Unreal Tournament | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 5053 užívateľov

Unreal Tournament


Žáner:Akčná
Dátum vydania:30. November 1999
Stránky hry:www.unrealtournament.com
Výrobca:Epic Games, GT Interactive Software, Digital Extremes
Kúpiť hru Unreal Tournament
Kúpiť hru

Jedinečný zážitok z HRY JEDNÉHO HRÁČA, aký inde nezažijete! Veďte svoj tým "botov" (virtuálnych tímových kamarátov) proti najvražednejším gladiátorským botom v galaxií a staňte sa Veľkým Unreal Majstrom. V režime HRY VIACERÝCH HRÁČOV on-line i off-line na vás čaká akcia, na ktorú hneď tak nezabudnete. Preberte úlohu botov alebo ľudí v hre CAPTURE THE FLAG (Zajatie vlajky), ASSAULT (Útok), DOMINATION (Nadvláda) a nových variáciách v režime DEATHMATCH (Súboj), ktoré NEVYŽADUJÚ PRÍSTUP NA INTERNET. 50 ÚROVNÍ BOJOV, každá je úplne špičková. Galeona, egyptské hrobky, ponorky, rýchlodráhy, vesmírne zámky a množstvo ďalšieho! V režime pre jedného i viacerých hráčov môžete hrať on-line i off-line. Tieto úrovne zdvihujú štandard 3D akčného prostredia. NOVÁ REALITA grafiky a zvuku. S textúrami vo vysokom rozlíšení a perfekcionisticky detailnými hernými svetmi. Podporuje najnovšie 3D akcelerátory, ale ŽIADNÝ Z 3D AKCELERÁTOROV NEVYŽADUJE! Úplne nové a vylepšené VEĽKÉ TELESNÉ ZBRAŇOVÉ SYSTÉMY zaručujú, že budú všade lietať vnútornosti! Viac ako 10 zbraní - každá s dvojitým režimom paľby - k vaším službám. Prevezmite RIADENIE hry. Trénujte boj v režime nováčika (NOVICE) a využívajte hlasom sprevádzané výukové úrovne (TUTORIÁL LEVELS). V úrovni HARDCORE môžete byť rýchli, a s väčším poškodením a vôbec veľkou silou. Ľahké nastavenie i hranie! Či ste ostrieľaný VETERÁN on-line hrania alebo úplný začiatočník, s myškou ovládané dobre známe rozhranie hry Unreal Tournament vám pomôže začať hrať behom pár minút.








Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
F-Master95%
Tak o tejto hre snad neni o com, Krasa zaspominat si nad hodinami stravenymi za kompom. Neviem co to bolo za blbecka, ze 16%. Ten snad nebol pri zmysloch, sak toto je legenda.
NORD_KING89%
-: niektoré mapy, trápna animácia po prejdení určitého úseku a celej hry
+: multiplayer, zbrane, zábava, finálový súboj v SP
Verdikt: UT je zábavný, krvavý a rýchly nárez, hlavne multiplayer. Singleplayer je len tréning, ale aj ten dokáže pobaviť.
bender12593%
hra sa mi pačila hlavne MP !! preklad je dobry ale ked chcete nemusite ho mať. na hre sa mi pačili mapy ako je turbine,morfeus...
GobbosHERMAG94%
Kdo nikdy nehrál, nepochopí proč kolem UT jedničky je takový humbuk i dnes...vždyť stejně jak třetí díl v sérii Quake je UT přelomový díl a oficiální arénovka v Unreal světě. Otvírá se svět týmové práce, perfektních zbraní a map...to celé vytváří suprovou zábavu v doprovodu slavných hlášek, které se ozvou, když někomu ustřelíte hedku, zničíte víc nepřátel naráz, nebo dáte první kill ve hře...stejně jak v ostatních podobných hrách jste v Singlu borci, ale narazíte li však na internetovou hru, dostanete takový nářez od spoluhráčů, že vám ani pořídit si rotačák mnohdy nepomůže. Je tu taky zajímavé, že UT má tak silné kouzlo hry, že mě vždy nutilo se zde vztekat po smrti víc jak u jiných her. A není ani divu. Máte celý arzenál zbraní u sebe, na mušce vašeho nejmíň oblíbeného nepřítele a PIC! Dostanete takovou řachu ze sniperu, že vás to donutí zničit klávesnici...stejně jako to provedl Angry German Kid :D Už všichni chápete, proč je to tak bezvadná pařba?
Melber83%
Jedna z dalších starých pecek kterou pořád vlastním a nikdy nevyhodím Unreal Tournament nemusí být pro každého jde hlavně o rychlost a umění střelby ale od toho je Singlplayer aby vás dostal do formy,ale pak už vás možná nepustí.Nostalgie která nikdy neskončí.Skvěle vymyšlené mapy občas jsem v úžasu jaká je to na tu hru krása. K této hře nemám co dodat snad jen místy slabá AI ale všechno vyřeší hra online.
Siri16190%
Klasika !! I když je to hodně stará hra,tak si jí občas zahraju... Je moc hezky zpracovaná a hráče,který má rád střílečky určítě na několik hodin (dnů) zabaví !! :-)

9/10
link916%
blbost na ento skuste 2004 lepší dil neš 2004 není prvni dil teto serie me moc nepřekvapil je nudny !


všetky (20) »

Súvisiace hry Unreal Tournament 2015
Unreal Tournament III
Unreal Anthology
Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition
Unreal Tournament 2004: Special Edition
Unreal Tournament 2004
Unreal 2: The Awakening
Unreal Tournament 2003
Unreal Tournament 2003 Demo
Unreal Tournament 2003 Beta
Totally Unreal
Unreal Tournament: Game of the Year Edition
Unreal: Mission Pack I: Return to Na Pali
Unreal: Gold
Unreal
Unreal: Unreality Expansion Set
Unreal Tournament: Forever v2.01
Unreal Tournament: Forever v1.02
Unreal 2: Alpha

Diskusia o hre Unreal Tournament Pridať príspevok
25.07.2010 09:44 - a hej ja nemam totu poslednu zbran neviete preco
14.01.2010 18:34 - po a) keď už, tak napíšem "podľa mňa je t&#...
21.11.2009 12:12 - ked chcem hrat unreala po nete a uz si pustim nejaky server tak mi napise Conn...
21.08.2009 19:40 - HEHE šak ako inak :D po nete je vždy väčšia sranda :-...
14.03.2009 11:01 - ja ani nehram singl. ja ju hram len po nete :D
...
Zobraziť všetky príspevky (12) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |