy dobrá grafika atd..A ten tréning červenej armady (na začiatku) nemá chibu! Niet co dodat...Vynikajúca hra..

-2 Dobré Zlé
Musim povedat ze na tejto hre si dali zalezat hlavne na grafike na taky rok je to super grafika no a ked som to tak ohodnotil to znamena ze je to bombova hra

-2 Dobré Zlé
Hram tu to hru a spon 3roky je to brutalne dora hra teras hram to po nete
cod2 je dory tet idem hrat cod 4mp a cod6mp citak itak cod2 je premna to njalepsie na druhom mieste ters je cod6mp naj lepsie uvidite sami


-2 Dobré Zlé
CoD2 ma doslova strhla zo stoličky. 11.4.2011 som ju štvrtý krát dohral. Páči sa mi grafika, možnosť hrať za Rusa, Američana a aj Brita, ale tiež možnosť zajazdiť si v tanku.
Naopak nepáči sa mi krátka hracia doba a slabá obtiažnosť. Ale stále sa odvážim dať 100%.

-2 Dobré Zlé
Super strílečka, pokračování jedné z nejlepších FPS všech dob. Hratelnost super, grafika super, prostě NÁŘEZZZZ

-2 Dobré Zlé
Na tu dobu výborná hra. Síce má dosť nový počítač ale misiu mi to načitáva 5 minút.. :D

+ grafika
+ hratelnosť (na vojnovú je dobra)
+ misie (v snehu, na pusti, v meste)

- musím stále postupovať dopredu lebo sa objavia ďalší nepriatelia

dávam 90%


-2 Dobré Zlé
90%_X_
Call of Duty 2. Pokračovanie kultovej série Call of Duty. Hra je taktiež z obdobia 2. Svetovej vojny a určite sa zapáčila všetkým hráčom CoDs. Hra veľmi dobre spracovaná aj graficky a s troškou humoru. Vám čo ste ju ešte nehrali sa určite zapáči.

-2 Dobré Zlé
91%qwer
Druhé pokračovanie, dnes už legendárnej FPS série. Hlavným zlepšením oproti 1.dielu je vylepšená grafika. Trochu ma sklamal ukazovateľ zranenia, ktorý je okopírovaný z konzol. Hra prináša rovnako nezabudnuteľnú atmosféru ako 1.diel.

-2 Dobré Zlé
Dobra hra.Zaujímave misie.V každej kampany sú niake hlavné postavy.Široký arzenál zbraný.Granáty majú v podstate realistikú účinnosť.Autory si dali na tejto hre fakt záležať.Odporúčam aj ostatním

-2 Dobré Zlé
Podla mna hra všetkých hier,,,vo svojej dobe to bolo to najlepšie čo si mohol človek zahrat...aj ked vývoj ide dopredu niekde to začat muselo podla mna to bolo práve tu!

-2 Dobré Zlé
Moje plus i+ Grafika
+ Ovládateľnosť
+ Dobré misie
+ Multiplayer

- Umelá inteligencia
-Zbrane( je ich málo)
-Na mňa krátka kampaň

-3 Dobré Zlé
Ešte lepšie než jednotka, úplne super, grafika ešte lepšia, zbrane mierne vynovené, zaujímavejšie misie a hlavne kopec srandy.

-3 Dobré Zlé
Úplne super hra, len mi tam chýba pár vecí, ktoré potrebujem pri hre a preto to nízke hodnotenie. Je to taktický boj a nie tento masový chaos.

-3 Dobré Zlé
najlepsia hra ktora vysla v roku 2005 a je doteraz hravana . ja hravam codko po multaku zostavujem clan na verzii 1.2 kde su nielen slovaci ale aj cesi
piste odhadom hry zahrame si:) skype: acdcsvk FB: zdenko lehotsky pokec : horkyze3 b diki

-3 Dobré Zlé
Perfektna atmosfericka FPS z 2.svetovej vojny s podarenou grafikou,dobrou AI, rozmanitosti map...len v tretej britskej misii ta repetetivnost ale zasa dokonala atmosfera za americanov pri obranovani bunkru

-3 Dobré Zlé
tu to hru jsem hral kdyz mi bylo asi 9 a byl brutalni narez ale ted spis frci cod mw tak davam 97%za dobrou grafiku a umelůou inteligenci kryti atd

-3 Dobré Zlé
Call of duty 2 je určite hra, ktorá sa zapísala do sŕdc hráčov neuveriteľne realistickou vojenskou atmosférou. Grafika, hrateľnosť, zvuk .... je na vysokej úrovni. 90%

-3 Dobré Zlé
ja si myslim ze oproti cod 1 je to moc velki rozdiel k zlepseniu.
+ grafika , dej , neni jednotvarna
- asi pre mna tie africke misie ktore ma moc nebavili inak vsetko v poho.

-3 Dobré Zlé
Tato hra je dobrá ako všetky hry Call of Duty. Trosku mi vadilo ze hrate za tri ine postavy na mna to je vela ale grafika na ten rok je skvela.

-3 Dobré Zlé
Na ten rok naozaj premakana grafika, misie zaujimave, poriadna akcna hra ktora sa kludne moze rovnat aj novsim hram, fakt bomba!

-3 Dobré Zlé
100%rOmI.
Super hra,spravena podla reality s 2 svet vojny, grafika good,proste vsetko je dobre, tuto hru hraje aj moj dedko ktory bojoval v 2 svet vojne ,a stal sa serzantom.

-3 Dobré Zlé
Výborna hram,ako všetky CoD.Zbytočne veľa slov.Veľmi sa mi pači doteraz.Bohužiaľ nová Black Ops mi určite nepôjde,mám aspoň CoD 2.

-3 Dobré Zlé
Vynikajúca hra, ktorá snáď nemá chybu, je to moja zatial najobľúbenejšia hra. Oplatí sa kúpiť a hrať aj niekoľkokrát

-3 Dobré Zlé
Veľmi kvalitná hra :) Grafika, spracovanie. Zopar chybičiek tam je ale aj tak je to super hra. Odporucam zahrat kazdemu :)

-3 Dobré Zlé
tato hra ma ne tie roki co visla dozd zaujala a preto jej davam 95% doporucujem milovnikom call of duty ju viskusat pretozeta hra nema chibu na tie roki ja celkom fajn


-3 Dobré Zlé
Parádna hra , singleplayer má párádny dej to sa ani nedá porovnať z COD4 alebo COD5 . Proste fantastická hra vymakaná grafika . Multiplayer deto

-3 Dobré Zlé
43%Ash
Grafiky nedherna hra, dobra inteligencia ktora vsak ma par chyb.
Zvukovy system bol problem ktory som vsak po case uz ani nevnimal ako chybu. Hudba bola vyborna, pre jej pocuvani som mal pocit vytaztva.
Obcas som mal pocit ze hra uz zacina byt jednotvarna, hned ako som si to zacal mysliet tak sa objavila misia v ktorej som ovladal vozidlo co len spestrilo hru. Co mi vsak prekazalo bolo prostredie, cakal som ze sa prostredie bude dat nicit, je to problem ktore mnohe hry pri ktorych je krytie nutne ani len neriesia a vsak neni to problem ktory by prekazal.

-3 Dobré Zlé
100%lekvis
CALL OF DUTY 2 je najlepší díl zo všetkých CALL OF DUTY celu hru som prešiel a ežte ma stále bavý najviac ma bavia Ameriké misie

-4 Dobré Zlé
Na ten cas to bola nalepsia strielac ked neratam Farcry :D .SUper sa to hra lebo sa v tej hre citim ako keby so sam bojoval oplati sa to zahrat .Lutovat nebudete urcite

-4 Dobré Zlé
najlepšia strielačka ktoru som hral skvele misie,není čo dodať super super! najlepšie je v tom že v každej misii mate svojich


-4 Dobré Zlé
tiež nieco uzasne ale tiez by mohla byt lepsia grafika tiez uzasny dej mohlo byt viac misii aj viacej zbrani ale tiez nemam uz co dodat proste uzas

-4 Dobré Zlé
100%xxx-10
Aj keď je to stará hra stále je to jedna z najlepších aké poznám :-) Proste nemá chybu ! :-) Odporúčam :-)

-4 Dobré Zlé
Ja to vidím ako najlepší FPS simulátor druhej svetovej vojny. Akčná hra ako sa patrí, je to trocha masívne a po čase je z tejto hry stereotyp, no to tak pri posledných misiách, lebo táto zaujímavá ešte dlhšia kampaň, za všetky možné národy je báječná. Novšie zbrane a vozidlá tiež nie sú na zahodenie. Mierne vylepšená grafika prostredia a oveľa lepšia textúry...

-4 Dobré Zlé
Mne to pripadá ako trápna kresba čiarami a tak to aj vyzerá. S ničím sa tu nebili, proste urobili polotovar a dali ho na trh. Jediné čo je tu dobré je celkový dojem po hre.

-4 Dobré Zlé
Graficky vylepšený diel oproti prvému,strašne sa mi lúbi kampaň za Rusov,ešte tak za Američanov ako vylodenie v Normandii,ale ostatné moc nie...chce to len dobré návrhy misií :-)

-5 Dobré Zlé
88%pop
najlepsia hra aku som kedy hral .tie boje napriklad v egypte a syrii v normandii suuuupppperrrrr prepracovane

-5 Dobré Zlé
87%M150
ta akoze je to dobra hra aj grafika........aj ked na cod 4 as tak nema ale su na nu dobre cheaty aj yňzbrane

-8 Dobré Zlé




100%Vito51






100%matoso

































100%Grammy





80%Mor9


100%Januel


90%Zyo





















95%BooM

















88%colo












100%hrt11











100%rotten







90%Ben









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |