TRON: Evolution | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 24122 užívateľov

TRON: Evolution


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:26. November 2010
Výrobca:Disney Interactive, Propaganda Games
Kúpiť hru TRON: Evolution
Kúpiť hru

Tron je kultový snímok, ktorý už v roku 1982 predznamenal využitie počítačovej grafiky vo filme. Príbeh sa odohráva v digitálnom svete, kde spolu virtuálne postavy súperia. Teda už v roku 1982 Tron predstavoval počítačové hry na filmovom plátne.

Hra TRON: Evolution sa odohráva pred udalosťami z filmu a snaží sa ich tak doplniť o nový príbeh a pozadie rozprávania. Od roku 1982 technika pokročila míľovými krokmi, takže sa môžete tešiť na perfektné grafické spracovanie a rovnako ako vo filme aj herecké úlohy, z ktorých jednu dokonca stvárňuje herečka Olivia Wilde, známa hlavne zo seriálu Dr. House.

Vstúpte do sveta Tron ako nový bezpečnostný program Kevina Flynna a chráňte sieť pred nepriateľom, ktorý sa nepodobá ničomu, čo kedy kto videl! Preskúmajte svet Tron prostredníctvom nespútaného behu a prežite na sieti vzrušujúce dobrodružstvo. Postavte sa novým a neľútostným nepriateľom vo vyhrotených bojoch svetelnými diskami a v adrenalínových závodoch svetelných motoriek. V okamihu prejdite z príbehového režimu do online bitiek až 10 hráčov a bojujte o nadvládu nad hernou síeťou.




Ďalšie videá »


TRON: Evolution - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
64%

Recenzie
Tiscali Games50%
V podstatě přeskinovaný Prince of Persia, který ale v novém, prostorově omezeném kabátku (spíš svěrací kazajce) postrádá hlavu, patu a především kouzlo (původního) filmu. Jen co se vyhne pasti obvyklé příšernosti filmových her, dojdou mu síly provést cokoliv, byť jen trochu výjimečného.
Sector.sk75%
Tron Evolution je slušný titul. Väčšinu hráčov však znechutí problematickou kamerou a komplikovaným ovládaním počas skákania a lezenia po stenách. No v tomto prípade platí, že trpezlivosť ruže prináša. Vytrvalým a tvrdohlavým Tron postupne zachutí. Odmení sa dynamickou akciou, v ktorej je ukrytých viac nápadov, ako v každoročne vydávaných akčných hitoch. Tron Evolution je neľahká, ale zaujímavá výzva len pre najodolnejších hráčov.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
RomanHladik60%
Tak musim rici ze me osobne tato hre docela sklamala :( Na Key/Mouse dosti splasene na ovladani. Na GamePadu je to o neco lepsi. Prvky z PoP nejsou zase az tak spatne zpracovane ale souboje jsou celkem o nicem a logickych prvku jsem zatim take moc neobjevil. Rekl bych ze je to takovy spatny pokus vsadi Prince do PC sveta :D Graficka stranka veci neni nejhorsi ale rekl bych ze zdaleka ani nejlepsi co sem kdy videl :) Tato hra celkove vzato dosti brzy omrzy, alespon me ano. Je na kazdem jestli si to zamiluje ci ne. Rozhodne za vyzkouseni clovek nic neda ale jestli bych za to utratil penize je uz vec jina :)
Sintarandir88%
Dosť ma zaujalo hneď to, že o vývoj sa starala neznáma vývojárska skupina Propaganda. Z celého titulu bolo cítiť, že sa jedná o východnú produkciu, prekvapilo ma, že Disney to zverili menej známej vývojárskej skupine.
Po grafickej stránke to je ale fakt PARÁDA, akurát kamera a ovládanie to celé dosť pokazili. Hrateľnosť a súboje sú primerane ťažké, ale to najdokonalejšie z celej hry sú súboje LIGHTCYKLOV na GRIDe, ktoré su priam božsky prepracované.
Prepracovaný dej posadený medzi dva filmy (Tron [1982] a Tron:Legacy [2010])

Hra, ktorá fanúšikom tejto série prinesie veľké uspokojenie, nedosahuje však kvalitu titulu Tron 2.0 od firmy Monolith.
NeoMatrix60%
+
atmosféra digitálneho sveta
dynamické boje s originálnym spôsobom liečenia
multiplayer
Vylepšiť disk a zizkavať aj viac pamäte

-
náročné skoky a lezenie po stenách s komplikovaným ovládaním
miestami nevhodná kamera
nevýrazný dej
čo stalo potom čo mesto, čo sa stalo trónom čo sa stalo Kevinom Flynnom

Kamera a skoky to je jedno najhoršie mohli to trochu zjednodušiť aj ovládanie tanku to tiež nieje top a posledny boj ako by počitať začal cheatovat a nie je až na konci ale skoro všate kde su silne programatory


všetky (9) »

Súvisiace hry TRON: Identity
Tron 2.0

Diskusia o hre TRON: Evolution Pridať príspevok
07.07.2013 20:06 - jj ja tez setko mi nainstalovalo co malo a slape to :)
07.07.2013 20:05 - microsoft Game fot live ale to ti instalovalo aj s hrou takze malo by ti to uk...
08.03.2013 18:38 - jak jde tedy ukládat?
02.03.2012 09:47 - Neváhaj a navštív novú vysoko kvalitnú a špi...
01.03.2012 10:54 - neviem preco to niekomu nechce ukladat ja som to stiahol cez torent crackol so...
...
Zobraziť všetky príspevky (79) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |