Naval War: Arctic Circle | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 5420 užívateľov

Naval War: Arctic Circle


Žáner:Strategická
Dátum vydania:10. Apríl 2012
Stránky hry:www.paradoxplaza.com/games/naval-war-arctic-circle
Výrobca:Paradox Interactive, Turbo Tape Games
Kúpiť hru Naval War: Arctic Circle
Kúpiť hru

Námorná stratégia Naval War: Arctic Circle je umiestnená do moderného obdobia, kde sa objavia jednotky NATO, Škandinávskej aliancie, Ruska a Spojených štátov. Hra sa odohráva v ľadových arktických vodách, kde sa bojuje na vode, pod hladinou oceánu aj vo vzduchu.

Naval War bude obsahovať dve kampane za Rusko a NATO, hru na lokálnej sieti aj internete na extrémne rozsiahlej ploche oceánu a pobreží. Ponúkne možnosť útočiť na nepriateľa z veľmi veľkej vzdialenosti po detekovaní cieľa a detailný manažment, kde bude síce menšie množstvo silných jednotiek, ale so zaujímavými parametrami. Situáciu a využitie síl ovplyvnia zmeny počasia.




HW požiadavky Naval War: Arctic Circle
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Core 2 DUO 1.8 Ghz / AMD ekvivalent
  • 2 GB RAM
  • 2 GB miesta na disku
  • 256 MB, DirectX 9.0c grafická karta (GeForce / ATI ekvivalent)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


Naval War: Arctic Circle - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
71%

Recenzie
Tiscali Games70%
Kdo četl pár knih od Toma Clancyho nebo ho láká moderní bojiště, zejména to na moři, nebude zklamán. Atmosféra soubojů detekčních přístrojů je skvělá a v tomto ohledu jde o skutečný unikát. Naval War: Arctic Circle by si však zasloužila bohatší multiplayer a hlavně více informací, které by hráči dokázaly vysvětlit, jak se na moři správně bojuje.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kubo474780%
Zaujímavá a jedinečná stratégia, ktorá berie ohľad hlavne na stratégiu a taktiku na mori, ale aj pod vodou a vo vzduchu. V tejto hre nejde o grafiku, ale o stratégiu a taktiku hlavne námorných, a aj vzdušných bitiek 21. storočia na severnej pologuli. Máte na výber z 2 frakcií, NATO a Rusko. Hra je rôznorodá na modernú techniku lodí, stíhačiek, ponoriek, helikoptér a samozrejme ich zbraní, takže námorné bitky sa budú odohrávať na veľké vzdialenosti s balistickými strelami zem-zem, zem-vzduch, alebo malé rýchlopalné kanóny, či rôzne ochranné zbrane proti balistickým strelám a lietadlám. Všetko môžete riadiť v strategickom pohľade, ale môžete sa zamerať na rôzne zábery lodí, lietadiel, alebo dokonca aj balistických striel letiace na cieľ. V hre sa nachádza MP a čo sa týka SP, tak si užijete celkom dobrú hrateľnú dobu a tiež je aj veľmi dobrá AI. V podstate takáto hra nie je a preto hu odporúčam a už len pre tú atmosféru námorných bitiek 21. storočia a práve tu je táto hra unikát.


všetky (2) »


Diskusia o hre Naval War: Arctic Circle Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |