Jötunnslayer: Hordes of Hel | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 16388 užívateľov

Jötunnslayer: Hordes of Hel


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:2024
Stránky hry:www.grindstone.sk/our-games/jotunnslayer-hordes-...
Výrobca:Games Farm, Grindstone
Kúpiť hru Jötunnslayer: Hordes of Hel
Kúpiť hru

Jötunnslayer: Hordes of Hel je napínavá roguelike survival akcia, kde sa postavíte hordám strašných stvorení v temných ríšach severskej mytológie.

V hre si vyberiete padnutú dušu odsúdenú na večné utrpenie v Helheime (ríša mŕtvych) av neúprosnej ceste za vykúpením sa postavíte proti zástupom nepriateľov. V tomto svete je požehanie bohov vzácne a získať ho možno iba prelievaním krvi.

Intenzívne a adrenalínové bitky
Zapojte sa do intenzívnych a adrenalínových bitiek proti neúnavným vlnám nepriateľov, a to všetko pod tlakom času. Každé stretnutie je skúškou zručností a reflexov, kedy bojujete o prežitie proti drvivej presile severského podsvetia.

Náročné úlohy a misie
V rámci každej hry sa pustite do náročných úloh a misií, ktoré preveria vaše schopnosti a dodajú vašej ceste deviatimi svetmi hĺbku. Tieto úlohy môžu vyžadovať splnenie konkrétnych cieľov alebo prekonanie ďalších prekážok, aby ste získali väčšiu odmenu.

Vylepšovanie postavy
Postupujte a vylepšujte postupne svoju postavu pomocou systémov, ktoré ponúkajú odomykateľné výhody a vylepšenia. Ako budete pokračovať vo vylepšovaní, odomknete si nové schopnosti, vylepšenia a bonusy, ktoré vám umožnia prispôsobiť si herný štýl a zvýšiť šance na prežitie.

Rad rozmanitých postáv
Vyberte si z radu rozmanitých postáv, z ktorých každá má vlastnú jedinečnú sadu zručností, schopností a zbraní. Experimentujte s rôznymi kombináciami, aby ste našli ideálnu kombináciu pre svoj herný štýl a prispôsobili sa rôznym výzvam a scenárom, s ktorými sa stretnete.

Postavte sa mocným bossom
Mocní bossovia predstavujú stále väčšiu hrozbu, ako postupujete hrou. Využívajte strategickú taktiku, aby ste týchto hrozivých nepriateľov prekabátili a porazili, a využite prostredie a svoje schopnosti, aby ste získali prevahu a zvíťazili.




Alternatívne názvy
Jotunnslayer: Hordes of Hel

Ďalšie videá »


Jötunnslayer: Hordes of Hel - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Jötunnslayer: Hordes of Hel Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |