Disciples 3: Renaissance | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 567 užívateľov

Disciples 3: Renaissance


Žáner:Strategická, RPG
Dátum vydania:6. Júl 2009
Stránky hry:en.akella.com/Game.aspx?id=28
Výrobca:Strategy First, Akella, Kalypso Media
Kúpiť hru Disciples 3: Renaissance
Kúpiť hru

Priame pokračovanie, v ktorom hráč preberá úlohu vodcu jednej z troch fantasy rás sveta Nevendaar, aby sa ho v dlhom a náročnom boji snažil ovládnuť. Rovnako ako predošlé Disciples diely, ponúka i tento tretí diel dramatický a do temna ladený príbeh s množstvom zvratov, kde bude miesto pre veľa charizmatických postáv s rôznymi cieľmi.

Disciples III je klasická fantasy ťahová stratégia s RPG prvkami postavená na novom Virtual Dream engine vytvorenom in-house tvorcami z tímu .Dat Company, v ktorej sú k dispozícii 3 hrateľné rasy. The Empire, The Legions of the Damned a Noble Elves. Pričom každá z nich disponuje unikátnymi jednotkami, mestami a tiež zakončením hlavnej príbehovej singleplayer kampane.

Súboje prebiehajú na ťahy, ale svoju úlohu v tom, kedy bude ktorá jednotka na ťahu zohrávajú i štatistiky. Podobný systém funguje i na strategickej mape, kedy o poradí ťahov rozhoduje systém počítajúci s niekoľkými štatistickými údajmi každej jednotky. To je oproti predošlým dielom veľká zmena, pretože v nich sa poradie ťahov určovalo iba na úrovni jednotlivých strán/rás a nie jednotiek. Tento prvok okrem iného zaistí ďaleko plynulejšiu hrateľnosť v singleplayeri i multiplayeri.

Novinkou je tiež možnosť používať mágiu nielen na strategickej mape ale i v súbojoch. Zdrojom magickej energie je tradične mana, ktorú hráč získava zo špeciálnych kariet a zdrojov rozmiestnených na strategickej mape, ktoré hráč nachádza/obsadzuje, alebo kupuje.

Hra ponúka opäť podporu RPG prvkov, ktoré sa vzťahujú na každú jednotku. V rámci RPG systému každá jednotka získava tradičné skúsenostné body, ktoré hráč môže rozdeľovať do celej rady rôznych aktívnych i pasívnych schopností. Každý z hrdinov má k dispozícii vlastný inventár a poteší i fakt, že modely postáv reflektujú opotrebovanie brnenia i to, akou zbraňou a artefaktom je daná jednotka vybavená.




Alternatívne názvy
Disciples III: Renaissance

Ďalšie videá »


Disciples 3: Renaissance - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
58%

Recenzie
Sector.sk60%
Disciples III má veľmi zaujímavú grafiku a dizajn a môžeme oceniť snahu tvorcov o prechod do 3D. To je ale asi tak všetko, čo stojí za pozornosť. Rozhodne viac pobavia predošlé časti hry a lepšou voľbou je aj King's Bounty a ľubovoľný diel stratégie Heroes of Might and Magic. Vlastne akákoľvek fantasy ťahová stratégia je zrejme lepšia ako Disciples III. Trojka vôbec nemusela vzniknúť a nebola by to škoda. Niekoľkoročné čakanie nestálo za to.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
RomanHladik40%
Musim rici ze hra Disciples je porad jenom hodne slaby odvar Heroesu :) Kdyz clovek uvazi ze je to vlastne to same akoart z novym kabatem na Hr to opravdu hratelnosti nema. At uz se clovek podiva na vyber ras, bojovnikul, stavby mest, prochazeni, vse je zde horsi. Myslim ze fanousci Heroesu budou touto hrou velmi zklamani .
kainkhan53%
Tato hra ma krajsiu grafiku ako heroes aj postavy sukrajse. svet okolo je krajsi a kladne hodnotim aj tzv. ochrancov ktori sa casom vylepsuju. dobre vizeraju aj veci ktore si moze hrdina na seba dat no je ich sakra pramalo. Vadi mi obmedzenost tejto hry:
-malo hrdinov
-malo postav celkovo
-malo vylepseni mesta a neda sa pouzit pri boji, sluzi len na ozivovanie a nakupovanie
-chybaju mi kampy kde sa daju najimat postavy na mape.
-velmi malo kuziel pri boji
nedaju sa spojit dvaja hrdinovia do jednej jednotky to sice ani pri heroes, ale uvital by som to
-ziadne video, dej treba citat, no kto uz dnes cita tie kraviny? a tak sa hra stala nudnou fadnou a bez deja lebo som to furt preskakal. zo zaciatku celkom sa da ale pocase len to iste a este aj bez deja. pred hranim nadseny po hrani sklamany. to je moj pocit z tejto hry
rudi60045%
pri 2ke som prezávislakoval celé mesiace, preto tento suchý, nudný paškvil bol pre mňa obrovským sklamaním, zrušili všetko čo bolo na tej hre zábavné: 1.-úplne zrušili boj o územie, niekto by mal pánom tvorcom vysvetliť význam pojmu STRATÉGIA, 2. pri bojoch v 2ke som poznal štatistiku každej jednotky aby som vyšiel vždy čo najlepšie, tu nemá nič také zmysel len chaoticky každej jednotke zadáte povel na útok lebo aj tak vyhráte, je tu pár kozmetických vylepšení, ktoré však na celkovom dojme nič nemenia, proste NUDA!!


všetky (6) »

Súvisiace hry Disciples: Liberation
Disciples 3: Reincarnation
Disciples 3: Gold Edition
Disciples 3: Resurrection
Disciples 2: Gallean's Return
Disciples 2: Gold Edition
Disciples 2: Rise of the Elves
Disciples 2: Servants of the Dark
Disciples 2: Guardians of the Light
Disciples 2: Dark Prophecy
Disciples: Sacred Lands

Diskusia o hre Disciples 3: Renaissance Pridať príspevok
29.11.2017 18:19 - Mohlo těch ras být ve hře víc. Takhle je to pěkně...
02.01.2013 20:07 - Dá jse to hrat jako MP z někym..??.
23.05.2011 15:42 - Mam problem... nemuzu projit jednu misi... hraju na tezkou uroven...a taky jse...
26.12.2010 15:10 - hoj, no zatial neni nad D2. D3 ako sa pozeram na videa je HOMaN 5 do***i to uz...
08.11.2010 20:06 - ozaj je to dost odveci.. snad vydaju nove mapy alebo co lebo teraz tam mam 5 m...
...
Zobraziť všetky príspevky (21) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |