Fallout 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 69273 užívateľov

Fallout 4


Žáner:RPG
Dátum vydania:10. November 2015
Stránky hry:www.fallout4.com
Výrobca:Bethesda Softworks
Kúpiť hru Fallout 4
Kúpiť hru

Fallout 4 - V PREDAJI!

Fallout 4 je ďalší krok vpred pre Fallout sériu, tentoraz smerom na Boston. Hra bude fungovať na vylepšenom Creation Engine, ktorý dostane dynamické nasvietenie, fyzikálne renderovanie materiálov, dym vytvorený pomocou tile resources a veľa doplnkov. Novinkou bude aj možnosť hrania z tretej alebo prvej osoby.

Hra znovu začína vytváraním postavy. Postavu si budete vytvárať v zrkadle, kde si vyberiete muža alebo ženu a detailne zmeníte tvár. Poprechádzate sa po svojom dome, kde vám bude asistovať Codsworth robot a podľa vašich výberov v hre vygeneruje dieťa. Hneď nato však celá rodina uteká do Vaultu 111, aby sa stihla ukryť predtým ako dopadnú bomby.

Samotná hra sa tentoraz bude odohrávať až o 200 rokov neskôr, kde sa zobúdzate ako jediný prežitý z vášho Vaultu. Možno vďaka kryospánku. Znovu stretnete Codswortha, nájdete si psa, vráti sa VATS systém v bojoch, Pip Boy s novými možnosťami a aj minihrami ako Donkey Kong alebo Asteroids.

Budeme ako skúmať nové prostredie, tak aj ho rozoberať, kde budete môcť zbierať materiály z budov, a prostredia a vytvárať z nich vlastné veci, napríklad terminály, ktoré napojíte do siete, budete budovať aj obranné zbrane, pasce a rôzne ďalšie doplnky na obranu sídiel. Chýbať nebude ani craftovanie zbraní, ktorých bude v hre cez 50 s cez 700 módmi.




HW požiadavky Fallout 4
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i5-2300 2.8 GHz / AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
  • 8 GB RAM
  • 30 GB miesta na disku
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 7870
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i7 4790 3.6 GHz / AMD FX-9590 4.7 GHz
  • 8 GB RAM
  • 30 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GTX 780 3 GB / AMD Radeon R9 290X 4 GB

Ďalšie videá »


Fanstránky
Vault šílené brahmíny - najväčší fansite o sérii Fallout.


Fallout 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
80%

Recenzie
Tiscali Games70%
Fallout 4 je bethesdovské openworld RPG se vším, co k tomu patří. Emočně plochý, charakterově poněkud dvourozměrný, příběhově nepříliš výrazný, v žalostném technickém stavu a s chybami, které se ve hrách od Bethesdy opakují už desetiletí. Mimo to ale nabízí neuvěřitelně bohatý svět, zábavnou hratelnost, povedené přestřelky, gigantickou porci obsahu, zajímavé vedlejší zápletky, skvělou znovuhratelnost a fenomenální hudbu. Revoluce se nekoná, k dokonalosti cesta ještě dlouhá, ale hra je v konečném součtu dobrá.
Sector.sk85%
Fallout 4 nie je taký, ako sme očakávali. Neznamená to, že je nekvalitný, ale kráča inou cestou ako jeho predchodcovia a určite nebude vyhovovať každému. Hlavne hráči, ktorí dúfali, že ich čaká plnohodnotná RPG s patričnou hĺbkou, budú rozčarovaní. Fallout 4 je totiž v podstate akčná hra, ktorá je len spestrená RPG prvkami, ale nehrajú prím. Ak to dokážete akceptovať, budete sa baviť. Ak nie, neubránite sa negatívnym pocitom. Hru teda môžete vnímať ako zaujímavú akciu s atmosférou Stalkera a výstavbou útočiska ako v zombie survival tituloch. V tomto smere je dostatočne atraktívna. Alebo ju budete porovnávať s konkurenciou v žánri RPG. V tom prípade však až tak suverénne neobstojí a výsledné hodnotenie si môžete rapídne znížiť, pretože z hry zrejme budete sklamaní.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
gto4241%
+ stavění, nic extra ale jako vedlejší činnost pobaví
+ konverzace, vypadá dobře ale je spomalená
+ celkem zajímavé intro a i ten zdlouhavý závěr
+ celou hru jsem doufal že mě neco překvapí

- pribeh, celou hru to samé, žádný dechberoucí zvrat
- zbraně jsou slabé, je jich hodně a je to jen bordel v inventáři
- velké nudné mapy, kde nic není
- grafika z animáku
- uměle prodloužená herní doba.(jdu do malé chatky loading 1 minutu, nic tam není, vyjdu z chatky loading 1 min)
- slabý scénář
- stereotipní lokace
Pollo541549690%
Otvorený svet ako sa patrí. Hlavný príbeh prekvapí len sem tam, vedľajšie úlohy sú skvelé a svet je veľký a preplnený. Na každom kroku cítite, že si svet žije svoj život - zvieratá bojujú medzi sebou ale aj s usadlíkmi pustiny, karavany putujú medzi mestami, banditi útočia, sem tam vám nad hlavou preletí helikoptéra Bratstva oceli alebo rovno vypustí nejakú tú posádku na zem aby bojovala proti supermutantom. Furt sa tu niečo deje. Všade je nejaké tajomstvo. Môžete postaviť vlastné mestečká v ktorých budú ľudia žiť a pracovať.
+ skvelé ako sandbox...
- ...o troška slabšie ako RPG
NORD_KING79%
-: more bugov, ovládanie, inventár, rozhovory, obtiažnosť, stereotyp, hlavný príbeh a jeho finále, umelá inteligencia
+: grafika, audio, soundtrack, atmosféra, dabing, zábava, herná doba, tvorba a vývoj postavy, Pip-Boy, power armor, zbrane, frakcie, nepriatelia, herný svet, osídlenia, questy, crafting
Verdikt: Vojna sa nikdy nemení, no herná séria Fallout áno. Fallout 4 sa oproti svojim predchodcom naozaj zmenil. Jedná sa o nie najlepšie podarený port z herných konzol, čo sa prejavilo v chaotickom inventári, ovládaní a strohých možnostiach komunikácie. Hlavný príbeh sa tentokrát točí okolo únosu syna hlavnej postavy, ktorá sa prebúdza po 200-ročnom kryospánku vo Vaulte 111 v okolí postapokalyptického Bostonu. Otvára viaceré sporné témy, no vo finále namiesto širokej škály riešení ponúka len čiernobiele riešenia, čo mňa osobne sklamalo. Hráč sa oproti minulosti veľmi rýchlo dostáva k power armor, ktorej rôzne modely možno nájsť pomaly na každom kroku, no treba sa o ne starať. Dominantou Fallout 4 je crafting a budovateľský mod, ktorý pôsobí ako také post-apo The Sims. Možnosti stavby z rôznych materiálov, modifikovanie zbraní a zbroje sú naozaj bohaté. Hráča k tomu hra učí recyklovaniu. RPG časť hry je potlačená akčnou stránkou hry, no stále sa jedná o RPG. Umelá inteligencia je miestami tragická a dokáže pokaziť hru. K tomu treba prirátať množstvo bugov a to je vlastne do značnej miery rozporuplný Fallout 4. Niektoré veci sa predsa len menia.
IronKiller95%
+Optimalizácia
+Grafika
+Príbeh
+Grafika
+Dogmeat
+ Tvorenie Postavy
+ Build Mode
----------- Táto hra má úžasný príbeh ktorý fakt za to stojí ! hratelnosť dosť dobrá.. jediné čo by som asi vytkol sú bugy.. ale dajú sa prežiť :)
HRABATOR95%
+Grafika
+Animacie
+Open world "Commonwealth"
+Uprava postavy
+Uprava zbrani/zbroje
+Perky
+Nepriatelia
+Questy
+Stealth (vacsina hry sa da stealthovat,ak na to mate perky/equip)
+Dej
+++A vela dalsich
...
ALE...nie je to dokonale.
Je to fakt super ale 100% tomu nedam. Physics v tejto hre su podobne ako vo skyrime (je to podobny engine). Ked chcete upgradovat svoje veci/stavat budovy,potrebujete na to materialy,inak povedane beriete skoro vsetky itemy co najdete (a potom ich nemozete uniest D:),nevravim ze je to zle,ale nuti to hraca viac sa sustredit na zber veci ako na questy a strielanie nepriatelov...
Herne obtiaznosti-je****é. Vyssiou obtiaznostou nepridavate nepriatelovi IQ. Boti budu len sposobovat viac poskodenia a budu schytavat menej. Inak povedane oni vam daju 1x headshot a ste v pi**. Vy ich strelite do hlavy 10x a oni si idu dalej...
Municia nic nevazi...vo FO:NV najtazsia obtiaznost sposobila ze municia mala svoju vahu. Okrem toho vobec nemusite jesť / piť / spať. Uplna ko***ina.
Nema to multiplayer (podobne ako skyrim alebo ine Fallout serie)...bethesda ale pracovala na multiplayer mode pre FO4,ale vyje**li sa na to.
Cena 60€ na steame...(je**uté)...tu cez gameexpres to kupite za 40€..aj tak je to vela

___________________________________________________________________________

Super hra,ktora urcite stoji za to aby ste si ju zahrali. Ma to svoje zapory,ale ziadna hra nie je dokonala.
sanci2180%
Velmi ocakavana hra roku 2015, ale graficke spracovanie nie je az tak odlisne od predchodcov teda nieje to grafika roku 2015, ale uznajme ze spracovanie a prostredie je pekne. Co sa tyka pribehu a veci okolo toho to uz je ina kapacita. Pribeh je dobre spracovany aj hlavna pribehova linia ale aj vedlajsia a velke plus aj zbraniam. Pre tich co si tak nepotrpia na grafiku ale viac na pribeh hru odporucam. Je to hra na velmi dlhu dobu.
Neanderthal90%
Ako sa scenéria prostredia môže zdať rozmanitejšia, tak je hlavná dejová línia priamočiarejšia. Bokovky nemajú spojitosť s hlavnou úlohou, ktorou je nájsť si decko, a bavili ma viac. A bavili by ma ešte viac, keby som popredu vedel, kto je to decko zač. Inštitút som vyhodil do vzduchu a srdce mi nezmäklo len preto, že synáčikove roboty vo vnútri boli naprogramované na priateľskú komunikáciu. Inštitút bola jedna zo štyroch frakcií, za ktoré sa dalo hrať. Štvrtou boli Railroad, slniečkárska guerilla ktorá bojovala za oslobodenie robotov spod nadvlády Inštitútu. Škoda rečí. Nechápte ma zle, mne nevadí nahradenie človeka iným druhom. Lenže nie robotmi! Craftovanie na nižších stupňoch obtiažnosti je zbytočné, ale kulinári si prídu na svoje. V krajine rastie mnoho druhov rastliniek určených na konzumáciu. Keďže zvieracie mäso zásadne nejem, k plnohodnotnej strave chýbal už len šťavnatý steak z čerstvo zabitej nájazdníčky. Tento kalorický problém som ľahko vyriešil. Apgrejdnúť na sa dajú aj zbrane, ja som sa sústredil na automatické a ostreľovačské pušky. Stačia ku ním správne perky a problém vyriešený. Problémy sa ale dajú riešiť aj nenásilne, napríklad pre milovníkov zvierat sú tu perky Animal Friend a Wasteland Whisperer, alebo mód Less Aggressive Animals. Chýbala mi nejaká alternatíva v podobe Modifikovaného FEV vírusu, ktorá by zabezpečila, že by sa história už neopakovala.
Mike9100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
VastoLorde2190%
Výborná hra od firmy čo nám priniesla Skyrim. Ak ste ho hrali hneď si všimnete že množstvo vecí hlavne pozitívnych vecí je použitých aj vo F4. Čo sa týka príbehu je to dosť klišé no nebráni to v preskúmavaní sveta. Grafika poslabšia na nároky aké hra vyžaduje no celkový dojem nekazí. Po vydaní je množštvo ,,chybičiek,, ktoré môžu vadiť no v celkovej hrateľnosti nevadia. Nadchádzajúce patche to budú vychytávať. Záverečný verdikt je, že je to skvelá hra, ktorá zabaví na dlhé hodiny počas zimy a možno aj skôr :)
sweeper90%
mnoho moznosti uprav vsetkeho mozneho, napajaci clanok v power armore moc nevydrzi, treba davat pozor aby psisko neumrel, obrovsky svet cez ktory klasicke putovanie trva dlho rovnako ako v trojke, no pri rychlom presune sa to da zvladat v pohode


všetky (43) »

Súvisiace hry Fallout Online
Fallout 5
Fallout 76
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Fallout 4: Vault-Tec Workshop
Fallout Shelter
Fallout 4: Contraptions Workshop
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Wasteland Workshop
Fallout 4: Automatron
Fallout Anthology
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Fallout: New Vegas - Lonesome Road
Fallout: New Vegas - Old World Blues
Fallout: New Vegas - Honest Hearts
Fallout: New Vegas - Dead Money
Fallout: New Vegas
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout 3: Mothership Zeta
Fallout 3: Point Lookout
Fallout 3: Broken Steel
Fallout 3: The Pitt
Fallout 3: Operation Anchorage
Fallout 3
Fallout Collection
Fallout: The Ultimate Collection
Fallout Tactics: Brotherhood of Steel
Fallout 2
Fallout
Fallout 3: Van Buren

Diskusia o hre Fallout 4 Pridať príspevok
06.12.2019 21:43 - Prosba, nevíte někdo prosím, jak opravit bug na páčen...
16.02.2018 15:23 - nebo jinak, asi vím, kde je, je v té léčebně, ale do ...
15.02.2018 21:56 - Co k tomu dodat na zaver... Chlapik rado 1980 preklada sam. 2 dlc uz prelozil....
14.02.2018 21:19 - a kde najdu starého Cobota prosím tě?
13.02.2018 23:00 - ona sa tam ukaze az ked dostanes stareho Cabota z vezenia ktoreho vezni mlady ...
...
Zobraziť všetky príspevky (174) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |