HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 10039 užívateľov

Hry > Half-Life 2: Episode One > hodnotenie


Half-Life 2: Episode One
85%

Moje hodnotenie - Half-Life 2: Episode One





Recenzie - Half-Life 2: Episode One

Vydařená akce v Half-Life kvalitě, jejímž jediným škraloupem je kraťoučká délka snižující procentuální ohodnocení. Pro fanoušky série povinnost, už kvůli příběhu.
Cirka štvorhodinová Episode 1 je dôstojným nástupcom HL2 po všetkých stránkach. Na dizajne levelov sa odzrkadlili dlhé hodiny betatestovania - nikdy sa nebudete nudiť, ale zároveň nebudete vyčerpaní neustálymi súbojmi. Z Alyx sa stala rovnocenná partnerka disponujúca slušným hereckým talentom (na počítačovú hru), škoda len, že si príbeh nemôžeme vychutnať aj z jej pohľadu. Grafika založená na modifikovanom Source engine dáva vyniknúť ruinám City 17 a dostatočne inšpiruje hráčovu predstavivosť. A najväčšie negatívum? Na ďalšie Gordonove dobrodružstvá si budeme musieť počkať až do konca roka. Bude to veru dlhých 6 mesiacov...


Užívateľské hodnotenia - Half-Life 2: Episode One

Mno bola to dost podarena hra a to uz pre lebo to bolo priame pokracovanie Hl2.Sice ziadne nove zbrane ale zato celkom dobry pribeh a celkom pekna grafika.
Ale najhorsie bolo to ze to bolo kratke ale to poriadne a preto som dal len tych 90%

+1 Dobré Zlé
Veľmi dobre pokračovanie najúspešnejšej FPS roku 2004. Nádherne zničené mesto17 prechádzate po boku Alyx a zachraňujete rebelov a nie len to. Mínusom su žiadne nove zbrane a véééľmy krátka hracia doba cca 4-5 hodin

+1 Dobré Zlé
Hra je skvela nepotrebuje komentar len to by som mohol dodat že mohla byt trošku dlhšia ale to ani tak nevadi lebo je to epizoda a nie dalšia čast HL... epizody nemaju byt moc dlhe

+1 Dobré Zlé
Proste pecka! Par vylepšení, ale má to jednu chybičku krásy. Doba hrania. Mal som to prejdene za pár hodín, ale to nevadí keď si zahráte hneď za tím EP2 tak sa nudiť nebudete.

+1 Dobré Zlé
pokracovanie uspesneho half life 2, je tam skoro to iste co v 2, iba par novych veci a samozrejme pokracovanie pribehu

0 Dobré Zlé
Dosť krátke, veľa sa toho tu nedozviem, asi najlepšia časť bola jazda lanovkou cez celú Citadelu. Inač stále celkom ľahké misie a skvelo hrateľné.

0 Dobré Zlé
-: bugy, krátka hracia doba
+: grafika, príbeh, atmosféra, humor, zábava, mesto v ruinách, postavy, audio, nepriatelia, umelá inteligencia, Dog, dizajn, dabing, originalita, hratelnosť, menu, cena, nevyžaduje pôvodný HL2 pre hranie
Verdikt: HL2 sa dočkal prvého rozšírenia v podobe Episode One. Príbeh nadväzuje na pôvodnú hru presne tam kde skončila. Dej sa odohráva v ruinách City 17. Touto epizódou hráča sprevádza Alyx, ktorá dokáže byť v niektorých situáciách veľmi nápomocná. Po technickej stránke je na tom hra veľmi dobre. Autori vylepšili grafiku a efekty. Postavy pôsobia vierohodnejšie. Napríklad v tmavších miestach hry pri zasvietení baterky do očí, si ich postavy kryjú rukou. Atmosféra mesta v ruinách je silná. Jediným výrazným negatívom tejto epizódy je jej hracia doba, ktorá sa pohybuje okolo štyroch hodín, čomu aj zodpovedá nižšia cena. Episode One je jednoznačne vydareným dejovým pokračovaním pre HL2, nad ktorého kúpou je zbytočné váhať.

0 Dobré Zlé
Jednoznacne najslabsia cast Half Life 2, prva faza v citadele je mrte dobra, ale potom uz ma to moc nebavilo, pomerne stereotypne a casto sa to odohrava v uplne tmavych usekoch, a obmedzena baterka tiez nie je +. Ale 80 si to zasluzi.

0 Dobré Zlé
Ako tak vydarené pokračovanie (pre mňa) jednej z najlepších hier súčastnosti.Pekná zmena že ste mali stále po boku Alyx.O dost strašidelnejšie ako predošlá časť už len s toho dôvodu že cestou natrafíte na dosť zombíkov ...A je to len epizóda(datadisk) tak sa tu netrhajte medzi sebou že to je to isté čo predošlá čast :)

0 Dobré Zlé
Half-Life nikdy nebude stereotyp. Možno tak stereotyp velkej rozmanitosti a perfektného dizajnu levelov. Episode one je pokračovanie dvojky, pokračuje presne tam, kde skončila. To načo sme boli zvyknutý v pôvodnej hre je spať. Krásny Source engine, slušný soundtrack a levely tak perfektne nadizajnované, že sa nikdy nenudíte. Jediné negatívum je dĺžka hry, ale v Half-Life je aj 30 hodín málo, takže tie 4 ubehnú fakt rýchlo :(. Teším sa na epizódu 2.

0 Dobré Zlé
97%Tomi
Úspešne pokračovanie Half Life 2, ktoré posúva dej o kúštiček dopedu. Opäť je späť krásny Source Engine, ktorý robí Half Life 2 jedinečným. Herná doba je asi 4 hodiny...

0 Dobré Zlé
Half-Life 2: Episode One pokračuje v úspechu predchodcu a to znamená skvelá a dynamická akcia,úžasný soundtrack a skvelý príbeh(Dozvedeli sme sa naozaj mnoho).Koniec zase urobený na pokračovanie.Skvelé.

0 Dobré Zlé
Jakýsi Half-Life 2,5 aneb první část nedokončené trilogie předcházející toužebně očekávanému, ale nejspíš v propadlišti dějin navždy zmizelému Half-Life 3. Dostane se nám téměř všeho, co máme na HL2 rádi, v dostatečné kvalitě, ale nedostatečné herní době.
+ co do hratelnosti a zábavnosti je to starý dobrý Half-Life
+ samostatně spustitelná hra bez nutnosti vlastnit HL2
+ Alyx není jen do počtu, ale je to plnohodnotná parťačka, která dobře střílí a občas vás vytáhne z bryndy (a občas taky někde překáží)
+ díky tomu, že je hra krátká, je nabitá nápady a ani na chvíli nenudí
+ ucpávání broučích děr auty
+ slušné logické hádanky, zejména ty za použití gravity gunu
+ blbnutí s gravity gunem jen tak neomrzí
+ vraky Trabantů a Avií
+ nakonec získáte v úsměvné scéně i to ikonické páčidlo (bohužel až ke konci hry)
- délka hry - pouhých 5 levelů dohrajete za cca 5-6 hodin
- dnes už přeci jen hodně zastaralá grafika (hráno 2019)
- samotný děj se posunul odnikud nikam (v podstatě dojde jen na útěk skrze Citadelu pryč z City 17)
- málo robotického DOGa
- podivný cliffhanger na konci

0 Dobré Zlé
-pribeh
-grafika
-ovladanie
-engine
-valve
-super hra
Je to velmi uzasna hra ktore musi mat pokracovanie !
Ľudia kupte si ju !Stoji to zato !

0 Dobré Zlé
Máme tu hru menom hile life ci jaky to ma názov .V celku dobra hra len grafika hry je chabá.Ovladanie može byť i keď by to chcelo nejaké vzrušo.

-1 Dobré Zlé
100%Vlkoo
Takze ja som hral Half-life 1,2,episode one a two, poviem vam ze valve je fakt majster vo vyrobe hier. Tieto hry nemaju konkurenciu su proste nenahraditelne. Ta dejovost ako to vsetko nadvezuje na seba to je uzasne. Pekne je ze tvorcovia Half-life nezabudli na jednotku a myslim ze sa spomyna v kazdej casti. Nezabudli na tych vyplasenych vedcou z Black Mesake (neviem presne ako sa to pise, no kto to hral vie ocom pisem). Nezabudli na Bernnyho a mnoho dalsich postav. Su tu aj novy ako Alyx (velmi som sa potesil, ze mi pomahala s tym :), dalej dalsi utecenci... no tie hry su najlepsie hry VSETKYCH dob

-1 Dobré Zlé
Skvelý datadisk ku skvelej hre. Kvalít pôvodnej hry síce nedosahuje, ale o hrateľnosť je postarané, takže sa nudiť určite nebude nikto.

-1 Dobré Zlé
ja si mislim ze ep1 le lepsia ako ep2 a hl2 hl2 bola stassne tazka a nudne misie ep1 sa mi pacilo ze tam nebolo tolko zombikov ako v hl2 a to ze ste behali po meste grafika je dobra pribeh je fakt najlepsi zo seckych hier

-1 Dobré Zlé
92%Ix9
Krátky dej a žiadne nové zbrane.Ale grafika sa zlepšila no ved HL2 má 4,5GB 15 Chapterov.EP1 5,0GB 6 Chapterov.

-1 Dobré Zlé
Táto hra ma najmä oslovila grafikou,pohybom osôb a dejom...Osloví aj náročných hráčov.Množstvo zbraní a ich využití len prospeje v hre taktiež aj v edícií Episode 2.

-1 Dobré Zlé
+Mierne hororové
+Lakačka
+Alyx
+GMan
+Kapitola s autoturretom na vašej strane
+Potreba takticky naplánovať
-Občasné Bugy

-1 Dobré Zlé
dobra grafika o nieco lepsia než v predošlom half life-ku ale pretože malo tak malo levelov a menej putavy dej teda až na ten level zo zombikmy (moja špecialitka je Revenholm a najme o pol noci).

-1 Dobré Zlé
hl je ma srdecni zalezitost. skvely pribeh, husta atmosfera, hral sem to nekolikrat a urco to jeste zaparim. par musek se najde vsude ale u teto serie davam stovku.

-1 Dobré Zlé
Tu už som nebol až taký spokojný ako s HL2 kvôli pár drobnostiam: v prvom rade ma mrzela tá dĺžka, ale čo ma mrzelo ešte viacej, tak autori si tu nedali moc záležať po technickej stránke...tým chcem povedať, že mal som niekoľko verzií tejto hry a žiadna nebola v úplnom poriadku...proste nikdy som to nedohral bez nejakých komplikácií ako napr. lagovanie od zhruba polovičky hry...do tej polovičky to išlo relatívne v pohode...ale aj napriek tomu si dovolím dať 95% len pre ten výborný príbeh :)

-2 Dobré Zlé
Velmi dobra hra.Co sa tika grafiky je trosku vylepsena ale nezbadate rozdiel hratelnost skvela dej tiez.Odporucam hrat.... najlepsie fps hry su podla mna vsetky hl neviem preco ale VALVE ma styl :D.Len skoda toho konca zase cakat a cakat,ale pacil sa mi koniec.

-2 Dobré Zlé
Tak pokracovanie najlepsej strielacky historie hier (mozno hier vsetkych) na seba nenechalo az tak dlho cakat. Mame tu epizodu 1 ktora v takmer v nicom nezaostava za jej predchcom a kralom half life 2 ale predsa to nieje uz ono. Proste Half life 2 uz nikdy nikto nevyda ale toto pokracovanie si urcite zasluzi 99 percent.

-2 Dobré Zlé
Opäť skvelá hra z dielne Valve. Príbeh vás nepustí zo stoličky ani na sekundu a keď hru dohráte, už nedočkavo slintáte po ďalšom pokračovaní...
Hra si zachovala skvelú hrateľnosť a grafiku. Naozaj takýchto hier sa veľa nevidí.

-2 Dobré Zlé



100%Lyra

100%mathes










100%Tomy77






80%Mor9















80%BixS

100%Bramir




100%misor2

100%Kosot

100%simak

100%Gruul


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |