Fallout 3: Operation Anchorage | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 33973 užívateľov

Fallout 3: Operation Anchorage


Žáner:RPG
Dátum vydania:27. Január 2009
Stránky hry:www.fallout4.com/games/fallout-3
Výrobca:Bethesda Softworks
Kúpiť hru Fallout 3: Operation Anchorage
Kúpiť hru

Operation: Anchorage sa odohráva vo vnútri virtuálnej reality, v podstate ide o rekonštrukciu vojenskej akcie, k ktorej došlo dlho pred udalosťami Fallout 3. Úlohou je oslobodiť Anchorage na Aljaške, čo pre hráča znamená nové prostredie a s ohľadom na to, že na programe dňa bude väčšinou urputné bojovanie, tak i hrateľnosť nového obsahu bude iná. Nahráva tomu i fakt, že hráč pri vstupe do simulátoru príde o všetky nazhromaždené prostriedky (len dočasne) a bude nútený zmeniť svoj štýl hrania podľa toho, čo mu tvorcovia simulácie poskytnú.




Ďalšie videá »


Fanstránky
Vault šílené brahmíny - najväčší fansite o sérii Fallout.


Fallout 3: Operation Anchorage - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Tiscali Games60%
Ani neurazí, ale ani příliš nenadchne. Na jednu stranu solidní délka, atmosféra, noví protivníci, lokace nebo výbava nedělají Falloutu ostudu. Bohužel si podřezává větev jednoduchostí příběhu a naprostou lineárností. Operation Anchorage by se dal shrnout větou: Na RPG málo RPG prvků, na FPS málo divoké akce.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Markey92%
Celkom ma to zaujalo a chytilo az dokonca ale nieje to bohvieaky datadisk pretoze po prejdeni vam uz nic z neho neostane, nemozete sa do neho nijako vratit (jedine ze zacnete hru odznova alebo loadnete starsi save) pretoze ide vlastne len o simulaciu. Svojim Pip-Boyom zachitite signal ktory vysiela bratrstvo vydedencov a potrebuju pomoc, tak sa vydate to presetrit. Nakoniec ich stretnete a ked im pomozete od utoku super mutantov tak si vsimnu ze mate Pip-Boya a opytaju sa ci by ste sa nepokusili spustit tu simulaciu, nakolko to moze iba osoba s tymto zariadenim. Ako to uz uspesne spustite, nasadia vam oblek ktorym sa mozete preniest do simulacie, sadnete si do takeho zariadenia ktore vas prenesie do virtualnej reality a uz mozte hrat. Ste v Aljaske, pred atomovou vojnou, v konflikte medzi Cinskou armadou a USMC. Ste parasutista americkej armady s ulohou znicit cinske delostrelectvo. Celu hru sa mozete pytat ze naco je tato simulacia dobra, ale ked to prejdete zistite ze ste vlastne vo vojenskom protiatomovom bunkri a akurat sa vam otvorila zbrojnica iba pre cvicenych vojakov ktory presli simulaciou. Bratrstvo vydedencov uzna ze ste si to zasluzili sami a mozte si lubovolne brat co chcete. Par ich na zakladnu zautoci pretoze aj oni nieco zo zbrojnice chcu, tak vas caka este jeden finalny boj a nakoniec si mozete uzit nove zbrane a jednu paradnu energo-zbroj, asi druhy najlepsi armor z celej hry. Takisto je tam cinsky stealth suit ktory pouzivali cinsky vojaci v simulacii, trochu mi pripomina oblek z Crysisu - ked si kvoknete tak vas nieje vidiet. Oplati sa to prejst hlavne kvoli tymto vecickam :)
trancentraal70%
Začátek se supermutanty ještě ušel, ale pak se děj přesune do simulátoru, kterým vás v podstatě nudným koridorem bez odboček hra provede pár zasněženými lokacemi plnými čínských jednotek. Zoufalý výběr zbraní i protivníků, přílišná linearita a celkem mi vadilo i to, že vám hra na každém kroku připomínala, že jste jen v simulátoru. Mise v simulátoru navíc postrádala pořádné vyvrcholení. Alespoň že závěrečná pointa zpět v "realitě" to trochu napravila.
Zaerp65%
Po ufonoch asi druhy najhorsi DLC, absolutne smiesna predstava, ze niekoho v post-apoc svete napadne minanie zdrojov na nejaku kiberneticku hru
Neanderthal20%
Príbeh je šialene nepravdepodobný, vzhľadom k tomu, že v postapokalyptickom svete roku 2277 nie je žiadny dôvod na to sa vracať o 200 rokov dozadu v nejakej virtuálnej hre a zabiť tam nejakého čínskeho šaška s mečom. Američanom zlí komunisti nedajú v noci v kľude spávať, s nožmi v rukách sa im skrývajú aj pod posteľami, chápem, že musia svoju politickú propagandu tlačiť aj do svojich hier. Operácia Anchorage nijak neovplyvní Základnú hru, nedáva možnosť logickému uvažovaniu, je to bežná strieľačka, nie je to Fallout.
NORD_KING54%
-: bugy, UI, nedostatky enginu, hackovanie, herná doba, lineárny postup a nuda, príbeh
+: grafika, audio, zbrane a zbroj a dohraní simulácie, dizajn a postavy, nový nepriatelia, perky, cena
Verdikt: Ako vyvolený len ty môžeš vstúpiť do virtuálnej reality a zažiť jednu z najnudnejších udalostí v histórií USA a oslobodiť Aljašku od okupácie Čínskych vojsk. Prvé rozšírenie hry Fallout 3 s podtitulom Operation Anchorage je miernym sklamaným. Postup je prísne lineárny, príbeh samotný je postavený na slabých základoch a autormi sľubované velenie tímu pri stále nie najlepšej umelej inteligencii sa nekoná. V čom naopak Operation Achorage vyniká, je prostredie Aljašky a sklad s množstvom kvalitných vecí po jeho sprístupnení. Prostredie je majestátne a aspoň na chvíľu vytrhne so zničeného Wastelandu. Škoda, že autori poriadne nevyužili potenciál tohto konfliktu.
Phillips75%
Konečne zima :), avšak dosť krátka (3 - 5) hodín hrania a len s dvoma perkami z ktorého asi 1 je zbytočný a ten druhý už možte získať pred tým. Ale inak veľmy zaujímavé spestrenie hry, len škoda že sa tam už asi nedá vrátiť. No a aby som len nekritizoval, je tu aj pár nových zbraní, oblekov a na konci už aj celkom obyčajné predmety sú samozrejmosťou.
hoverito83%
Fallout 3 je super ale Operation Anchorage si naozaj mohli odpustit a investovat do The Pitt alebo Broken Steel. Nuz nic sa neda robit =( Fallout 3 je aspon trochu RPG ale operation je uz len trapna napodobenina, ktora je skor strielacka ako RPG.
bodnarius60%
je to celkom dobre....aspon konecne sneh...:D....mne sa to paci aspon skusim novy quest a ziskam vetsi level....je to vlastne jeden quest neni to nejaka ina hra je to to iste len hras quest ako ine....a v tom queste ziskas nove skusenosti a nove zbrane alebo vylepsenia.....neni to len obicajny datadisk ale je to quest ktory je celkom zabavny a ktory nas prevedie z obycajneho realu do iluzie......je to super prepacte ze davam len 60% ale original fallout 3 cize bez toho questu sa mi paci trochu viac lebo tam miznu tela atd ale hovoruim ze sa mi to paci:D

Andyno60%
Asi najslabší datadisk k tejto skvelej hre. Autori sa snažili priniesť niečo nové, ale jediné čo sa im podarilo, bol arkádový dojem, ktorým disponuje stále väčšie množstvo dnešných hier. Škoda.
Brass60%
Na prvé DLC pre najlepšiu RPG akú som kedy hral som sa veru tešil. A zo začiatku som nemal pochybnosti že ma nesklame. Ale sklamala... Nudná prostoduchá strieľačka s pár questami, ktoré sa svojimi "možnosťami rozhodnúť sa" snažia zakryť jednoduchý princíp hry. No pár zaujímavých pasáží sa tam objavilo takže konečné hodnotenie je priemer. Dúfam že sa poučia a ďalšie DLC to vykompenzuje. 6/10
level78160%
Operation Anchorage sa nesie v duchu ,,shoot on sight´´ a myslím že do konceptu RPG hier príliš nezapadá. Rovnako obtiažnosť pri odstraňovaní japončíkov s nekonečným množstvom nábojov a zdravia sa mi nezdá najšťastnejším riešením, no koniec koncov je to PC hra v PC hre, tak prečo nie? Ďalšie mínus patrí za nezničitelných snehuliakov:-)
Obsiahlejší quest v snehovom kabáte do hry prináša príjemné osvieženie, ktoré si vychutnajú hlavne milovníci zbesilých fps rezačiek, RPG hráči zrejme prídavok obídu dostatočne veľkým oblúkom.
tomikzlesa70%
Asi nejhorší datáč k Falloutu, nesedlo mi prostředí kde se odehrává, a celkově to bylo jen o tom jít kupředu a střílet, vytratila se logika a volnost, ale co, nebyla to přece realita :-)


všetky (27) »

Súvisiace hry Fallout Online
Fallout 5
Fallout 76
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Fallout 4: Vault-Tec Workshop
Fallout Shelter
Fallout 4: Contraptions Workshop
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Wasteland Workshop
Fallout 4: Automatron
Fallout 4
Fallout Anthology
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Fallout: New Vegas - Old World Blues
Fallout: New Vegas - Honest Hearts
Fallout: New Vegas - Dead Money
Fallout: New Vegas
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Mothership Zeta
Fallout 3: Point Lookout
Fallout 3: Broken Steel
Fallout 3: The Pitt
Fallout 3
Fallout Collection
Fallout: The Ultimate Collection
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Fallout 2
Fallout
Fallout 3: Van Buren

Diskusia o hre Fallout 3: Operation Anchorage Pridať príspevok
13.11.2010 10:48 - Chcel by som sa opytat mam verziu falloutu v ktorej je uvodne menu po rusky zb...
19.06.2010 13:28 - Xcem sa spitat je na toto aj cestina ?? ak jo pomozte mi
10.09.2009 09:21 - len cestiny by mohli byt uz nato porobene
05.05.2009 22:37 - a co toto onicom datadisk sice som ho nehral ani nebudem lebo z Fallout som sa...
17.03.2009 12:13 - no tam nie , ale ked dokoncis datadisk tak ho maju v sklade.no to je jedno tu ...
...
Zobraziť všetky príspevky (25) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |