WorldShift | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 4147 užívateľov

WorldShift


Žáner:Strategická
Dátum vydania:September 2008
Stránky hry:www.worldshift-game.com
Výrobca:Akella, Black Sea Studios
Kúpiť hru WorldShift
Kúpiť hru

Realtime stratégia siahajúca do 21. storočia, kedy sa so Zemou fyzicky stretol záhadný objekt pokrstený 'Shard Zero', vyžarujúci zvláštnu a skazenú auru a šíriaci podivný mor meniaci podstatu vesmíru i života v ňom, a zapríčiňujúci tak koniec pozemskej civilizácie. Samotný dej hry sa odohráva o tisíc rokov neskôr. Zvyšky 'Shard Zero' stále rozptyľujú ten mor, ktorý za tu dobu stihol Zem úplne premeniť. Civilizácia, ako ju poznáme teraz, už je dávno zabudnutá. 'Noví' ľudia vybudovali novú kultúru a teraz žijú v piatich mega-mestách v neustálych bojoch o zdroje, ktoré potrebujú k prežitiu. Zvyšok planéty obývajú kmene, pozostatky pôvodných obyvateľov zasiahnutých morom.

Veľký dôraz je v hre kladený na podporu kooperácie v rámci hlavnej singleplayer kampane, pretože iba pri hre s ďalšími hráčmi je možné odhaliť a získať najmocnejšie predmety a artefakty. Získavať ich budete za plnenia úloh, dokončení misie, alebo za porážku nepriateľa. Práve s pomocou predmetov i artefaktov je možné modifikovať jednotky svojej armády, ale i vybavenia, čo má priamy vplyv na taktiku boja.




Ďalšie videá »


WorldShift - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
59%

Recenzie
Sector.sk65%
WorldShift je sklamaním. Síce pekne vyzerá, ale s hrou je to ako so ženou. Pokiaľ ju nechcete len na jednu – dve noci, neuspokojíte sa s tým, že je len pekná, ale čakáte od nej viac. WorldShift okrem „peknej tváričky“ a prijateľného multiplayeru s kooperatívnym režimom neponúka zhola nič. Nie je to vyslovene zlá hra, ale po niekoľkých dňoch nudná.
Tiscali Games60%
Worldshiftu si troufám věštit stejný osud, jaký potkal před pár lety dinosauří Paraworld (na rozdíl od něj se ale dnes recenzovaná hra nemůže pochlubit kvalitní singleplayerovou kampaní ani netradičním prostředím). Počáteční nadšení ze zábavného multiplayeru rychle upadá do stereotypu, po chvíli už nezbývá nic jiného než se vrátit k osvědčeným strategickým evergreenům. Ambicióznost hry zkrátka nebyla ani zdaleka naplněna. Přesto ji řadím do lehce nadprůměrné škatulky, a to hlavně díky kvalitní grafice, ozvučení a několika originálním prvkům.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
player-Veteran50%
+grafické spracovanie
+mulitplayer a coop(aspoň že tam je no ale tá kampaň je na nič)
+efekty
+jednoduché ovládanie
+pathfinding
+interface
+audio
+cena

-celá kampaň jak je je katastrofa
-príšerná AI
-level dizajn nič moc
-nikto hru v MP nehrá a ani vtedy nehral
-bugy
-nulová originalita a aj inovačnosť
-bez atmosféry
-na modernejších systémoch hru nespustíte(W8 a W10 určite nie tam som to testoval a niekto hovoril že aj na 7čkách hra nejde)

Skrz naskrz priemerná hra. Multiplayer je fajn a hra ponúka coop. Ale tá kampaň je jedna veľká nezaujímavá kravina proste. A multiplayer nikto nehrá...plus dneska hru na moderných systémoch fakt nespustíte(testované na W8 a W10 ani na jednom Worldshift nejde). Škoda no...v takomto prípade hru nemôžem a ani ju neodporučím.


všetky (3) »


Diskusia o hre WorldShift Pridať príspevok
10.09.2008 16:42 - hladam cestinu tak budete mat poslite na cool5551@azet.sk 8-)
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |