Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 22711 užívateľov

Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut

 Hra 
CD obalyVideá

Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:22. Október 2013
Stránky hry:www.deusex.com/directorscut
Výrobca:Eidos Interactive, Square Enix
Kúpiť hru Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut
Kúpiť hru

Kompletná edícia Deus Ex: Human Revolution, ktorá okrem všetkého obsahu upravuje aj boje s bossmi a pridáva rôzne odladenia hrateľnosti.




Ďalšie videá »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING94%
Director´s Cut edícia obsahuje pôvodnú hru a jej rozšírenia v podobe DLC. Autori tentokrát zapracovali na umelej inteligencii, ktorá bola veľkou slabinou pôvodnej hry. Medzi novinky možno zaradiť prepracovanie niektorých herných mechanizmov, nové zbrane alebo vylepšenú vizuálnu stránku hry. Na jednej stane spomenuté prvky mohli byť v podstate obsahom pôvodnej Human Revolution, no na strane druhej spríjemňujú hranie a riešia viacero nedostatkov alebo chýb. Edícia je vhodná predovšetkým pre tých, čo nevlastnia pôvodnú Human Revolution a jej rozšírenia. No vyskúšať si vylepšené vyšetrovanie Adama Jensena nezaškodí ani tím, ktorí už vlastnia túto hru.
zbigi100%
Hra s fantastickým príbehom aj ovládateľnosťou. Môžete si vybrať medzi stealth prístupom alebo sa jednoducho môžete prebojovať cez jednotlivé misie ako Rambo. Directors Cut verzia má v sebe aj DLC zadarmo.
malycauner100%
Něco tak dokonalého snad ani nemohlo vzniknout, ALE VZNIKLO!! Po fiasku s druhým dílem TOTO předčilo mé očekávání snad tím nejlepším možným způsobem.Maximální zážitek z příběhu a realně propracované hratelnosti.Děkuju!!
Neanderthal80%
Neznášam transhumanizmus a kyborgov, takže som bol od začiatku naklonený anti-korporačným hacktivistom Juggernaut Collective a anti-technologickým teroristom Purity First. Zároveň ale ani nemám rád ľudí a nevidím dôvod dávať im druhú šancu, a preto som bol trochu zmätený. Nie je však možnosť prikloniť sa za transhumanizmus, alebo proti, dej je priamočiary. Hneď v prvej časti, ktorá sa odohráva v Detroite, som na znak solidarity k výtržníkom protestujúcim proti trans vyhubil všetkých policajtov v štvrti a s nimi aj všetkých anti-protestantov z radov civilistov. Nakoniec som zahubil aj mnohých protestantov, pretože nerobili nič, keď boli oslobodení a začali mi liezť na nervy. Príbeh je plný konšpiračných teórií o iluminátoch, spája sprisahania rôznych korporácií, gangov a rebelov, ako aj reálnych organizácií ako WTO, FEMA, OSN, Bilderberg Group. Kto nechce len bezmyšlienkovito hrať, ale aj čítať príbeh, príde si na svoje. Tak aký koniec ste zvolili? Taggart (odoslanie správy ľudstvu, ktorá obsahuje fakty o únosoch ľudí na experimenty a korporačných machináciách, ale sú z nej starostlivo povystrihávané zmienky o konšpiráciách, ktoré by mohli poškodiť anti-transhumanistické hnutie), alebo Darrow (odoslanie správy,ktorá obsahuje všetky fakty o sprisahaniach, s cieľom oboznámiť ľudstvo s pravdou a dúfať, že sa samo a dobrovoľne spamätá a výskum zastaví)? Po krátkom rozhodovaní som zvolil Taggarta. Snáď rok 2027 nebude vyzerať takto.


všetky (9) »

Súvisiace hry Deus Ex GO
Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past
Deus Ex: Mankind Divided - System Rift
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: The Fall
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link
Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex 2: Invisible War
Deus Ex: Game of the Year Edition
Deus Ex
Deus Ex: Premier Collection

Diskusia o hre Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut Pridať príspevok
29.08.2015 20:11 - Neviete nahodou nejaky funkcny trainer na directors cut ? nejako sa mi nedari ...
03.11.2014 19:14 - ahoj je na to cestina
12.12.2013 19:31 - existuje do tejto verzie cestina ?
21.10.2013 21:44 - NECHAPEM.čO JE NA NEJ PREROBENE?PRIBEH,ALEBO GRAFIKA?DIK
21.10.2013 07:45 - nie len prerobena ta stara
...
Zobraziť všetky príspevky (6) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |