Crysis | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 17039 užívateľov

Crysis


Žáner:Akčná
Dátum vydania:13. November 2007
Stránky hry:www.ea.com/games/crysis/crysis
Výrobca:Electronic Arts, Crytek
Kúpiť hru Crysis
Kúpiť hru

Dej hry Crysis sa odohráva v roku 2019, kde na Zem dopadne doslova kolosálny asteroid. Na túto udalosť okamžite zareaguje vláda Severnej Kórei, ktorá oblasť okolo miesta dopadu asteroidu uzavrie v snahe zaistiť všetky prípadné poznatky z chystaného prieskumu len pre seba. Ostatné svetové veľmoci si však niečo podobného nenechajú. I ony chcú o asteroide zistiť čo najviac informácií. Spojené štáty tak na miesto dopadu vysielajú špeciálne Delta Force tým, aby situáciu preskúmali a čo najskôr podali správu Pentagónu. Medzitým pomaly, ale iste narastá diplomatické napätie medzi vládami USA a Severnej Kórei, ktoré narušia udalosť, ktorú nikto neočakával. Asteroid sa rozovrie a vymrští sa z neho 2km dlhá mimozemská loď, ktorá okamžite vygeneruje silové pole. To zmrazí veľkú časť ostrova, kam dopadol asteroid a dramatickým spôsobom narušuje počasie na celej planéte Zemi, čím zároveň začala jej invázia. USA i Severná Kórea nemajú inú možnosť, ako na chvíľu zabudnúť na akékoľvek nezhody. Musia spojiť svoje sily v boji proti mimozemskej hrozbe.

V tejto situácií vstupujete na scénu v úlohe veliteľa týmu, jeho úlohou je prieskum džungle a oblastí až k mimozemskej lode, ktorú je treba zneškodniť a tím zachrániť ľudstvo. Hra ponúka neustále sa meniaci dynamický herný svet s radou odlišných miest vrátane džungle i zmrznutej zeme, kde na vás čakajú vybuchujúce sopky, tornáda a ďalšie rozmary počasia, ktoré svojim pristaním spôsobili mimozemšťania.

Skrz rôzneho prostredia sa budete pohybovať nielen na vlastných nohách, ale i v niektorom z dostupných dopravných prostriedkoch. Chýbať medzi nimi nebude džíp, nákladiak, čln, helikoptéra a časom možno dôjde i na možnosť využitia mimozemských technológií.

Vedľa dynamickej kampane, v ktorej sa herné prostredie i udalosti menia sa vyvíjajú na základe činnosti hráča. Hra Crysis ponúka aj plnú podporu multiplayera aj pre 32 hráčov. Okrem štandardných módov je pritom k dispozícií i mód s taktickými prvkami a možnosťami úpravy zbraní i vybavení v reálnom čase. Súčasťou hry je navyše aj editor určený k tvorbe vlastných úrovní a modifikácií.




HW požiadavky Crysis
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 2.8 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 12 GB HDD
  • DirectX 9.0c compatible sound card
  • 256 MB RAM GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • Intel Core 2 DUO 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
  • 2 GB RAM
  • GeForce 8800 GTS/640

Ďalšie videá »


Fanstránky
Crysis.gamefan.cz - fanstránky hernej série Crysis.


Crysis - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games90%
Bomba, o které se vědělo, že napáchá paseku. To se opravdu potvrdilo a tak by kombo Crysis + nová grafická karta nemělo pod stromečkem chybět žádnému milovníku first-person akcí na PC.
Sector.sk95%
Celkovo je Crysis hra na vysokej úrovni a to po každej stránke. Spojenie hrateľnosti a grafiky je jedinečné a dopĺňané rovnako kvalitnou zvukovou stránkou. Možno niekoho mierne sklame koniec, ale hra je plánovaná ako trilógia a z toho pohľadu sa končí práve tam, kde by logicky mala (aj keď za starých časov by sa celá trilógia dĺžkou vošla do jednej hry). V jednotke sa skončil prieskum a v dvojke teraz môžeme čakať začiatok vojny. Len trocha škoda, že si tú vojnu užijeme najskôr až o rok. V každom prípade Crytek splnil svoje poslanie, prekonal svoju prvotinu a ponúka ešte viac.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
buxo888100%
Fakt perfektna hra.
Skvela grafika perfektne ovladanie a multinfunkcny oblek , ktory mi neraz zachranil zivot.
Teda aspon v hre
LukasB90%
Tejto hre sa da len malo vytknut vdaka nadhernej grafike, ktora prakticky nema obdoby, takmer filmovemu spracovaniu, inovativna technologia (nanosuit), volnost, zamrzi snad len spravanie sa AI(ktore prilis neopravil ani patch) a na moj vkus trosku lahka obtiaznost. Hra ale rozhodne stoji za kupu.
macaka100%
Uplne bohovska hra. Perf. grafika, zbrane, ovaldania no proste ulne vsetko.
Najviac sa mi pacilo asi spracovanie okolia. Uplne premakane.
Petuska100%
super hra mne sa hned zapacila je tam super grafika,dej,ovladatelnost tuto hru doporucujem zahrat a hlavne na Very hight :)
Jack26699%
Veľmi dobrá akčná hra so skvelým príbehom zbraňami aj vozidlami odporúčam každému len treba trochu lepší comp.
TOSKO20100%
Super hra lepšej hry niet vidno že Crytek vie robit super hry
+ Grafika
+Hratelnosť
+Pribeh
+Oblek
-Ziaden minus :D

Dávam 100%
vesmir40100%
Je to parádna hra mám aj crysis 2 tiež paráda ale crysis je univerzálny typ hry pre ľudí ako som ja oblek a zbrane a grafika sú perfektné odporúčam.
pato32190%
Tato hra ma zaujala najme svojou grafikou. Grafika je skoro taka ako na battlefield 3. odporucam si ju zahrat. Oplati sa to!
Sintarandir90%
Crysis je veľmi odvážny projekt, smerujúci k netradičnému spracovaniu "SANDBOX" akcie. Mali sme tu Far Cry, ale Crysis svojím enginom a námetom a úchvatným technickým prevedením "rozdupe" Far Cry kedykoľvek, ako emzáci z Crysis rozdupávajú každého, kto nanooblek na sebe nemá... ale ani s oblekom na sebe to teda neni nič jednoduché...
FiFty_2295%
Crysis by sa dal nazvať ba až prevratnou akčnou hrou už len pre svoj famózny CryEngine 2. Ale samozrejme grafika nie je všetko čo túto hru robí tak úžasnou. Aj bez takej krásnej grafiky by sa uplatnila ako naozaj nezabudnuteľná FPS. A to najmä vďaka kvalitne prepracovanej hrateľnosti. Hlavným znakom tejto hry je totiž nano-oblek, ktorý vám poskytuje rôzne špeciálne schopnosti ako napr. zvýšená sila, skoky, armor, neviditeľnosť či ozaj rýchle šprintovanie. Prostredie hry si jednoducho zamilujete. Hra sa totiž odohráva na tropickom ostrove. Spočiatku bojujete len proti Kórejcom, ale postupne sa to všetko skomplikuje inváziou mimozemšťanov žijúcich už naozaj dlhú dobu pod zemským povrchom, čakajúcich na tú správnu príležitosť k útoku. A na Vás samozrejme ostáva záchrana Zeme. Tak hor sa do toho! Jediným negatívom tejto sú asi na tú dobu dosť vysoké HW nároky.
Foku_me92%
Fakt veľmi podarená hra.Grafika na úrovni hier z roku 2010.príbeh lepší ako vo väčšine filmov.To všetko pridáva vysoké hodnotenie tejto hre.Jednoznačne hra roku 2007.
gamer232100%
crysis hra ktoru som presiel a aj niekedi este hram myslim crysis 1 je to ta best best best best hra aku som kedi hral a to plati o vsetkich crysis 1 2 a warhead takze nemam co vicitat akurat to ze dvojka uz az tak celkom nenavezuje na jednotku lebo v jednotke hrajeme za nomanda a v dvojke uz hrajeme za vojaka ktorí dostal nano oblek od proroka no ale itak je to super super super hra a uz sa velmi tesim na trojku ktoru si urcite kupim a zahram

PS: je mi luto ze to hodnotim tak neskoro ale tuto stranku som objavil len nedavno takze...
Pa3cius90%
Tejto hre nemám čo vytknúť. Snáď len to, že tam chýba lietanie vo vrtuľníku a vo vojakoch neostávajú krvavé diery po nábojoch a ešte to, že od polovice hry ma to začalo trocha nudiť, kvôli zmene prostredia (lepšie ma to bavilo v tej džungly). Inak tam ide takmer všetko rozstrieľať, autom poprerážať, voľný pohyb po celom ostrove a vylepšovanie zbraní. Grafika je tiež veľmi dobrá. Určite si hra zaslúži tých 90%.
gambler1258795%
za grafiku davam 100% ale 10% dole za hrací zážitok a +5% za zvieratá lebo nájsť na pláži korytnačku sa nevidí často v hrách :D
martinselic100%
Myslím,že u hry Crysis je všetko jasné.Je to perfektná hra z blízkej budúcnosti.Je tam vela perfektných misií a niektoré sú dosť ťažké.
+grafika
+postavy
Teším sa na Crysis 2.


všetky (323) »

Súvisiace hry Crysis 4
Crysis Remastered Trilogy
Crysis 3 Remastered
Crysis 2 Remastered
Crysis Remastered
Crysis 3: The Lost Island
Crysis 3
Crysis 2: Decimation Pack
Crysis 2: Retaliation Pack
Crysis 2
Crysis: Maximum Edition
Crysis: Warhead

Diskusia o hre Crysis Pridať príspevok
28.01.2021 18:16 - Pobeží Crysis na WIN 10 ? Skúšal to niekto ?? Na streame s...
20.04.2020 08:53 - Nechapem ze po tolko rokoch hra vypada stale tak dobre graficky a tesim sa na ...
04.01.2020 19:34 - Tak ľudia je rok 2020 a nejako nie je vidieť tu budúcnosť ...
24.05.2014 20:46 - Kde by som pls mohol hru kúpiť? (dajte link na stránku obchodu)...
21.04.2014 17:07 - 31. Maja konci gamespy a s nim aj multiplayer Crysis 1 a 2 :'-( .
...
Zobraziť všetky príspevky (1517) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |