HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 25517 užívateľov

Hry > Spore > hodnotenie


Spore
83%

Moje hodnotenie - Spore





Recenzie - Spore

Před vydáním jsem byl přesvědčen, že Spore zaslouží hodnocení minimálně dvanáct bodů z deseti. Za originalitu, nekonečný obsah, různorodost během herních fází, možnosti modifikací, revoluční technologii procedurální animace a podporu komunity sdílením obsahu. Bohužel přišlo vystřízlivění. Pomalý rozjezd hry, doskakování předmětů, nepropracovaný design a omezené možnosti Sporepedie mě nutí jít s hodnocením dolů. Ale ne razantně ze dvou důvodů. I přes nedostatky mě k hraní i teď, po mnoha dnech, pořád cosi táhne. Potřeba vytvořit ještě lepší budovu, zhodnotit výtvory jiných hráčů a nakouknout, kdo ve své hře vyhladil kmen mých příšerek, fungují jako droga. Druhým důvodem je, že Spore patří do ojedinělého žánru "stavebnice" a hry je nutno hodnotit v rámci jejich žánru. A vyčítat Spore nízkou propracovanost strategických prvků je téměř totéž, jako vyčítat Doomovi absenci point&click adventurních prvků. Proto sedmička. I když nakloněná k osmičce.
Originalita a inovatívny prístup je rozhodne to, čo nechýba hre SPORE. Titul je obsahovo aj žánrovo veľmi bohatý. No paradoxne práve kvôli zoskupeniu viacerých herných odvetví, titul ako celok, niektorým užívateľom príliš nesadne. Okrem toho, ako soľ treba patch na odstránenie technických závad. Nič to však nemení na tom, že sa jedná o pozoruhodné dielo a jednu z najlepších hier roka 2008.


Užívateľské hodnotenia - Spore

Výborný nápad, ktorý je dokonca aj výborne spracovaný! Veľmi sa pri tej hre bavím, nedochádza ku stereotypu a všetky tie editory sú tiež úžasné! Enjoy!

+14 Dobré Zlé
Presne na takúto hru som čakal. Je to super hra. Hrozne rád vymýšľam príšerky a všetko ostatné. Stiahol som si všetky dodatky ktoré som našiel a už len čakám na Galactic Adventures. Bude to pecka.

+14 Dobré Zlé
Pripomína mi táto hra trochu darvinovú evolučnú teóriu, Táto hra ma zaujala hlavne tým, že pozorujeme vývoj organizmu podľa vlastných predstáv a preto 95 %.

+12 Dobré Zlé
Spore není žádny zázrak,ale hráče tato hrá vtáhne a nepustí,nejvíce mě bavila 2. a 3. fáze,5 fáze vás chvílí baví a pak přijde Stereotyp,ale pořád hrajete protože je ještě třeba něco postavit dobýt další planetu atd,Grafika je animovaná a rozhovory jsou někdy zábavné.

+10 Dobré Zlé
Tato hra je naozaj dobra.Ale mohli by trocha este popracovat na grafike a na fyzike lebo casto sa mi stava ze vo videach prejde jedna priserka cez druhu.

+8 Dobré Zlé
Slusna hra hram si ju obcas ked nehram rpg cka a tie nejake novinky alebo nfs sranda postavicky je fajn ze sa to da hrat aj po siti ja si myslim ze slusna simulator-strategia :)

+5 Dobré Zlé
Ja mam najradsej ubisoft ale neodsudzujem ani ine znacky a ked pride prilezitost tak si to zahram.Spore je celkom fajn hra ale trochu divna grafika a divny dej.Ale odporucam.

+4 Dobré Zlé
Pred vydaním hry by som dal hre 150% z 100%. Ale uputávka je uputávka. Prvé dve časti života sú skoro podľa mojích predstáv. Ale dalšie uplný opak. Takže ak si chcete hru zahrať nepozerajte uputávku aby ste sa nedočkali úplného sklamania ako ja a myslím si že aj viacerí. Posledná fázia života je vo vesmíra jej plus je že môžete kúsok prestavať planétu ale je tu obrovský negatív. Keď si v pohode robyte svoju pracu tak vam napíše hlašku utočia na vas a podobné blbosti a ak ste na druhej strane galaxii tak je to dosť blbé. A má to viac negatívu ako pozitívu...

+3 Dobré Zlé
Je to hra v ktorej si vitvoríš vlastný organizmus a hráš s ním celú hru a preto to takto hodnotím........................

+3 Dobré Zlé
100%Tarim
Výborná odreagovačka, která mě bavila hodiny a hodiny. Vývoj tvora a doprovázení ho celým jeho životem Vás "chytí" a už nebudete chtít přestat.

+3 Dobré Zlé
je to v pohode hra ale najviac sa mi paci ked si tvorím vlastnú príšerku.Potom ten kmeň, civilizácia a vesmír sa vždycky opakuje.

+2 Dobré Zlé
dobra hra ale suhlasim s tym že treba pracovať na fyzike celej hry. a preto davam 96 bodov. osobne sa mi ta hra velmi pači ale štve ma ta fyzika


0 Dobré Zlé
supeeer hra uplne nemma co dodat no iba nekedy nece nejde ale to envadi je to super hra kupim ju hned ako ju budu mat :D

0 Dobré Zlé
Je to super hry a mam ju.Grafika je super a casti tela su tam trochu blbe ale no co je to o priserkachach

0 Dobré Zlé
100%domosk
Je to bomba kamera síce v niektorých miestach blbne ale aj tak ma dostalo tvorenie príšer. Vrelo odporúčam.

0 Dobré Zlé
ta hra ma niečo do seba aj ked asi po roku a nieco prestane nudit . V každej fazi je nieco ine a to sa mi paci mislim že sa elektonic arts sa tato hra vidarila

0 Dobré Zlé
Takže je to dobrá hra,mne sa páči 2,trochu 3 a 4 faza.1 faza je za par minut prejdena.Ale celkovo je to dobrá hra tak dám 97

0 Dobré Zlé
Dobrá hra proti nudě,ale po delším hrní začne nudit
+grafika
+zábava
+vlastní evoluce(dobrý nápad)
-po kmenové fázi začíná být nuda


0 Dobré Zlé
tato hra je prosto super...od zaciatku ked ste mala bunka az po dobu kedy vam je zem mala...prosto super hra nic tomu nechyba vela srandy a to najlepsie ...ze si samy mozete vytvorit potvoru...aj ked ma 4 viviny trochu zarmutil bolo to onicom...ale ostatok super...zahrajte si to

0 Dobré Zlé
Je to výborná hra,tedy až ne vesmírnou fázy kde asi tak v polovině přišel stereotyp.Jinak prostě úžasná hra

+Skvělá grafika.U EA samozřejmost.
+Tvoření příšerek.
+Výhody v každé fázi podle vaší osobnosti ve hře.
+Každá fáze jiný žanr (akční strategická atd.).
+Ekonomický a diplomatický systém v 4. a 5. fázi.
+Skoro vše podle vašeho gusta.
+Kmenová fáze je závislá na vašem plánování(totéž platí i o civilizaci).
+I když dokončíte fázi vývoje tvorů stále můžete přebarvovat a oblékat příšerku.
+Pokud máte dvě planety,za které hrjete ve vesmírné fázi(každá s jinou rasou)můžete odkuopit jednu z nich a diky tomu máte 2 kapitány oba stejné rasy.
+Během hraní získávka vate ocenění např. KERBERUS (vytvořete příšerku se 3 hlavami).
+Tvoříte nejen příšerky,ale i budovy,vozidla,lodě,po chvíli letadla a pozdě ji i vesmírné lodě.
+V civilizaci máte na výběr z 3 druhů národa(náboženský,ekonomický,vojenský).
+každý sporáč (popřídadě DNA) dobrý.
+ve vesmírné fázi spusta různých titulů(a tudíž i výhod např. když jste Bojovník,tak máte schopnost vyvolat piráty).
+Když se přihlásíte, je hraní SPORE jěště zabavnější!!
+Ve ves. fázi máte ke koupi spoustu zbraní.(spřístupňujete je získáváním odznaků).
+Terrask&

0 Dobré Zlé
Toto je asi najlepší simulátor aký som videl dokonca ani cestovanie cez čierne dieri nieje konina. A ten vívyn ktorý sa deje nie len na tvojej planete ale deje sa to všade začína to na slnečnej sústave a končí to inteligentným životom keď som si overoval tuto hru každá vec má nejaku vedecku pravdivosť ale 99 percent lebo nič nieje sto percentne malé grafické chyby atd.a teším sa na ďalšie diely spore ale v podobe simulátora ako tohto a nie ako darkspore

0 Dobré Zlé
Slusna hra hram si ju obcas zahram ked sa nudim. fajn ze sa to da hrat aj po siti si myslim ze slusna simulator-strategia :).Pred vydaním hry by som dal hre 150% z 100%.Je to hra v ktorej si vitvoríš vlastný organizmus a hráš s ním celú hru a preto to takto hodnotím...Výborná odreagovačka, která mě bavila hodiny a hodiny. Vývoj tvora a doprovázení ho celým jeho životem Vás "chytí" a už nebudete chtít přestat.je to v pohode hra ale najviac sa mi paci ked si tvorím vlastnú príšerku.Potom ten kmeň, civilizácia a vesmír sa vždycky opakuje.



0 Dobré Zlé
super hra hlavne pre kreatívnich. výtvárajú sa tam príšerky ,autá,lode,lietadla. hrá sa tam od maličkej bunky po vesmírneho dobývatelá. medzi tým sú tam hniezdová časť,kmeňová časť a mestska čast.je drsne že sú k nej rôzne dodatkové verzie.ja mám všetky.je to super hra preto jej dávam 100%.odporúčam

0 Dobré Zlé
Fakt zabavna hra da sa nasmiat na stvoreniach ktore stretavate na ich menach a možte si tvorit hociaku priserku xD

0 Dobré Zlé
Keď som to hral prvý krát, dal by som tejto hre bez váhania 100%. No keď som si ju zahral druhý krát už ma to veľmi nudilo - vedel som, čo mám čakať, ako mám postupovať a čo mám spraviť. Tiež ma ku koncu nudili tie dve posledné doby - tá vesmírna a tá moderná. Aby som pravdu povedal, najviac ma asi bavilo, keď som bol baktéria. Hra celkovo je v podstate dobrá, aj grafika sa celkom hodí k prostrediu. Podľa mňa je to dobrá hra, ktorá na prvý krát veľmi poteší, no časom omrzí.

0 Dobré Zlé
Kdybych měl hru rozčlenit podle fází vývoje tak první dvě mě asi bavily nejvíce - kmenová a civilizační fáze mě moc nechytly avšak vesmírná fáze stála za to. Po technické stránce povedená hra bez velkých chyb. Všem doporučuju.

0 Dobré Zlé
Naprosto dokonalý príklad "causual" hry. Ešte viac "úžasňúcnejšie" ako Sims, ešte viac prekomplikované a preeditorované a samotným vrcholom editororgastickomegalomanských dionýzorgií je finálna vesmírna fáza, ktorá svojou komplikovanosťou navodí pocit, aký má koza pri práci s Excelom.

Nebyť prvých dvoch fáz hry, ktoré sú naprosto vychytané a dotiahnuté by šlo dole ďalších 20%. Nebyť parádnej animácie v celej hre, ďalších 5% dole. Nebyť slušnej zvukovej a hudobnej stránky, tak ešte 5% dole. Hodnotenie, ak odhliadnem od toho dobrého a zábavného by bolo dohromady tak 45%, možno 50%, ale viac určite nie!

Celkovo to je hra, ktorá pobaví každého, kto si chce pri PC "vyzúriť" svoje megalokreatívne, božskokomplexokombinatívne a iné komplikovanofilné nadanie.

0 Dobré Zlé
Tak táto hra vás naozaj pobaví . Táto hra sa naozaj nebála inovácii . Grafika tejto hry je naozaj pestrá . Príšerky vyzerajú vtipne ale zároveň sú aj nebezpečné . V tejto hre sú prvky stratégie , RPG a aj trochu akcie . V hre je množstvo etáp vývoja . Ale posledná vesmírna etapa ma už vôbec nebavila . 15% som zhodil kvôli tej poslednej etape . Dávam 85% .

0 Dobré Zlé
Velmi dobrá hra co se týče kreativity a fantazie. Je lákavé si vytvořit příšerku stou potom postupem času dosáhnout vrcholu. Skvělé fáze a inspirace z vývoje člověka. Opravdu jsem se u hry bavil.

80%

0 Dobré Zlé
Je to super hra lebo môžem si podal seba robiť svoju príšeru to je na tom najlepšie mam rad firmu Maxis lebo hrajem aj The Sims je to proste súper.

-1 Dobré Zlé
No... Táto hra je ako graficky tak aj pribehovo nanic, pribehovo asi preto lebo ziadny pribeh to nema, to ma celkom mrzi ale ako napad je to velmi dobre. Vlastnu rasu si vytvorit, tak po tom som vzdy "tuzil" :D. Tato hra sa mi paci a na tu grafiku aj pribeh ked to hrajem tak si to ani neuvedomujem.
ODPORUCAM !!

-1 Dobré Zlé
Super hra. Páči sa mi, že v každej fáze vývoja je to o niečom inom. A pri niektorých videách som sa aj zasmial :). A editor je tiež plusom. Určite treba ešte trochu popracovať na fyzike ale to už je iba detail. Určite sa oplatí zahrať si to.

-1 Dobré Zlé
Celkom cool hra.Prvé 2 výviny boli tak výborné.Už som si myslel že je to najlepsia hra ktorú som hral ale keď som vyhral 2 výviny a išiel som na ďalšie už to nebolo tak dobré.Tak,že sa mi páčila len polovica.A preto dávam 50 %.

-3 Dobré Zlé
Nato ze je to simulacia je hrozne dobra hlavne preto ze sa to tam meni 1. faza to je taka RPG 2. tiez v 3. fazy sa to uz meni na RTS 4. faza RTS a 5. je uz taka obchodne bojova RPG

-4 Dobré Zlé
tato hra je podla mna len priemerna , iste je tam velmi putavo spracovany vznik sveta ale mohli to este lepsie prepracovat a cakala sa velka pecka ale ja osobne jej davam 80%..je to moj nazor

-8 Dobré Zlé


100%Tomy77









85%puck



100%misor2



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |