Binary Domain | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 33539 užívateľov

Binary Domain


Žáner:Akčná
Dátum vydania:6. Apríl 2012
Stránky hry:www.sega.com/binarydomain/
Výrobca:SEGA, Devil's Details
Kúpiť hru Binary Domain
Kúpiť hru

Binary Domain je prepracovaná tímová strielačka, v ktorej musíte získať kontrolu nad futuristickým Tokiom čeliacim novej robotickej hrozbe.

Píše sa rok 2080, príbeh začína v nebezpečnom meste, kam sú vyslaný Dan Marshall a posádka Rust aby usmernila robotickú komunitu, ktorá sa vymkla kontrole a snaží sa zbaviť ľudskej rasy.
Čakajú na vás najrôznejšie kontrastné prostredia, vzrušujúce stretnutia s vysoko inteligentnými robotickými nepriateľmi a predovšetkým taktické uvažovanie pri tých najťažších bojoch, aby ste priviedli členov svojho tímu do bezpečia.




HW požiadavky Binary Domain
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo @ 2.66 GHz / podobný AMD
  • 2 GB RAM (XP) / 3 GB RAM (Vista / 7)
  • 512 MB grafická karta (Nvidia GeForce GT220 / ATI Radeon HD 2600 XT)
  • 8 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7
  • Intel Core i5 @ 2.66 GHz / podobný AMD
  • 3 GB RAM
  • 1 GB grafická karta (Nvidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5750)
  • 8 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Binary Domain - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Rezolut100%
To sa divím, že túto hru ešte nikto nehodnotil. Tak v prvom rade je to výborná hra. Má prvky podobné Alpha Protocolu, čo sa týka loajality postáv. Taktiež je tam niečo z Mass Effectu a to výber dvoch a viacerých postáv do tímu, čo záleží od situácie. Príbeh je dosť podobný filmu Ja robot, ale dovolím si povedať, že je rovnako, a možno lepšie spracovaný ako v už spomínanom filme(plno zvratov, nabitá atmosféra...) Vďaka vtipným hláškam si už od prvého momentu hrania obľúbite každú postavu v tíme - niektorú viac, niektorú menej. Určite stojí za to aby ju každý fanúšik TPS akéhokoľvek druhu a každý kto si potrpí na kvalitných hrách vyskúšal. Takže odo mňa jednoznačne 100%.
FutureJeff100%
Túto hru ked vyšla a spustil som ju prvý krát tak ma to proste prestalo baviť asi po 15 minutách, čo doteraz lutujem. No však teraz po tých mesiacoch som si na to spomenul a dal som tomu ešte jednu šancu a veru že sa mi to aj vyplatilo .. po prekusnutí prvej kapitoly to už išlo lepšie a lepšie, zapáčili sa mi postavy a systém loajality ... potešilo ma že postavy maju v sebe nejaký ten humor, to sa mi presne šiklo do tejto hry. Čo sa týka systému krytia,strielania,davania rozkazov alebo liečenia sa tak ten bol urobený dobre, nebol tažký na ovladanie teda aspon pre mna nie. Príbeh som veru nečakal takýto od segy, hltal som každu kapitolu a nemohol som sa od toho odtrhnuť proste, čo dodalo viac štavy boli aj bossovia z ktorích niektorí mi važne dali zabrať, napríklad Tsar Runner alebo Gorilla ... proste si som tuto hru užil, príjemne stráveny čas :)) určite nebudem lutovať ked si ju niekedy pridám ako originálku do zbierky
L0NG1N97%
Binary Domain má skvelé prvky Akčného TPS a veľmi zaujímavú dejovú líniu. Odporúčam pre hráčov ktorých chytili napríklad hry ako Syndicate alebo Alpha Protocol. SEGA ma prekvapila, pretože na hru boli veľmi pozitívne ohlasy a veľa ľudí očakáva druhý diel. Grafika má tiež niečo do seba, futuristické textúry a vzhľad NPC's je ozaj dobrý. Jediná vec ktorá ma sklamala je, že hra má iba šesť kapitol. Za to v každej kapitole sú zaujímavé dejové zvraty. Ovladateľnosť je veľmi dobrá, široký výber zbraní a vylepšení. Moje hodnotenie je 97%, hra mohla byť dlhšia, ale užijete si pri nej veľa zábavy a príbeh vás chytí.
NORD_KING73%
-: bugy, občas kamera, grafika, multiplayer, hlasové povely, úvod kampane, hudba, miestami ovládanie
+: príbeh, atmosféra, deštrukcia, prostredie, nepriatelia, RPG prvky, hlasové povely, zbrane, umelá inteligencia, humor, dabing, postavy, herná doba, systém krytia, finále kampane
Verdikt: Píše sa rok 2080 a bežnou súčasťou ľudského života sú roboti ako tomu bolo napríklad v knihe Ja, robot. V hre Binary Domain však došlo k porušeniu zákona, kedy sa roboti nesmú vizuálne podobať ľuďom a mnohí z nich to ani netušia, že nimi sú. Hra akčným spôsobom sprostredkúva zaujímavý príbeh na pozadí boja nadnárodných korporácií. Špeciálny tím okolo Dana Marshalla urobí v Tokiu riadnú paseku. Hra kladie dôraz na atmosféru v tíme, čo zahŕňa aj prípadnú streľbu do vlastných radov alebo zadávanie povelov cez mikrofón, čo niekedy nefungovalo ideálne. Sorry susedia. Hra je konzolový port, čo sa prejavilo na grafike a ovládaní. Treba však uznať, že sa jedná o zábavný počin. Nepriatelia v podobe robotov ovplývajú slušnou umelou inteligenciou a ich likvidácia je sprevádzaná peknou deštrukciou. Kampaň okrem jej začiatku je nadupanou akciou a jej finále stojí fakt za to. Trochu zbytočne však pôsobí multiplayer. Autori sa radšej mohli zamerať na ostatné problematické prvky hry. Binary Domain má čo ponúknuť hráčom akčných hier a predovšetkým milovníkom sci-fi.


všetky (13) »


Diskusia o hre Binary Domain Pridať príspevok
17.02.2013 19:56 - Ahoj.Potreboval bych poradit do ktere slozky se kopiruje TRAINER.Nikdy jsem to...
06.12.2012 17:40 - zdravim ja ked otvorim ten subor s configuraciou tak mi nieco nacitava a napis...
24.10.2012 12:10 - Čus ,všichni co máte problém s konverzací s kolegou v...
20.07.2012 09:57 - napadlo ma to a skusal som to len nefunguje to
16.07.2012 18:44 - Napadlo niekoho z Vás precitať si ako zadávať príkazy...
...
Zobraziť všetky príspevky (32) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |