I Am Alive | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 39401 užívateľov

I Am Alive


Žáner:Adventúra, Akčná
Dátum vydania:6. September 2012
Stránky hry:www.iamalivegame.com
Výrobca:Ubisoft, DarkWorks
Kúpiť hru I Am Alive
Kúpiť hru

Adam Collins je hlavný hrdina katastrofického príbehu z amerického Chicaga, ktoré je zasiahnuté záhadným zemetrasením. USA Vám pomôcť nemieni a vy sa musíte potulovať ruinami mesta, ktoré brázdia gangy a sami si zabezpečiť základné potreby pre prežitie ako vodu alebo potraviny.

I am alive však nie je žiadna strieľačka ako by sa mohlo zdať. Cieľom je dostať hráča do prostredia ktoré je reálne, ale všetko čo v spoločnosti doteraz pozná sa rúca, úzkosť a strach ho sprevádza na každom kroku. Musí taktizovať a skrývať sa, aby vôbec prežil. I am alive ponúka okrem skvelého grafického spracovania aj zaujímavé herné vlastnosti, napríklad nájdete pušku bez nábojov, ale ak ju na niekoho namierite radšej ustúpi.




HW požiadavky I Am Alive
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1 / 7
  • AMD Athlon 64 X2 3800+ / Intel Pentium 4 630
  • 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7)
  • 2 GB miesta na disku
  • Nvidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 2600XT
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


I Am Alive - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
tomikzlesa90%
Nemůžu prostě dát plnej počet :-( V úvodu vás olízne grafika která je odpovídající tak roku 2009, to se dá ovšem vzhledem k hratelnosti zkousnout. Další bodíky dolů hlavně za nemožnost vracet se do všech lokací, ale hlavně za "výborný" save system, tady by někdo potřeboval do huby ! Kecy o herní době 3-5h nebrat vážně ! dohráno za 8h a stejně sem nesplnil vše.

+ Bojový systém, nutno taktizovat
+ Luk
+ Prostředí

- Krátké
- Save system
- Grafika
manager7276%
+ príbeh a pre mňa aj nevšedná grafika
- malé množstvo munície v hre

celkovo u mňa prevláda spokojnosť
cocrhell95%
Naprostá pecka... krásně propracovaný post-apokalyptický svět s charismatickým hlavním hrdinou... zajímavý příběh, realistické chování nepřátel, nedostatek nábojů a šípů přidávalo atmošce ten správný odér... no brutalitka! Osobně jsem z toho byl unešen od začátku až do konca!!
MihooG75%
NO celkom na tejto hre zaujme pribeh, ktory je celkom emotivny len nevyhoda ze je kratky :( Ovladanie by som povedal, ze robene pre gamepad ale celkom to slo aj na klavesnici spolu s mysou, obcas sa stal nejaky ten problemik s mierenim a podobne ale inak fajn ... Grafika netusim ci sa da povedat ze je pekna pretoze koli okolitemu piesku a prachu je viditelnost cca 5 metrov takze z okoliteho prostredia nemate ziaden zazitok teda ak sa vam taketo mrtve prostredie paci. Suboje su dost stereotypne ale vacsinou aj celkom dost tazke co je celkom fajn, pretoze v tichto casoch som sa nestretol uz dost dlho s nejakou tazkou hrou co sa mi u tejto hry paci. Kamera je celkom fajn len pri niektorich momentoch by to chcelo oddialit aby ste sa mohli pozret co vas caka za dalsim rohom teda ak vam to neprezradi dramaticka hudba ktora celkom fajn zapada do pribehu a celkovo do hry. Povedal by som ze autori mali celkom dobry napad ale nedotiahli hru do konca teda ak nebude nejake to pokracovanie ... Jedine co ma sklamalo bol koniec a dlzka hry prejdene za cca 3 hodinky . To je vse :) Celkom zasluzenich 75 ale mohlo byt aj viac !
Alcatraz100%
super, absolútna bomba tento raz sa ubisoft poriadne vytiahol uz len aby vyslo tiez aj The Watching Dogs
Acutake85%
Hra je velmi dobre spracovana ako graficky tak aj hratelne ale su tam urcite chybicky ktore mohli doladit :)
killercz65%
+šplhání
+omezená fyzička
+munici nenajdete na každém rohu
+prostředí
+zajímavý námět

-délka hry (cca 5 hodin)
-po čase stereotyp
-ovládání
-vedlejší úkoly

závěr:
Hra ,která měla slušný potenciál, ale nebyl využit. Hra je neuvěřitelně krátká. Hlavní kampaň obsahuje pouze něco kolem 6 questů, což je podle mě celkem málo. Vedlejší úkoly, tedy spíše pomoc přeživším, nestojí celkem za nic - přines vodu, víno, cigára atd.
Hra stojí za zahrání, ale nečekejte žádný extra zážitek, zkončí dříve než začne.
henry4380%
Celkom podarena hra. Zaujimava hratelnost, atmosfera bola celkom dobra, prostfredie perfektne. Dobre to urobili s tou vydrzou, ze hrac nemohol liest po stenach kolko chcel. Velmi sa mi pacilo na konci ked boli asi 5 nepriatelia v tej hmle, co inak po celu hru v tej hmle (v prachu) nikto nebol. Suboje boli perfektne, trebalo vediet "hospodarit" s nabojmi. Koniec zaujimavy, som spokojny s touto hrou, je trochu kratka, ale nevadi, stoji za zahratie

versace18689%
Im alive je určite kontroverzná hra jedny ju chvália druhý zatracujú,ja sa prikláňam k tomu že táto hra má svoje kvality!Do príbehu vstupujete ako odhodlaný muž ktorý chce nájsť svoju partnerku v zemetrasení zničenom meste celé vykreslenie lokality vyzerá velmi apokalopticky a temne ,tuto zároveň hladajme jeden z dôvod prečo hra niektorým nesadla,mesto je zahalené prachom a celá grafika je ladeňá do šeda,ale textúri sú na vysokej úrovni,čiže vizuálne je to aj tak stále atraktívné... Samotná hratelnosť je velmi vydarená striedajú sa skákacie pasáže,ktoré sú o to náročnejšie že máte istý stupeň vytrvalosti ked ho miniete boh s vami... :)Ďalšiu významnú pasáž hry tvoria súboje,máte k dispozícii mačetu a pištol,no nábojov je ako šafránu,naštastie môžete blafovať a nepriatela vystrašit aj bez nábojov ,časom získate aj luk,jednoducho povedané neni to o prestrelkách ale takticky premyslenom boji... Príbeh nie je nijako zložitý,ale vtiahne vás do hry núti vás po tejto strastiplnej ceste pokračovat... Ked to mám zhrnút jedná sa o podarený kúsok,ktorému možno vytknúť iba krátkosť no to kompenzuje cena,ak vás baví lezenie po rímsach a šplhanie po rozpadajúcich sa domoch,možem vrelo odporučit!
Infinity70%
Tak toto bolo prekvapenie a sklamanie v jednom. Hra má super atmosféru, slušné prostredie, v pohode príbeh a pár fakt skvelých nápadov. Tie nápady ju robia celkom unikátnou, napríklad lezenie po budovách vám berie výdrž a keď si dlho neoddýchnete spadnete, takže si cestu musíte dobre naplánovať. Tiež boje, podobné som v žiadnej hre zatiaľ nevidel. V hre sú len 3 zbrane - mačeta, 9mm a luk. Ak s 9mm namierite na niekoho s mačetou (nemusíte v nej mať ani náboje) tak sa vystraší a ani sa k vám nepriblíži. Nábojov je tiež fakt málo, viac ako 6 naraz som ani nemal. Bohužiaľ, hra má aj dosť negatív, ktoré ju dosť zrážajú dole. Hracia doba je 5 hodín, čo je dosť málo. Hra je strašne lineárna je len jedna cesta dopredu a ak aj skúšate ísť inou hra vás tam ani za svet nechce pustiť. Občas môže hnevať aj hratelnosť a kamera, ale to len výnimočne. Tiež grafika, všetko je až moc šedé, síce to pomáha atmosfére, ale občas by viac farieb nezaškodilo. No aj napriek tomu som mal z hry dobrý pocit je to super realisticá survival akčná adventúra v zničenom veľkomeste. Škoda, že autory nevyužili všetken jej potenciál.
Chester_150%
Ako zacat asi kladnymi prvkami:

+pribeh
+apokalypticke prostredie
+vydrz
+vsetkeho nedostatok

no ale minusov je trosku viac:

-grafika
-hratelnost
-kamera
-doba hrania
-dobre napady ale nie dotiahnute do konca mozno dvojka sa pouci

Nezatracujem tuto hru urcite si ju niekolko krat zopakujem aj ked ma dost nedostatkov niesu to take co by vam zily trhali ... Urcite odporucam vsetkym co maju radi posapokalyptycke pribehy. Preto je to premna tak 50/50
malycauner10%
Hnus.Hral jsme to 20 minut a po představení bojové techniky se mi chtělo blít.Jeden musí z kola ven podstatě je nehratelná ptákovina
Coldplaz60%
NUDA! čakal som od tejto hry survival hru, kde budete musieť zvažovať zásoby, ale je z toho obyčajný extrémne lineárny horolezecký simulátor s neskutočne nudným šedým prostredím. Jediným plusom je dojemný (ale náhly) koniec.
Tyson40%
Zápory
- hra veľmi krátka
- prostredie bolo nevýrazné , niekedy som mal až pocit že nehrám hru na ktorú som tak dlho čakal
- málo nepriateľov

Klady
+ nutnosť rozvahy
___________________________
Na hru som čakal dosť dlho , až som ju prestal oćakávať, no keď konećne vyšla - sklamala ma .


všetky (30) »


Diskusia o hre I Am Alive Pridať príspevok
29.12.2013 14:24 - celkom fajn hra az na tie suboje stale otom istom mohli tam dat nejake to comb...
16.07.2013 20:22 - Engine bude pravdepodobne z Assassina :D celkom to tak vyzerý
27.06.2013 11:06 - Vobec sa mi ta hra nepacila. Lezenie bolo fajn ale strelba a melee boj bol tot...
20.06.2013 22:03 - Na STEAME ich majú kopec :-D
09.06.2013 23:39 - tak vychoď základku, začni zarábať a kúp si nie&...
...
Zobraziť všetky príspevky (132) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |