Fallout 3: Point Lookout | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 31123 užívateľov

Fallout 3: Point Lookout


Žáner:RPG
Dátum vydania:23. Jún 2009
Stránky hry:www.fallout4.com/games/fallout-3
Výrobca:Bethesda Softworks
Kúpiť hru Fallout 3: Point Lookout
Kúpiť hru

Takmer všetok obsah tohto prídavku nemá s pôvodným Falloutom 3 veľa spoločného. Ako by šlo o úplne inú hru. Iba na rovnakom engine a s rovnakým RPG systémom. Atmosféra a grafické stvárnenie sveta má najbližšie k Morrowindu.




Ďalšie videá »


Fanstránky
Vault šílené brahmíny - najväčší fansite o sérii Fallout.


Fallout 3: Point Lookout - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Phillips90%
Podla mňa asi jeden z najlepších datadiskov do Falloutu. Obrovské prostredie, noví nepriatelia, kopec nových vecí, plno misií, zopár perkov a žiadna ale naozaj žiadna nuda a ani stereotyp. V tejto hre sa stalo veľa neočakávaných situácií a príhod ktoré prekvapili aj mňa. Len tak ďalej.
kerberos100%
Velmy kvalitný datadisk, pekná grafika, fajná atmosféra, nové zbrane, nový nepriatelia, zaujímavý príbeh...Určite odporúčam :)
Zaerp100%
pravdepodobne najlepsia DLC pre fallout 3, slusne velky svet, zaujimave ulohy, neprijemna atmosfera... v tom dobrom svola zmysle
Markey100%
Nema chybu. Dokonca ma miestami bavi viac ako normalna hra a venoval som tu viacej hodin ako v normalnej hre a to uz viem o com hovorim pretoze mam odohratych minimalne 500+ hodin. DLC ktore ma dokonca strasne vela vedlajsich uloh.
Point Lookout je... alebo vlastne bol narodny park pred atomovou vojnou a teraz z toho ostali uz len opustene baziny. Ked sem prijdete lodou tak vam Tobar (vlastnik lode) odporuci ist pozriet ghula Desmonda ktory zije nedaleko od pristavu vo vile a moze mat pre vas nejaku pracu za tie peniaze. Hlavnym pribehom je to dost dlhe a zaujimave ale nechcem vam to len tak prezradzat. Point Lookout je miesto dost velke a najdete tu kopu inych ludi ktorim mozete pomoct a tiez su tu aj "safari" kde sa vlastne mozte stat ucastnikom, budete tam s dvomi dalsimi a musite sa branit proti prichadzajucim divokim ghulom, toto ma z celeho DLC bavi asi najviac robit :D pretoze to mozte opakovat kolko chcete pokial samozrejme mate zatky a tych mam ja stale dost. Najlepsi datadisk a ak ziadny nemate odporucam tento nainstalovat ako prvi!
Sintarandir90%
Vynikajúce DLC so silným hlavným príbehom a nečakaným zakončením. Nové NPC postavy silne pripomínajú horory typu "Hory majú oči"... A bonus je zakončenie hlavného príbehu, ktoré pripomína iný horor... Poviem iba meno... Hannibal Lecter... Schválne, ktorá postava vám ho pripomenie...
Neanderthal75%
Atmosféra opusteného vojenského tábora a hmlových močiarov bola magická. Lov na ich obyvateľov (pripomínajúcich súčasných amerických redneckov) som si užil, aj keď to niekedy vyzeralo, že skôr oni lovia mňa. Temnota prostredia a konšpirácia s ovládaním mysle ma dostala, avšak za veľké sklamanie považujem misiu, ktorá ma dostane do neľúbosti divochov (mám na mysli tých z katedrály). Boli mojou krvnou skupinou. Point Lookout napriek tomu považujem za jeden z najlepších datadiskov.
tomikzlesa100%
Naprosto nejlepší přídavek, skvělá atmosféra, hororové až nechutné prostředí, připomínající filmy Wrong Turn, Hory mají oči atd...

+ Prostředí a atmosféra
+ Opět dilema komu pomoci
+ Možnost cestovat tam a zpět
+ Celkově tajemno

- Trochu krátké
- Malá mapa
Andyno90%
Asi najvydarenejší datadisk k Falloutu 3. Väčšine hra pripomína béčkové horory, no myslím, že dosť neopodstatnene, pretože tento počin má jednoznačne navrch. ;) S jedným aspektom ale súhlasím a tým je nádych hororu. Za mínusy by som rád spomenul len slabú optimalizáciu, predovšetkým v rozľahlých exteriéroch.
trancentraal80%
Point Lookout je poměrně atmosférický a slušně rozsáhlý DLC k F3. Kupa nových nepřátel, temné močály, kulty a čínská infiltrace. Jedna z pasáží v močálu působí až psychedelicky. Zajímavostí je i to, že pro dokončení jednoho z vedlejších úkolů si musíte "odskočit" do lokací původní hry. Velmi dobrá hratelnost, ale po dohrání už nemáte důvod se na ostrov vracet.
NORD_KING85%
-: pretrvávajúce bugy, UI, kvalita textúr nablízko, chybné questy, nedostatky enginu, hackovanie
+: grafika, hudba, audio, atmosféra, nové lokácie, zbrane a zbroj, humor, rôzne príbehy nových postáv, možnosti boja, rozvoj postavy, herná doba, dizajn, zábava, frakcie, komunita, perky, nepriatelia, cena
Verdikt: S tlmeným nárazom dopadá prázdny kanister na kontaminovanú zem, zatiaľ čo hypnoticky pozorujem plápolajúce ruiny miestnej bio-sekty. Pach spáleného mäsa a dreva sa šíri okolím. Dýcham zhlboka a nechávam v tomto opojnom koktaily smrti utopiť pľúca. Svoju pozornosť obraciam k starej usadlosti lemovanej ešte starším pohrebiskom. Kedysi bola plná života, dnes v noci jej útroby napĺňa len žiara mesiaca. No aj tento súputník prehráva väčšinou boj s mrakmi. Tie aspoň pretrháva svetlo majáka a rytmicky osvetľuje mestečko sťa pomník alebo výsledok ľudskej márnivosti. Kedysi krásne, plné života a radosti. Dnes v ruinách, mŕtve a plné hrôzy. Je to mŕtva krajina, mŕtva zem vyčlenená pre pomätených primátov sťa rezervácia bláznov. Možno už ja k ním patrím, len si to ešte nechcem pripustiť a odmietam to ako dieťa injekciu pri očkovaní. Akýsi šelesť prichádzajúci od toxických močiarov mi dáva najavo, že tu už opäť nie som sám. To však už prsty objímajú moju dvojhlavňovú milenku. Nakoniec to predsa len môže byť príjemný večer.


všetky (18) »

Súvisiace hry Fallout Online
Fallout 5
Fallout 76
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Fallout 4: Vault-Tec Workshop
Fallout Shelter
Fallout 4: Contraptions Workshop
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Wasteland Workshop
Fallout 4: Automatron
Fallout 4
Fallout Anthology
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Fallout: New Vegas - Old World Blues
Fallout: New Vegas - Honest Hearts
Fallout: New Vegas - Dead Money
Fallout: New Vegas
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Mothership Zeta
Fallout 3: Broken Steel
Fallout 3: The Pitt
Fallout 3: Operation Anchorage
Fallout 3
Fallout Collection
Fallout: The Ultimate Collection
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Fallout 2
Fallout
Fallout 3: Van Buren

Diskusia o hre Fallout 3: Point Lookout Pridať príspevok
18.04.2010 20:30 - veľmo dobré uplne jak hory maju oci novy 3 diel :D
16.09.2009 21:05 - No skusil som mothership zeta, no musim povedat ze Point lookout a operation a...
28.06.2009 11:24 - reinstaluj to nedavaj tam cestinu ani ziadne ine sracky a mozes to tam s kludo...
26.06.2009 16:08 - POMOZTE MNE TO NEIDE SPUSTIT . DAKUJEM
25.06.2009 11:26 - Prejdene neni to dlhe ale ked hrate aj tie vedlajsie questy ako napriklad ten ...
...
Zobraziť všetky príspevky (13) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |