Mass Effect 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 56682 užívateľov

Mass Effect 3


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:6. Marec 2012
Stránky hry:www.ea.com/games/mass-effect/mass-effect-3
Výrobca:Electronic Arts, BioWare
Kúpiť hru Mass Effect 3
Kúpiť hru

Zem je v plameňoch. Spoza hraníc známeho vesmíru zaútočil doposiaľ neznámy druh hrôzostrašných strojov a začal s deštrukciou ľudskej rasy. V úlohe veliteľa Sheparda, príslušníka námornej pechoty Aliancie, ste jedinou nádejou na záchranu ľudstva. Musíte zjednotiť civilizáciu galaxie a vyraziť na poslednú misiu k odvráteniu zničenia Zeme v hre Mass Effect 3.

Sci-fi séria Mass Effect sa odohráva vo vzdialenom vesmírnom priestore, obývanom nebezpečnými mimozemskými formami života a plnom záhadných, doposiaľ neprebádaných planét. Medzi jej hlavné devízy patrí intenzívna akcia, bohatý futuristický príbeh, atraktívny prvok prieskumu vesmíru a emotívne interakcie s postavami.




HW požiadavky Mass Effect 3
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7
  • 2.4 GHz dual core CPU
  • 3 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta s podporou Pixel shader 4.0
  • DirectX 9.0 kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Mass Effect 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games90%
Mass Effect 3 nabízí to nejlepší z celé trilogie: kvalitně vyprávěný dospělý příběh, propracované hlavní i vedlejší mise a zábavné souboje. Důstojně uzavírá trilogii, které se mezi videohrami jen tak něco nevyrovná.
Sector.sk95%
V galaxii sa roztáčajú obrovské kolesá vojny, do ktorých vkladáte ďalšie ozubené kolieska. Misia v Mass Effect 3 je opäť raz nesplniteľná, vyčerpávajúca a nemožná. Mobilizujú sa všetky rasy a pulzujú nedočkavosťou ako mapa, kde zhasínajú milióny životov. Stoja pred nevyhnuteľným finálnym zúčtovaním. Vyvrcholenie ságy dôstojne a úplne uzatvára s takým treskom, že bez ďalších otázok môže byť vytvorená nová trilógia. Mass Effect 3 je hrou, na ktorú ste čakali. Už teraz má zarobené na titul hra roka.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Lola456100%
Veľká éra trilógie skončila. Ešte si spomínam keď som nainštalovala hru ako prvú časť. Mala som sprostý názor:"Och bože to bude nejaká hlúpa strieľačka bez deja". Ale mýlila som sa... Bola som milo prekvapená. Všetky postavy sú tak úžasné...Keď ju hrám cítim zvláštnu energiu, ktorá vás pohltí do deja...Mass Effect nie je len hra má v sebe aj ponaučenie, že priatelia sú dôležití. Ja si nekúpim ME4, pretože si nemôžem predstaviť ME bez Sheparda a jeho/jej posádky. Odporúčam všetkým...
kaspar100%
Mass Effect se stal velmi rychle mou srdcovkou, a proto jsem potěšen, že můžu závěr trilogie ohodnotit jako předchozí díly - úžasný. Doporučeno.
player-Veteran90%
+stále super grafika
+aj audio
+super atmosféra
+príbeh
+dialógy a cut scény
+ovládanie a kamera
+mimika ME3>andromeda
+dlhá hracia doba
+side questy
+niektoré rozšírenia
+cover systém
+zbrane
+dobrá AI

-je to zakončenie série ale...mohlo to byť epickejšie a aj dôstojnejšie
-zbytočný horde mode(multiplayer) a grind v ňom
-niektoré rozšírenia

I tak si myslím že dohrať trilógiu musíte. Mohlo to mať epickejší koniec. Ale i tak trojka má stále super zábavný obsah a super zábavné questy a ten príbeh až na zakončenie je super.
Memento92%
A skvelá séria je u konca. No bolo mi potešením, že som mal možnosť zažiť takúto trilógiu. Pozitíva som rozpísal pri recenzii Mass Effect 2 takže tie všetky klady patria aj pre prvý aj posledný diel. Tento diel je navyše okorenený skvelým a originálnym humorom. Aj napriek tomu, že tento diel mnohí zatracujú hlavne kvôli koncu tak si myslím, že je to nespravodlivé nakoľko takmer celý diel bol perfektný. Ale áno súhlasím koniec bol slabý, ba priam si myslím, že ho tvorcovia zbytočne skomplikovali a zaslúžil si viac.
Andy990%
2008 - Mass Effect 1 - 9/10 ..

2010 - Mass Effect 2 - 9/10 ..

2012 - Mass Effect 3 - 9/10 ..

Mass Effect je asi najlepsia trilogia.
mikeflame70%
2008 - Mass Effect 1 - 8/10
2010 - Mass Effect 2 - 9/10
2012 - Mass Effect 3 - 7/10

Mass Effect 3 je jasne nedorobená (nedokončená) hra. Vďaka tomu nemá komplexnosť a previazanosť z predchádzajúcich dielov. Normandia je tu proste otrasná, ako keby tvorcovia len tak narýchlo do nej nahádzali miestnosti a veci, proste pôsobí ako stavenisko. A ten výťah je urobený horšie ako v jednotke! A ten kopec nevyužitých priestorov, ktoré ostali po ME2! Som presvedčený, že Normandia tu mala vyzerať úplne inak, ale BioWare už na to nedostal od EA čas. K tomu pridajte obrovské množstvo bugov a glitchov (NPC kráčajúce meter nad terénom, neprirodzené vytáčanie hláv postáv pri rozhovoroch, kamera zaberajúca pri rozhovoroch prázdne miesto a nie postavy, atď.). Najviac ma tu však štvalo to automatické pridávanie sidequestov, len na základe toho, že niekde prejdete okolo zhovárajúcich sa postáv, či telefonujúcej postavy! Vy nemáte možnosť takéto sidequesty odmietnuť ani ich vymazať zo zoznamu questov a zoznam questov je potom siahodlhý a neprehľadný! Záver bol zas podľa mňa dokonalý, nechápem čo proti nemu všetci máte. Bol prirodzený, logický a zrejmý už dávno v priebehu hrania. Neviem či som jediný na svete kto si všimol aj farebné označenie záverečných možností, každopádne toto farebné označenie sa vinie celou trilógiou. Farby modrá a červená, inak vlastnosti hrdina alebo renegát, či pojmy dobro a zlo. Dve možnosti boli predsa pri každom rozhodovaní počas celej trilógie!
Trayus71%
Musím sa prizanť spočiatku keď som hral prvé časti MAss Effect, prišlo mi to ako lacná napodobenina staršieho Kotor z vlastným príbehom a vlastným svetom v ktorom však tiež započujete mená ktoré poznáte z reálneho života (štáty). Po zahraní 3 dielu som bol clekom milo prekvapený, i keď som si dlhšie zvykal na ovládanie a rôzne prvky, najmä vychádzanie z krytia a atk...
Hlavná línia deju bola zaujímavá a pútavá, no ostatné opletačky som často krát len preklikal. Myslím že romantické scény by osviežil štýl Witchera. Grafika spokojnosť, avšak lokácie mi prišli po krátke chvíle hrozne stereotypné ako celá hra na mňa pôsobila až klaustrofobickým a stereotypným dojmom od ktorého sa však ťažko odtŕha.
Laserdance1775%
Po hernej stranke hra skvela presne jak jeho predchodcovia graficky uz novom kabate. tak isto pocas hrania vas nepusti a stoho dvovodu nemozem tomu vycitat nic, ale... Je tu jedno ale preco umna 3ka nedosiahla hodnotenie jak jeho predchodcovia. Prisnych 75 som mu dal za strasny koniec hry. Koniec ktory po scenaristyckej stranke uplne zlihal a mne ako hracovi ktoreho tato seria drzala dlhe noci pred PC uplne znicil pocit scelej serie. Bolo to premna obrovske sklamanie jak trapne to bolo ukoncene a nezavisle od vasho rozhodovania pocas celej serie hra vas zavedie kdvom moznostiam rozhodnutia na konci kde ani jendo rozhodnutie mi nepripada ako velkolepe ukoncenie hry a ako pribehova odmena za tolke hodiny stravene pri tejto serii. Ak sa niekomu ten koniec pacil tak si priratajte 15% k mojmu hodnoteniu.
risontek2299%
BEST RPG FOREVER

+grafika
+dej
+dlžka hry
+zakončenie
+rozhodovanie deja
+všetko

-vizuálne efekty

david0111100%
Najlepšia hra vôbec... a to úplne všetky časti ME. Čo ma potešilo bolo že sa tam vrátili staré tváre ako napr. Ashley... boj,schopnosti atď užasné spracovanie. Každú hru som chcel hneď vyhrať ale pri tejto hre musíte mať trpezlivosť ak chcete aby to dobre skončilo. Koniec bol smutný, keď budú vytvárať 4-ku nebudem až taký nadšený pretože sa obávam že už nebudem hrať za veliteľa Sheeparda :( . Vžil som sa do roly hlavnej postavy, pôsobili na mňa zvláštne emócie. Dabing, animácie som v nemom úžase pretože skôr som to bral ako film nie hru :)...
Airforce85%
Mass Effect je asi najlepsia herna trilogia pod slnkom a treti diel bol uz citelne slabsi ako predosle dva. Je to uz vyrazne linearnejsie ako predosle dva diely, podstatne akcnejsie, koniec mohol byt podla mna lepsi...no ale tak ci tak si myslim ze je to dostojne ukoncenie trilogie.
Valveking97%
Opet perfektni RPG narez, tato serie ma neco do sebe, takze, gratuluji, opet dobra prace. Supr grafika, bezva pribeh, perfektni efekty, dost zbrani a Multiplayer. Jedine, co vytknu je trochu jina, divna atmosfera, citim se jinak, nez pri hrani jednicky a dvojky. Ale, smekam
Orland100%
Mass effect 3 je velice kvalitní hra
+grafika
+příběh
+možnost zakončit děj hry podle svého
+hudba

no posudte vy co jiného než 100%.
Shupo100%
Vynikajuca hra...aj 2ka bola skvela, ale tu su este iste vylepsenia.Predsa len ide o Zem, takze nevahajte a Take Earth back ! ;)
minov2.8100%
Ten kto dal nulu nech si mastí BF a MW ... Veľký plus je že hra nemá nehorázne hardware-ové požiadavky. Príbeh je skvelý aj keď má kontroverzný koniec...


všetky (190) »

Súvisiace hry Mass Effect Legendary Edition
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect 3: Citadel
Mass Effect 3: Reckoning
Mass Effect 3: Omega
Mass Effect Trilogy
Mass Effect 3: Retaliation
Mass Effect 3: Leviathan
Mass Effect 3: Earth
Mass Effect 3: Extended Cut
Mass Effect 3: Rebellion Pack
Mass Effect 3: Resurgence Pack
Mass Effect 3: From Ashes
Mass Effect 2: Arrival
Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker
Mass Effect 2: Overlord
Mass Effect 2: Kasumi - Stolen Memory
Mass Effect 2
Mass Effect: Pinnacle Station
Mass Effect: Bring Down the Sky
Mass Effect

Diskusia o hre Mass Effect 3 Pridať príspevok
22.07.2014 15:27 - Väčšinou áno.
22.07.2014 01:11 - stiha nekdo cist titulky s pochopenim vyznamu?
19.11.2013 14:59 - Poslete mi niekdo odkaz na mass effect save editor
06.07.2013 18:31 - PRISERA HAHAHAH
21.05.2013 01:21 - Ako že nie? DLC je ľahko dostupné... legálne aj nelegá...
...
Zobraziť všetky príspevky (1766) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |