Bulletstorm | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 29876 užívateľov

Bulletstorm


Žáner:Akčná
Dátum vydania:22. Február 2011
Stránky hry:www.bulletstorm.com
Výrobca:Electronic Arts, Epic Games, People Can Fly
Kúpiť hru Bulletstorm
Kúpiť hru

Gray býval veliteľom elitného tajného komanda, ale teraz je z neho iba troska. Začal piť a nemôže sa len tak vyrovnať s výčitkami svedomia. Túla sa vo vesmíre so svojou loďou a často i napadá a vykráda plavidlá Konfederácie. Jedného dňa ale narazí na vojnovú loď Ulysses, ktorej velí generál Serrando, s ktorým má Gray ešte nejaké nevybavené účty - na nič nečaká a začne na generálovu loď páliť. Avšak akosi pozabudol, že palebnou silou sa generálovej lodi nemôže rovnať...

Hru vytvorilo známe štúdio Can Fly (autori Painkillera) a to samo o sebe hovorí, že Bulletstorm je ďalšou hektickou, brutálnou, ale tiež vtipnou strielačkou z pohľadu vlastných očí. Že autori Bulletstorm svoju akčnú hru neberú až tak vážne, značí už len nový systém "skillshot", kde bude hráč odmeňovaný za zlikvidovanie protivníka tým najefektívnejším a najbláznivejším spôsobom. Skvelá zábava je tak zaručená!




HW požiadavky Bulletstorm
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7
  • 1.6 GHz Core 2 Duo / Athlon X2
  • 1.5 GB RAM
  • 256 MB grafická karta (GeForce 7600GS / ATI Radeon HD 2400 Pro)
  • 9 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7
  • 2 GHz štvorjadrový procesor
  • 2 GB RAM
  • 512 MB grafická karta (GeForce GTX260 / ATI Radeon 4870)
  • 9 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Bulletstorm - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games70%
Od tvůrců Gears of War a Painkillera jsme se „překvapivě“ dočkali zběsilého mixu Gears of War a Painkillera, který příznivce těchto dvou her rozhodně neurazí, i když zároveň ani nijak zvlášť nenadchne. Jestli Bulletstorm někoho urazí, zcela jistě to budou odpůrci násilí ve hrách, ale takový už je život.
Sector.sk85%
Bulletstorm ponúka veľmi príjemný únik od vojnových FPS do sféry, v ktorej ide čisto o zabíjanie, štýlové zabíjanie a zábavu. Je od Epicu, je veľmi podobná Gears of War v mnohých ohľadoch, len na arkádovej úrovni a v FPS žánrí. Čiastočne síce repetitívna a len s minimalistickým príbehom, ale o to tu ani nejde. Ide popravy na sto spôsobov, pre ktoré si hru jednoducho treba zahrať. Negatívami sú skutočne len veci, ktoré hra neponúka a to obsiahlejší multiplayer, ako aj obsiahlejší kooperačný mód.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kerberos98%
+grafika
+audio stránka, soundtrack
+hratelnosť
+príbeh
+detailné prostredie
+skill-kill
+upgradovanie
+originálné hlášky a nadávky
+herná doba
+akčný spád hry

-časom može posobiť stereotypne
-menší počet zbraní
-pár technických drobností

Super hra, ktorá hlavne vyniká v novom sposobe killovania a stále je príkladom toho, že X ročný Unreal Engine má stále čo ponúknuť :)
scarryboy99%
čo dodať??jednoducho titul Bulletstorm sa zaraďuje medzi nejlepšie hry,čo som kedy videl a hral..graficke zobrazenie nesklamalo,priam očarilo.Prostredie a okolie je skvelé a to nielen graficky,celkom fajn zbrane,výbava a možnosť upgraedovať zbrane je tiež super..Príbeh je strhujúci a očarujúci.tak isto možnosť odkopnúť,alebo pritiahnúť nepriateľa je super :) ..multiplayer nehodnoťím,pretože som ho nehral..ale aj tak 99%
kalda00895%
Whau!! Kdyz jsem tohle videl poprve, rek jsem si ze to bude supr, pak me trochu dostaly recenze lidi, ktere nebyly nic moc, ale kdyz jsem si to zahral tak me to dostalo. Supr zabava, brutalne drsna a dobra akce, lehka ovladatelnost, na takovou strilecku jsem dlouho cekal!! Fajnej typek v hl. roli (:D), 95%...- 5% za moc dlouhy souboj s kytickou :))
Hadesak95%
Vynikajúca hra čo dodať

+Príbeh
+Skillshots
+Zbrane
+Prostredie
+Rôzne druhy nepriateľov
+Pár bossov
+Super hlášky
+Občas tam hrala vynikajúca hudba a audio bolo celkovo vynikajúce
+Veľa zábavy

+/- Grafika tá bola dobrá len miestami sa mi zdala slabá aj keď som to hral na full. Takže tú neviem ohodnotiť ... Ale celkovo bola dobrá

Jednoducho odporúčam super hra.
Vynikajúca strielačka.
Strašne sa mi tam páčila funkcia Skillshots ... Je tam veľmi veľa druhov zabitia nepriateľa ... +++
pattosvk95%
tejto hre nemam co vitknut,mohlo byt este o trosicku dlhsia ale to nevadi lebo je to zabava od zaciatku az po koniec grafika je slusna a ta hratelnost no z tej by si mohlo brat priklad aj cod tot vse :)
Sammsonn80%
+ tu uz boli spomenute...takže zameriam sa na - :
- po systemovej stranke nie najlepsie optimalizovana
- klasicke tunelove FPS (jedine predvolene ulicky, skoro ziadny free will...)
- na tak blaznivu hru dost malo zbrani
- príliš kratke...možno 5-6 hod. hrania (a to sa treba krotit)

Suma Sumarum : Velky potencial, bohuzial nie uplne vycerpany. Vyborna vec na oddych, neskutocne hlášky :)))...SUSHIDICK!
Hra je dobra... mohla byt vyborna. Definitivne must have !
mathew63488%
super hra , pribeh,grafika , spracovanie okolia ,proste vsetko ,asi naj hra aku som kedy hral ,dufam ze coskoro vyjde nejaky datadiska alebo druha cast
B_abos_O46%
+grafika

skill-kill ,upgradovanie

-jednoche aj pri naj.narocnosti
-kratke
-stereotyp ...strašny stereotyp !!


0047195%
Výborna hra! Grafika je na úrovni, prostredia su nadherne spravené, pekne spracovane hlavne postavy ako aj protivníci. Veľkým plusom je u mňa Skill-kill, za ktoré body je možné si upgradovať zbrane. Zbrane su zaujímavé, i keď ich moho byť aj viac. Dĺžka hry je podla mňa primeraná, ja osobne nemám rad dlhé hry, lebo my vždy začnú pôsobiť stereotypne. Fakt dobrý počin! Už nech je Bulletstorm 2!! :)
Ades100%
:D prdlá střílečka s vtipnýma komentářema. Děj je naprosto úžasný a nedá se od něho odtrhnout. Člověk si díky němu ani nevšimne, že jen střílí. Nemohu souhlasit s názorem, že je hra stereotypní, právě naopak. Také nechápu Tiscali Games jak mohli dát jen 70% to mi přijde, až urážlivý. Hra má každou misí něco speciálního a zábavního. Opravdu hra je super. Nečekejte žádnou schovávačku a taktický střílení! Je to jen oddechový DRŽENÍ kohoutku na zbrani. Prostě Super... Nejlepší hra, kterou jsem hrál.
FiFty_2290%
Mno čo k tomuto povedať. Je to ozajstné prekvapenie. Veľmi zábavná hra, kde svojich nepriateľov likvidujete rozmanitými a naozaj bláznivými spôsobmi. Je to hra, pri ktorej nemusíte riešiť otázky typu "A čo mám teraz spraviť?". Proste idete za nosom a kosíte všetko čo vám príde do cesty.

Kopa zábavy, super hlášky, krásna grafika...pri tejto hre sa po ťažkom dni dokonale odreagujete:)
tomikzlesa95%
Hm tak tohle je jak dostat pěstí, parádní akční rubačka jak se patří, je tu ovšem, zřejmá inspirace Gears of war. Perfektní vsuvka jsou experience za zato jakým způsobem sejmete nepřítele, čímž vás hra nutí děat proste kraviny. Cělkově je to Painkiller vs. GoW vs. Bioshock. každopádně hra zřejmě drží titul nejsprostější hry roku, a to je dobře !

+ Grafika
+ Akce jak se sluší a patří
+ Zbraně a upgrady

- Příliš barevné, libila by se mi víc temnější atmosféra
peetjr90%
+grafika
+efekty
+akcna hudba
+super dej
+upgrady zbrani
+mini hra so sniperkoovu gulkou (moja naj)
+krasne miesta

-najpotrebnejsie zbrane devinka . samopal a sniperka.. ine zbytocne...
-malo upgradov
-netreba sa skoro krit
-chodza mozna iba po vyznacenych cestach...
robo72100%
Tato hra ma u mna sto bodov, po dlhsej dobe vyslo nieco nove s pohladu prvej osoby, nie same moderne vojny, tato hra ma uzasnu hratelnost, skvelu grafiku, paci sa mi ze v campani ziskavam body a potom si za to upgradujem zbrane a kupujem naboje, to je asi vse co o tejto hre mozem napisat, zahrajte si a uvidite sa mi ze v recenziach by mala dosta 9bodov z 10.
morbid21195%
Velmi slusne zvladnuta hra, v podstate ktorej jedinym negativom je stereotyp. Hra skor vyzera ako komedia :D hlavne tie hlasky, urcite dobre pobavi, sushi dick :DDD


všetky (71) »

Súvisiace hry Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Gun Sonata

Diskusia o hre Bulletstorm Pridať príspevok
13.04.2016 16:37 - Kde je ten NOD32
19.03.2013 20:26 - prosim o radu nejde mi spustit hra furt mi vyhadzuje GAMES FOR WINDOVS-LIVE mu...
16.04.2012 22:33 - Mal by som jednu jedninu otázku na túto hru pretože hra ako tak...
16.04.2012 22:30 - Mal by som jednu jedninu otázku na túto hru pretože hra ako tak...
04.04.2012 15:57 - diky ide to :))
...
Zobraziť všetky príspevky (213) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |