Chivalry: Medieval Warfare | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 37459 užívateľov

Chivalry: Medieval Warfare


Žáner:Akčná
Dátum vydania:16. Október 2012
Stránky hry:tornbanner.com/chivalry/
Výrobca:Torn Banner Studios
Kúpiť hru Chivalry: Medieval Warfare
Kúpiť hru

Chivalry: Medieval Warfare je jedinečná stredoveká sekačka z prvej osoby, ktorá si dáva za ciel priniesť intenzívnu akciu stredoveku priamo do rúk hráčov. Hra je zasadená vo fiktívnom ale realisticky spracovanom svete, kde hráči medzi sebou zápasia v intenzívnych brutálnych bitkách odohrávajúcich sa v obliehaných hradoch, plienených dedinách a mnohých iných lokalitách.




HW požiadavky Chivalry: Medieval Warfare
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
  • 2 GB RAM
  • 7 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (ATI Radeon 3870 / Nvidia GeForce 8800 GT)
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Chivalry: Medieval Warfare - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games60%
Rozhodně nadprůměrná pseudostředověká multiplayer akce, která ovšem ustrnula na půli cesty mezi instantní, nenáročnou zábavou a výzvou pro náročnější hráče. Kvůli několika neobratným designovým rozhodnutím to vypadá, že Chivalry bude spíše pro první skupinu, ačkoli potenciál k tomu, aby zamířila výš, je ve hře přímo hmatatelný.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Witcher100%
Pri tejto hre som strávil stovky hodín herného času a možem povedať, že je to momentálne najlepšia medieval fighting hra na svete. Skúšal som aj náprotivky ako napríklad War of the Roses alebo War of the Vikings, no žiadna hra sa vo svojom žánri nemôže rovnať Chivalry: Medieval Warfare a preto dávam tejto hre 100%.
vier286100%
Paradna hra velmi sa mi pači grafika a velke množstvo zbrani na vyber . Jedine co tomu chyba je singleplayer s nieakym dobrym stredovekym pribehom samozrejme bez nieakych scifi somarin ako napr. skyrim prišerky a pod. pretože je malo hier ako mount and blade a Chivalry: Medieval Warfare
NORD_KING70%
-: bugy, autoheal, slabé využitie taktiky, slabé možnosti úpravy zbroje, umelá inteligencia, nevyváženosť tried a ich zbraní
+: grafika, audio, efekty, atmosféra, zábava, lokácie, triedy vojakov, zbrane, boj, príbehy k jednotlivým mapám, vytvorenie reálno obrazu stredovekých bojísk, menu, usekávanie končatín, klany, herná doba, tvorba komunity, multiplayer a tutoriál
Verdikt: Hra Chivalry s podtitulom Medieval Warfare je akčnou režbou pre viacerých hráčov zasadenou do obdobia stredoveku. Po technickej stránke hra exceluje. Bojiská sú prekrásne vymodelované a pripravené na stred armád. Audio stránka náramne dokresľuje celkovú atmosféru z boja. Autori chceli u hráčov zanechať dojem z hollywoodskych filmov. Tento zámer sa dá označiť za klad aj zápor hry. Na bojisku sa skutočne odohrávajú jatka, kde sa usekávajú končatiny, no to všetko väčšinou bez taktiky a k tomu s autohealom. Taktický aspekt hry dokážu zabezpečiť klany, ale vo väčšine prípadov sa jedná len o mlynček na mäso. Na módy a mapy je hra bohatá aj vďaka práci šikovnej komunity, no z triedami vojakov je to sporné. Nevyvážená je výzbroj a účinnosť zbraní. Treba uznať, že napriek negatívam je hra zábavná a pre nedostatok kvalitnej konkurencie si dokáže vydobyť svoje opevnené miesto na hernom slnku.
SirKillbert95%
Po přečtení komentářů doplním svůj. Pravda map není moc, ale jde o to někoho naporcovat a ne se kochat krajinou. Bojový systém je skvělý! Neuvěřitelně se u toho vyřádim a koupil jsem to na Steamu z 8 Eur (50%sleva). Ale hlavní důvod proč jsem si nekoupit War of the Roses je...podívejte se na gameplay. Když si dáváte duel s nepřítelem nebo když už jste mrtvý a díváte se na někoho jiného, boj vypadá v Chivalery hodně pěkně, dobře se na to dívá. Takže volba mezi pěkně vypadající hrou, kde zmateně pobíhá kůň a na nepříteli se po vašem zásahu ukazují modré a šedivé ikonky štítu? A nebo hra která nemá singl, ale zato promyšlený způsob krytí, uhýbání a spoustu druhů útoků, které se vážou na zbraň a k postavě? Pro mě to byla jasná volba:)
Suppka50%
Táto hra ma dosť prekvapila lebo som ešte taký typ hry nehral. Začiatok ma dostal tréning všetko super. Ale keď som to hral asi 2 hodiny prišlo mi to dosť nudné hra mi začala padať z ničoho nič, chýbal mi tam singleplayer s ním by som túto hru hodnotil omnoho kladnejšie, botovia sú neuveriteľne sprostý dokonca nevedia vyliezť ani po doske hore ďalej ohromne málo málo máp (asi 6 približne čakal som že keď už to je len multiplayer tak aspoň 16-20 máp), ak vás raz botovia zbadajú a vy začnete utekať tak pôjdu za vami celú mapu a ešte botovia vôbec nedokážu plniť úlohy ako: podpáliť niečo, vliecť baranidlo... táto hra sa oplatí hrať jedine s hráčmi a nie s botmi. Avšak na druhej strane musím pochváliť grafiku a trochu aj štýl boja. Avšak táto hra mohla zaútoiť aj na navyššie priečky keby aspoň tristvrtina toho čo som povedal bola v poriadku... nestalo sa

Plusy:
+Grafika
+Štýl boja

Mínusy:
-Počet máp
-Botovia 0 bodov
-žiadny Singleplayer (s ním by to bolo zaújimavejšie)

Hodnotenie: 50%
Doporučenie: Kto by za to dal 15 €??
Danielson95%
Takže, každý kto číta tunajšie "user" recenzie ich môže hodiť za hlavu, pretože sťažnosti na botov sú bezpredmetné. KTO v dnešnej dobe pri multiplayerovke používa BOTOV? :-) Z toho sa smiali v LEVEL-i už pri recenziách na Unreal Torunament 2004, od vtedy už ubehol riadne dlhý čas. Ďalšia vec sú serveri. Nie je to chyba hry, že máte pomalé pripojenie. Ja sa v tejto hre nepripájam na žiaden server, kde mám ping viac ako 80 (a v pohode sa zmestím na desiatky, až stovky serverov). Pravdou je, že v hre bol bug, ktorý pri prílišnom stláčaní tlačidla Refresh spôsoboval reštart servisu, ktorý bol zodpovedný za hľadanie serverov, ale stačí zachovať chladnú hlavu, alebo na 2 minúty zabrúzdať na fóra a hneď je človek vzdelaný a vie, čo nemá robiť, aby si hru zahral a nevypisoval veci typu "omg, vobec zyadne servery, chhrr, hodnotenie 0.1/10".

Čo sa týka môjho hodnotenia: 95% si zaslúži bez debaty. Je to hra na ktorej je potrebné aspoň trochu pomakať na skille. Ľudia sa sťažujú, že obrana nefunguje. Ona funguje, len sa treba naučiť brániť. Ďalší ľudia sa sťažujú, že lukostrelci sú príliš silní. Naučte sa strieľať, budete aj vy. Neraz som mal kolá, kde som mal skóre 15/0, stačí len trochu rozmýšľat. Tuna nejde len o máchanie mečom zo strany na stranu. Kto si je toho vedomý, objaví naozaj paradnú hru, kde perfektná hrateľnosť ide ruka v ruke s peknou grafikou.
Brutaka95%
Super multiplayer pařba,best mód je asi team objective-super misie,na multiplayerovú pařbu je to super hra :)

Dávam 95 % :)



všetky (16) »

Súvisiace hry Chivalry II
Chivalry: Deadliest Warrior

Diskusia o hre Chivalry: Medieval Warfare Pridať príspevok
22.03.2014 09:09 - suhlasim s kolegom tato hra a hardcore a este aj skill based ? :-D a co je War...
22.03.2014 09:05 - Ak je toto hardcore hra tak som Ježiš Kristus. Ty si očividne e...
30.01.2014 19:47 - nie je to horsie :-D absolutne nie aspon je ten stredovek vo WotR je realny a ...
30.01.2014 19:25 - toto MA BYT AKO CSKO len z mecmi
30.01.2014 19:24 - WOTR je horsie tie suboje nablizko su odpad neda sa to hrat toto je rychle a d...
...
Zobraziť všetky príspevky (28) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |