The Ant Bully | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 25407 užívateľov

The Ant Bully


Žáner:Adventúra, Akčná
Dátum vydania:24. Júl 2006
Stránky hry:theantbully-game.com
Výrobca:Midway Games, Artifical Mind & Movement (A2M)
Kúpiť hru The Ant Bully
Kúpiť hru

Akčná adventúra na motíve filmu. Hlavným hrdinom je desaťročný chlapec Lucas Nickle, ktorý si svoju frustráciu z bezmocnosti voči ostatným deťom vybije na mravenisku, za čo je mravčím šamanom zmenšený na veľkosť mravca. Aby si Lucas vyslúžil možnosť premeny do svojej pôvodnej ľudskej veľkosti, musí spoznať neľahký život mravcov v svete ľudí, kde im neustále hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Mravenci Lucasa najprv odvrhujú, ale potom si ho medzi seba príjmu a z Lucasa sa nakoniec stane mravčí hrdina, ktorý bude riskovať vlastný život, aby svet hmyzu zachránil pred istým vyhubením.

Čo sa obsahu týka, hra ponúka The Ant Bully kombináciu prvkov bežných - akčných hrách i arkádach. Hráč si tak do sýtosti užije prieskum terénu a prekonávanie prekážok, ale chýbať nebudú ani súboje, v nich bude môcť Lucas uplatniť niektoré zo svojich schopností, ktoré ako človek v svete hmyzu ovláda. V boji však dôjde i na užitie celej rady zbraní, bez nich by bol boj proti širokej palete hmyzov ako nepriateľ vopred stratený. Veľkou pomocou bude možnosť užitia akejsi telepatickej schopnosti, ktorou disponujú mravčekovia z rovnakej kolónie. Vďaka nej si hráč bude môcť privolať pomoc v podobe ďalších mravcov, a tak mu pomôžu v boji, alebo pri prekonávaní prekážok.

Hra bude zložená z celkom 18 misií, pričom veľká väčšina z nich bude vychádzať z udalostí zobrazených vo filme. To znamená, že okrem iného dôjde i na arkádové lietajúce sekvencie na krídlach vážky.







The Ant Bully - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Diskusia o hre The Ant Bully Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |