Dark Souls II | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 79322 užívateľov

Dark Souls II


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:25. Apríl 2014
Stránky hry:www.darksoulsii.com
Výrobca:Namco, FromSoftware
Kúpiť hru Dark Souls II
Kúpiť hru

Pokračovanie hardcorovej RPG akcie pre veteránov, ktoré prináša viac akcie, viac krvi a viac smrti. Čakajú vás temné kobky, v ktorých sa budete musieť rozhodnúť, či v ľavej ruke ponesiete štít, alebo pochodeň. Nebude však žiadnym prekvapením vyliezť po polhodine v kanalizáciách do obrieho rozľahlého priestranstva, zaliateho slnkom. Tiež sa dočkáte oveľa precíznejšej práce s prostredím a úrovňami samotnými, ktoré obmedzia nutnosť vracať sa späť a ponúknu ucelenejší zážitok, než prvý diel. Stále však budete mať pocit dostatočnej voľnosti. Súboje budú podstatne strategickejšie, a to nielen vďaka zvýšeniu inteligencie potvor, ale tiež vďaka oveľa širšej palete animácií a pohybov hlavného hrdinu. Štýl z prvého dielu je stále zachovaný a systém súbojov je vo svojom jadre veľmi jednoduchý. Tí z vás, ktorí sa ale bude chcieť dostať za prvý roh, budú musieť premýšľať.

Dark Souls 2 v zhrnutí prináša plynulé animácie, vylepšený systém boja, rozšírenú škálu postáv, väčšie možnosti prispôsobení, nové zbrane, schopnosti výbavy a vyvážený systém postupu v hre.




Alternatívne názvy
Dark Souls 2

HW požiadavky Dark Souls II
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz / Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
  • 2 GB RAM
  • 14 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce 9600GT / ATI Radeon HD 5870
  • DirectX 9 kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7 SP1 / 8
  • Intel Core i3 2100 3.10 GHz / AMD A8 3870K 3.0 GHz
  • 4 GB RAM
  • 14 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce GTX 750 / ATI Radeon HD 6870
  • DirectX 9 kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Dark Souls II - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk90%
V tomto momente som stále prekvapený, opantaný krásou sveta, no keď pominie moment objavovania a ostanú iba desiatky smrtí, bojím sa, že skončím s malým dielikom zdravia v patovom bode. Nebudem klamať, záverečného bossa som nevidel a ako som zistil, spolu s inými novinármi počas prvých 10 dní, nie som sám. Brodíme sa, bojujeme, dúfame. A celkom nám bodne pomoc, aby sme sa dostali na koniec. Hardcore fanúšikovia Demon a Dark Souls sú vítaní. Ostatní by si mali skúsiť hru najprv v ich spoločnosti, lebo šialenstvu smrti a Drangleicu sa dá prepadnúť ľahko. A kto ju náhodou dorazí... počká ho aj New Game Plus.
Tiscali Games100%
Dark Souls II je v některých ohledech pozměněnou formulí původní hry. Ne všechny změny se vám musí zpočátku líbit, ale časem poznáte, že dávají smysl a výsledek je pak jasný. Dakr Souls II je nekompromisní zábava na desítky hodin, která rozvibruje ruce adrenalinem, bude vás trápit, ale nebude k vám nespravedlivá. Je jen velmi náročná.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
garond2295%
Ďalšia skvelá hra pre ozajstných hráčov Dark souls hrám prvý krát a hra sa mi zapáčila ovládanie je dobré má dobrú grafiku skvele vymyslené monštrá príbeh tiež dobrý len škoda tej hudby mohla byť trochu pestrejšia určite odporúčam veteránom hra je naozaj hardcore nie pre hororové efekty ale pre svoju obtiažnost dostat sa niekam je fakt umenie pretože sa hra dá uložit len na niektorých miestach.
P.S pri tejto hre som zistil že ja nie som z ocele pri hre som mal fakt ,,kurevské nervy´´ :)
MarkusWorten100%
Pre mňa jednoznačne hra roku. Určite nie je pre každého ale s tým sa tak trochu dalo počítať. Menej trpezlivý ľudia hru vypnú po druhej hodine a možno ešte skôr. Od prvého dielu ho odlišuje zmena v ovládaní, grafike a v bojovom systéme ale podstata zostáva tá istá ako v Dark Souls 1.

Na koniec len dodám: Don't get yourself killed! Neither of us want to see you go Hollow!
tomikzlesa100%
Druhý díl je opět tak lehký či těžký podle toho jak je hráč schopný či neschopný. Některé novinky jsou k dobru, jiné mě mrzí. Zmizely humanity, díky kterým šly zvedat staty a přibyly porty mezi bonfires, což je dle mě jedině k dobru věci. Zbytek nemá cenu rozebírat, prostě paráda, kdo hrál jednotku má obrovskou výhodu...

+ Rozlehlost
+ Ruznorodost lokací
+ Tajemno, zákoutí a prolézačky...
+ Konverze na PC se povedla :-)

- Nevyrovnanost bossů, jeden lehký, druhej na infarkt :-)
- Mohla být lepší grafika, zejména tráva..oproti tomu interiery super
Necrossis98%
+atmosféra
+dĺžka hry
+PVP a COOP systém
+obtiažnosť
+možnosti postavy
+arény
+bojový systém
+Bossovia
+New Game +

Nemám slov.. od hrania Tomb Raider IV ešte keď vyšiel som nezažil podobný "herný orgazmus", aj keď to s tým nič nemá spoločné... Priemerná herná doba je 60 hodín. Mne osobne to trvalo presne 79. Vzhľadom na to že dnes sa robia hry v priemere 5 hodín (herná doba) je Dark Souls 2 unikát. Ľudia bez trpezlivosti RUKY PREČ!! Veľa ľuďom vadí obtiažnosť hry pri tom nevedia že je to hlavný faktor ktorý by mal človeka pri tom držať. Oldschool gameri vedia o čom píšem. Je to jediná hra s poriadným challenge! Možno ešte jeho predchodca ktorého som zatiaľ ešte nehral. Je to minimálne hra roka!
rudi60050%
nechutne návyková a čas uberajúca hra, neodporúčam ľuďom s nedostatkom času, hral som až SotFS ktorá bola ťažšia ako základna hra, čo je škoda ta náročnosť mohla byť trošičku nišia aspoň by to nežralo toľko času napr prsteň kt vám zachráni nazberané duše ale sa rozbije, v základnej hre je ho možne nájsť na 3 miestach, v SotFS len u jedného obchodníka za duše zamozrejme, jeho oprava v základnej hre stojí 3 000 duší v SotFS 14 000, čo strašne predlžuje hru, po čase to začne byť nuda a stereotyp, nezachráni to ani zmena prostredí či nepriateľov, človek stratí trpezlivosť a už sa mu nechce na 10x presekávať cez tých istých respawnujúcich sa súperov aby sa presekal k bossovi a ak sa tak stane nechce sa človeku ísť 11x tak si zavolá na bossa pomoc, posledných 3-5 bossov som dal takmer bez straty života a znova presekávanie sa cez tých tuctových, vo svetyni Amany keď som stratil 50 000 duší pádom do vody som to vzdal
player-Veteran95%
+atmosfericky najlepší diel série
+áno je to jednoduchšie a možno preto bude tento diel top pre vás a získa si vás díky tomu že je prístupnejšia jak ostatne souls hry
+grafika je prekrásna
+dlhá hracia doba
+bonfire
+dlhá hracia doba a aj jednotlivé rozšírenia sú super
+classy
+konečne to na PC nevyšlo v ťarbavom stave a dá sa to ovládať a výborne aj hrať
+bossovia
+lepšia kamera jak v jednotke
+výbava
+celkovo na mňa hra pôsobí lepšie jak jednotka i keď mnohí tvrdia dačo iné ale názor postihnutých nikoho nezaujíma
+combat systém

-občas tá kamera neposlúcha a tá linearita jak som písal v jednotke vyhovovať každému nemusí
-plus nemusí sa každému páčiť zjednodušenie hry a zameranie sa na nováčikov série

Pre mňa je Dark Souls 2 zo všetkými DLC proste super a najlepšia souls hra vôbec. Kopa obsahu a zábavy. A vyšlo to aspoň v normálnom stave na PC nie jak jednotka.
samololo100%
Vcera som si to kupil ked to vyslo a den nato uz je mrtvych 8,5 ludi :D ale inac je to super hra zomrel som asi 70 krat za 4 hod :D Davam 100% aj ked mi vadi to menu lebo mohlo byt krajsie.
Novalinko37%
Väčšiu pičovinu som nehral , pomaly aby ste pozerali na 10 hodín videií na youtube ako sa robia lvli a googlili prečo vám do piče nejde dať ani helmu na toho hlúpeho kokota , fajn bojový systém je dobrý , ale ovládanie je velká pičovina , a pri tej hre treba viac googliť než ju hrať čo ma absolútne nebaví


všetky (43) »

Súvisiace hry Dark Souls: Remastered
Dark Souls III: The Ringed City
Dark Souls III: Ashes of Ariandel
Dark Souls III
Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Dark Souls II: Crown of the Ivory King
Dark Souls II: Crown of the Old Iron King
Dark Souls II: Crown of the Sunken King
Dark Souls: Prepare To Die Edition

Diskusia o hre Dark Souls II Pridať príspevok
19.07.2015 20:27 - Ahoj. Mám jeden problém. Keď nainštalujem cestinu, a spust...
03.05.2015 13:09 - pal dpc trapko
03.05.2015 12:59 - dAADFFFASFASFSAFSASFASAFS
10.04.2015 16:37 - Mám originální původní hru a po novém updatu mi ...
10.04.2015 16:31 - Pokud vím, tak jen na steamu.
...
Zobraziť všetky príspevky (160) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |