Pharaoh | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 41543 užívateľov

Pharaoh


Žáner:Strategická
Dátum vydania:31. Október 1999
Výrobca:Impressions Games, Sierra
Kúpiť hru Pharaoh
Kúpiť hru

Pozoruj, najväčšiu civilizáciu všetkých dôb ktorá čaká na tvoje príkazy! Ponor sa v hre Pharaoh do sveta starovekého Egypta Veľkých pyramíd a z malých dediniek stvor kvitnúcu metropolu. Ovládni všetky stránky exotickej egyptskej kultúry, od náboženstva až po obchod so vzdialenými mestami. Rozvíjaj poľnohospodárstvo v údolí Nílu a objav nesmierne dôležitú úlohu tejto rieky, ktorá sa svojimi nepredvídateľnými záplavami pohráva s životom Egypťanov. Kameň po kameni postav sfingy a Veľké pyramídy ako obrie pamätníky skutočnej veľkosti a zbuduj tak nádherné mesto, ktoré bude obdivovať celý staroveký svet. Preveď svoju dynastiu jednotlivými kráľovstvami Egypta, aby si dosiahol najvyššieho cieľa - a stal sa Faraónom z kráľovskej krvi. Níl je nevypočítateľný priateľ. Buď ostražitý, aby si sa vyhol ničivým následkom záplav a následnému hladomoru. Bráň svoje mesto pred ďalšími starovekými kultúrami, akými sú Canaanité alebo Hittité. Bojuj na súši i na vode s pomocou bojových lodí. Nezabudni byť v kontakte so svojimi poddanými. Pisármi, učencami, kňazmi, balzamovačmi a inými poddanými tí ťa budú informovať, ako múdro panuješ.




Ďalšie videá »


Pharaoh - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kastartos90%
Velmi dobrá budovatelská hra ale skoro vôbec sa tam nebojuje. Zatial ju hrám len týžden takže stále som v bludnom kruhu: nedostatok robotníkov ale málo jedla:(. Grafika nie je bohviečo ale hratelnost je slušná. Túto hru odporúčam hlavne hráčom stratégii a budovatelskych hier.
Kemachi95%
Skvelá budovateľská stratégia, najlepšia hra v sérii budovateľských stratégií od Impression Games. Skvelá hrateľnosť a prepracovaný manažment (aj keď pár možností navyše by sa ešte hodilo). Jedna z hier, ktoré si dokážem pustiť aj po rokoch a stále ma bavia.
RazorX83%
Siarra sa rozhodla po troch Caesaroch že sa vydá do iného obdobia tento krát do starovekého Egypta v podobe stratégie Pharaoh. Hra je veľmi podobná práve Caesarom akurát je po všetkých stránkach vylepšená (ekonomický systém,množstvo budov,odstránenie technických chýb) a je zasadená do inej civilizácie (tento krát Egyptskej) ale čo stýka súbojov je to stále slabé.Dá sa povedať (napísať) že je o niečo málo lepšia ako práve Caesar a to hlavne po technickej stránke.

Výhody: Podobné ako Caesar + zopár vylepšení.

Nevýhody: Nulové súboje.

Dávam: 83%.
Darrien85%
Jako příznivce her podobných Ceasarovi apod. jsem si Pharaoh nemohl nechat ujít. Velmi povedený díl, bohužel občas se vyskytnou herní chyby a může po čase nudit stereotypem. Také soubojový systém není dvakrát povedený, může i jedince začít frustrovat. Každopádně pro zastánce žánru je hra jako dělaná.


všetky (10) »

Súvisiace hry Pharaoh: A New Era
Pharaoh: Cleopatra - Queen of the Nile
Pharaoh: Campaign Walkthrough
Farao

Diskusia o hre Pharaoh Pridať príspevok
26.01.2023 12:14 - hladam CD na staru hru Pharohn ponuknite dakujem
11.03.2016 13:24 - Nemam CD ako to bez toho môžem hrať?
23.03.2014 22:55 - Hodně dlouho jsem čekal, jestli mi je někdo nedaruje nebo se ne...
23.03.2014 18:50 - Ahojte, ak Vám píše, že pracovníci v táboroch s&...
20.03.2014 14:49 - Taky se mi to stalo, postavil jsem jednu velkou pyramidu v pohodě, pak js...
...
Zobraziť všetky príspevky (20) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |