Dragon Age: Inquisition | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34409 užívateľov

Dragon Age: Inquisition


Žáner:RPG
Dátum vydania:18. November 2014
Stránky hry:www.dragonage.com
Výrobca:Electronic Arts, BioWare
Kúpiť hru Dragon Age: Inquisition
Kúpiť hru

Dragon Age: Inquisition - V PREDAJI!

V Dragon Age: Inquisition sa ocitáte v úlohe inkvizítora, ktorý svoju moc využíva všetkými možnými spôsobmi a to vždy, keď je to aspoň trochu potrebné. No kedže v takýchto veciach nikto nechodí sám, máte okolo seba kopec ľudí, agentov, ktorých si môžete kedykoľvek privolať na pomoc. Napríklad v prípadoch, kedy potrebujete zostať nespozorovaný, alebo vyriešiť niektoré kritické situácie. Treba však myslieť na to, že vy ste stále ten vodca, ktorý je vždy na čele pri dokončovaní špinavej práce. K tomu sa z prvého dielu Dragon Age vráti taktická kamera a môžete tak počas kritických situácií prevziať kontrolu nad ostatnými postavami v partii a dávať im potrebné príkazy.




Alternatívne názvy
Dragon Age 3: Inquisition; Dragon Age III: Inquisition; DA3; Dragon Age Inquisition

HW požiadavky Dragon Age: Inquisition
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1
  • AMD quad core CPU @ 2.5 GHz / Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
  • 4 GB
  • 26 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta AMD Radeon HD 4870 / NVIDIA GeForce 8800 GT
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8.1
  • AMD six core CPU @ 3.2 GHz / Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
  • 8 GB
  • 26 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta AMD Radeon HD 7870 / NVIDIA GeForce GTX 660
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Dragon Age: Inquisition - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games90%
Vynikající RPG, které překonává své předchůdce, a nabízí poctivou zábavu na desítky až stovky hodin. Propracovaný svět Dragon Age konečně ožívá ve všech aspektech a míra drobnokresby desítek postav i příběhů bohatě kompenzuje poněkud tradiční základní zápletku o záchraně světa.
Sector.sk90%
S pokojným svedomím môžeme povedať, že BioWare nesklamali. Na trhu asi momentálne nie je hra, ktorá by si vašu prvotnú finančnú investíciu a následne OBROVSKÚ investíciu v podobe stráveného času zaslúžila viac ako Dragon Age: Inquisition. Odvďačí sa vám pestrým, žijúcim svetom, tonou obsahu, množstvom RPG prvkov a bojmi, ktoré zachutia každému.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kerberos98%
Tentokrat si Bioware (chvala Bohu) dal zalezat a napravil nedostatky ktore vydali pod nazvom Dragon Age 2. Tak v skratke je to prepracovane RPG s hromadou moznosti, obrovskym svetom, zaujimavymi postavami, nelinearnym postupom, kraftovanim a moznostami. Boj z D.A. 2 + hratelnost D.A. 1 + otvoreny svet. SKola len klische pribehu (zachrante svet pred zlom), no velmy nekazy dojem z hrania :)
Klady:
+navykova a dlha hratelnost
+vytvaranie postavy
+atmosfera
+pekna grafika, effekty a zvuk, hudba
+takticka akcia s hack-n-slash moznostamy
+obrovsky svet na preskumanie
+zname postavy
+moznost romantiky s postavamy
+vyvoj postavy
+moznost hrat za Qunnary rasu
+zaujimave lokacie
+draci
+ pre niekoho co-op

Zapory:
-par technickych chyb
-typicky pribeh typu "zachran svet!"
FRiman0399%
Konečne hra ktorá sa dá nazvať pokračovaním legendárnej Dragon age origins. Hra prináša zmes boja z 2 a možnosti z origins. Neskutočne krásny svet. Nádherna hudba. Možnosť preniesť sa do inej postavy. Veľký svet. Nová rasa. (bohužial) už pár krát opakovaný príbeh (sprav toto, sprav tamto a super zachránil si svet).
Ivannna799%
úžasná rpg :) nakoľko je nová zopár bugov v nej je ale sú vtipné :D epické a prepracované. Milovníci romance a interakcii s postavami si tiež prídu na svoje.
matyasmoc100%
Vinikající RPG od Bioware které napravuje pověst DA po ne zas tak úspěšné Dragon Age 2 vřele doporučuji všem fanouškům trilogie Mass Effect nebo Dragon Age Origins

+hudba
+postavy
+grafika
+příběh

-absence češtiny
Malumes100%
Dragon Age se konečně vrátil a je opravdu radost ho hrát.

Frostbite engine hře opravdu prospěl a grafika se náramně povedla.Příběh obsahuje spoustu úžasných momentů. Hra se hraje dobře osobně jsem s klávesnicí a myší žádné problémy neměl.Hra mi ani jednou nespadla a je těžké se od ní odtrhnout.
glimermanl692%
Velmi dobra hra ... graficky aj po hratelnej stranke Zaklinacovi 3 som dal 100% tejto hre davam 92% i ked som predosle diely nehral. Keby bola ceska lokalizacia tak hodnotenie je o 5% vyssie :) Inak dobra hra zabavy na vela hodin :)
97michaela100%
Je trochu iná ako jej predchodcovia, ale to jej na kráse neubralo. Nádherný príbeh už aj so slušnou grafikou vás vtiahnu do víru politiky a boja. Ste inqusitor a musíte rozhodnúť o taktike. Bude to boj, diplomacia alebo pošlete špiónov? Je to len na vás.
V tomto ma táto hra úplne dostala. Viete si tam vybudovať armádu, máte vlastného mounta, môžete rozhodovať o osude väzňov. Okrem toho že boje už sú aj viac akčne a nie je to iba o klikaní na súpera, máte aj super nové schopnosti. Neviem ako vy ale ja mám túto hru veľmi hlboko pod kožou.

Ps: Všetci čo hráme BioWare hry na nich milujeme romance. Tak tu už si na tom dali extrémne záležať. :)
juro90%
Po neúspešnej a (pre mňa) nudnej druhej časti prichádza tretia časť s názvom Inquisition, ktorá nesie všetky výhody prvej a druhej časti. Grafika, zvuky sú na veľmi vysokej úrovni, svet je velikánsky a človek v ňom navštívi všelijaké lokácie (púšť, prales, hory, jaskyne, dediny a mesto, atď.) a je v ňom neuveriteľne veľa vedľajších úloh. Hlavná dejová zápletka je výborná, plná rozhodnutí. Po prejdení singleplayera na hráča čaká ešte multiplayer, ktorý zabaví na niekoľko ďalších desiatok hodín. Hru odporúčam, 5% strhávam za absenciu prekladu, bez ktorého sa ľudia nehovoriaci anglicky v príbehu stratia a nebudú vedieť o čom je reč (ako sa to i mne neraz stalo). Zároveň hráča potešia romantické chvíle so spoločníkmi.
Novalinko100%
pre mňa ako fanúšika Dragon age série nemohla prísť lepšia časť. Tá hra je naozaj to najlepšie s dragon age 1 , 2 a mnoho dobrých nápadov tvorcov. Hra je veľmi dlhá , no neprestane baviť je v nej kopa taktických možnoťí a súboje s obrami a s drakmi si budete rovnako ako ja užívať .prejdeenie hry mi trvalo okolo 110 hodín , čítal som na nete že zo všetkými vedľajšími misiami sa dá hra hrať až viac ako 200 hodín , čo je podla mňa veľmi slušný čas a určite za tie peniaze aj stojí.
Hra je veľmi dobre optimalizovaná
V hre je možnosť hrať multiplayer
Krásne prepracované lokácie
Skvelý dej ktorý vás nepustí
henhay100%
Tato hra je uzasna, skvela grafika, skvela optimalizacia, otvoreny svet sice rozdeleny na oblasti ale ak ich chcete preskumat zabere vam kazda z nich niekolko hodin a ak by som ich mal dat dokopy je ten svet este vätsi jak v skyrime. Fyzika je fakt kvalitne zrobena ked bezite do kopca, z kopca pekne to vyzera. Podla mna kazdy hrac co ma rad RPG hry by toto mal zahrat urcite to pekonalo Dragon Age 1 a samozrejme aj slabsiu dvojku pribehovo, graficky a tym otvorenym svetom. Bojovy system je kombinacia najlepsich prvkov z jednotky a dvojky. Samozrejme nechyba moznost vztahov jak je u bioware zname :)

+grafika a optimalizacia
+skoro ziadne bugy ja osobne som len postrehol par krat lietajucu zbrat ale to naozaj len parkrat
+velmi vela oblasti na preskumanie
+strasne dlha herna doba
+moznost vylepsovania brneni a zbrani
+samozrejme moznost vytvorenia vlastnej postavy
+pestre oblasti je tam pust, snezna krajinka, lesna krajinka, zahrate si v dazdi, v noci proste pestrost ziadna jednotvarnost
+pokial nevstupujete do podzema a pod. su oblasti bez zdlhavych nacitany

-verzia na pc nema moznost chôdze jedine ak pouzijete cheatengine
-na niektorych nepriatelov potrebujete proste urcity level, brnenia a zbrane
-zdlhave expenie hlavne na zaciatku ked ziskavate len par skusenosti za zabitych protivnikov
-do niektorych oblasti sa da vtupit len v urcitych leveloch napr. 8-11 ked to uz prekrocite neda sa do nich vratit
-ja s tym nastastie nemam problem ale ty, ktory nevedia dobre po anglicky si tu hru moc neuziju kedze je to hlavne o tych rozhodnutiach a cestina pri tej kpe textov skor ako do roka nedude

toto nedavam ako za minus ale aby som hru rozbehol potreboval som posledny graficky driver potom to fakcalo bez problemov

anakon450%
Bioware zapomíná na rozdíl mezi RPG a MMORPG. Hru jsem nainstaloval s tím, že to bude mé RPG roku. Konec konců mě předchozí dva díly nesmírně bavily.
Po zhruba 5 hodinách jsem to s touhle sra.kou vzdal. Hra má obrovský herní svět a souboje se stávají velmi otravnými už po hodině hraní. Nehledě na to, že questy opravdu utekly z TOR a jejich kreativita končí úkoly jako: zab 9 debilů, přines mi 5 kůží prasopsa atd.
U téhle hry je vidět, jak si kritici namastili kapsy Biowerským zlatem, a jak hráči zblblí z volnosti a grafiky ignorují všechny chyby ve hře.


všetky (37) »

Súvisiace hry Dragon Age: Dreadwolf
Dragon Age: Inquisition - Game of the Year Edition
Dragon Age: Inquisition - Trespasser
Dragon Age: Inquisition - The Descent
Dragon Age: Inquisition - Jaws of Hakkon
Dragon Age II: Mark of the Assassin
Dragon Age II: Legacy
Dragon Age II: The Exiled Prince
Dragon Age II
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition
Dragon Age: Origins - Witch Hunt
Dragon Age: Origins - Golems of Amgarrak
Dragon Age: Origins - Leliana's Song
Dragon Age: Origins - The Darkspawn Chronicles
Dragon Age: Origins - Awakening
Dragon Age: Origins - Return to Ostagar
Dragon Age: Origins - Warden's Keep
Dragon Age: Origins - The Stone Prisoner
Dragon Age: Origins

Diskusia o hre Dragon Age: Inquisition Pridať príspevok
19.07.2019 17:35 - Caute daju sa vlozit savy tam neako okrem dragon age keep? bez originu myslim....
19.11.2017 18:06 - Caute neviete poradit hra my vkuse pada a neukazuje mi ziadnu chybu .
22.09.2017 23:02 - je treba vedet co sa stalo v predchodzich dieloch ci to na seba nenadvezuje ?
27.06.2016 19:29 - mne to nejde aktivovať poradite mi? displayname field is missin from com...
25.04.2015 04:11 - http://www.stiahnito.sk/dragon-age-inquisition-full-pc-game-part01-rar/29817650
...
Zobraziť všetky príspevky (238) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |