HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 17701 užívateľov

Hry > Faces of War > hodnotenie


Faces of War
81%

Moje hodnotenie - Faces of War





Recenzie - Faces of War

Kvalitní, leč ne úplně dotažená válečná RTS. Hlavními devizami jsou kampaně za různé válečné mocnosti a neuvěřitelně detailní herní prostředí. Radost ovšem kalí nevyvážená obtížnost, naskriptovaná inteligence počítačových nepřátel a chybějící skirmish mód. Nebýt výhodné ceny, kleslo by hodnocení na zhruba 70%.
Faces of War je vydarená vojnová stratégia. Jej nízke hodnotenie u väčšiny kritikov si vysvetľujem tým, že kvôli do neba vychvaľovanej konkurenčnej hre Company of Heroes, sa tomuto titulu venuje primálo pozornosti a je posudzovaný veľmi povrchne. Je pravdou, že Faces of War má určité chyby krásy, občasné zasekávanie postáv, zmätené presuny vášho tímu a pár ďalších nedostatkov, ale atmosféru globálneho konfliktu vystihli tvorcovia dokonale. Vcelku nápadité kampane a naozaj pozoruhodný multiplayer rozhodne majú čím zaujať. Tváre vojny sú kruté, plné násilia, bolesti a smútku, ale v tomto prípade aj celkom zábavné. Hra výjde u nás lokalizovanej českej verzii.


Užívateľské hodnotenia - Faces of War

Takze je to velice dobra hra ktera prekonava proslule codename panzers phase 1 a 2. Graficky je to paradni, efekty sou taky supr i moznost ovladani tanku nebo pechoty nebo cehokoliv sipkami a misi muzete si osedlat diki ovladani prime kontroli tigra hura vpred sipkaamy a s myskou strilite, cenove je to taky dobry 299 SK a je to dobra vizitka pro vyrobce. Bohuzel celych 10 bodu straci u mne proto ze:
+
1. grafika
2.hratelnost
3.moznosti
4. nutnost mit v kapse strategii a neboli b pri nejhorsim c,d,e,f,g,

-
1. na verzi 1.04.1 nejde hrat multiplayer coz je pro nektere hrace horor
2. neni tam editor musite si ho koupit tusim za 499 nebol 299 SK
3. vzdy pri spusteny cekate kvuli debilnim nesmyslnemu a uplne zbytacnemu kontrolovani dvd skracene (chceking disk)

0 Dobré Zlé
Vynikajúca stratégia, jedna z mála, čo ma baví ! ... hra je dosť dlhá, má tri kampane, ovládateľnosť je jednoduchá a hra nemá vysoké nároky.

0 Dobré Zlé
tato hra ma podla mna dobru grafiku a volitelni tip municie pri palbe z tanku a dela. pri niceni lodi a mostov su viborne efekty. kazdy vojak moze bit hoci cim, do tankov treba doplnovat municiu a palivo,mate spojencov a kazdemu mrtvemu vojakovi mozete zobrat zbran a daju sa rozbit hocijake budovi.

0 Dobré Zlé
Takže Faces of war je velmi kvalitna RTS z obdobia 2.svetovej vojny.Hra obsahuje iba pár bugov, nič závažné (občasné chvilkové zaseknutie vojaka na mape).Bohužial je tu aj pár vecí ktoré niesú síce bugy ale vypadajú tak (nemôžete označiť všetky družstvá ale iba jedno z velitelom, ciže keď máte viac jednotiek vzniká chaos).Na druhú stranu hra obsahuje skutočný príbeh super efekty,grafiku,zvuky aj ovládanie.Po väčšinu času ovládate pár vojakov, a je to zábava.Multiplayer je taktiež velmi kvalitný, máte množstvo mp modov (coop,deathmatch,team deathmatch,atd.)Hra obsahuje velké množstvo techniky a iného.

Celkové zhrnutie:
+Množstvo techniky
+Množstvo pechoty
+Príbehovy singleplayer
+Kvalitný multiplayer
+Priame ovládanie
+Ovládanie ako také
+Editor
+Zábavnosť misii
+Cena
+Realistickosť (balistika,poškodenie)
+Inventáre vojakov a techniky)
+Početná mp komunita
+Vyváženosť multiplayeru

-Pár bugov

0 Dobré Zlé
rok 2015 ale nedalo mi nenapisat recenziu na tuto starsiu strategiu no proste parada ovladanie misie atmosfera skoda ze teraz uz ziadne take hry nenajdete vsetko je prekombinovane doraz na grafike ale hry su kratke bez napadov ,,,,,,,,,,,,,,,,

0 Dobré Zlé
Podla mna je to skvela hra ale niektore misie su moc tazke a dokaze to vytocit a dufam ze pride pokracovanie.

-1 Dobré Zlé


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |