Fallout 3: Mothership Zeta | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 78415 užívateľov

Fallout 3: Mothership Zeta


Žáner:RPG
Dátum vydania:3. August 2009
Stránky hry:www.fallout4.com/games/fallout-3
Výrobca:Bethesda Softworks
Kúpiť hru Fallout 3: Mothership Zeta
Kúpiť hru

Budete unesení na palubu mimozemskej lode a budete musieť prísť na to, prečo vlastne mimozemšťania ľudí unášajú, čo majú za lubom a hlavne im v tom zabrániť. Do rúk sa vám dostane množstvo energetických zbraní a iných hračičiek. Paluba mimozemskej lode je príjemným spestrením oproti zničenému okoliu Washingtonu D.C.




Ďalšie videá »


Fanstránky
Vault šílené brahmíny - najväčší fansite o sérii Fallout.


Fallout 3: Mothership Zeta - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Phillips75%
Na to že sa jedná o UFO tak Bethesda si poradila celkom dobre. Úplné odlišné prostredie ktoré po však čase začne prekvitať stereotypom našťastie striedajú zaujímavé pasáže hry, nové zbrane a asi jeden nový oblek a ktomu asi zo 3 perky. No a ešte asi 5 - 7 hodín hrania ;)
trancentraal65%
Asi nejslabší DLC k F3. Sice zcela odlišné prostředí mimozemského plavidla a zajímavý nápad s léčivými portály, ale na druhou stranu velmi slabý (spíše žádný) příběh, malý výběr nepřátel a běhání po rozlehlých ale víceméně prázdných interiérech lodi je zoufale monotónní, nudné a nezáživné.
tomikzlesa75%
Zajímavý ale rozporuplný počin, ale konečně spadlé UFO dostalo pořádný význam.

+ Loď, dycky sem toužil aby mě unesli mimozemštani :-)
+ Emzáci mi přišli přehnaně tezký

- Bugy jak prase
Zaerp50%
pravdepodobne ten najhorsi DLC pre fallout 3, s falloutom to nema nic spolocneho, fallout je post-apoc a nie nejaka trapna UFO strielacka
Markey76%
Zo zaciatku mi nejako tento datadisk nesadol, tak som ho obysiel oklukou. Ale neskor som zistil ze som spravil zle, videl som ako ho kamarat hral a celkom sa mi to pacilo tak som tomu dal sancu a je to dost dobre. Oplatilo sa to dohrat dokonca ale viac krat to uz prechadzat neplanujem. Nema to moc vela spolocneho s Falloutom, ale autori chceli vysvetlit easter egg s ufom v normalnej hre a chceli vyuzit namet na dalsie DLC, tak preco nie? Napad je to dost dobry. Ako najdete teda toto ufo v normalnej hre tak vas unesu mimozemstania. Su to skor mimozemstania taky "klasicky", mali, zeleny, s velkymi tmavymi ocami. Roztomile az smiesne, ale hned na to zmenite nazor ked im pukne hlava jak im do nej strelite zbranou - predsa sme vo Falloute nie v nejakom fantasy filme. Stretnete tu par postav a dokonca ich aj deaktivujete zo kryo-stazi, co bolo vlastne zamrazenie a toto je asi najzaujimavejsia cast hry (uniesli ich uz davno, najstarsi je tu asi japonsky samurai ktory vam ani nerozumie, ale mozte na lodi v neskorsich castiach najst jeho stratenu katanu za co vam podakuje, aj ked sice iba vo vlastnej reci). Ale ufoni tu maju aj vlastne problemy ako napriklad "abominacie". Su to vlastne nevydarene pokusy spravit z ufona cloveka a takto ho poslat zamaskovaneho na zem. Bohuzial (nastastie?) im to nevyslo a tieto nepodarky utocia aj na nich a uz znicili dost velku cast vesmirnej lode. Po skonceni sa tu mozete vracat, niektore postavy tu dokonca aj zostali pretoze nemaju kam ist. Ale v ufe uz nieje co hladat, nakolko vsetko ste spolocne vyzabijali a uz ste zrejme vsetko pobrali. Ha, dobre vam poradi jedna postava ze o vasom "dobrodruzstve" radsej nikomu nehovorte lebo si pomyslia ze ste sa predavkovali nejakou drogou a nebodaj sa vas pokusia zabit.
Sintarandir85%
Veľmi zaujímavé DLC, ktoré ponúka zopár nových reálií, nové postavy, NPC a tiež aj úplnú zmenu prostredia. V podstate sa jedná o "samostatnú hru" v hre. Odporúčam.
NORD_KING82%
-: bugy, UI, nedostatky enginu, miestami blúdenie po lodi
+: grafika, audio, atmosféra, únos, nové zbrane a zbroj, herná doba, dizajn, zábava, finálny boj, nepriatelia, možnosť návratu na vesmírnu loď, cena
Verdikt: Kapitán, subjekt číslo sedem neprijal análnu sondu a spolu so subjektom číslo tri premohol stráže a uteká smerom k traktu D! Asi nejak takto to vyzerá v poslednom datadisku pre hru Fallout 3, v ktorom budete unesený na loď mimozemšťanov, čo dokonalé zapadá do hry, keďže je postavená na koncepte alternatívnej histórie od obdobia, kedy bola otázka U.F.O. súčasťou bežnej konverzácie. Postup hrou je lineárnejší, čo je pochopiteľné vzhľadom na situovanie tohto rozšírenia. Príbeh a hernú dobu možno prirovnať k priemernému filmu z produkcie Hollywoodu. Technológiu mimozemšťanov možno priamo používať vo Wasteland. Bonusom je možnosť kedykoľvek sa vrátiť na mimozemské plavidlo a doplniť si zásoby. To všetko samozrejme po prejdení dejovej línie ukončenej epickým stretom.
Xx_Top_xX90%
Celkom podarený datadisk.. Prostredia sú skvele navrhnuté, no po čase trochu strereotypné. Zbrane alienov sú trochu na inej úrovni :) Čo dodať, strávil som pri tomto DLC asi 3 hodinky a oplatilo sa to, vraciam sa do Wastelandu so super zbraňami a novou skúsenosťou..
Brass48%
Herný systém zostal ten istý, grafika tiež. Len sa tu pár hodín prechádzate po mimozemskej lodi a vraždíte votrelcov. Stereotypné, bez hudby je to nudné, nezaujímavé, potenciál nevyužitý. Tak takto som si veru posledné DLC na nejlepšiu RPG roka nepredstavoval... 5/10


všetky (20) »

Súvisiace hry Fallout Online
Fallout 5
Fallout 76
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Fallout 4: Vault-Tec Workshop
Fallout Shelter
Fallout 4: Contraptions Workshop
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Wasteland Workshop
Fallout 4: Automatron
Fallout 4
Fallout Anthology
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Fallout: New Vegas - Old World Blues
Fallout: New Vegas - Honest Hearts
Fallout: New Vegas - Dead Money
Fallout: New Vegas
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Point Lookout
Fallout 3: Broken Steel
Fallout 3: The Pitt
Fallout 3: Operation Anchorage
Fallout 3
Fallout Collection
Fallout: The Ultimate Collection
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Fallout 2
Fallout
Fallout 3: Van Buren

Diskusia o hre Fallout 3: Mothership Zeta Pridať príspevok
18.01.2012 21:07 - pomoc neviem ako mam nainštalovat ten datadisk
30.10.2010 17:07 - Ako nájsť vo Fallout 3 datadisky DLC. Podľa podrobného pop...
29.10.2010 14:46 - neviem ako vi ale ja ked dojdem na to miesto kde nas ma ukradnut to Ufo nic sa...
21.10.2010 14:39 - Tak toto je hrozny datadisk ani ho nepovazujem za fallout.
06.09.2010 16:19 - Najdi si na googlu lokaci havarovane mimozemske lodi..
...
Zobraziť všetky príspevky (45) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |