Dying Light 2: Stay Human | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 3103 užívateľov

Dying Light 2: Stay Human


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:4. Február 2022
Stránky hry:dyinglightgame.com
Výrobca:Techland
Kúpiť hru Dying Light 2: Stay Human
Kúpiť hru

Pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu - a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.

V hre Dying Light 2: Stay Human si pútnik, ktorý má moc zmeniť osud Mesta. Lenže tvoje mimoriadne schopnosti nie sú zadarmo. Prenasledujú ťa spomienky, ktoré nedokážeš rozlúštiť, a tak sa vydávaš zistiť pravdu... a ocitáš sa v bojovej zóne. Zdokonaľ svoje schopnosti, pretože ak máš porážať nepriateľov a urobiť si spojencov, budeš potrebovať päste aj dôvtip. Odhaľ temné tajomstvá tých, ktorí v rukách držia moc, vyber si stranu a rozhodni o svojom osude. Ale nech už ťa tvoje činy zavedú kamkoľvek, na jednu vec nesmieš zabudnúť - zostaň človekom.

ROZSIAHLY OTVORENÝ SVET
Zúčastni sa života v meste v novej dobe temna. Objav rôzne cesty a skryté priechody, zatiaľ čo budeš skúmať hneď niekoľko úrovní mesta a jeho lokácie.

KREATÍVNE A BRUTÁLNE SÚBOJE
Využi parkúrových schopností a získaj výhodu aj v tých najbrutálnejších stretoch. Tvojimi najlepšími priateľmi budú rýchle uvažovanie, pasce a kreatívne zbrane.

STRIEDANIE DŇA A NOCI
Počkaj na noc a vydaj sa do temných úkrytov infikovaných. Slnečné svetlo ich drží v šachu, ale akonáhle zmizne, príšery vyrazia na lov zo svojich brlohov, takže ich môžeš preskúmať.

ROZHODNUTIA A NÁSLEDKY
Utvor budúcnosť Mesta vďaka svojim činom a sleduj, ako sa mení. Rozhodni o rovnováhe síl vďaka voľbám v silnejúcom konflikte a vytvor si vlastný zážitok.

KOOPERATÍVNA HRA PRE 2-4 HRÁČOV
Hraj Dying Light 2 v kooperácii až štyroch hráčov. Hostuj vlastné hry alebo sa pridaj k ostatným a pozri sa, ako ich rozhodnutia dopadli inak ako tie tvoje.




HW požiadavky Dying Light 2: Stay Human
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB / AMD Radeon RX 560 4GB
  • 8 GB RAM
  • 60 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 5 3600X
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB / AMD Radeon RX Vega 56 8GB
  • 16 GB RAM
  • 60 GB HDD

Ďalšie videá »


Dying Light 2: Stay Human - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
80%

Recenzie
Tiscali Games80%
Náročný vývoj se na Dying Light 2 v mnoha ohledech viditelně podepsal, pořád ale jde o vydařenou hru s hromadou obsahu na několik průchodů. Bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní.
Sector.sk85%
Celkovo je Dying Light 2 veľmi dobrým pokračovaním jedinečného zombie sveta, ktorý Techland otvoril v prvej hre. Spája v ňom parkour, zombíkov, puzzle prvky, RPG prvky a rozsiahly príbeh s množstvom postáv. Možno aj pre množstvo postáv sa hlavná dejová línia často utopí v zbytočných misiách, ale vždy sa k nemu vráti a ponúkne zaujímavé posuny a rozuzlenia. Počas hry nechýba množstvo rozhodnutí, ktoré ovplyvnia či už príbeh, alebo svet, čo robí hru veľmi zaujímavou. Nechýba ani plná kooperácia. Je však škoda, že detaily textúr autori neposunuli na nextgen úroveň.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
malycauner80%
Prvni dil byl dokonalej a stala se mou srdcovkou.Dokonalej byl predevsim tim, ze byl svuj a nedrzel se zadnych rpg norem levelovani, jako to dnes dela skoro kazdy vyvojar. Bohuzel, i Techland se nedrzel sve originality z DL1 a nastavil pokracovani na jedno z nejhorsich hernich mechanik jake do hry muze clovek dat, a to je LIMIT. Nebyt moznosti se zbavit te spíčené imunity, hru bych vypnul, odinstaloval a hodil bych 0 procent dojebanost, ale to se dikybohu nestalo.Hru jsem si nastavil na podminky z prvniho dilu, aby jsem mohl pokracovat v zazitku, ktery mi prinesl DL1.Dokonalost rezby, pribehu a rozmanitosti byla zachovana, ale po technicke strance to bylo nekdy opravdu utrpeni.BUGY, coz mi zasazovaly instant killy opravdu nelze opomenout a nemluve a re-spamovani nepratel v temnych zonach, coz bylo k zbliti.Kazdopadne odehrano komplet za zhruba 100 hodin a celkove relativni spokojenost.Kdyby se jednalo a prvni dil v serii dal bych 100, ale ponevadz jsem byl donucen si hru upravit, aby nebyla suzovana LIMITEM, tak je na miste snizeni.


všetky (18) »

Súvisiace hry Dying Light 2: Stay Human - Bloody Ties
Dying Light: Hellraid
Dying Light: Bad Blood
Dying Light: The Following
Dying Light: Enhanced Edition
Dying Light

Diskusia o hre Dying Light 2: Stay Human Pridať príspevok
05.08.2022 23:14 - https://youtu.be/Z0F_fs5eSrI
16.02.2022 21:40 - mam odohrane 11hod a musim suhlasit s tebou ze hra nema chybu je perfektna vo ...
13.02.2022 14:57 - Hrám tu hru asi 15 hod.Nemá chybu.V kuse napätie.Stále je ...
05.02.2022 09:27 - bude sa to dat aj stiahnut ci to ma denuvo
21.06.2018 14:02 - Video ukazující volby a následky s CZ titulky: https://www.yout...
Zobraziť všetky príspevky (5) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |