Diablo III | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 16408 užívateľov

Diablo III


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:15. Máj 2012
Stránky hry:diablo3.blizzard.com
Výrobca:Blizzard Entertainment
Kúpiť hru Diablo III
Kúpiť hru

Dvadsať rokov uplynulo od udalostí v Diablo II a jeho datadisku Diablo: LoD. Mephisto, Diablo a Baal boli porazení, ale zároveň bol rozmetaný Worldstone, kameň a zároveň štít chrániaci obyvateľov Sanctuary pred nebezpečenstvom z neba i pekla. V Tristramu opäť povstáva zlo pekelné i nebeské, čo pre hráča znamená prácu.

Nič prevratného v koncepčnej rovine Diablo 3 neprináša, je to akčné RPG skrz na skrz, s hromadou odporných nepriateľov, päticou hrateľných povolaní a so štýlovo spracovaným fantasy svetom, tak ako to vedia iba designéri z Blizzardu.

Novinkou Diablo III je plne zničiteľné prostredie, čoho je možné v boji využívať pre tvorbu pascí a prekážok, či barikád. Všetky objekty v hre sa chovajú podľa fyzikálnych zákonov. Samozrejmosťou je podpora multiplayeru, či už tým myslíme kooperatívne hranie alebo tradičný multiplayer cez Battle.net.




Alternatívne názvy
Diablo 3; D3

HW požiadavky Diablo III
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4400+
  • 1 GB RAM (XP) / 1.5 GB (Vista / 7)
  • NVIDIA GeForce 7800 GT / ATI Radeon X1950 Pro
  • 12 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Pentium Core 2 Duo 2,8 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5600+
  • 2 GB RAM (XP) / 2 GB (Vista / 7)
  • NVIDIA GeForce 260 / ATI Radeon HD 4870
  • 12 GB miesta na pevnom disku

Ďalšie videá »


Fanstránky
DiabloCZ.com - český fansite o hre Diablo III.


Diablo III - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games80%
Blizzard to rozbalil opatrně, ale s důrazem na pečlivost. S přibývajícími hodinami a levely se tak Diablo III mění v adrenalinovou jízdu, na jejímž konci vám sice odpadne prst, ale vy si seženete protézu a pojedete to celé znovu.
Sector.sk90%
Nechcem pozerať hokej a nie, nemusím ísť v nedeľu do kostola, lebo tam sa o diablovi len šepky rozpráva, no ja som ho zabil. Trikrát. V pekle som strávil už 30 hodín a vlastne ani neviem ako a týmto obviňujem autorov, že do hry púšťajú podprahové mantry, ktoré ma povolávajú späť. Kresťania, židia, moslimovia a iné náboženstvá sa pekla boja. Ja nie, pretože ja som tu doma.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
azeroak99%
Najlepsia hra uplne vsetkych cias davam 99 1% chyba lebo sa maju este veci dolepsit ako legendarne atd... a + sa tesim na pvp ostatny si p=iste co chcete len zavidite ze to nemate a hrate same kkt... proste najlepsia hra ostatne sa nic neoplati hrat :-)
akto100%
+ graficke spracovanie
+ atmosfera
+ novy system pridellovania atributov
+ novy system skillov
+hratelnost
+znovuhratelnost

- pociatocne padanie serverov
- slabe textury postav
chicco8895%
Skvelá hra! Nesklamala. Grafika super, hrateľnosť nádherná. Diablo 1 a 2 som prešiel krížom-krážom, teraz ma čaká Diablo 3. Podľa mňa jej nie čo vytknúť, akurát to dlhé čakanie. Ale 15.mája bolo všetko odpustené :o)
Už teraz začali krátke noci pri hraní a dlhé dni v práci. Z roboty upaľovať rýchlo domov a hurá do hrania...
Harlejkin90%
Akoze nechapem tych co tejto hre dali 0%... asi vobec nevedeli do coho idu a vobec nemaju sajnu co to diablo vobec je. Podla mna diablo 3 je velmi kvalitne urobena hra grafika je trosku slabsia ale pri takejto hre uplne postacuje, cena no za kvalitu sa plati jedine co mi vadi tak stabilita serverov preto som nedal viac percent ale kazdopadne klobuk dole Blizzard robi velmi kvalitne hry a tato sa im tak isto podarila. Moje ocakavania boli splnene do bodky.
maros1077100%
Čakalo sa 10 rokov-vyplatilo sa??
100% áno, Diablo III som síce hral len 5 hodín, ale brutálne som si to užil!!
Je pravda že na staré dobré Diablo II to nemá, ale vôbec to neničí reputáciu hry.
Mohli tam dať viac ako 5 tried ale zasa za jednu sa dá hrať dosť dlho. Najskôr som sa bál že keď musím byť stále pripojený na internet tak mi to bude dosť sekať ale nakoniec mi to šlo výborne aj pri mojom slabom, fakt slabom internete.
+ príjemná grafika
+ zničiteľnosť
+ výborne videá
+ príbeh
Nechápem ľudí ktorý hru odsudzujú že nieje crack a že sa to robilo 10 rokov (určite sa na tom nepracovalo stále 10 rokov keďže BLIZZARD robil dosť na WoW a SCII)...
Yurri85%
Neviem, ako niekto môže povedať, že je to sprostá hra.Určite ju buď nehral, alebo skrátka ho nebaví tento žáner hry.Podľa mňa je to veľmi dobrá hra.Aj keď nestojí najmenej, stojí za to investovať do toho.Nepáči sa mi, až príliš veľké zabezpečenie, ktoré bráni hrať z 1DVD na viac počítačoch, čo je dosť nevýhodné.Ďalej je tu celkom dosť slabá grafika na to, že to je hra z roku 2012.Veľa vecí zmenili z Diabla 2 LoD, ktoré sa meniť nemuseli (nemali) a tak zbytočne hra zasa prichádza o ďalšie vylepšenia.
Môj názor je taký, že je to dobrá hra, no nepreskočila laťku 2ky :)
10% strhávam za príliš veľké a nezmyselné zabezpečenie
5% za grafiku a nedostatky :)
Parm180%
Slušný následovník svého předchůdce, ale nezabaví na tak dlouho. Některé prvky převzaté ze hry World of Warcraft se slušným potenciálem a především aukce je skvělá věc. Nevýhodu vidím hlavně v tom, že postava dostane přesně zadaný počet bodů síly, životů, apod. a naučí se všechny dovednosti, bez toho aby si hráč mohl vybrat, jak body rozdělí a kterou schopnost se naučí a kterou ne.
michalmgm95%
Hru som kupil hned ako vysla. Hral som za Barbariana a dostaval som v 2. akte pekne na frak. Po roku som sa rozhodol, ze skusim znovu a presiel som to s Witcherom za 2 vikendy.
Sintarandir90%
D3... Tak v skratke asi to, že určite NEODPORÚČAM okamžite skočiť do online-ových zápolení. Je to čistá sebavražda. Určite kým začnete hrať ON-LINE, hru za tú ktorú postavu aspoň raz prejdite sólo. Alebo rovno s partičkou susedov, čo začínajú na tej istej úrovni. Technická stránka sa drží pôvodného štýlu, avšak v naprosto modernom dizajne. To je perfektné. Tých 10% dole je za dosť závažné zmeny v štýle hrania a levelovania. Kalený "diablisti" si majú na čo zvykať. Noviniek je viac ako dosť a spústa "klasiky" zmizla. Cez to všetko vynikajúca hra! Zaslúžených 90%.

BTW-Pri výpadku internetového pripojenia s Battle.NET sa hra okamžite "uzamkne" a je nutné obnoviť pripojenie a potom sa dá "respawnovať" na miesto, kde sa to v hre stalo.
RoBoM11100%
Diablo III bola to alebo je to moja úplne prvá počítačová hra ktorú som si kúpil - objednal som si ju mesiac po vydaní. Môžem povedať že túto kúpu som vôbec neľutoval a to som predtým Diablo I a II nehral.Stojí to za to (vtedy ešte necelých päťdesiat euro) oplatí sa hrať každému túto pecku od Blizzardu všetko je tam super výber postáv ich vylepšovanie okolitý svet aj grafika.Kto to ešte nehral vrelo odporúčam kúpiť a hrať.

PS:Najlepšia postava podľa môjho názoru je jednoznačne Barbarian za toho som hral najviac, vybral som si ho ako prvého.
macgyver666100%
Dostal som to čo som očakával.vynikajúce grafické spracovanie,taktiež dej,hudba.proste úžasná hra na ktorú sa nezabúda.hodnotenie plných 100%
Dzony0299%
pecka len skoda že na to treba net ale super hra
ako boli tie predchádzajúce hry
hral som i Diablo II ..Diablo II Lord of Destruction
a boli super :D
1 - bod za internetové pripojenie
peter66655590%
+ Príbeh
+ Havok fyzika
+ Znovuhrateľnosť
+ Animácie

- "Powowkarcene"
- Grafika
- Obtiažnosť (prešiel som to na Hard a keby Diablo nepoužil dych ta mi neubere pod 95%hp )
- Vyžaduje neustále pripojenie na internet
kynaj15490%
Super RPG hra z pohľadu tretej osoby. Jediná výtka je v tom ze posledné 2 acty sú príliš krátke a potenciál 3. actu je nevyužitý.
90%
RedDOG90%
Nekoná se další revoluce, tak jak tomu bylo u Diablo II. Je to čistokrevná řezba pro milovníky tohoto žánru a svá srdce si dozajista najde. Štvalo mě snad akorát to, že oproti dvojce mi zde chyběla obnova bossů po jejich poražení a tak nějak celkově mi přišlo, že Blizzardu tu základní 3 ošidil, ale datadisk to naštěstí změnil a přinesl to co mi zde chybělo.


všetky (85) »

Súvisiace hry Diablo IV: Vessel of Hatred
Diablo IV
Diablo Immortal
Diablo II: Resurrected
Diablo III: Reaper of Souls
Diablo II: Gold
Diablo II: Lord of Destruction
Diablo II
Diablo: Hellfire
Diablo

Diskusia o hre Diablo III Pridať príspevok
18.11.2017 16:49 - uz mas aktivovane na battlenet nie? ja mam tiez kupene origo box verziu a nain...
17.11.2017 01:24 - vie mi niekto poradiť...mám zakúpenú originál verziu ...
28.06.2017 17:48 - lebo hras zjavne skusobnu verziu, ak chces hrat hru neobmedzene tak si ju musi...
04.12.2016 22:11 - diablo 3 hrajem sa wizarda kampan normal hrajem mam 12 uroven preco nejde dal...
04.09.2016 10:15 - fuck toto diablo vysla aniversary edicia Titan Questu a je to lepsie jak toto ...
...
Zobraziť všetky príspevky (988) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |