Assassins Creed: Revelations | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 28341 užívateľov

Assassins Creed: Revelations


Žáner:Akčná
Dátum vydania:2. December 2011
Stránky hry:assassinscreed.ubi.com/revelations/
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Assassins Creed: Revelations
Kúpiť hru

Pokračovanie Assassins Creed s podtitulom Revelations prezradí prepojenia hlavných postáv Altaira, Ezia a Desmonda, budeme s nimi hrať a postupne spájať ich príbeh. Dozvieme ako každá z postáv skončila.

Začneme s Eziom, ktorý sa poplaví do Constantinopolu, pozrie sa z výšky na Ottomanovu ríšu, ktorú chcú rozvrátiť templári a pôjde v stopách svojho legendárneho mentora Altaira. Popritom budú môcť hráči manipulovať s Desmondovou pamäťou, odkódujú záhady jeho minulosť a získajú tak náhľad na budúcnosť. Budú sa tu prelínať časové roviny Ezia a Altaira. Constantinopol ponúkne nové možnosti, nové zbrane a to ako v single kampani, tak aj v znovu rozsiahlejšom multiplayerovom móde, kde pribudnú módy, mapy a postavy.




Alternatívne názvy
Assassin’s Creed: Revelations; ACR; Assassins Creed: Odhalení

HW požiadavky Assassins Creed: Revelations
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1
  • Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.8 GHz / AMD Athlon64 X2 4600+ @ 2.4 GHz
  • 1.5 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7)
  • 256 MB, DirectX 9.0 kompatibilná grafická karta, Shader Model 3.0 (ATI Radeon HD 2000 / NVIDIA GeForce 8)
  • DirectX 9.0 kompatibilná zvuková karta
  • DirectX Jún 2010
  • 12 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1
  • Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz / AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0 Ghz
  • 1.5 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7)
  • 512 MB, DirectX 9.0 kompatibilná grafická karta, Shader Model 5.0
  • DirectX 9.0 kompatibilná 5.1 zvuková karta
  • DirectX Jún 2010
  • 12 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Assassins Creed: Revelations - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games80%
Pro fanoušky série bez diskuse povinnost, pro ty ostatní pozvolné rozvíjení celého konceptu v žánrově širší celek, který navíc odměňuje vnímavé hráče se zájmem o historii. Revelations zdobí dobrý příběh, několik skvělých nápadů a dostatek historických detailů na to, abyste se do herní databáze a dalších zdrojů informací ponořili i po dohrání kampaně.
Sector.sk80%
Ubisoft chŕli rok čo rok nový diel Assassin's Creed a na Revelations je už badať únavu. Systém použitý v Brotherhood je vyladený, kozmeticky upravený a doplnený o nezmyselné strategické prvky. Je obdivuhodné, že séria sa rokmi neustále mení a Ubisoft sa snaží inovovať, aj keď sa už od povôdnej idei odklonil a razí si smer k otvoreným akciám nabitých obsahom. Pre fanúšikov ide o jasnú kúpu, ku ktorej treba pristupovať opatrne, pretože vás môže zaskočiť a rovnako aj sklamať, ak očakávate zázraky predovšetkým v závere. Že bude ďalší diel, je jasné ako facka. Takže o rok s Eziom alebo bez neho.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
badyslaw200895%
Podľa mňa sa im to veľmi podarilo...super príbeh, grafika, hrateľnost a to mesto...je veľké s veľa možnostami a Ezio aj ked je starší je špica :)
strasiak80%
Príjemný záver trilógie a kolotoču okolo Ezia. V skratke je to podarený diel s množstvom vylepšení, no stále to je ten istý engine - ten istý asssassin's, no čo iné sa za necelý rok dá stihnúť ?? Medzi hlavné plus patrí asi to celkové doladenie, nové manévre, možnosti, zbierky, vedľajšie úlohy - síce v menšom počte. Príbeh a atmosféra sa vytratili spolu s postavami, Leo, Klaudia a všetci iný známi akoby zmizli. V hra je jeden obrovský mínus - engine, veľa bugov a slabá grafika a ako čerešnička na torte ešte ja vysoké HW. Ubisoft sa vôbec sa tie roky nezmenil a zvlásť pri tejto sérií, stále extrémne ľahká a prehnane nereálna zábava v štýle behačky... A skoro by som zabudol na mesto a zbrane, Istabul sa dla využiť lepšie no ako vravím čo sa dá za ten rok, a oceniť musím aj bomby a hák., všetko sa zíde a hlavne aj ten nový systém so zbraňami, hlavne a vedľajšie.
SilverPlayer100%
assassins sa vrátil do starých dobrých koľají, chýba tomu taký šmrnc, ktorý bol v talianskom prostredí, ale blízky východ na druhej strane ponúka nové možnosti, jednoznačne kandidát na hru roka.
Filipek456100%
Super hra nevidim v nej žiadny problem super grafika,akcia, a dokonaly príbeh vrelo odporučam stiahnut alebo kúpiť tak preto si odomna zasluži 100% :D
SyndicateJohny100%
Mne sa to páčilo , boli tam dobré bojové kombinácie. Ale mohlo by to byť o trochu lepšie. Ale inač dobré.
dano200100%
+Super hra
+super dej
+Super postavy a štýli boja/zabití
+Oproti brotherhoodku je lepšia v tom že vieš cestovať medzi dvoma mestami

-Ale je dosť krátka
Markey79%
Divne zakoncenie Eziovho pribehu. Je to cele kratke a vyzera to ako iba datadisk ku Assassinovi 2 (presne ako aj Brotherhood) ale cital som ze uz priblizne 2 roky pripravuju Assassin 3 takze tam to bude skor ako pokracovanie Assassina 2 a bude to dlhe. Naspat k Revelations: Pribeh dobry, grafika nezmenena mozno trosicku vylepsena, dobry zvuk, misie za Altaira ma nepobavili az tak a bolo ich iba 5 alebo 6, misie za Desmonda na tom ostrove to mi pripominalo hru Portal ale bolo to zaujimave Desmond nam takto priblizil pribeh z jeho detstva. Skoda ze to nieje az take dlhe lebo to je dobre ale proste prejdete to za 3 dni este aj Brotherhood sa mi zdal byt dlhsi a do miest mohli dat aspon tavi ked nie kone, kone som si uzil iba pri zaciatku hry a pri konci ale to vsetko bolo iba nascriptovane.
icetox100%
Velmi ma prekvapila najma hra za Altaira, a nove pohyby, bojove triky... pribeh, atmoska sli dole, ale bobmy, regruti... vsetko je bobmbove...
7ALVADOR100%
Jedine čo ma na tejto hre sklamalo je asi príbeh, zďaleka sa nepodobá tomu z dvojky. V bratstve to už bolo slabé, bez atmosféry a teraz to je naprd. Koniec o ničom, postavy sú už úplne vymenené, žiadna dynamika, proste toto už nie je ten dobré Florentsko-benátsky príbeh Ezia...
michal41595%
Magisterský vrah Ezio Auditore sa vydáva v stopách svojho legendárneho radcu, Altaira, na ceste za poznaním a odhalením. Jedná sa o nebezpečnú cestu, ktorá zavedie Ezia do Konštantínopolu, srdca Osmanskej ríše, kde rastúca armáda Templárov hrozí destabilizovať región.
+ grafika, dej, hrateľnosť, boje, scény a veľa ďalšieho
- podľa mňa nič
assmanik85%
nooo je to celkom dobra hra ma super dej ale pravdu povedat je tam vela chyb mozem neake vymenovat napr.zasuva mec do nicoho ked sa pokrci ma ten plast v zemi a graficky to mohlo byt o cosi lebsie. ja som si myslel ze dam 100 % ale nie
mathew63495%
premna jednoznacne najlepsi diel od AC ,pribeh je tam dobry ,dozvieme sa co a stalo z Altairom ale co bude dalej s Eziom a Desmodom stale nevieme, sice mame tu kratky film ako dopadol Ezio ale stale je tu Desmod ktory sa prebudza z Animusa a hovori ze vie co ma robit a koniec hry ,takze podla mna AC 3 bude pokracovanie Desmonda ,dufam ze hej .
Jack26699%
Je to síce to isté po tretí raz ale je to stále skvelé nové mesto množstvo vedľajších úloh a výborný príbeh proste výborná hra.
FiFty_2290%
A opäť ďalšie vynikajúce pokračovanie tejto úspešnej série. Tentoraz sa v koži Ezia vydáme po stopách Altaira, ktoré nás zavedú až do Istanbulu. Nie je tu čo kritizovať, autori vzali všetko dobré z predchádzajúcich dielov, plus pridali ešte nejaké inovácie. Ezio tu je už samozrejme starší, ale musím uznať, že je fakt cool. Jeho príbeh sa tu už pekne zakončuje a som zvedavý čo nás čaká v nasledujúcom diely.
Killerboy985%
Takže Assassins Creed: Revelations podla mna splnil to čo mal. Samotna hra je velmi zaujimava, plna dobrodružstva, akcii a zaujimavosti. Počas hry zazije hrac vela subojov co je pre hraca dobre no tvorcovia sem tam nieco nedomysleli kedže na zaciatku hry mate pomerne slabe veci no pri plnený misii narazite aj na oblubených Janičiarov ktorých ked mate kolo seba 2 a viac je velmi obtiažne zabit. Na tom by sa dalo popracovat. Taktiež my tam oproti brotherhood chýbali kone. Aj ked obrovským pozitívom a plusom je HAK na lezenie!! Je to genialna vec a v hre je výborna pretože sa lezenie vylepšilo a zrýchlilo. Dalsim minusom je grafika v niektorých situaciach. Zoskok s budovy na supera a nasledne prepichnutie je niekedy komicke pretože nož ide vedla hlavy a krv strieka aj tak :D Sem tam tie animacie bojove ked sa rozbehnete v boji su tiež komicke lebo ak supera pritlacite o budovu on zmizne a vy s mecom sekate na prazdno :D V konečnom dosledku odporuam tuto hru aj ked tie chyby tam su no dnes nieje nic dokonale. Je to výborna hra!! Ale dám len 85


všetky (335) »

Súvisiace hry Assassin's Creed: Mirage
Assassin's Creed: Valhalla - The Last Chapter
Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarok
Assassin's Creed: Valhalla - The Siege of Paris
Assassin's Creed: Valhalla - Wrath of the Druids
Assassin's Creed: Valhalla
Assassin's Creed: Odyssey - The Fate of Atlantis
Assassin's Creed III Remastered
Assassin's Creed: Odyssey - Legacy of the First Blade
Assassin's Creed: Odyssey
Assassin's Creed: Origins - The Curse of the Pharaohs
Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed Chronicles: Trilogy
Assassin's Creed Chronicles: Russia
Assassin's Creed Chronicles: India
Assassin's Creed: Syndicate - Jack the Ripper
Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Unity - Dead Kings
Assassin's Creed: Unity
Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga
Assassins Creed: Liberation HD
Assassin's Creed IV: Black Flag - Freedom Cry
Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassins Creed: Heritage Collection
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Redemption
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Betrayal
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Infamy
Assassins Creed Anthology
Assassins Creed 3
Assassins Creed: Brotherhood
Assassins Creed 2
Assassins Creed

Diskusia o hre Assassins Creed: Revelations Pridať príspevok
04.06.2014 08:28 - Jsem rád, že to stále ještě někdo hraje a hlavn&...
03.06.2014 22:45 - Mala som presne ten isty problem. To ukazat znamena, ze si na straze namier f ...
04.02.2014 08:38 - ano
25.01.2014 17:33 - chci se zeptat tohle je pokračování na díl brotherhood ??
05.12.2013 19:15 - pisete tu hovadiny lebo hra podporuje aj v min. poziadavkach Shader Model v4 a...
...
Zobraziť všetky príspevky (1795) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |