Chameleon | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31593 užívateľov

Chameleon


Žáner:Akčná
Dátum vydania:19. Október 2005
Výrobca:Cenega, Silver Wish Games
Kúpiť hru Chameleon
Kúpiť hru

Svojím spracovaním hra pripomína Mafiu či Hitmana. Hráč, ktorý má možnosť prepínať medzi 1st person a 3rd person pohľadom, musí splniť úlohy, ktoré mu zadá jeho zamestnávateľ - terorista. V Chameleonovi sa stretnete s taktikou a obozretnejšími postupmi. Musíte sa viacej skrývať, pozorovať všetko, čo sa deje okolo a postupovať čo najnenápadnejšie k splneniu cieľov a viac než dvoch desiatok misií.




Ďalšie videá »


Chameleon - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games80%
Nečekaně povedený přírůstek do stealth žánru, který sice má své nedostatky, avšak celkově působí nesmírně vyváženým dojmem, exceluje designem úrovní a bavit se u něj mohou jak nováčci, tak ošlehaní veteráni. Chameleon mě navzdory náročnému začátku školního roku donutil několikrát za sebou jít spát až s ranním kuropěním, což se naposledy povedlo Splinter Cell: Chaos Theory.
Sector.sk83%
Celkovo mám z hry veľmi dobrý pocit a s vedomím, že je od slovenskej firmy, je ešte lepší. Škoda absencie akejkoľvek marketingovej kampane, obrázkov, videí, dema, vďaka čomu hra aj skončí asi ako najlepšia hra roku 2005, ktorú takmer nikto nehral. Aspoň u nás a v Čechách sa to ako tak rozprúdilo a fanúšikovia série Hitman alebo Splinter Cell by titul určite nemali premeškať. Ale aj ostatní, kto majú radi Mafiu alebo Hidden and Dangerous štýl, by to mali skúsiť. Neoplatí sa to hrať hráčom, ktorým ide len o neustále strieľanie. Je to pomalá taktika, ktorá dobre kombinuje stealth a akčné misie, neznudí vás, a ani ju neprejdete veľmi rýchlo. Pozitívnom okrem nízkej ceny sú aj české titulky, doprevádzajúce žiaľ len anglický dabing.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Januel90%
veľmi dobrá stealth od bývalých bratislavských illusion tvorcov s celkom dobrým príbehom a vynikajúcou hrateľnosťou. Zamrzí neprestrielnosť svetiel.Inak super )
immortalerik97%
Vyborna hra! Dobry napad co sa tyka deju,vyborna hratelnost,dost dobre vymyslene misie a celkom pekna grafika...a k tomu od slovenskych tvorcov... pri tejto hre sa nudit nebudete...
Phillips90%
Skvelá hra, neviem síce či je od nás alebo od čechov, ale hrá sa super. Konečne je tu niečo iné ako CSko kde sa len všetci nezmyselne strielali. Výborný dej doprevádzaný skvelou hudbou a búšením srdca v napätých situáciách zaujme asi každého milovníka hier. Skevlo vyvážené akčné a pozorovacie scény a stála zmena prostredia ja v tejto hre prioritou. Vrelo odporúčam. 5% strhávam kôli pár chybám, ale inak dej, ovládatelnosť, grafika a cena sú v na najlepšej úrovni.
NeoMatrix96%
chameleon game je hlavni ukol pomsta za svojich rodicou ktory ich jeden znami ako terr. ich zabil a teraz Mike sa znasi ho najst a pomsit svojich rodicou ako agent je tam trochu vela chyby ale dasa prest vsetko daktore misie su docela lahke a su daktore dobre no este lepsie ja som je celu presiel aj na Tazky obdiznos
aky je rozdel medzi normal a tezka, tezka je viac nepriatelov a na normalke je normal
Furmi85%
Chameleon bol na svoju dobu velmi slusnou stealth akciou s perfektnou grafikou ale u svojej konkurencie obstal len na znamku B. Co je chvalihodne. Bol originalny i nie, bol az prilis akcny a niekedy az prilis stealth nasiel som si v nom ale to co mam rad, atmosferu, peknu grafiku, pribeh a moznosti co sa akcnej hry tyka. 85%
RazorX80%
Taká Česko,Slovenská verzia Hitmana.Nieje to síce na tak vysokej úrovni ako Hitman ale napriek tomu veľmi zaujímavé a zábavné.

Výhody: Obstojná grafika,dobre spracované misie,zaujímavý príbeh.

Nevýhody: Nieje to na takej vysokej úrovni ako podobné tituly (hitman)

Dávam 80%
tritonus60%
Slusna hra. Co ma ale prekvapuje je zrovnavanie Chameleona a Splinter Cellu (chaos theory). Obe hry su sice stealth zaner, ale okrem toho tu vela spolocneho nie je. Toto porovnanie na mna posobi dehonestujuco. O zrovnani grafiky rec nemoze byt, o pribehu detto. Zopar nesuvislych viet v prestrihoch medzi misiami Chameleona este z neho nerobi hru s pribehom, aspon nie takym ktory dominuje. Vsetci v hre slepi a hluchi. Ziadne dialogy, hudba tiez neprevratna, i ked hre celkom sedi. Aj napriek tomu ze je tam kopec nepriatelov, hra posobi na mna mrtvo... skrz teda chybajuce dialogy. Az na moment kedy vas odhalia, vtedy je im do reci... Bavit som sa bavil, ale rozhodnie nei ako pri SCCT. NEPOROVNATELNE.

+ dlzka hry
+ niektore lokacie
+ bezi bezproblemov, aj pod win7

- absencia dialogov
- kopec "zivych mrtvol" (nikto nic nevidi, nepocuje, nerozprava)
- opakujuca sa hudba, nie vzdy priznacna danej situacii
- obcas nedobre ovladanie, kamera
- minimalna AI (nikomu z nepriatelov nie je podozrive ked im kolegovia miznu pod nosom a z 20 vojakov je na placi 1 a ten sa veselo prechadza okolo mrtvol...)
misiacik90%
takze slovenska hra. cakal som poriadny odpad ale toto je jedna z najlepsich hier ake som kedy hral. prekvapuje ma vynikajuca grafika najma ked je na LS3D engine. zatial som hral iba 3 misie zo 17 ale uz pri prejdeni prvej misie som pochopil ze tu hru budem milovat. sice dej zopar misii je skopirovany z Mafie ale mne to nevadi. hra ma velmi prekvapila ale skoda ze je iba anglicky dabing. 5% strhavam za obtiaznost niektorych misii a dalsich 5% za podobnost Splinter Cell 3, Hitmana a Mafie, ale inac perfektna hra.
malycauner100%
Opravdu nejlepší na této hře je, že je sestavena ve stejném grafickém enginu,jako je legendární Mafia 1.
Hra má pěknej příběh a propracované mise. Samozřejmě že se velice oceňuje i možnost tajně se proplížit či zabíjet nepřátele. Opravdu,komu jede Mafia 1,tak tuhle tu hru si nezapomeňte zahrát.
player-Veteran95%
+strašne dobrý príbeh
+level dizajn
+herná doba akurát
+výbava
+postavy
+stealth postup je nutný vystrielať to je nemožné čo je v poriadku
+náplň misií
+zápletka a dej celkovo
+ovládanie
+hrateľnosť
+LS3D engine je vylepšený a strašne to vidieť
+grafika
+voice acting
+česká lokalizácia v podobe titulkov a stačí to

-tá AI mohla byť lepšia a animácie takisto no...

I tak je Chameleon skvelá a zábavná a takmer perfektná česko-slovenská stealth akcia.
Buzna7100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Paco17100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (25) »


Diskusia o hre Chameleon Pridať príspevok
09.08.2015 12:31 - Chcem sa spýtať, má toto aj český dabing ? alebo je t...
23.06.2015 09:08 - http://uloz.to/xAPt81QT/chameleon-original-hra-rar
20.03.2015 18:52 - Nebyla tam verze s anglickými dialogy?
27.10.2014 20:37 - Pokud mi nevěříte vysvětlete jakto že česká...
27.10.2014 20:34 - Chameleon je česká hra pokud to nevíte tak Chameleona děla...
...
Zobraziť všetky príspevky (79) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |