Napoleon: Total War | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 13096 užívateľov

Napoleon: Total War


Žáner:Strategická
Dátum vydania:23. Február 2010
Stránky hry:www.totalwar.com/napoleon/
Výrobca:SEGA, Creative Assembly
Kúpiť hru Napoleon: Total War
Kúpiť hru

Séria strategického velikána s podtitulom Total War sa zameriava tento krát na postavu slávneho francúzskeho vodcu Napoleona, od jeho vzostupu k moci, až ku porážke pri Waterloo. Kostru hry opäť samozrejme tvorí sólová kampaň, tento krát rozdelená na tri časti.

Najprv sa pozriete do Talianska behom rokov 1796-1797, kde sa slávny vojvodca preslávil a namiesto toho, aby odrazil útok rakúsko-uhorskej ríše, jednoducho ju zdecimoval a so všetkou slávou sa potom vrátil do Francúzska. Vašou úlohou tu bude nepriateľa zahnať až tak ďaleko, aby ste mohli vpadnúť do Viedne. Druhá časť kampane vás vezme na Blízky východ v rokoch 1798-1801, kde sa s Napoleonom pokúsite dobyť Alexandriu. A konečne, na záver sa dianie presunie späť do Francúzska, kde sa bude slávny vojvodca medzi rokmi 1805-1812 usilovať o to, aby realizoval svoj sen o dobytie celej Európy.




HW požiadavky Napoleon: Total War
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista / XP / 7
  • 2.3 GHz CPU so SSE 2
  • 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7)
  • 256 MB DirectX 9.0c shader model 2b kompatibilná GPU
  • DirectX 9.0c
  • 21 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • Windows Vista / XP / 7
  • 2.6 GHz Dual Core CPU
  • 2 GB RAM (XP) / 4 GB RAM (Vista / 7)
  • 256 MB DirectX 9.0c shader model 3 kompatibilná GPU
  • DirectX 9.0c
  • 21 GB HDD

Ďalšie videá »


Napoleon: Total War - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Sector.sk85%
Napoleon: Total War pokračuje v úspešnej tradícii a rozhodne nerobí hanbu sérii Total War. Dominuje najmä v online multiplayeri. Jedná sa o jeden z najlepších kúskov série, hoci priniesol len jednu výraznú inováciu, ale o to pozoruhodnejšiu. AI síce zlyháva, ale kedykoľvek sa dá nahradiť umom iného živého hráča, ktorý spestrí aj boje v ťažení pre jednotlivca. Pripravte sa na atraktívny zážitok v znamení veľkého francúzskeho cisára! Je síce ešte len počiatok sezóny, ale už tu máme prvého kandidáta na stratégiu roka.
Tiscali Games80%
Napoleon Total War nabízí podobnou hru jako Empire. A nepřináší moc novinek. Ale přesto musí všechny fandy série a historických strategií bavit. Válečné a diplomatické peripetie malého vojevůdce i jeho nepřátel, včetně multiplayeru ve dvou, jsou zkrátka opět chytlavou záležitostí. Snad jen tu umělou inteligenci by to chtělo ještě vylepšit.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Gamerx100%
Takze davam ako prvy 100 % podla mna velmo velmo dobra hra hlavne MP da sa aj kampan po mp je to good ale naj je asi tych zopar kampani
kubo474790%
Napoleon dá sa povedať sa my viac páči viac od Empiru, ale len v niektorých smeroch. Grafika je o málinko lepšia a navyše je to optimalizované. Tiež je tu nová hudba, ale stále neprekonala hudbu z RTW. V NTW sú krásne pozemné bitky oproti ETW, omnoho zábavnejšie s krajšími efektami a čo sa týka delostrelectva, no to je paráda. Konečne je využiteľné a dokáže i zvrátiť bitku. Delostrelectvo sa podarilo. Tiež pridali pár nových diplomatických možností a armáda vám ubúda v zime. Kampaň je krátka a navyše ani moc nezaujmavá a nenachádza sa tu žiadna voľnosť. Žiadna Grand Campaing a žiadných 100 rokov na vybudovanie ríše. Jedine je trocha voľnosti v Európskej kampani, ale to je aj tak málo. Jednotky samozrejme dostali nové uniformy, ale realite sa vyhýbaju pomerne dosť, pekne to zbabrali. To sa týka aj realismu Historických bitiek. Bol som prekvapený aká je historická nepresnosť v NTW. Jediné hisotrické bitky, ktoré mali niečo spoločné s realitou sú Trafalgar, Bitka na Nílu a Waterloo, ale ostatné, hanba. Neviem, ale moc zmien to nedostalo a navyše je to skôr datadisk ako plná hra a účtovali si plnú cenu. No rozhodne by ste to mali skúsiť a hlavne fanúšikovia, ale aj nováčikovia a túto hru si pridať do zbierky, rozhodne sa máte na čo tešiť, hlavne s nejakými módmi a potom to je už iná a výborná hra.
zigynko93%
podla mojho nazoru je to ta najkvalitnejsia hra zo seriie ToTaL WaR proste bomba super grafika kampane hist. bitky a hlavne multyplayer samozrejm e sa neda zabudnut na odlisne jednotky pri kazdom state nie ako na empire tam vacsina statov mala rovnake jednotky a mne sa osobne najviac pacilo ked som prvikrat pocul ako jednotky hraju na pistalkach a kratery po delovej guli no proste ta naj hra aka kedy bola (mislim seria ToTaL WaR) no fakt podla mna to bude naj strategia roku 2010 ale nema na 100 percent viazne umela inteligencia a podobne
JohnyQ95%
Užasný ,krásný ,super hra !!!! Takhle dobrou hru sem dlouho nehrál !!! Dost mě překvapil povedenej multiplayer !!! :D Nic tomu nechybí !!! :)
jogi393%
Velmi pekna hra, par historickych chyb ale naozaj sa mi to pacilo...aj par noviniek oproti etw...super...zasluzi si to moje hodnotenie a aj nieco navyse kedze mi to slape na kompe:D
NapoleonBonaparte77%
Veľmi pekná stratégia v atmosfére Napoleona - jedného z mojich najobľúbenejších historických osobností. Pekný obsah v hre, no i technické spracovanie.
Majkynko91%
Skvelá stratégia s premakanou Grafikou do detailov ktorá uvedie hráča do obdobia Napoleónskych vojen .
***Najlepšie je ked delo v páli medzi celí zástup vojakov a odhodí 15 chlapov***
Bez chyby
dodo099%
Je to super grafika nema chybu skvele je na tom ze sa da skumat dost vela veci vojaci su v kazdej krajine odlisny len je skoda ze je tam len europa paci sa mi ze anglicko ma dobre lodstvo je to bezchybna hra,je velmi dobre historicky spracovana ale zopar chyb tam je.
Mr.Chow90%
vzhladom na to ze Milujem Napoleona Bonaparteho... je tato hra premna velmi zaujimava.. ma dobre spracovanie ci uz Grafiky ale aj Bojov... dobre... jeden minus to je.. nepaci sa mi sposob akym sa hraci pohybuju... ale to je len mala chybycka co sa da prehliadnut pre mna.. takze 90 percent
martinzitniak70%
lepsie upraveny Empire total war ako aj menej chýb, ale skor by sa mal predavať ako datadisk a nie ako samostatná hra, kedže ponuka zhruba to isté len za Napoleona.
player-Veteran80%
+grafické spracovanie
+audio
+zábava na dlhé hodiny
+dobrá AI
+po prvý krát v sérii sa objavila možnosť hrať kampaň v coopu.
+i keď on multiplayer celkovo bol dobrý
+interface
+námorné bitky
+modifikácie
+hracia doba okolo stovky hodín
+diplomácia
+mechanizmi
+komplexnosť
+náročnosť
+atmosféra

-v coopu zo začiatku bol obrovský problém s pripojením a aj s desynchronizáciou
-dosť veľa bugov
-v zásade to bol Empire Total War len s pár vylepšeniami.
-docela málo noviniek

Hra priniesla prvýkrát v sérii revolučnú vec. A to coop. Čiže možnosť zahrať si kampaň s kamarátom. A fakt to cením a chválim bol to dobrý nápad. Len problém bol v tom že hra nešla od začiatku bohvie ako a v coopu nejako nefungovala. Potom áno...a bola to super zábava. Jak celý Napoleon ktorý zábavný je. Len škoda že je to...ľahký reskin Empiru. Ale riadne dobrý reskin musím povedať.
Mike940%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Lord.Eto78%
Napoleon,hm cakal som odneho ovela viac ,empire a medieval 2 su ovela lepsie hry...kratke kampane,neponuka nic extra cheaty a ani skirmish po case surovo ukonci hru poraskou,vyhrou. Troska som sklamani,ked mam zapnut hru tak vacsinou zapnem empire alebo moju zatial srdcovku medieval 2


všetky (26) »

Súvisiace hry Empire & Napoleon: Total War - Game of the Year Edition
Napoleon: Total War - The Peninsular Campaign
Napoleon: Total War - Coalition Battle Pack

Diskusia o hre Napoleon: Total War Pridať príspevok
01.02.2016 15:33 - má niekto češtinu? :D
12.03.2015 11:42 - co robit ak pri inštalacii hry vyhadzuje chybu 16 zaneprazdnene servery s...
28.12.2013 22:37 - Ahoj ja by som si rad zahral len mi daj meno a mozeme sa dohodnut. Ale som est...
17.12.2013 18:43 - Nazdar kúpil som si originál A pri inštalácii mi vypí...
17.12.2013 18:41 - Nazdar. Kúpil som originálku A pri inštalácii mi vypí...
...
Zobraziť všetky príspevky (186) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |