The Surge | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 16998 užívateľov

The Surge


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:16. Máj 2017
Stránky hry:www.thesurge-game.com
Výrobca:DECK13 Interactive, Focus
Kúpiť hru The Surge
Kúpiť hru

Hra The Surge predstavuje inovatívne bojové mechanizmy a originálny systém vývoja postavy založený na modulových vylepšeniach, ktorá získate v rámci napínavého a tuhého boja.

V silne dystopickej budúcnosti, kedy sa Zem chýli ku koncu, musí tí, ktorí zostávajú v preľudnených mestách pracovať, aby vôbec prežili, pretože sociálne programy sú nasýtené kvôli stárnúcej populácii a zhoršujúcemu sa životnému prostrediu.

Pretože sa umelá inteligencia za tie roky neustále zlepšovala, množstvo pracovných pozícií je pre ľudstvo zbytočných, takže obyvatelia Zeme sa za pracou musia vydať na predmestie, kde pomocou exoskeletov zlepšujú svoju efektivitu. Svet hry The Surge ponúka veľmi temnú víziu budúcnosti, kde vývoj našej technológie, spoločnosti a nášho vzťahu k prostrediu, vedie k úpadku ľudskej civilizácie.




HW požiadavky The Surge
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX-8320 3.5 GHz / Intel Core i5-4690K 3.5 GHz
  • 8 GB RAM
  • 15 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta AMD Radeon R7 360 / NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX-8370 4.0 GHz / Intel Core i7-3820 3.6 GHz
  • 16 GB RAM
  • 15 GB miesta na disku
  • 4 GB grafická karta AMD Radeon RX 480 / NVIDIA GeForce GTX 970
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


The Surge - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
The Surge vnáší do žánru akčních RPG čerstvý vítr svým zasazením i neotřelými přístupy. Škoda, že vývojářům došel dech při navrhování úrovní.
Sector.sk80%
The Surge je celkom vydarený pokus priblížiť sa štýlu Souls hier. Tvorcom sa podarilo vytvoriť zaujímavý svet so slušným dizajnom úrovní, ktorý sa spočiatku môže zdať mätúci, no v skutočnosti je veľmi dobre premyslený. Súbojový systém je na tom taktiež veľmi dobre, no občas vie nahnevať už spomínaná neskorá reakcia na vaše príkazy. Odhliadnuc od toho vyžadujú súboje dobrú taktiku a obozretnosť, pretože aj najmenšia chyba vás môže stáť život. Systém vylepšovania je tiež prepracovaný a ponúka množstvo možností, z ktorých je čo vyberať. Jedinou väčšou slabinou tak zostáva príbeh, ktorý pôsobí, akoby bol len do počtu a v podstate vás dopredu ťahá skôr snaha prekonať samého seba ako odkrývať pozadie udalostí.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
virtual70%
The Surge sa pozorne drží Dark Souls princípov a to je to jediné na čo sa autori môžu spolahnúť. Prakticky nepriniesli nič čím by tento nový RPG smer niekam posunuli. Bezduchý chladný mechanický svet z časti v sterilnom a statickom prostredí sotva nabudí výraznú atmosféru. Práve tá zohrala dôležitú rolu pri úspechu Dark Souls. Prevedenie od DECK13 mi ani zďaleka nesadlo tak ako originál, jedná sa však o hru s dobrou genetickou výbavou ktorá vás bude nútiť bojovať až do konca.
player-Veteran100%
Milujete Dark Souls ? nestačila vám jeho brutálna obtiažnosť ? myslíte si že 2 a 3 diel je casual oproti jednotke alebo jednotka je pre vás casual ? chcete niečo ťažšie ? a čo tak keby to bolo sci-fi ? tak na vaše otázky a žiadosti je tu The Surge je to sci-fi klon Dark Souls. Je výborný, zábavný a nie že ťažší oproti všetkým DS hrám(rátam aj Bloodborne ktorý je super a najlepšia Souls hra 100% Deamon Soulsi by som hodnotil rovnako na 90 až 95) je až by som povedal brutálny čo sa týka obtiažnosti. Pre tých čo nemusia DS kvôli jeho obtiažnosti(alebo aj konzolovitosti v prípade jednotky bola brutálna) Surge rozhodne neskúšajte. Pre tých čo prešli všetky souls hry niekoľko krát a nechcú ich viacej hrať a chcú novú výzvu rozhodne kupujte. A pre tých čo ste na každú jednu otázku hore vyššie odpovedali pozitívne nie je čo riešiť berte. Ako každá Souls hra nie je to pre každého ale keď do toho preniknete a dáte tomu šancu tak si ju zamilujete.
NORD_KING78%
-: bugy, občas kamera, postupný stereotyp, príbeh, respawn nepriateľov, oneskorená reakcia ovládania a frustrácia, absencia mapy
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, zábava, boj, efekty, zbrane, oblek, rozvoj postavy, herná doba, level dizajn, obtiažnosť, nepriatelia, dron
Verdikt: The Surge je taký Lords of the Fallen vo filmových kulisách Elysia s Mattom Damonom. Spoločnosť Creo sa snaží odvrátiť kataklizmu na matičke Zem pomocou pokročilých technológií. Medzi ne patrí aj exoskelet, ktorý umožní Warrenovi, hlavnej postave hry opäť chodiť po vlastných nohách. Túto technológiu, jej jednotlivé časti a aj zbrane možno vylepšovať, no najprv to všetko treba odtrhnúť od nepriateľov a to doslova. Zbroj a jej jadro možno vylepšiť pomocou šrotu, ktorý padá z naporcovaných nepriateľov. Oblek je možné si prispôsobiť v rámci preferovaného spôsobu boja, kde je potrebné voliť medzi silou a rýchlosťou. Vylepšovanie obleku umožňuje aplikáciu lepších častí zbroje a implantátov, ktoré do značnej miery ovplyvňujú progres hrou. V rámci samotného boja je potrebné byť precízny, trpezlivý a hľadať slabiny nepriateľa. To platí predovšetkým u piatich bossov, medzi ktorých patrí aj výrobná linka. Hra naopak trpí viacerými nedostatkami, ktoré dokážu znepríjemniť už tak náročné hranie. Pre absolvovanie hry The Surge tak môžu padnúť za obeť myšky a aj klávesnice.


všetky (12) »

Súvisiace hry The Surge 2: The Kraken
The Surge 2
The Surge: The Good, the Bad, and the Augmented
The Surge: A Walk in the Park

Diskusia o hre The Surge Pridať príspevok
24.10.2021 11:11 - keby to kupil tak by uz uz nevratili peniaze zato ty decko ***ovane
18.04.2018 16:24 - a zlodej k tomu... kdybys to koupil tak to po 10minutach nezahodis
18.04.2018 16:23 - Protoze ses idiot :D
28.05.2017 20:18 - blba konzolova hra, po 10 minutach hrania som to vymazal
16.05.2017 22:24 - http://www.stiahnito.sk/the-surge-full-pc-game-part01-rar/54813705
Zobraziť všetky príspevky (5) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |