Borderlands | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 10096 užívateľov

Borderlands


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:26. Október 2009
Stránky hry:www.borderlandsthegame.com
Výrobca:Gearbox Software, 2K Games
Kúpiť hru Borderlands
Kúpiť hru

Akčné sci-fi RPG kombinujúce to najlepšie zo strielačiek z vlastného pohľadu s možnosťou upraviť si hlavného hrdinu podľa svojich predstáv. Okrem toho hráč si sadne do futuristických vozidiel a bude sa preháňať po rozľahlých planinách ako v závodnej hre.

Príbeh je zasadený do post-apokalyptického prostredia podobného z filmu Mad Max, kde platí jediné pravidlo – "zabiješ, alebo budeš zabitý". Dej sa odohráva na vzdialenej planéte Pandora, až na samom konci galaxie. Tam sa ľudia vydali pre nové zdroje, ale tie boli nakoniec menšie, než si predstavovali. A ako na potvoru sa na planéte prebudia spiaci votrelci a príšery.




HW požiadavky Borderlands
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 2.4 GHz CPU
  • 1 GB RAM - XP / 2 GB RAM - Vista
  • 256 MB grafická karta GeForce 8 / Radeon R8xx
  • 8 GB HDD

Ďalšie videá »


Borderlands - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk90%
Keď si nakoniec zo všetkých týchto kociek stavebnicu s názvom Borderlands postavíte, zistíte, že sa jedna takmer o nový architektonický div sveta. Skvelá akčná náplň, rozsiahle a fungujúce RPG atribúty, výborná grafika, hustá atmosféra.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Hendis50%
Borderlands ako nápad bol dobrý hratelnosť je super, ovládateľnosť a fyzika vecí na vysokej úrovni. Náhodne generovanie zbraní super vlastne ako v RPGćku to má byť, je to aj akčné a úlohy sa celkom dobre plnia. Časom veľmi stereotypné a dosť fádne.
joky85%
hezká hra a podle mne je jejím největším plusem to,že má v sobě naprogramovaný náhodný generátor zbraní který vždy vytvoří novou zbraň
FallenSVK100%
úplná pecka ... velmy vidarená hra super CO-OP grafika je výborná levely , skilly , bossovia
nové mestá mapy , misie proste výborná hra odporučam
Infinity80%
Myslím si, že Borderlands je dosť nadpriemerná hra, no nemusí každému sadnúť. Veľa ľudí nadáva na grafiku, no podla mňa je super a robí hru výnimočnou. Tiež sú dobre tie RPG prvky, môžete si vybrať povolanie(Solder,Hunter,Berserker a Siren), a tie majú ešte 3 talent stromy(niečo na štýl WoW). Zbraní je v hre veľmi veľa lebo ich staty sa randomizujú. Príbeh a hratelnosť je v pohode, svet je relatívne otvorený. Hra má nadpriemernú dĺžku no to asi dosť závisí či robíte aj vedľajšie questy. Dá sa hrať aj v co-ope, no to som ja neskúšal. Hlavne mínus hry je, že prostredie sa absolútne nemení, čo stupňuje stereotyp. Tiež sa po určitom čase respawnujú nepriatelia aj loot a to na tých istých miestach a až na pár výnimočných questov je hra dosť ľahká. Ten stereotyp dosť znižuje jej kvalitu.
Davidson95%
Veľmi výborna hra, môžete sa tam vyblázniť či už sami alebo s bandou 3 kamarátov v tejto úžasnej hre (nechápem tých dementov čo tomu davaju 50% a nižšie asi pri narodení spadli na zem hlavou smerom na dol)
Plusy:
+ Co-op (Kooperácia až v 4 hráčoch cez celú kampaň.)
+ Výborne urobená komixová grafika.
+ Zaujímavý nepriatelia.
+ Veľký svet.
+ RPG systém.
+ Dĺžka hry.
+ Veľa , veľa questov.

Mínusy:
- Občas stereotyp.
- Zlá optimalizácia.
- Jazdný model (Vázne ? Si robíte srandu auto ovládať myšou...)
NORD_KING89%
-: bugy, miestami stereotyp, umelá inteligencia, obnovovanie nepriateľov, jazdný model a ovládanie vozidiel, sporné účinky niektorých zbraní, zasekávanie sa vozidiel o prekážky
+: grafika, dizajn, príbeh, humor, atmosféra, zábava, dabing, efekty, postavy, planéta a jednotlivé lokácie, RPG prvky, hudba, skvelé zbrane a ďalšie prvky výbavy, nepriatelia, herná doba, špeciálne schopnosti, automaty, vylepšenia, cestovanie, možnosť druhej šance pred smrťou, autosave, optimalizácia, multiplayer, engine, Claptrap
Verdikt: Najprv si pripravíme Unreal, do ktorého pridáme 400g Falloutu, 200g Mad Maxa, 100g S.T.A.L.K.E.R.-a, ešte pár komixov a nakoniec poriadne okoreníme humorom. V rúre to necháme poriadne prepiecť, kým z toho nevznikne Borderlands. Dokonalý FPS a RPG hybrid, ktorý sa odohráva na planéte Pandora. Dej sa točí okolo vyspelej mimozemskej technológie. Vďaka streľbe hneď na začiatku hry zistíte, že nieste jediný kto sa o ňu zaujíma. Príbeh je celkovo zaujímavý, no vyskytnú sa v rámci postupu hrou aj stereotypné pasáže. Najväčšie negatíva hry sú spojené s rôznymi bugmi a vozidlami všeobecne. Desiatky hodín zábavy, tony humoru, originálny dizajn a skvelé technické spracovanie ich však dokážu ospravedlniť. Rozhodne nadchne aj generátor zbraní a rôznych vylepšení. Borderlands je jednoducho skvelý herný titul, ktorý by nemal chýbať v zbierke hráčov FPS!
trancentraal75%
Ideální oddychový akční nářez s originální a přitažlivou komiksovou grafikou ve Falloutovských kulisách, který nikoho neurazí.
+ návykovost a radost z likvidace, brutalita
+ hra zabaví na velmi dlouho, byť je to v podstatě "Doomovka" ve "Fallouťáckém" světě, s letmým dotykem RPG
+ tuny různých zbraní, štítů a vylepšení
+ unikátní zbraně (pokud je najdete) jsou oproti normálním o dost silnější
+ střídání dne a noci, na konci ztížená viditelnost vlivem sněžení
+ před začátkem mise dopředu víte, zda máte dostatečný level pro její splnění
- příběh vás už od začátku v podstatě nezajímá, jde jen o to zkosit, co se hýbe
- kromě neustálé střelby z čehokoliv na cokoliv toho hra moc navíc nenabízí
- úkolů je spousta, ale všechny typu "najdi a znič", případně "zabij a dones"
- UI má IQ dlažební kostky, vše na vás jen bezhlavě útočí
- strom dovedností není ideální - někdy musíte investovat do talentu, který nepotřebujete, abyste se dostali k tomu, který chcete
- porovnání zbraní a následná výměna není ideálně řešena, některé zbraně si liší pouze kosmeticky
- zbraně v autě jsou slabé, lepší je protivníky přejíždět, bohužel za méně XP
- neustálý respawn nepřátel
malycauner50%
Po 3 hodinach absolutne omrzi, repetativni mise, ve kterych se vracis furt do tech samych lokaci, ve kterych se nesmyslne spawnuji zacheatovani enemaci..
Latin100%
tomuto nic nechyba...neviem preco tu zopar buzerantov hodnoti menej nez 80% asi nemaju styl co uz...graficky je to dobre aj ked je to kreslene aspon to nezabija HW naroky questy ich je tam hojojoj zbrane to iste nepriatelia dobre IQ aj ked sem tam...oplati sa hrat
zajkoajko50%
Hendis to vystihol. Nápad to bol totiž skvelý. A to jak po grafickej, tak aj po žánrovej stránke. Avšak fádnosť a stereotyp spôsobený nedostatočnou dávkou RPG detailných prvkov túto hru nepustí vyššie. Práve z toho dôvodu si myslím že len málo hráčov si hru zahrá znova, či už o mesiac alebo o rok. Možno, ak by autori siahli po okopírovaní istých partii Fallout-u , mohla by hra dostať ten správny ,, šmrnc "
HRABATOR97%
Nezabudnutelny zazitok z tejto skoro nekonecnej hry je obrovsky. Borderlands samo o sebe je fantasticka hra s generatorom nahodnych zbrani,takze je mala sanca,ze najdete 2 rovnake zbrane (okrem zakladnych).Okrem toho velmi dobre spracovana hra graficky,dejovo aj celkovo vynikajuco prepracovana. Najdete dokonca aj vela druhov nepriatelov,mapy su obrovské a vela tajnych zbrani a miest,kam sa da dostat...vynikajuca hra,nasiel som aj zopar bugov-napr. je troska zle spravena kolizia mrtvych nepriatelov...troska sa buguje,ale aj tak sa to da obist,este mi tam chyba,ze je tam iba 1 druh vozidla...ale aj tak je to fantasticke COOP FPS RPG. Zdanlivo nekonecne vela questov na spravenie,aj DLC su tiez tak dobre,doporucujem KAZDEMU.
Brido395%
+ Da sa hrať Co op
+ Vela zbrani
+ Zábavné questy
+ claptrap
+ Kreslena Grafika
- Zle nacitanie textury
- Ovladanie auta
minuteman100%
+ grafika
+ optimalizace
+ konecne neco noveho
+ doba hrani
+ hodne dlc
+ vtipne
+ miliony zbrani
+ funny ukoly
+ boss fighty
JBan40%
Grafika kreslená - to posrali, ovládanie ako v pohode, tiež misie, kopec zbraní a skúsenosť - ešte ma nezabili. Ja všetkých zabíjam, oni ma ani zraniť nevedia. Hra má slabý dej to určite a zlý herný režim, ktorý je zabudovaný mimo engine kreslenej grafike, takže nezodopovedá ovládanie = to aj preto ma nemôžu zabiť, proste zlé vlastnosti na zlých miestach, motor hry, čiže engine nie je úplne povedal by som, že zosúladený so samotnou hrou.
Asot100%
tak s touto hrou ma prekvapili jak skombinovali Akčnu hru a RPG no musim povedat podarena hra a ta kreslena grafika ta tam ani tak nevadi teda aspon mne nie.Pribeh je tam skvely,velky svet,multiplayer vymislely genialne,jej hranie vam zabere čo ja viem vela casu,atd.neviem jak vi ale tato hra sa gearboxu vydarila.


všetky (75) »

Súvisiace hry New Tales from the Borderlands
Tales from the Borderlands
Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles
Borderlands 3: Moxxi's Heist of Handsome Jackpot
Borderlands 3
Tales from the Borderlands - Episode 5: The Vault of the Traveler
Tales from the Borderlands - Episode 4: Escape Plan Bravo
Tales from the Borderlands - Episode 3: Catch a Ride
Tales from the Borderlands - Episode 2: Atlas Mugged
Tales from the Borderlands - Episode 1: Zer0 Sum
Borderlands: The Pre-Sequel
Borderlands 2: Game of the Year Edition
Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep
Borderlands 2: Sir Hammerlocks Big Game Hunt
Borderlands 2: Mr. Torgue's Campaign of Carnage
Borderlands 2: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty
Borderlands 2
Borderlands: Game of the Year Edition
Borderlands: Claptrap's New Robot Revolution
Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx
Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot
Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned

Diskusia o hre Borderlands Pridať príspevok
16.12.2014 14:40 - cus kupil som si Borderlands goty a mam win 8, pri instalacii mi naskoci chyba...
11.07.2014 18:14 - Aj ja by som zahral :) máš skype?
11.07.2014 18:10 - Veľa hier je kreslených,pokiaľ viete že to je kreslené...
30.11.2012 11:34 - ja to s kamose hraju upe v pohode a mame carcknuto verzi oba!! staci stahnout ...
02.11.2012 15:48 - kdo by si chcel zahrat musi mat verziu 1.4 a moje meno je wladis18 tak pridava...
...
Zobraziť všetky príspevky (110) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |