WarCraft 3: Reign of Chaos | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 57708 užívateľov

WarCraft 3: Reign of Chaos


Žáner:Strategická
Dátum vydania:13. Jún 2002
Stránky hry:blizzard.com/games/war3/
Výrobca:Blizzard Entertainment
Kúpiť hru WarCraft 3: Reign of Chaos
Kúpiť hru

Pokračovanie slávnej realtime stratégie Warcraft prináša nečakané a zásadné zmeny. Okrem excelentného trojrozmerného spracovania zaujme najmä odobratím prvkov z klasickej RTS a pridaním prvkov z RPG hier. WarCraft 3: Reign of Chaos sa tak stáva prvou hrou nového žánru Role-Playing Strategy (RPS), kde ovládate síce menej početných, ale vyvíjajúcich sa hrdinov, ktorí putujú krajom, bojujú, objavujú nové miesta, komunikujú s postavami, prechádzajú neutrálnymi mestami, zúčastňujú sa bojov o prežitie a to za jednu zo šiestich úplne rozdielnych strán.

Je takmer pätnásť rokov odvtedy, čo skončila vojna medzi Orkami a Ľuďmi. Neistý mier trval celé roky, vojnové bubny mlčali. Doteraz v kráľovstvách ľudí rástla samoľúbosť a túžba po víťazstve - Orkovia sa pomaly organizujú do klanov pod vedením nového vizionárskeho vodcu. No svet zahalil temný tieň, hroziaci zničením všetkého života. Vetrom sa znovu nesie zvuk bubnov vojny naliehavo sa zvyšujúci s blížiacou sa hodinou, kedy bude z oblohy padať ohnivý dážď - svet sa zatrasie pred príchodom Ohnivých Légií.




Alternatívne názvy
WarCraft III: Reign of Chaos

HW požiadavky WarCraft 3: Reign of Chaos
Minimálne požiadavky
  • Windows 98 / ME / 2000 / XP
  • 400 MHz Pentium II
  • 128 MB RAM
  • 8 MB, DirectX 8.1, 3D video card (TNT, i810, Voodoo 3, Rage 128)
  • 700 MB HDD
Odporúčané požiadavky
  • Windows 98 / ME / 2000 / XP
  • 600 MHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 32 MB, 3D video card
  • 700 MB HDD

Ďalšie videá »


WarCraft 3: Reign of Chaos - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
93%

Recenzie
Tiscali Games97%
Na tuto hru se čekalo hodně dlouho a nakonec se to vyplatilo. Je to absolutní špička na poli strategií, absolutní špička na poli her. Pečlivost tvůrců je tak detailní, že puntičkář se stává v porovnání s tím lajdákem. To vše v zatím nejlepší strategii tohoto roku - Warcraft III: Reign of Chaos.
Sector.sk90%
Celkovo je to dobrá hra, priťahuje hlavne svojou atmosférou a kvalitou. Inováciami a novinkami sa hra veľmi nemôže pýšiť, v podstate len 3D realtimeovka spracovaná na kvalitný Blizzardovský štýl.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
sved4698%
Warcraft 3 je ta najlepsia strategia aku som kedy hral je to naozaj super hra ktora am velmi bavila a hlavne tie ukazky tie boli vymakane.
xmxmxm99%
no toto je bezkonkurencna strategia je to super grafika ujde ties najviac sa my paci genialny dabind hlavne dabing rolnikov :D a pribeh je bombovy 99 zasluzenichhh 100 nedavam preto lebo- "Nad hodnotením sa zamyslite... žiadna hra si nezaslúži 100% :)"
miaso100%
K tejto hre niet co dodat.. aj ked ej uz relativne stara... stale ma smrnc :) Pribeh perfektny, grafika z hudbou na tu dobu perfektna... Vsetko perfektne.
Beclerk99%
Vyhovujúca grafika,rozsiahle možnosti,vzorový hrdinovia a hlavne perfektný príbeh je základom tejto hry.Prešiel som celú kampaň asi 3-krát a stále ma to bavilo.Blizzard si dá vždy záležať :-)
vans30395%
velmy dobra hra ktora je prepracovana do spiku kosti :D a taktiez dost flipna teda humorna vidno ze si natom blizzardaci dali zalezat ale aj sa pritom zabavili :D
buxo88895%
Mno podla mna zatial najlepsia strategia pod slnkom!
Deost dlha kampan,s vela jednotkami a stavbami a s este lepsim dejom spravili tejto hre velku reputaciu a doteraz sa ju snazia prekonat ine firmy.Proste je to perfektna strategia najlepsia aku som kedy hral,s perfektnym ceskym dabingom....atd. Ale najde sa aj chyba,ktoru nebudem ani hovorit bo je zanedbatelna.
95%
NORD_KING96%
-: niektoré misie v kampani, jednotky okrem hrdinov nenaberajú skúsenosti (red alert)
+: grafika, audio, soundtrack, príbeh, hrdinovia, rasy, mapy, multiplayer, editor máp, zábava, hracia doba, atmosféra, efekty, videosekvencie, AI, rozmanitosť lokácií a nepriateľov, nové prvky
Verdikt: Čakanie sa vyplatilo!! Nový Warcraft je vo svojej kategórii hra roka! Prekrásna grafika, hudba, videá, atmosféra mnoho ďalších vecí tvorí takmer dokonalú hru.
mathew63495%
moja najoblubenejsia strategia ,dobra hra ,pribeh ,misie ,aj moja prva hra ako som pc dostal super strategia
Patrngotko95%
ROCH 2002:
+český dabing
+budovy
+jednotky
+hrdinovia
+AI
+atmosféra

-mŕtvoly po nejakom čase miznú
-len 4 rasy v SP

super hra aj ten datadisk Frozen Throne je super

TFT 2003:
+nové budovy
+nové jednotky
+nový hrdinovia
+český dabing
+atmosféra
+AI

-mŕtvoly po nejakom čase miznú
-len 4 rasy v SP

FiFty_2295%
Lepšiu stratégiu ako je Warcraft III som ešte nehral. Úžas, neprestáva ma baviť, hrateľnosť má výbornú, sú tu 4 rasy(ľudia, orkovia, nemŕtvy, temný elfovia). Super, oba palce hore! Nie je tu nič čo by bránilo jeho kúpe.
lukaskooo100%
Najlepsia hra na svete, na tejto hre som vyrastal.Myslim ze Warcraft 3 aj s datadiskom nema ziadne minusy a najlepsi je na tom asi ten najepickejsi pribeh aky kedy bol v nejakej hre. Je to hra ktora musi byt vzdy nainstalovana na mojom PC.
Romussak96%
Super fantagy strategie s hustýmy rasami a dobrým příběhem ale za takové 3 měsíce ani ne omrzí a taky se občač strašně bojíte abyste to neprohráli až tak že jste s toho na prášky.
Erathis98%
No... Blizzard sa tuším prekonal, Warcraft 3 je na špici všetkých strategických hier, je do detailu prepracovaná, skvelý príbeh a takisto aj hra po nete neomrzí, proste trieda!
Dávam jej hodnotenie 98% a to hlavne za skvelú a pomerne dlhú kampaň, jednoduché parametre, jednoduché ovládanie, český dabing, a takisto možnosť hrať za rôzne rasy. Do tejto hry sa oplatí investovať, má totiž len malé chybičky.
Infinity92%
Najlepšia RTS akú som kedy hral. Proste parádny príbeh, super frakcie, hrdinovia. Battle.net zaručí zábavu na veľa dní.
37FilipHP35100%
Tak toto je jedna z najlepších strategických hier aké som hral, je tam fakt dobrý príbeh a ešte aj dobrá grafika, táto hra je jednoducho super :)


všetky (111) »

Súvisiace hry WarCraft IV
Warcraft III: Reforged
WarCraft 3: Battle Chest
WarCraft 3: The Frozen Throne
WarCraft 3: Collector's Edition
Warhazard: Return of Darkness
WarCraft 3: Reign of Chaos (BETA)
WarCraft 2: Battle.net Edition
WarCraft 2: Beyond the Dark Portal
WarCraft 2: Tides of Darkness
WarCraft: Orcs & Humans

Diskusia o hre WarCraft 3: Reign of Chaos Pridať príspevok
15.06.2016 14:36 - ;-);-);-);-)
14.06.2016 12:16 - tak schválne kto si po vzhliadnutí filmu znova nainštaloval war...
19.09.2015 15:52 - Začnite baliť ženy radšej ako hry http://www.oneroll.sk
03.03.2015 10:31 - PRECO MU MUSIS HNED NADAVAT ?
02.03.2015 22:45 - ŽE CHOD DO PÍČE !
...
Zobraziť všetky príspevky (435) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |