Thief 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6036
12912
1687

Online 16392 užívateľov

Thief 4


Žáner:Akčná
Dátum vydania:25. Február 2014
Stránky hry:thiefgame.com
Výrobca:Eidos Interactive, Square Enix
Kúpiť hru Thief 4
Kúpiť hru

Garrett sa vracia do mesta zmietaného sociálnymi nepokojmi, morom a k tomu je tu tvrdý vládca Baron, ktorý pre tyraniu nejde ďaleko. V meste narastajú obavy a nenávisť sa zvyšuje, zatiaľ čo bohatí prosperujú a ostatní trpia v biede, sú utláčaní a trpia chorobami a hladom, a čakajú na nejakú zmenu. Do tohto temného sveta vkráča náš hlavný hrdina, majster zlodejov, ktorý sa postará o nastolenie rovnováhy. Hrať budete z pohľadu prvej osoby a po prvýkrát séria ponúkne jedinečný dizajn, ktorý vám zaistí maximálnu slobodu a možnosti, a tak sa po svojom postavíte rôznym výzvam, a vytvoríte si vlastnú cestu touto hrou.




Alternatívne názvy
THI4F; TH4

HW požiadavky Thief 4
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista
  • Výkonné dvojjadrové CPU / štvorjadrové CPU
  • 4 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • Grafická karta (AMD Radeon 4800 / Nvidia GTS 250)
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7 / 8
  • AMD FX 8000 séria / Intel i7 štvorjadrové CPU
  • 4 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • Grafická karta (AMD Radeon HD R9 séria / Nvidia GTX 660 séria)
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Thief 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Tiscali Games70%
Dobrá a zábavná stealth hra, která mohla být mnohem lepší, kdyby se ohladily ostré hrany, dočesala optimalizace a načechral design úrovní. Thief ale Thiefovi ostudu nedělá.
Sector.sk60%
Je možné, že som na hru až príliš tvrdý, no od Thief série čakám dokonalosť v každom smere. Takto je to len OK hra, na ktorú časom zabudnete, pretože je priemerná skrz-naskrz. Tých približne desať hodín som sa vyslovene nenudil, no že by som chcel dohrať aj ostatné bočné úlohy alebo výzvy na čas, aby som mal toho najlepšieho zlodeja, tak to nie. Pre mňa ako fanúšika série mieri palec dole.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
hacker1000100%
perfektna hra co viac dodat asi tak dobra grafika perfektny dej a hlavne Eidos so svojim najlepsim partakom Square Enix .
kevinko12323100%
+ grafika
+ hratelnost
+ zvuk
+ nizke požiadavky

-zatial som nenašiel

Tými nizkými požiadavkami myslím že som to rozbehol na full pri rozlíšení 1440x900.

Procesor Pentium g2020 a grafika asus HD 7790 2gb 4gb ram a beží mi to na maxime bez problémov. Odporúčam si zahrať.
Novalinko89%
+Zábava pri kradnutí
+Zaujímavý príbeh
- nároky na hru
+ zmena z klasického stealth na trošku hororovú hru obzvlášť v jednej misií
Bramir100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Koby97%
Až na malé chybičky a trošku větší nároky mohu s klidným svědomím říct, že tohle je naprosto parádní hra! Smíšenina zloděje ze Skyrimu a AC je skvělý a povedený nápad! 97%!
Andyno70%
Predchádzajúci diel sa mi páčil viac. Síce ste nemali taký pocet autentickosti vďaka pohľadu z prvej osoby, ale bol oveľa viac... originálny. Po formálnej stránke je štvrtý Thief OK, no po ostatných stránkach... Ortodoxní fanúšikovia Thiefa a stealth akcií si môžu kľudne pripočítať k hodnoteniu aj 10%.
minuteman70%
+ grafika
+ prostredi a propracovanost prostredi
+ clovek vidi celou svou postavu
+ promyslene kradeni a pripadne plaseni ptaku

- stupidne se thief schovava za bedny, misto aby bral veci (E)
- optimalizace
- nesnasim bububu hry a mise v ustavu me nebavila/nastvala
- sem tam nuda
Neuer100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Enoo99%
SUPER,SUPER,SUPER ... hra ktorú sa oplati si zahrať nemam hej čo vytknuť. Grafika, prostredie,dej všetko bolo úžasne... len ten koniec som nečakal že Erin zomrie takou smrťou.
Hlavnú dejvu linku som prešiel celú bola na niejakych cca 12 hodin ťažke nebolo to nič kratke. Svoj osobny nazor mam že aby ste si ju kupil a zahrali !! Najlepšie hra čo sa tyka tochto žanru ! Som zvedavy na ďalšie vydanie. Ak vôbec bude.
trancentraal85%
Hra je celkem fajn, co mě v ní ale dobíjí jsou ty nešťastně provedené mapy, ve kterých se nezobrazují přechody mezi oblastmi, nebo když vlezete oknem do nějakého bytu, zbytek mapy zmizí. Velice těžko se tak plánuje postup a chce to hodně běhání, než vám město a jeho zkratky přejdou do krve. Zamrzí taky nedotažená návaznost na předchozí díl, ne příliš hluboký příběh a prapodivný rychlý konec. Jinak hratelnost celkem návyková a na nižší obtížnost celkem snadno dohratelná hra. Díky výzvám se dají hrát jednotlivé kapitoly znovu a jinak. Posbírat veškerou kořist se mi však nepodařilo ani při postupu přesně podle návodu. Přes všechny svoje chyby ale jedna z těch lepších her.
tritonus60%
Garret nevie piskat ani hadzat sutre. Nemoze liezt a splhat kam sa mu zachce a jeho orientacia na mape v meste je tiez biedna kedy casto nie je jasne kadial sa dostat do druhej casti mesta. Taktizovanie vzhladom na nedostatocnu volnost pohybu je tu znacne obmedzena. Vie vyliezt na 2 metre vysoku rimsu, no nedokaze preskocit vedro na zemi. Pribeh ma dobry napad no jeho prezentacia nie je nijak vabna a zaver vyslovene... trapny. Aj ked su tu znacne podobnosti Thiefa a Dishonored, Thief nemoze konkurovat prakticky nicim. A aby som nezabudol - optimalizacia je priserna. Nie je to vyslovene zla hra, ale k dokonalej stealth hre ma tento pocin daleko a je to len sedy priemer, na ktory sa da ryhclo zabudnut
Kaliman30%
Docela jsem se na hru těšil...
ALE
Jakmile jsem jí spustil tak mi bylo jasný odkud vane vítr...Hra je stejná jako Dishonored
V Dishonored vypukla ve městě nákaza a ejhle tady taky, dokonce okopírovali postavu báby čarodějky...Je to špatný a všem doporučuji zkusit Dishonored a pak Thiefa a udělejte si obrázek sami...
xdiko75%
Ked som videl prve screeny, tesil som sa ako male dieta, no ako hra bezala, ja som cakal stale nieco nove, nejake zvraty v pribehu, vylepsenia hrdinu a zbrani, nutnost plnit aj vedlajsie questy, aby som ziskal zaujimave veci a nie len par grosov do vrecka... zial, neprislo to. Hra je velmi kratka a tak sa zda, ze uz po kratkom case hrania mate vsetko, co sa ziskat da a zvysok je len otazkou penazi. Pribeh je linearny a predvidatelny, chybaju moznosti nejakej volby a to, ci dohrate hru ako duch, zabijak, alebo prospechar je uplne jedno a nema to ziadny vpliv :( a o konci, z ktoreho sa nic nedozviem, radsej ani nehovorim.

Chybou asi bolo, ze som dohral pred nejakym casom Dishonored, z ktoreho zda sa Thief 4 cerpa atmosferu aj nejake dejove prvky, no na jeho kvalitu sa ani zdaleka nedotahuje. Hrdina ma okrem nepodareneho vyzoru zasadnu vadu, nevie vyliezt nikam, kde to nema doslova vyznacene, skakanie je spravene pracudesnym sposobom, 70% skokov hrdina neskoci, ale hlupo spadne dolu a tak isto aj zliezanie v murov neexistuje, da sa len hopsnut dolu. Ked sa na hru pozriem z pohladu celej serie, chyba jej nejaky posun k lepsiemu a cele je to len taky kozmeticky odvar.

Debray80%
Este som sice nepresiel celú hru, ale hratelnost je zatial super. Jedina chyba kvôli ktorej som stiahol 20% je že ma vysoke naroky. Zatial mi všetky hry išli na very high a high detailoch, ale tu som musel dat medium.


všetky (40) »

Súvisiace hry Thief 3: Deadly Shadows
Thief 2: The Metal Age
Dark Project 2: The Metal Age
Thief Gold
Thief Gold: Premier Collection
Thief: The Dark Project

Diskusia o hre Thief 4 Pridať príspevok
23.07.2019 18:06 - Zdravim, chci si zahrat Thief 4. Hra bezi Ok, ale kdyz chci nekomu vybrat kaps...
19.08.2016 12:53 - Na co cheaty v Thiefovi? Ta hra se dá úplně normálně ...
19.08.2016 12:48 - Hra je celkem fajn, co mě v ní ale dobíjí jsou ty neš...
01.04.2015 18:40 - cus nepoznate nejake cheaty na nového thiefa? ak ano prosim poslite mi to...
29.07.2014 11:39 - však aj na originálku si môže stiahnúť crack -_-...
...
Zobraziť všetky príspevky (118) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |