#DRIVE Rally | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21190
5455
5063
1438
1600
7336
6047
12932
1687

Online 2351 užívateľov

#DRIVE Rally


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:2024
Stránky hry:www.drive.game
Výrobca:Pixel Perfect Dude
Kúpiť hru #DRIVE Rally
Kúpiť hru

#DRIVE Rally vám umožní znovu prežiť 90. roky, zlatú éru rally, kedy prach, blato a sneh boli odznaky cti. Uvoľnite surovú silu legendárnych rallyových beštií a obdivujte ohromujúce krajiny. Pamätajte: čím rýchlejšie pôjdete, tým lepšie!

#DRIVE Rally nielenže zachytáva ducha 90. rokov, ale tiež ho znova roznecuje pre novú generáciu vodičov. Či už ste veterán na šotolinových cestách alebo nováčik, ktorý si len chce namočiť pneumatiky, táto hra vám umožní znova a znova redefinovať rýchlosť.

#DRIVE Svet
Od slnečných krajín Dry Crumbs cez šepkajúce lesy Holzbergu až po chladnú divočinu Revontuli. Vydajte sa na cestu do rozmanitého sveta, aký ste v závodných hrách ešte nezažili.

Legendárne vozidlá
Sadnite za volant legendárnych rallyových vozidiel, ako sú Das Holzwagen, The Doggo, The Bobond a mnoho ďalších. Tentoraz sa vraciame do 90. rokov, takže budú aj novinky. Das Sandsturm a Celestia len na začiatok!

Vášniví navigátori
Váš navigátor môže byť vaším najväčším fanúšikom a najprísnejším sudcom. Je to partnerstvo, ktoré stojí na výkone a emóciách. Spoločne oslavujte víťazstvo, ale buďte pripravení čeliť kritike v neúspechoch.

#DRIVE Design
Postavte si svoje autá od základu tak, aby zodpovedali vášmu závodnému štýlu a spôsobu rally. Upravte si karosériu, lak, nálepky a potom pridajte čerešničku na torte v podobe vlastných dekorácií.




Ďalšie videá »


#DRIVE Rally - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre #DRIVE Rally Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |