Fallout 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 51806 užívateľov

Fallout 2


Žáner:RPG
Dátum vydania:30. September 1998
Stránky hry:www.fallout4.com/games/fallout-2
Výrobca:Interplay, Black Isle Studios
Kúpiť hru Fallout 2
Kúpiť hru

Fallout 2 je rozľahlejší ako prvý diel, s väčším množstvom questov, predmetov a NPC, proste zase o kúsok lepší diel už tak dokonalého post-apokalyptického RPG.




Ďalšie videá »


Fanstránky
Vault šílené brahmíny - najväčší fansite o sérii Fallout.


Fallout 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Zahartof98%
Ještě delší, ještě zábavnější a ještě atmosféričtější než jeho předchůdce, které Fallout 2 opravdu překonal. Podle některých nejlepší RPG všech dob.
link9100%
ešte lepšynež fallout 1 nekdo řika že je to nejlepšy hra roku 1998 davam 100 procent je to ešte vic super!!!
horacko98%
vynikajúce prostredie, vynikajúci dej. Možnosť rozšíriť svoju skupinu o členov. Neustále zdokonalovanie. Veľa možností hry. Proste zaujímavý kúsok, ktorý je síce starý, ale dejom výborný.
Andyno100%
Pre mňa jednoznačne najlepšie RPG vôbec. Inteligentné, rozsiahle, vtipné, znovuhrateľné, jedinečné. Moje prvé stretnutie s ťahovým systémom hrania, ktoré som doposiaľ ignoroval. Príbeh a myšlienka hodná sfilmovania (dúfam, že toto Uwe Boll nečíta :D).
jogi399%
toto nebudem hodnotiť objektívne, ale subjektívne, pretože táto hra nemá chybu(podstatnú). Je naozaj vtipná s originálnymi questami, ktoré pobavia a zároveň vyplnia čas. Questy sú poprepajané tak že sa vyznáte celkom ľahko...
Mitisko100%
Pokračovanie Fallout 1 nemám čo vytknúť.Drží sa pôvodného enginu. Príbeh je ovela pestrejší ako v jednotke. Prešiel som to asi 10krat. Hra obsahuje vela rôznych koncov,vtipné hlášky sú hlavne keď hráte za nežnejšie pohlavie. Novinky v hre sú zaobstaranie si auta, môžte sa oženiť (vydať) zahrať si v kasíne,boxovať v ringu,robiť špinavú prácu pre niektorú z mafianskych rodín,nové predmety a zbrane. Príbeh 110% celkové hodnotenie 100% ale to len preto že 200% sa nedá dať :)
elbizarro100%
Fallout 2 - prvá rpg, čo som hral. A neľutujem to. Toto je jedna z najlepších rpg, aké komu môžem odporúčiť. Raz si to zahráte a budete to chcieť hrať znovu a znovu... Už aby nastala apokalypsa.
RomanHladik95%
Fallot 1 a 2 jsou absolutne moje vedouci hry co se tyce RPG gamesek. Travil sem u techto dily tolik casu az to hezke neni :). F3 me trochu zklamal a F3NV jsem jeste ani nezkousel. Myslim ze spoustu hracu 1ky a 2ky, 3ka uz moc nenadchla. Ale 1ka a 2ka jsou pro me absolutne super gamesky :D
qwer96%
Pokračovanie jedného z najlepších RPG prináša ešte lepší zážitok ako 1.diel. Dvojka je graficky pekne spracovaná, zábavná, sú v nej geniálne questy,výborný bojový systém, úžasný príbeh a fantastická atmosféra. Môžete si vytvoriť postavu podľa svojho gusta (až na vzhľad, s tým veľa nenarobíte). Hra je rozsiahlejšia ako 1. diel-na rok výroby sa jedná o naozaj dlhú hru. Jednými z mála nedostatkov hry sú opäť bugy a ozvučenie. Odporúčam nielen tým, ktorých bavila 1, ale absolútne všetkým hráčom.
Silo13100%
Jednotka bola úžasná. V dvojke je navyše auto, viac postáv, väčší svet, viac úloh... Aké slovo mám použiť, keď je niečo lepšie ako dokonalé? :-) A to, že má hra už niekoľko rokov naviac absolútne nevadí ani dnes...
Zaerp100%
minimalne tak dobre ako jednicka, ak nie este lepsie, ak sa dobre pamatam tak uz len jedna hra jednoznacne prekonala svojho predchodcu a to bol Gothic 2, krasny svet plny radiacie
Parm1100%
Hra vyvážená ve všech prvcích. Ve svém žánru absolutní jednička. Postapokalyptický svět, zfetované štětky na každém kroku a možnost zahrát si v pornofilmu jako Barbar Onan zcela jistě zaujme každého:) Další pokračování už nikdy nedosáhly kvality druhého dílu. Na dnešní dobu mizerná grafika.
Gadamf95%
Navždy ostane v srdci táto spomienka na časy mladosti a starých Windowsov. Fallout séria je prakticky jediné sci-fi z celého spektra literatúry, filmu a hier, ktoré ma kedy uchvátilo a vtiahlo.
trancentraal100%
Co chcete slyšet? Sedněte a začněte hrát! Ani po tolika letech neztratila tato hra nic ze svého kouzla a hratelnosti. Předpotopní grafiku ani nebudete vnímat. Totální klasika!!
Sintarandir100%
Toto bola svojho času jediná hra, ktorá ma dokázala "pripútať" k PC na celé hodiny. Ešte teraz v roku 2012 som sa stretol s hráčmi, ktorý ju stále hrajú znova a znova a aj ja sa priznám že pred necelým rokom som ju dohral viac, ako desiaty krát a stále mala a má čím prekvapiť a ponúkla niečo, čo som pred tým nevidel. SUPER HRA! Naprostá LEGENDA medzi RPG.

Malá poznámka... ;) Dá sa prejsť za 20 minút... VÁŽNE!!


všetky (37) »

Súvisiace hry Fallout Online
Fallout 5
Fallout 76
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Fallout 4: Vault-Tec Workshop
Fallout Shelter
Fallout 4: Contraptions Workshop
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Wasteland Workshop
Fallout 4: Automatron
Fallout 4
Fallout Anthology
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Fallout: New Vegas - Old World Blues
Fallout: New Vegas - Honest Hearts
Fallout: New Vegas - Dead Money
Fallout: New Vegas
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Mothership Zeta
Fallout 3: Point Lookout
Fallout 3: Broken Steel
Fallout 3: The Pitt
Fallout 3: Operation Anchorage
Fallout 3
Fallout Collection
Fallout: The Ultimate Collection
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Fallout
Fallout 3: Van Buren

Diskusia o hre Fallout 2 Pridať príspevok
02.10.2012 10:18 - CHlapi podte skusit fonline. Je to vlastne onlinovka z prostredia 1-2. Slusna ...
20.11.2011 01:04 - bude to asi tym ze je modernejsia technika takze to uz na silnejsich kompoch n...
20.11.2011 01:00 - ja som to robil skoro ako poslednu, urobil som to sposobom ze som presvedcil F...
05.10.2011 21:09 - nazdar ludia, mohol by mi niekto poradit?? ked uz mam hru nainstalovanu,secko ...
21.09.2011 18:08 - najbrutálnejších hra ;-) 8-) ;-)
...
Zobraziť všetky príspevky (33) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |