Batman: Arkham Origins | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 9834 užívateľov

Batman: Arkham Origins


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:25. Október 2013
Stránky hry:www.batmanarkhamorigins.com
Výrobca:Warner Bros
Kúpiť hru Batman: Arkham Origins
Kúpiť hru

Využite možnosť nahliadnuť do minulosti Temného rytiera a prežiť kľúčové momenty života Brucea Waynea na jeho ceste za spravodlivosťou. V hre Batman: Arkham Origins je Batman skúsený bojovník proti zločinu, ale nie je ešte ten veteránsky superhrdina, ktorý je vyobrazený v Arkham City a Arkham Asylum. Bojuje proti bežným zločincom, ale všetko sa zmení, keď sa stane niečo neočakávané. Vládca podsvetia, brutálny a sadistický tyran, nazývaný "Black Mask" ponúkol za Batmanovu hlavu odmenu. Black Mask však dal takú ponuku, ktorá ale prilákala i superkriminálnikov, ktorým Batman ešte nečelil. K tomu všetkému sa počas tohto krvavého lovu na Batmana, zvyšuje kriminalita v meste a zločinci terorizujú mesto za každým rohom. O to, že nebudete mať čo robiť sa báť nemusíte. Spolu s Temným rytierom budete mať totiž plné ruky práce.

Polovica hry je postavená v Old Gotham časti mesta, z ktorej sa postupom času dostanete do New Gotham, kde už budú známe mrakodrapy a moderné budovy. Nová mestská časť zdvojnásobí rozsiahlosť sveta.




HW požiadavky Batman: Arkham Origins
Minimálne požiadavky
  • 32-bit Windows Vista / 7 / 8
  • Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.8 GHz
  • 2 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows Vista / 7 / 8
  • Intel Core i5-750 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
  • 4 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Batman: Arkham Origins - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
73%

Recenzie
Tiscali Games70%
Odlišné studio, totožný výsledek. Arkham Origins je v podstatě Arkham City přetřené nikoli na růžovo, ale do nálady batmanovského adventu. Zábava zůstala, ale s ní bohužel i nedostatky, které by už opravdu potřebovaly pořešit.
Sector.sk70%
Batman: Arkham Origins sériu absolútne nikam neposúva, ale prešľapuje na mieste. Na hre je poznať, že sa autori báli urobiť zásadnejšie zmeny a zásahy do hrateľnosti. Výsledkom je na prvý pohľad identická, ale pod povrchom obohraná hra. Lákavá, no úlohami nezaujímavá, s opakujúcou sa náplňou a presne nalinajkovanou cestou vpred bez možnosti improvizovať a používať hračky Batmana podľa ľubovôle.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
henry4397%
Aj ked ta hra dostava inde priemerne 7 alebo 8/10, tak podla mna to je nezasluzene malo. Origins je takmer uplne rovnake ako City len to ma iny pribeh, tak nechapem preco to ma o dost mensie hodnotenie. City je pre mna jedna z TOP hier, presiel som ju 2x, keby som nepoznal pribeh tak by som ju hral znova, tak prislo Origins, a presne toto som potreboval, paradna hra s novym pribehom.
+Optimalizacia (paradna grafika a bezi paradne plynulo, nie ako ine hry s horsou grafikou dokonca)
+Hratelnost
+Suboje s bossmi
+Bojovy system (hlavne ked treba zlikvidovat X ozbrojenych nepriatelov)
+Sneh
+Roger Craig Smith (Kazde Batmanove slovo mi hned pripomina nezabudnutelneho Ezia)

-Mohlo to byt dlhsie
-(Len!) Obcas sa hra ulozi na dost blbej pozicii a po restarte treba ist vacsi usek odznova
-(Malicke minus) Djokerov hlas, v Asylum a City bol paradne nadabovany, teraz ten co ho dabuje sa velmi posnazil, tiez to znie paradne, ale na herca z predoslich dielov nema
-Obcas Batman pouzije hak tak ako to vobec nechcem

...Oproti Arkham City to neprinieslo nic nove, ale to je jasne, lebo naco nieco menit z takmer dokonalej hry. Aj ked to na 100% u mna nie je (to davam len hram, na ktorych mi nevadi ani najmensi detail), tak menej ako 97% by som nedal ani omylom
Maddog90%
Hra je graficky a príbehovo úplne skvelá. Odporúčam vám si to zahrať. Hra má však menšie bugy ako napríklad pri jednej z veží, z ktorej sa nedá vísť von.
Adriano65498%
Kritizovať prázdne aj keď parádne spracované mesto nemá príliš zmysel. Hra sa odohráva na štedrý večer, čiže v období sviatkov. Vtedy ani v reále vonku na uliciach príliš ľudí nie je. Ale aj tak máme radšej herné pasáže v interiéroch než vonku. Sú aj detailnejšie spracované a to ak si pamätáte v Arkham sérii vždy lepšie išlo. A aj v Arkham City, alebo Arkham Asylum. Po vonku síce môžete nachádzať data-balíčky Edvarda Nigmu, alebo mlátiť gangstrov, prípadne loviť vedľajšie úlohy. Ale to hlavné a to najlepšie sa deje v interiéroch.Čo som čítal recenzie tak sa píše že v hre sú bugy, no ja som zatial narazil na jediný bug a to bol z tú vežú, spravil som to podľa návodu čo je na YT.Ale nejaké vätšie chyby ako je napr. nekonečné lietanie alebo problém z uložením som nemal, jedine čo mi 2x spadla hra a to bolo asi všetko.Hru som dohral normálne bez vätších problémov.

+vylepšený bojový systém
+zasnežený Gotham
+príbeh

-je vidieť že Rocksteady Studios sa na hre nepodielaly
-dabing Jokera. Mark Hamill (dabér Jokera v predošlích dieloch) je proste bezkonkurenční
-bugy
Outnumbered85%
Tento diel je o niečo slabší ako Arkham City, ale jedna veľká výhoda je fast travel s ešte zopár vecí naviac, ake Arkham City ma viacej očarilo...každopádne parádna hra za 85%
minuteman90%
+ jako vzdy grafika
+ jako vzdy fighting system
+ pribeh
+ hadanky a gadgety
+ hodne pekne udelane menu
+ boss fighty

- sem tam lehce bugle, tagze nutnost patchu
Sintarandir100%
Štúdio WB odviedlo veľmi kvalitný kus práce, dalo by sa povedať, že sa jedná o "kópiu" hry Batman - Arkham City, no rodiel medzi týmito hrami asi rozozná jedine zarytý fanúšik komixu. Postavy sú ďaleko lepšie prepracované, ich charakter skutočne korešponduje s komixovými predlohami a aj samotné herecké výkony sú kvalitnejšie. Clekovo je hra riešená veľmi príjemným spôsobom, kamera sleduje hráča pozorne a prispôsobuje sa vhodne, menu a ostatné veci sú prehľadné, mapa tiež. Drobným kazom je občas neposlušná fyzika a občas chaotická reakcia UI na situáciu. Nepriatelia vás totiž niekedy ani len nezaregistrujú a to im doslova "visíte" pred nosom. Batmanovské "vychytávky" ako je zavesovanie za nohy, batarang, či kombo systém a vylepšenia sú proste vyšperkované ako diamantový náhrdeľník.

Určite by som túto hru neporovnával s predchádzajúcimi dvoma a to už len preto, že sa jedná o iného výrobcu, čiže skôr si myslím, že štúdio WB vsadilo na všetko to, čo sa fanúšikom predchádzajúcich dvoch hier páčilo a dotiahli to do naprostej kvality.
emil12390%
Batman po tretíkrát a úplne rovnaká zábava ako prvé dva diely. Prepracované a zábavné fighty ktoré neomrzia ani do konca hry, aj vďaka odomykaniu nových comb a vylepšení. Vystrelovanie háku, lozenie po budovách a následné plachtenie po meste. Počas príbehu stretnete množstvo Batmanových úhlavných nepriateľov známych z komiksov aj z filmov. Väčšina z nich ešte vo svojich začiatkoch, dozviete sa napríklad, ako sa z Banea stalo zmutované svalnaté monštrum. Samozrejme nemôže chýbať ani Joker, vysvetlené je ako vznikla jeho posadnutosť Batmanom. Technické spracovanie je skvelé, hra má výbornú optimalizáciu a vyzerá nádherne aj na starších strojoch. Ak teda ešte neviete, či sa vydať do Arkhamu, neváhajte a hurá bojovať so zločinom.
Chester_170%
Prequel ktory ma volako neohuril ??

+grafika
+zbrane

-prerobene Arkham City

Cele mi to pripadalo ako DLC k Arkham City ako stale ma to bavilo ale proste cakal som niaku inovaciu ?
NORD_KING60%
-: bugy, stereotyp, kamera, vedľajšie úlohy, málo noviniek, strom vylepšení, vyšetrovanie, súboje s bossmi, multiplayer, divná odozva ovládania
+: grafika, engine, audio, hudba, efekty, súboje, počasie, príbeh, atmosféra, časti mesta, výbava, bonus materiál, animácie, nepriatelia, umelá inteligencia, lokáciem, voľnosť pohybu, RPG prvky, dabing, herná doba
Verdikt: Keď to isté robia dvaja, neznamá to, že i výsledok bude totožný. Presne to platí aj o hre Batman: Arkham Origins. Jedná sa o príbehový prolog, v ktorom je na Batmana vypísaná odmena 50 miliónov dolárov a hon sa tak môže začať. Tento výtvor však nepochádza od RockSteady, čo sa aj odrazilo vo výslednom produkte. Hra obsahuje viacero chýb a nedotiahnutých mechanizmov. Najhoršie dopadli súboje s Bossmi, divná odozva ovládania a odfláknutý multiplayer. Hra má taktiež svoje pozitíva, ktoré skôr vychádzajú z predchádzajúcich dielov série. Umelá inteligencia je tentokrát agresívnejšia a zdvorilo nečaká ako zákazník v rade na obsluhu. V mestských častiach si možno užiť množstvo súbojov a úloh. Úlohy však po čase na rozdiel od súbojov padnú do stereotypu. Origins celkovo pôsobí ako sklamanie z nevyužitého potenciálu a mierne nepodarená kópia predchádzajúcich dielov s atmosférou vianoc a možno ho odporučiť skôr tým, ktorí ešte nehrali predchádzajúce diely alebo skutočne skalným fanúšikom DC univerza.
Jasper13100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Andyno85%
Aj keď sa pod Arkham Origins podpísalo iné štúdio, myslím, že dopadlo viac než sľubne. Síce sa nič prevratné nekoná (samozrejme, nejaké minimálne nové prvky čakajte), ale hrateľnosť je stále na vysokej a chytľavej úrovni. Grafika je svižná a o kúsoček vylepšená (realistické stopy v snehu). Mimika postáv mohla byť lepšia, a taktiež samotné postavy mohli nadabovať ľudia z predchádzajúcich dvoch dielov. Čo mi však prišlo absolútne vykonštruované, boli elektrické rukavice, ktoré sa k Batmanovi jednoducho nehodia (aj keď vďaka nim o trošku klesla náročnosť :)).
ThePretender80%
Príbeh v starších časoch Arkhamu nie je to, čo pravé Arkham City. Hra neprináša nič nové, tvorcovia sa snažili zmeniť niečo skvelé na niečo lepšie, ale predošlí diel sa vylepšovať nedá. Mrzí ma ten chaotický bojový systém, omnoho slabší príbeh - bez Catwoman to stráca čaro. Jednoducho to nie je ono. Dosť to pokazilo sériu. Avšak treba uznať, že graficky sa o niečo zlepšila, mesto je väčšie, je tu niekoľko nových miest, ktoré sa bohužiaľ v hlavnom príbehu opakujú. Je tu niečo s Batacave a Alfredom. Hre preto dávam 8O %.


všetky (53) »

Súvisiace hry Gotham Knights
LEGO DC Super-Villains
Batman: The Enemy Within - Episode 5: Same Stitch
Batman: The Enemy Within - Episode 4: What Ails You
Batman: The Enemy Within - Episode 3: Fractured Mask
Batman: The Enemy Within - Episode 2: The Pact
Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma
Batman: A Telltale Games Series - Episode 5: City of Lights
Batman: A Telltale Games Series - Episode 4: Guardian of Gotham
Batman: A Telltale Games Series - Episode 3: New World Order
Batman: A Telltale Games Series - Episode 2: Children of Arkham
Batman: A Telltale Games Series - Episode 1: Realm of Shadows
Batman: Arkham Knight - Batgirl: A Matter of Family
Batman: Arkham Knight
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart
Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition
Batman: Arkham Collection Edition
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Batman: Arkham City - Harley Quinn's Revenge
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
Gotham City Impostors DLC
Gotham City Impostors
Batman: Arkham City - Robin Bundle Pack
Batman: Arkham City
Batman: Arkham City - Nightwing Bundle Pack
Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition
Batman: Arkham Asylum
LEGO Batman: The Videogame
Batman: Toxic Chill
Batman: Justice Unbalanced
Batman: Vengeance
Batman Forever
Batman Returns
Batman: The Movie
Batman vs. The Penguin
Batman vs. The Joker
Batman

Diskusia o hre Batman: Arkham Origins Pridať príspevok
11.10.2016 15:17 - Zdravim, mam problem pri predposlednej misii ked som dostal BANEA a isiel som ...
18.08.2015 17:32 - Bude někdo dělat češtinu ?
12.05.2015 15:02 - Musel som sa registrovať na Warez stránku aby som mohol pozerať...
10.03.2015 17:17 - mne sa to iste stalo a neviek amo to opravit ...hram vypnem hru chcem hrat dal...
27.11.2014 11:12 - Čawte, prosím vás neviete niekto ako je na tom češtin...
...
Zobraziť všetky príspevky (85) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |