Portal 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 36293 užívateľov

Portal 2


Žáner:Akčná, Logická / puzzle
Dátum vydania:18. Apríl 2011
Stránky hry:www.thinkwithportals.com
Výrobca:Valve Software
Kúpiť hru Portal 2
Kúpiť hru

"This was a triumph", touto hláškou končila zabijácka umelá inteligencia GLaDos prvý diel logickej akcie Portal (a mala pravdu!). Vytváraním medzi-dimenzionálnych portálov ste sa mohli premiestniť prakticky kamkoľvek, z jednej miestnosti do druhej, alebo kam váš kurzor myši dohliadol. Vďaka systému portálov hra obsahovala zaujímavé a logické výzvy, ktoré stáli len na vašom dôvtipe, potom ich čo najľahšie vyriešiť. Rovnako tak tomu je i v pokračovaní Portal 2.

Novinkou je ťažný lúč, ktorý spoločne s portálmi dokáže premiestniť čokoľvek prakticky kamkoľvek (i hráča!). Ďalšou inováciou sú odrazové skokanské mostíky a mostíky, ktoré vás vynesú na vyššiu plošinu, alebo len prenesú na inak ťažko dostupné miesta, ale pozor! Nielen hráča, ale i jednotlivé objekty. A tým počet vylepšení zďaleka nekončí. Portal 2 sa tak stáva pestrejšou, a zaujímavejšou hrou a pritom si zachováva skvelú pôvodnú hrateľnosť.




HW požiadavky Portal 2
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 / AMD64 X2
  • 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7)
  • 128 MB, DirectX 9, Pixel Shader 2.0b grafická karta (ATI Radeon X800 / NVIDIA GeForce 7600 / Intel HD Graphics 2000)
  • 7.6 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Portal 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
93%

Recenzie
Tiscali Games100%
K rozsudku nad pokračováním, které překročilo stín prvního dílu, nám stačí uzmout z kontextu hlášku jedné ze zúčastněných postav: “Tohle je umění.”
Sector.sk95%
Portal 2 môžeme zhodnotiť ako veľmi kvalitného nástupcu experimentálnej jednotky. Keďže dvojka je už plne komerčný titul, je tu už menej experimentov, ale všetko je dokonalejšie, dotiahnuté, rozšírené a vypiplané na maximum. Otázne je, čo nám autori môžu ponúknuť nabudúce bez toho, aby sa neopakovali. Novým prvkom je však kooperácia, element, ktorý si priam žiada rozšírenie a pokračovanie.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
dodush100%
NOooooooo pamatatesa na portal 1 a portal prelude?... velmi dobre .. a teraz co vysiel portal 2 musim pvoedat ..ze portal 1 a prelud je o proti tomu iba smietko ako velmi peknevam dakujeme VALVE a konecne uz aj dorobte ten half life! :D
Romop599%
+ vtipné hlášky
+ nové možnosti hry
+ dobrý príbeh
+ pekný koniec

Veľmi dobrá hra, ľahké aj ťažké levely akurát pri duely s bossom som stratil na pol hodinu nervy :D
Dejwo35100%
dobre graficky spravena su tam dobre hlasky potrapite si mozog atd k tejto hre neni dodat asi ziadna kritika :D
versace18697%
Nečakal som vela,povedal som si nejaký teleport,to má byt zábava ale po 20 minútach hrania som pochopil.Skvelé logické úlohy a volnosť výberu akým spôsobom daný problém prejdeš.Pohlad s prvej osoby je velmi vydarený,trochu to pripomína FPS ibaže namiesto samopalu máš teleport.Túto hru odporúčam každému,kto rád rozmýšla,no však to prepojenie s akciou robí tento titul vhodný pre každého!
strasiak90%
Portal 2 je jedna z tých hier, ktoré sa navonok javia ako úplné kraviny, no keď si ju raz zahráte, už sa od nej nebudete vedieť odtrhnúť. Logické úlohy nepotrebujú koment, k tomu ešte celkom podarená grafika. Jediné čo mi vadilo boli nekonečné žvasty, či už od toho vášho retardovaného kamaráta robota alebo od tej virtuálnej kravy čo vkuse kecá, normálne sa mi o tom jej robotickom hlase snívalo. Avšak musím uznať, že občas to bolo aj vtipné. Hru sa určite oplatí kúpiť, aspoň pre multiplayer.
EmoMattie97%
Jedna skvele spracovaná hra pri ktorej sa určite nudiť nebudete. Bohužiaľ občas sú tam miesta kde sa možno zaseknete ale stačí sa pootáčať a idete ďalej. Podla mňa osobne po dlhom čase nejaká dobrá hra so skvelým príbehom. ODPORÚČAM!!
Phillips90%
Paráda, som naozaj nadšený. Omnoho viac prvkov, viac srandy, časté zmeny prostredia ... a prakticky taký nákuk do histórie celého Apperture Science. CO-OP sa dá hrať asi len s kamarátmi ... cez net s inými to nejako nešlo, proste každý si robil čo sa jemu chcelo. STEAM ponúka tvorbu vlastných máp čo je ďalšie super +. Hra je dlhá a zábavná. Čo viac si priať.
Infinity95%
Portal bol len malý experiment, ktorý si hráči fakt oblúbili, a tak vznikla aj dvojka, oveľa dlhšia, hlbšia a vyspelejšia ako jej predchodca. A je to proste pecka, grafika krásna, audio super, zábavné hlášky, návrat GLaDos a našej neznámej hrdinky do trosiek Aperture, kde budeme opäť musieť riešiť najrôznejšie logické úlohy s portálmi, pri ktorých využijeme ako fyziku tak aj nové vymoženosti, ktoré sme v jednotke nevydeli ako svetelné mostíky, farebné gély s roznymi vlastnosťami a gravitačné prúdy. Koniec bol tiež celkom zábavný, uvidíme či sa dožijeme od Volva pokračovanie (na HL3 čakáme už večnosť :D), ale v h´bke duše dúfam že ano.
malycauner100%
Portal bude vzdy patrit k mym srdcovkam.Je to presne ten typ titulu, ktere te vzdy necim prekvapi a vtahne do uplne jineho prostoru, nez ktery je ocekavan.Pribehove se to nema s cim srovnat, graficky na vrcholu, i nad nekterymi hrami z 2018.Neskutecny zazitek plneho dobroduzstvi a dokonaleho zakonceni.
Plakaldo100100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Medron99%
Prvú polovicu hry som si naozaj užíval no v druhej to nebolo také aké som očakával.
Hru som nedohral ale aj tak si myslím, že je to veľmi dobrá hra.
Hlavolamy sú užasné (niekedy veľmi ĺahké :( ) , Glados je ešte lepšia ako v jednotke (najlepšia bola ako zemiak ), no hlavne sa mi pačili tie gély (skakaci, urýcľovaci...)
Ale po čase prestane baviť.

francees100%
...Hral som portal. A veľmi ma bavil ale koniec nebol boh vie aký. Až som sa dočkal dvojky. Poviem vám že toto je najlepšia hra ktorú som v živote hral!! Hádanky sú super,grafika je ako živá,hratelnosť je výborná a konečne je dobrý koniec. Keď som to hral tak som nechcel prestať. Co-op je perfektný pretože sú tu dvaja hráči ktorý hrajú za robotov. Já som stoutou hrou veľmi spokojný.
Odporúčam všetkým si zahrať.
Dalibor.K95%
Vyborna hra hral som ju aj viac krat zabavna vtipna a zaujimava :) grafika super niet co dodat :) dufam ze bude dalsie pokracovanie a mozno aj narocnejsie leveli
mar11711795%
Portal dvojka na mě udělala stejně jak jednička velký dojem. Oproti jedničce tu byl dokonale propracovaný příběh. Dále pak Ellen McLainové a Stephena Merchanta, kteří opravdu excelují v rolích GLaDOS a Wheatleyho a často oživují hru svými hláškami. Jediným, co se dá hře vytknout je špatná návaznost na první díl.
V3TAN4100%
Myslel som si, ze lepsiu hru od VALVe ako L4D2 a CS nenajdem... Nikdy ma logicke hry nebavili lebo to nemalo naboj ani stavu. Toto je zmena krasna grafika, akcia, bohovsky pribeh, mutliplayer je genialny. Tato hra ma stavu a keby som sa mal rozhodnut medzi Portal 2 a napr.: Dragon age, urcite si vezmem Portal. Ked som ju prvy krat hral pozeral som jak blbec ze jak mohol takyto genialny napad niekdo dostat. Tym padom nemozem nijak kritizovat tuto hru. 100%.


všetky (117) »

Súvisiace hry Portal: Revolution
Portal 2: Perpetual Testing Initiative
Portal 2: Peer Review
Portal: Prelude
Portal

Diskusia o hre Portal 2 Pridať príspevok
23.01.2017 16:46 - Hledám někoho kdo by si se mnou zahrál. Moc mi to nejde ale... ...
04.12.2016 18:50 - pridaj na steame, niekedy dame: Pavol12
01.04.2016 20:34 - Ma nekdo steam a zahral by si to somnou??
02.05.2015 01:30 - http://www.stiahnito.sk/portal-2-full-pc-game-part1-rar/30057048
31.01.2015 14:53 - ;-):-)je to super
...
Zobraziť všetky príspevky (269) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |